Windows

Repareren: The action cannot be completed because the file is open in another program

Hoe kunt u het probleem 'The action cannot be completed because the file is open in another program' in Windows 10 oplossen?

Wanneer u probeert een bestand of map te hernoemen, verwijderen of verplaatsen, kunt u het bericht "The action cannot be completed because the file is open in another program." ontvangen. In deze handleiding worden verschillende manieren beschreven om dit probleem op te lossen.

 
Hoe het probleem 'Taskbar Not Working' Probleem?

Hoe het probleem 'Taskbar Not Working' Probleem op Windows 7, 8 & 10 oplossen

De taakbalk is een essentieel element van een GUI (Graphical User Interface) in het Windows OS. Wanneer de taakbalk het niet doet, kan dit het gebruik van Windows behoorlijk ongemakkelijk maken. Deze handleiding laat zien hoe u de taakbalk kunt repareren als deze niet meer goed werkt of helemaal niet meer werkt.

 
Voer netwerkreferenties in op Windows 10 - Foutcorrectie

Hoe los ik de toegangsfout 'Netwerkgegevens invoeren' op in Windows 10?

Als u een Windows-gebruiker bent, hebt u wellicht het scherm 'Network Credentials' gezien, een beveiligingsscherm dat om een gebruikersnaam en wachtwoord vraagt. Als u problemen hebt met het invoeren van netwerkgegevens, bieden we u in dit artikel verschillende oplossingen.

 
FIX: Kan Windows Defender niet inschakelen

Hoe Windows Defender inschakelen op Windows 10

Windows Defender is een antivirusprogramma en een volledig geïntegreerd onderdeel van Windows 10. Soms kan Windows Defender uitgeschakeld zijn, maar in dit artikel leest u hoe u het weer kunt inschakelen.

 
Bluetooth is niet beschikbaar. Hoe lost u het op?

Bluetooth is niet beschikbaar in Windows 10. Hoe lost u het op? 

Bluetooth stelt ons in staat om randapparatuur en andere apparaten draadloos te verbinden. Na de upgrade naar Windows 10 konden veel gebruikers echter geen verbinding maken met hun Bluetooth-apparaten. Dit artikel zal u helpen dit probleem op te lossen.

 
Microfoon werkt niet. Hoe kunt u dit makkelijk oplossen?

Microfoon werkt niet in Windows 10. Hoe kunt u dit makkelijk oplossen

Veel gebruikers ondervinden problemen met microfoons die geen geluid opnemen, waardoor ze Skype en andere soortgelijke apps niet kunnen gebruiken. Als uw microfoon niet werkt, zal dit artikel u helpen dat te verhelpen.

 
Muiscursor verdwenen in Windows 10. Hoe het te repareren?

Muiscursor verdwenen in Windows 10. Hoe het te repareren?

De muiscursor kan verdwijnen als gevolg van verouderde of incompatibele stuurprogramma's, naast andere redenen. In dit artikel leest u hoe u de muiscursor terugkrijgt als deze verdwenen is.

 
Hoe kan ik de 'DNS server reageert niet' fout eenvoudig oplossen?

Hoe kan ik de 'DNS server reageert niet' fout op Windows 10 eenvoudig oplossen?

Wanneer u een apparaat aansluit op uw thuisnetwerk, kunt u de foutmelding "DNS server reageert niet" krijgen. De stappen voor probleemoplossing in dit artikel zijn bedoeld om u te helpen dit probleem op te lossen.

 
Hoe repareert u de rechtermuisklik van uw muis als het contextmenu niet werkt?

Hoe repareert u de rechtermuisklik van uw muis als het contextmenu niet werkt in Windows 10

Het niet kunnen gebruiken van de rechtermuisknop functie van uw muis kan en beperkend zijn. Problemen met de rechtermuisknop kunnen worden veroorzaakt door niet-compatibele stuurprogramma's, hardwareproblemen of beschadigde systeembestanden. In dit artikel laten we zien hoe u problemen met de rechtermuisknop kunt oplossen.

 
Hoe lost u de "Couldn't load plugin" Google Chrome-foutmelding?

Hoe lost u de "Couldn't load plugin" Google Chrome-foutmelding op in Windows 10?

Veel gebruikers krijgen vaak de foutmelding "Couldn't load plugin" in Google Chrome, waardoor ze de plug-in niet kunnen gebruiken. Als u deze foutmelding krijgt, kunt u de onderstaande stappen voor probleemoplossing raadplegen om de fout op te lossen.

 

Pagina 1 van 2

<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>
Over ons

PCrisk

PCrisk is een cyberbeveiligingsportaal dat internetgebruikers informeert over de nieuwste digitale bedreigingen. Onze inhoud wordt verstrekt door beveiligingsexperts en professionele malware onderzoekers. Lees meer over ons.

Verwijderen van virussen en malware

Deze pagina bevat informatie over hoe besmetting met malware en virussen te voorkomen.

Verwijderen van malware