Virus en spyware verwijderingsrichtlijnen, instructies om de installatie ongedaan te maken

Flvto.biz Virus

Flvto[.]biz doorverwijzing verwijderingsinstructies

Wat is flvto[.]biz?

De flvto[.]biz is een website waarmee u video's die van YouTube gedownload werden gratis kunt omzetten naar bestanden in MP3-, MP4- en AVI-indeling. Daarvoor moeten gebruikers een video-URL in de flvto[.]biz-website plakken en het bestandsformaat kiezen. Het downloaden en converteren van video's van YouTube via deze website is niet gevaarlijk (het kan geen schade toebrengen aan computers), maar deze acties zijn illegaal. Verder maakt deze website gebruik van advertentienetwerken en kunnen de gebruikers dus worden doorverwezen naar andere dubieuze of kwaadaardige websites. Daarom raden we u aan om het gebruik van flvto[.]biz te vermijden.

   
Search.zaztov.com doorverwijzing (Mac)

Hoe de search.zaztov.com browserkaper te verwijderen van een Mac?

Wat is search.zaztov.com?

De ontwikkelaars stellen search.zaztov.com (ook bekend als srch-s.zaztov.com) voor als een hoogwaardige zoekmachine die de surfervaring aanzienlijk zou verbeteren door geoptimaliseerde resultaten te leveren. Qua layout verschilt deze site nauwelijks van Google, Bing, Yahoo en andere legitieme zoekmachines. Daarom zijn veel gebruikers van mening dat search.zaztov.com ook legitiem en nuttig is. In feite wordt deze site gepromoot met behulp van malafide downloaders en installers die de browserinstellingen wijzigen zonder toestemming van de gebruiker. Bovendien registreert het continu informatie met betrekking tot de surfactiviteit.

   
Search.leperdvil.com doorverwijzing (Mac)

Hoe de search.leperdvil.com browserkaper te verwijderen van een Mac?

Wat is search.leperdvil.com?

Search.leperdvil.com wordt voorgesteld als een legitieme zoekwebsite op het internet vergelijkbaar met Google, Bing, Yahoo en andere legitieme zoekmachines. Sommige gebruikers geloven mogelijk dat search.leperdvil.com een legitieme site is, maar deze site wordt gepromoot met misleidende app-installers die ontwikkeld werden om de Safari-, Mozilla Firefox- en Google Chrome-browserinstellingen te wijzigen zonder toestemming van de gebruiker. Verder verzamelt deze site verschillende informatie met betrekking tot het surfgedrag op internet.

   
Ilo134ulih.com POP-UP (Mac)

Hoe ilo134ulih[.]com te verwijderen van een Mac?

Wat is "ilo134ulih[.]com"?

Het ilo134ulih[.]com-adres wordt gebruikt in frauduleuze advertentiecampagnes. Er zijn gevallen waarin schijnbaar legitieme zoekresultaten van officiële zoekmachines een pop-upvenster openen met deze URL en de gebruikers doorsturen naar een twijfelachtige website. Het opent pagina's die online enquêtes weergeven, ongewenste apps promoten of die de bezoekers vragen om meldingen te tonen. We raden u aan om de pagina's die geopend worden via ilo134ulih[.]com niet te vertrouwen.

   
Putlocker advertenties

Putlocker verwijderingsinstructies

Wat is Putlocker?

Putlocker is de naam van een dienst waarmee de gebruikers gratis online films kunnen bekijken. Deze streamingdienst is echter illegaal en de website van Putlocker maakt gebruik van malafide advertentienetwerken. Dit betekent dat het pop-upadvertenties weergeeft die de installaties van adware of andere potentieel ongewenste apps (PUA's) kunnen veroorzaken. Bovendien vraagt de website van Putlocker aan haar bezoekers om meldingen toe te laten, wat ook kan leiden tot ongewenste downloads en installaties.

   
BWplayer Adware

BWplayer verwijderingsinstructies

Wat is BWplayer?

BWplayer wordt gepromoot als een tool die zogenaamd 'nuttige' functies levert. In feite is het geclassificeerd als een mogelijk ongewenste app (PUA) en een adware-programma. Dergelijke apps geven meestal advertenties weer en registreren soms ook gebruikers- en systeeminformatie.

   
123movies advertenties

123movies doorverwijzing verwijderingsinstructies

Wat is 123movies?

123movies biedt een film- (en tv-) streamingservice, maar de ontwikkelaars doen dit illegaal. Een ander probleem met deze pagina is dat deze malafide advertentienetwerken gebruikt. Eenvoudig gezegd worden er onbetrouwbare advertenties weergegeven en de gebruikers worden omgeleid naar dubieuze, misleidende websites. We raden u aan de 123movies-pagina en de bijbehorende services niet te gebruiken en te voorkomen dat u andere soortgelijke  pagina's bezoekt.

   
Geofoxip.com doorverwijzing (Mac)

Hoe de geofoxip.com browserkaper te verwijderen van een Mac?

Wat is geofoxip.com?

Geofoxip.com is een valse zoekmachine die beweert de surfervaring te verbeteren door verbeterde resultaten te genereren en een snelle toegang tot verschillende populaire websites aan te bieden. Gebruikers geloven vaak dat deze site legitiem en nuttig is, maar de ontwikkelaars promoten geofoxip.com met malafide downloaders en installers die de browserinstellingen wijzigen zonder toestemming van de gebruiker. Verder registreert deze site continu informatie met betrekking tot de surfactiviteit. De resultaten die worden gegenereerd door geofoxip.com kunnen ook doorverwijzen naar andere dubieuze sites.

   
CrescentCore Malware (Mac)

Hoe CrescentCore te verwijderen van een Mac?

Wat is CrescentCore?

CrescentCore is de naam van een kwaadaardig programma dat ook bekend staat als OSX/CrescentCore. Het is malware die gebruikt kan worden om malafide software (bijvoorbeeld, Advanced Mac Cleaner) of een aantal kwaadaardige Safari-browserextensies te installeren. CrescentCore wordt verspreid via een vals installatieprogramma/-update van Flash Player. Bovendien hebben virusdetectie-engines problemen met het detecteren van CrescentCore als een bedreiging.

   
MacAppExtensions browserkaper (Mac)

Hoe de MacAppExtensions browserkaper te verwijderen van een Mac?

Wat is MacAppExtensions?

MacAppExtensions is een mogelijk ongewenste applicatie (PUA), een browserapp die geïnstalleerd wordt door adware-apps die al op het Mac-systeem of in de browser aanwezig zijn. Eénmaal geïnstalleerd, kaapt MacAppExtensions de browsers (wijzigt de instellingen) en verzamelt het informatie over de surfactiviteit van de gebruikers.

   

Pagina 1 van 178

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>
Verwijderen van virussen en malware

Deze pagina bevat informatie over hoe besmetting met malware en virussen te voorkomen.

Verwijderen van malware