FacebookTwitterLinkedIn

Over ons

Bedrijf

PCrisk cyber security portal en gecertificeerde anti-virus toepassing Combo Cleaner wordt gebracht door een bedrijf RCS LT. Alle inhoud op pcrisk.com wordt geleverd door professionele auteurs die experts zijn in computerbeveiliging. In onze verwijderingsgidsen raden we aan om Combo Cleaner te gebruiken om malware infecties te verwijderen. Nauwe samenwerking tussen deskundige auteurs van PCrisk en malware onderzoekers van Combo Cleaner stelt ons in staat om de beste oplossingen te bieden voor het verwijderen van malware. Elke malware verwijderingsgids wordt nauwkeurig gecontroleerd door onze malware onderzoekers om er zeker van te zijn dat Combo Cleaner 100% kan detecteren en verwijderen van de dreiging waar we over schrijven.

Ons team bestaat uit mensen met verschillende academische achtergronden die een brede set van vaardigheden hebben. Onze belangrijkste prioriteit is het informeren van computergebruikers over de veiligheidsbedreigingen die hun apparaten kunnen schaden tijdens het surfen op het internet. RCS LT is opgericht in 2007. In het begin was het bedrijf een lokaal bedrijf dat zich bezighield met computerreparatie en de implementatie van internetbeveiligingsoplossingen voor lokale bedrijven. PCrisk project werd opgericht in 2010 en sindsdien informeren en onderwijzen onze beveiligingsonderzoekers duizenden internetgebruikers over de hele wereld over de nieuwste beveiligingsrisico's.

Om contact op te nemen met ons bedrijf, bezoek onze contact pagina.

Conferenties

Wij steunen cyberbeveiligingsconferenties en -evenementen die het bewustzijn over de nieuwste tactieken van cybercriminelen helpen verspreiden:

Virus Bulletin conferentieBlack Hat conferentie

Certificaten

Onze anti-malware applicatie Combo Cleaner is gecertificeerd door toonaangevende organisaties voor het testen van beveiligingssoftware:

keurmerk gecertificeerdopswat gecertificeerdvirus bulletin gecertificeerd

Sociale verantwoordelijkheid

 

Wij zijn een maatschappelijk verantwoorde onderneming en steunen onze plaatselijke liefdadigheidsinstellingen:

lithuanian food bank logolithuanian red cross logomaltese lithuania logo

Partners

 

Wij zijn partners met het NO MORE RANSOM project. We helpen het bewustzijn over ransomware infecties te verspreiden en informeren ransomware slachtoffers over gratis beschikbare decryptietools.

no more ransom project logo

[Terug naar boven]

Maak kennis met ons team

Tomas Meskauskas

Co-founder/Auteur/Redacteur: Tomas Meskauskas

Oprichter en algemeen directeur van PCrisk. Gepassioneerd door computer beveiliging en technologie. Heeft een ervaring van meer dan 10 jaar in verschillende bedrijven gerelateerd aan het oplossen van computer technische problemen en internet beveiliging. Werkt sinds 2010 als redacteur van pcrisk.com. Tomas studeerde af aan de KTU Universiteit met een graad in Computerwetenschappen in 2009. Mede-oprichter van een Mac anti-malware applicatie Combo Cleaner. Altijd op de hoogte van de nieuwste online veiligheidsbedreigingen. Verstoort dagelijks cybercriminele bedrijven door informatie te verspreiden over hun wandaden.

Contacteer Tomas: Auteurspagina op PCrisk, Email, LinkedIn, Twitter.

Karolis Liucveikis

Co-auteur/onderzoeker: Karolis Liucveikis

Hoofdauteur en algemeen beheerder van PCrisk's "Verwijderingsgidsen" gedeelte. Co-onderzoeker die samenwerkt met Tomas om de nieuwste bedreigingen en wereldwijde trends in de cyberbeveiliging wereld te ontdekken. Heeft een ervaring van meer dan 5 jaar in deze branche. Karolis ging naar de KTU Universiteit en studeerde af met een graad in Software Ontwikkeling in 2017. Extreem gepassioneerd over technische aspecten en gedrag van verschillende kwaadaardige applicaties. Heeft ook enorme interesse in beatboxing en reist de hele wereld over om verschillende evenementen bij te wonen die gerelateerd zijn aan deze vorm van vocale percussie.

Contacteer Karolis: Email, LinkedIn, Twitter.

Marius Koksta

Co-auteur/marketing specialist: Marius Koksta

Begonnen als auteur van how-to gidsen voor Windows gebruikers, nu gespecialiseerd in artikelen over de nieuwste ransomware programma's, technische ondersteuning oplichting, malware, trojans, adware-type programma's, mogelijk ongewenste programma's en andere bedreigingen. Verantwoordelijk voor het ontwikkelen van marketingstrategieën voor PCrisk, het vinden van manieren om meer lezers aan te trekken. Heeft een bachelordiploma in Marketing Management. Geïnteresseerd in grafisch ontwerp en fotografie. Heeft deelgenomen aan het Erasmus uitwisselingsprogramma en heeft in drie verschillende landen gewoond. Besteedt zijn vrije tijd aan fietsen, veel films en tv-series kijken, boeken lezen en quality time met zijn beste vrienden.

Contacteer Marius: Email, LinkedIn.

Migla Neumann

Co-auteur/onderzoeker: Migla Neumann

Malware onderzoeker bij PCrisk, mede-schrijver van artikelen in de "Verwijderingsgidsen" gedeelte. Heeft expertise in het analyseren van kwaadaardige code aanwezig in de nieuwste mogelijk ongewenste programma's, malware en ransomware. Afgestudeerd aan de Vilnius Academy of Arts University met een bachelordiploma in Toegepaste graphics. Heeft ervaring met app-design en andere vormen van digitaal ontwerp/kunst. In haar vrije tijd fictieschrijfster en kunstenares met een voorliefde voor horror en fantasy. Filmkenner, Griekse en Noorse mythologie liefhebber, trivia kenner en een liefhebber van veelzeggende woordenschat.

Contacteer Migla: Email.

Audris Dobrikas

Web developer/Digital content author: Audris Dobrikas

Technisch redacteur van artikelen die in verschillende talen op PCrisk en zijn dochterwebsites zijn geplaatst. Kwam in juli 2020 bij het RCS LT-team. Heeft een bachelordiploma in Multimedia Engineering. Heeft tijdens zijn studie veel ervaring opgedaan in web content editing en beheer van verschillende content management systemen. Geïnteresseerd in geschiedenis, oosterse cultuur en beeldende kunst. Brengt zijn vrije tijd door met joggen, het beoefenen van de culinaire kookkunst en het uitproberen van nieuwe hobby's.

Contacteer Audris: Email, LinkedIn.

Eligijus Macaitis

Co-auteur/hoofd van klantenservice: Eligijus Macaitis

Gepassioneerd schrijver van technieuws en parttime beveiligingsonderzoeker. Communiceerbaarheid is een van de sterkste kanten van Eligijus. Co-auteur van how-to artikelen gerelateerd aan het oplossen van Mac computer problemen. Zijn open persoonlijkheid stelt hem in staat de behoeften van de klant te begrijpen en de beste oplossingen te vinden voor elk klantenprobleem. Studeert Informatica-engineering aan de universiteit van KTU. Speelt graag teamsporten, zoals rugby, volleybal en voetbal. Geïnteresseerd in motorsport, vooral driften.

Contacteer Eligijus: Email, LinkedIn.

Neringa Zaltauskaite

Klantenservice: Neringa Zaltauskaite

Neringa is een klantenservicemedewerker voor Pcrisk en Combo Cleaner. Ze maakte kennis met Mac-computers in 2010 - 2013 en deed een onderzoek op masterniveau in geluidsprogrammering in de Apple-studio aan het Music Research Centre in York, UK. Sindsdien is haar passie voor technologie sterk gegroeid. Ze heeft gewerkt in het onderwijs, de klantenservice, de verkoop en de klantenservice in Londen en Kaunas, waar ze geweldige kansen heeft gekregen om verschillende Apple apparaten te gebruiken en te ervaren en ze verder te verkennen dan de basistaken. Doordat ze verschillende vaardigheden heeft, kan ze zich aan verschillende situaties aanpassen en de behoeften van internationale klanten begrijpen. Ze is van mening dat het leren en verbeteren van IT-vaardigheden, maar ook van sociale vaardigheden, het de moeite waard en inspirerend maakt om deel uit te maken van zo'n bruisend team van professionals.

Contacteer Neringa: Email, LinkedIn.

Paulius Ulozas

Klantenservice: Paulius Ulozas

Paulius is een klantenservicemedewerker voor Combo Cleaner Windows-gebruikers. Hij ging naar de Kolping University of Applied Sciences en studeerde af met een bachelorgraad in zakelijk Engels. Dit hielp hem om formele zakelijke Engelse taalvaardigheden te ontwikkelen die hem helpen om professioneel te communiceren met klanten tot op de dag van vandaag. Met meer dan zeven jaar ervaring op het gebied van klantenondersteuning is Paulius verantwoordelijk voor het beantwoorden en oplossen van Combo Cleaner Windows-gerelateerde problemen, het analyseren en vinden van oplossingen voor verschillende malwarebedreigingen. Op jonge leeftijd geïntroduceerd met Windows-besturingscomputers is Paulius al meer dan 20 jaar een deskundige Windows-gebruiker en sindsdien een grote fan van computersoftware en -hardware. In zijn vrije tijd houdt hij van videospelletjes en films.

Contacteer Paulius: Email.

Karolina Peistariene

Blog auteur: Karolina Peistariene

Auteur van how-to gidsen voor Mac-gebruikers. Verantwoordelijk voor het verzamelen, analyseren en presenteren van artikelen met probleemoplossende oplossingen voor MacOS-problemen. Sterke onderzoeks- en analysevaardigheden helpen Karolina om lezers te voorzien van werkende en nuttige oplossingen en om verschillende functies van Mac te introduceren. Geïnteresseerd in digitale marketing, content creatie, copywriting en de psychologie daarachter. Houdt van skiën, schaatsen en rolschaatsen.

Contacteer Karolina: Email, LinkedIn.

Rimvydas Iliavicius

Blog auteur: Rimvydas Iliavicius

Auteur van how-to gidsen voor Windows-gebruikers bij PCrisk. Rimvydas is een onderzoeker met meer dan vier jaar ervaring in de cyberbeveiligingsindustrie. Hij studeerde aan de Kaunas University of Technology en studeerde in 2017 af met een masterdiploma in Vertaling en lokalisatie van technische teksten. Zijn interesses in computers en technologie leidden ertoe dat hij een veelzijdige copywriter in de IT-industrie werd. Bij PCrisk is hij verantwoordelijk voor het schrijven van diepgaande how-to artikelen voor Microsoft Windows. Rimvydas zijn interesses omvatten gaming, auto's, sci-fi boeken en films, geschiedenis, en meer.

Contacteer Rimvydas: Email, LinkedIn.

Ramunas Kaminskas

Co-founder / Web Developer / Malware onderzoeker: Ramunas Kaminskas

Hoofd van het web development team bij PCrisk sinds 2010. Er zijn geen code-gerelateerde taken die Ramunas met zijn getalenteerde team van ontwikkelaars niet aan zou kunnen. Ramunas toont zich het beste in het analyseren van kwaadaardig gedrag van virussen, trojans, ransomware etc. Heeft een graad in Computer engineering en Informatie technologie. Co-auteur van vele populaire artikelen en data sheets over kwaadaardig computervirus gedrag. Architect en ontwikkelaar van een Mac anti-malware applicatie Combo Cleaner. Ramunas brengt zijn vrije tijd graag door met zijn gezin.

Contacteer Ramunas: Email, LinkedIn.

[Terug naar boven]

Getuigenissen

Yo thx man, ik was een foto aan het downloaden en opeens kwam er een melding en ik heb het opgezocht en dankzij jullie how-to tutorial is het weg.

-VantaBlackCoffee, PCrisk instructions

Hartelijk dank. Uw stappen werkten voor mij.

-TBrave, PCrisk instructions

Heel erg bedankt! 100% opgelost.

-Christian Nwachukwu, PCrisk instructions

Dit is echt de beste video die ik ooit heb gezien, dank je wel!

-Lavender Ruka, PCrisk instructions

Erg behulpzaam. Jullie zijn geweldig!

-vdrivevideo, PCrisk instructions

Eindelijk! Geprobeerd om een soort malware genaamd safe finder van mijn mac te verwijderen met veel andere antivirussen. Combo Cleaner heeft het werk gedaan! Dank u!

-Jonathan, Combo Cleaner Anti-malware

Per ongeluk een hoop malware geïnstalleerd toen ik probeerde ms office te installeren. Combo cleaner geïnstalleerd, gescand en opnieuw opgestart en alles was weer zoals het was!

-jessicaalvi844, Combo Cleaner Anti-malware

Ik vond deze app, en het bespaart me van een nieuwe installatie.

-franksattler, Combo Cleaner Anti-malware

Mac was geïnfecteerd met iets dat mijn Safari opende en McAfee vervallen pop-ups liet zien. Gescand met combo cleaner - het toonde verschillende bestanden gemarkeerd als adware - ik verwijderde ze en het probleem was verdwenen.

-ramonglennr, Combo Cleaner Anti-malware

Ik was op internet aan het surfen op zoek naar een goede antivirus voor mijn Mac. Dit programma beviel me. Het heeft alle functies die ik nodig heb voor een goede prijs.

-Stella55, Combo Cleaner Anti-malware

[Terug naar boven]

Verwijderen van virussen en malware

Deze pagina bevat informatie over hoe besmetting met malware en virussen te voorkomen.

Verwijderen van malware