FacebookTwitterLinkedIn

Website vrijwaring

De informatie op deze website is enkel bedoeld als zijnde algemene informatie. De informatie wordt ter beschikking gesteld door www.pcrisk.nl en al hoewel wij er naar streven om de informatie actueel en correct te houden, geven wij geen enkele garantie, noch uitdrukkelijke noch impliciete, over de volledigheid, accuraatheid, betrouwbaarheid, toepasbaarheid of beschikbaarheid aangaande de website of de informatie, producten, diensten of gerelateerde afbeeldingen op de website voor welk doeleinde dan ook. Het vertrouwen van deze informatie is dan ook volledig op eigen risico.

Wij zijn in geen enkel geval aansprakelijk voor geen enkel verlies of schade inbegrepen en zonder beperking, onrechtstreeks of ten gevolge van of voor elk verlies of schade dan ook voortkomende uit het verlies van gegevens of rendement voortvloeiend uit, of in verband met het gebruik van deze website.

Via deze website kunt u doorklikken naar andere websites die niet onder de controle van www.pcrisk.nl staan. Wij hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van deze websites. Het aanbieden van welke link dan ook wil niet noodzakelijk zeggen dat wij deze aanbevelen of ons akkoord verklaren met de zienswijze van deze websites.

Wij getroosten ons alle inspanningen om de website online en vloeiend te houden. www.pcrisk.nl kan echter niet verantwoordelijk of aansprakelijk gehouden worden indien de website tijdelijk niet beschikbaar is wegens technische problemen buiten ons wil heen.

Verwijderen van virussen en malware

Deze pagina bevat informatie over hoe besmetting met malware en virussen te voorkomen.

Verwijderen van malware