FacebookTwitterLinkedIn

Website vrijwaring

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. De informatie op deze website wordt verstrekt door ons bedrijf RCS LT en hoewel wij trachten de informatie actueel en correct te houden, geven wij geen verklaringen of garanties van welke aard dan ook, uitdrukkelijk of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten, of gerelateerde afbeeldingen op de website voor enig doel. Elk vertrouwen dat u in dergelijke informatie stelt is daarom strikt op eigen risico.

In onze gidsen voor het verwijderen van malware raden we aan Combo Cleaner te gebruiken om malware infecties te verwijderen. Combo Cleaner is ontwikkeld door hetzelfde bedrijf RCS LT dat www.pcrisk.nl website exploiteert.

In geen geval zijn wij aansprakelijk voor enig verlies of schade, inclusief en zonder beperking, indirecte of gevolgschade, of enig verlies of schade als gevolg van verlies van gegevens of winst voortvloeiend uit, of in verband met, het gebruik van deze website.

Via deze website bent u in staat om te linken naar andere websites die niet onder de controle van www.pcrisk.nl zijn. Wij hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van die sites. De opname van links impliceert niet noodzakelijkerwijs een aanbeveling of een onderschrijving van de standpunten die op deze sites worden geuit.

Alles wordt in het werk gesteld om de website goed te laten functioneren. www.pcrisk.nl neemt echter geen verantwoordelijkheid voor, en zal niet aansprakelijk zijn voor, het tijdelijk niet beschikbaar zijn van de website als gevolg van technische problemen buiten onze controle.

Over ons

PCrisk is een cyberbeveiligingsportaal dat internetgebruikers informeert over de nieuwste digitale bedreigingen. Onze inhoud wordt verstrekt door beveiligingsexperts en professionele malware onderzoekers. Lees meer over ons.

Verwijderen van virussen en malware

Deze pagina bevat informatie over hoe besmetting met malware en virussen te voorkomen.

Verwijderen van malware