FacebookTwitterLinkedIn

Gebruikersovereenkomst

www.pcrisk.nl gebruikersovereenkomst en voorwaarden.

Welkom op onze website. Als U verder gaat en deze website gebruikt verklaart U zich akkoord met en bent U gebonden aan de volgende gebruikersovereenkomst en voorwaarden, welke samen met ons privacy beleid de relatie tussen www.pcrisk.nl en U in verband tot deze website beheren. Als U niet akkoord gaat met een deel van of gans de gebruikersovereenkomst en voorwaarden gelieve onze website dan niet te gebruiken.

De term 'www.PCrisk.nl' of 'ons' of 'wij' verwijst naar de eigenaars van deze website. De term 'U' verwijst naar de gebruiker of bezoeker van onze website.

Ontsluiting van de geaffilieerde verwantschap

Wij kunnen geaffilieerd zijn met elk product dat wij aanbevelen op onze website. Sommige van de antivirus en antispyware programma's die wij aanbevelen zijn betalend. Het zou kunnen dat wij een geaffilieerde commissie ontvangen voor sommige van de antivirus en antispyware programma's die wij aanbevelen – het is mogelijk dat wij commissies ontvangen als een computergebruiker deze software aankoopt.

Affiliaties met antivirus bedrijven : Kaspersky (Kaspersky Internet beveiliging 2013), Bitdefender (Bitdefender Internet beveiliging 2013),Avast (Avast Internet beveiliging 7)

Affiliaties met antispyware en anti-malwere bedrijven: Malwarebytes (Malwarebytes Antimalware), PCTools (Spyware Doctor), iS3 (STOPzilla), Enigma software (SpyHunter 4), SUPERAntiSpyware (SUPERAntiSpyware), SurfRight B.V. (Hitman Pro).

De producten die wij aanbevelen op onze website zijn legitieme antivirus en antispyware programma's. Als wij een product kiezen om aan te bevelen testen we dit altijd en we bevelen enkel producten aan waarvan wij denken dat ze onze website bezoekers kunnen helpen of hun een meerwaarde bieden. Geld is niet de belangrijkste motief om een van deze producten te kiezen of aan te bevelen. Wij zijn in onafhankelijk beheer en de opinies die hier geuit worden zijn die van onszelf. U bent onder geen beding verplicht om software uit te lijst op onze website aan te kopen.

Het gebruik van de website is onderworpen aan volgende gebruikersovereenkomst:

De inhoud van de pagina's van deze website is enkel voor U algemene informatie en gebruik. Ze kunnen gewijzigd worden zonder voorafgaandelijke waarschuwing.
Noch wij noch eender welke derde partij leverancier bieden enkele garantie of waarborg aangaande de accuraatheid, stiptheid, prestaties, volledigheid of toepasbaarheid van de informatie of benodigdheden gevonden of aangeboden op deze website voor welk doeleinde dan ook.

U gaat akkoord dat zulke informatie en benodigdheden onjuistheden en fouten kunnen bevatten en wij benadrukken uitdrukkelijk dat wij niet aansprakelijk zijn voor zulke onjuistheden of fouten in zoverre dat de wet ons toelaat.
U gebruik van het eender welke informatie of benodigdheden ook op deze website is volledig op eigen risico, wij kunnen hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om er voor te zorgen dat welk product, dienst of informatie U ook kiest via deze website voldoet aan de door U gestelde vereisten.

Deze website bevat inhoud welk onze eigendom is of waarvoor wij over een licentie beschikken. Deze inhoud bevat, maar is niet beperkt tot, het ontwerp, de indeling, het uitzicht en de afbeeldingen. Elke reproductie buiten die in overeenstemming met de copyright kennisgeving, welke deel uitmaakt van deze gebruikersovereenkomst, is verboden.

Alle handelsmerken afgebeeld op deze website, welke niet de eigendom zijn van of waarvoor de uitbater niet over een licentie beschikt, zijn de eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

Het niet toegestane gebruik van deze website kan aanleiding geven tot het vorderen van een schadeclaim en/of kan een overtreding zijn.
Van tijd tot tijd kan deze website ook koppelingen naar andere websites bevatten. Deze koppelingen worden aangeboden voor U gemak om U van verdere informatie te voorzien. Ze betekenen echter niet dat wij deze website(s) onderschrijven. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de gekoppelde website(s).

Over ons

PCrisk is een cyberbeveiligingsportaal dat internetgebruikers informeert over de nieuwste digitale bedreigingen. Onze inhoud wordt verstrekt door beveiligingsexperts en professionele malware onderzoekers. Lees meer over ons.

Verwijderen van virussen en malware

Deze pagina bevat informatie over hoe besmetting met malware en virussen te voorkomen.

Verwijderen van malware