Top Antivirus 2020

Gebruikerswaardering: / 27
LaagsteHoogste 

combo cleaner software box pcrisk

Werkt met: Mac OSX 10.10 (Yosemite), Mac OSX 10.11 (El Capitan) and macOS Sierra (10.12)

Download
Combo Cleaner

De gratis scanner controleert of je computer besmet is. Om malware te verwijderen moet je een volledige versie kopen van Combo Cleaner.

Combo Cleaner is een antivirus programma en een systeem booster gemaakt door een bedrijf genaamd RCS LT. Deze applicatie werkt op Mac computers en is compatibel met alle recente besturingssystemen van Mac, waaronder Yosemite, El Capitan en Sierra. Deze applicatie kiest voor een andere aanpak in vergelijking met traditionele antivirus pakketten. Naast antivirus-bescherming bevat Combo Cleaner een schijfopruimer, een tool om dubbele en één om grote bestanden mee op te sporen, een privacy scanner en een applicatie verwijderaar. Deze app kan gebruikt worden om computers te bevrijden van bedreigingen en kan behoorlijk veel schijfruimte vrijmaken die wordt ingenomen door overbodige bestanden. Hoewel Mac computers zogezegd veiliger zijn dan Windows-systemen is een betrouwbare antivirus-oplossing essentieel.

 
Gebruikerswaardering: / 1
LaagsteHoogste 

Kaspersky Anti-virus 2020 box

Werkt met: Windows 7/8/8.1/10 (32-bit en 64-bit)

Officiële Kaspersky Anti-Virus 2020-website

Jaar op jaar produceert Kaspersky antivirussoftwarepakketten die bij de beste in hun categorie behoren. Dit jaar is niet anders. De productlijn voor 2020 is opnieuw een geweldige keuze voor consumenten met elk budget. Wat misschien nog indrukwekkender is, is dat het bedrijf - ondanks beschuldigingen van banden met de Russische overheid en het moeten verhuizen van zijn activiteiten naar Zwitserland - zijn producten erg consisten heeft kunnen houden.

Kaspersky Anti-Virus 2020 voor Windows biedt een volledige bescherming met een breed scala aan functies, afhankelijk van het pakket waarvoor u kiest. Een negatief punt is het ontbreken van functies die bij de pakketten op de lagere niveaus zijn inbegrepen. In dit opzicht heeft Bitdefender Kaspersky verslagen omdat consumenten meer toegevoegde waarde zullen vinden in de lagere niveaus van het assortiment van Bitdefender. Over het algemeen is het echter moeilijk om te betwisten dat het Kaspersky Anti-Virus-pakket een goede systeembescherming biedt. Kaspersky loopt nu ook voorop omdat het tweefactorauthenticatie heeft aangenomen voor online accounts, waaruit blijkt dat de beste beveiligingsmethoden geïmplementeerd kunnen worden in software voor een veiligere online aanwezigheid.

   
Gebruikerswaardering: / 4
LaagsteHoogste 

ESET NOD32 Antivirus 2020 box

Werkt met: Windows 7/8/8.1/10 (32-bit en 64-bit), Windows Home Server (64-bit)

Officiële ESET NOD32 Antivirus 2020-website

ESET werd opgericht in 1987 in Slowakije en sindsdien is het uitgegroeid tot een bedrijf dat wereldwijd pc's helpt te beveiligen. Het bedrijf biedt nu antivirusoplossingen voor Windows, Mac en Android en biedt bedrijfsoplossingen op maat. Voor de gemiddelde thuisgebruiker zal ESET’s NOD32 Antivirus 2020 het belangrijkste product zijn.

Het aanbod van ESET is een jaarlijkse kanshebber voor het beste product binnen bepaalde categorieën en staat meestal altijd in de top 10 van de publicatie waarvoor het wordt beoordeeld. Het is deze consistentie die heeft bijgedragen aan de reputatie van ESET om jaar na jaar effectieve en betrouwbare producten te produceren, terwijl het ook beschikt over tientallen jaren ervaring op het gebied van beveiliging. Een andere reden voor de reputatie is het gebrek aan een waarneembare systeemimpact, zelfs op oudere machines, en dit wijst erop dat het een uitstekend antiviruspakket is.

   
Gebruikerswaardering: / 2
LaagsteHoogste 

Bitdefender Antivirus Plus 2020 box

Werkt met: Windows 7/8/8.1/10 (32-bit en 64-bit)

Officiële Bitdefender Antivirus Plus 2020-website

Vaak beoordelen recensenten en journalisten Bitdefender en hun nieuwste antivirusaanbod in termen als "waar voor uw geld". Gezien het product dat door Bitdefender wordt aangeboden, zijn deze verklaringen volledig waar. Bitdefender biedt consequent een geweldige antivirusoplossing voor minder geld dan hun concurrenten. Zet Antivirus Plus 2020 deze trend voort?

Het korte antwoord is ja. Het bedrijf heeft echter geprobeerd om extra functies toe te voegen en om de bestaande functies efficiënter te laten werken. In tal van tests was Bitdefender vaak de snelste om scans uit te voeren, terwijl er weinig systeembronnen gebruikt werden. Dit wordt altijd gezien als een overwinning in de kritieken van recensenten, maar afgezien van die prestaties biedt Antivirus Plus 2020 functies aan die elk ander goed product in het verleden ook al heeft aangeboden. De Windows-build van Total Security geeft aan de gebruikers bijvoorbeeld: toegang tot een antivirus, firewall, spamfilter, blokkering van kwaadaardige websites, bescherming van online bankieren, ouderlijk toezicht, een beperkte VPN, een wachtwoordbeheerder, bestandscodering, veilige bestandsverwijdering, pc-opschoning en optimalisatie. Dit zijn slechts enkele van de algemene kenmerken.

   
Gebruikerswaardering: / 1
LaagsteHoogste 

Avast Premium Security box

Werkt met: Windows 7/8/8.1/10 (32-bit en 64-bit)

Officiële Avast Premium Security-website

Veel andere antivirusleveranciers bieden een ongelooflijk breed scala aan producten aan met functies waarbij voor extra functies steeds ook extra moet worden betaald. Avast heeft een heel andere richting gekozen waarbij de betaalde opties gestroomlijnd werden tot twee opties (en als men de gratis antivirus daaraan toevoegt dan biedt het bedrijf slechts drie producten). Het product dat aan de basis ligt en dat de aandacht van de consument trekt, is Avast Premium Security. De vraag wordt dan gesteld of Premium Security zich kan meten met concurrenten als Kaspersky, Bitdefender en Norton? Om te beginnen is Premium Security al duurder dan sommige van zijn concurrenten en belast het systemen zwaarder in vergelijking met andere topproducten. Die kritiekpunten betekenen meestal het einde voor een product dat 4 of meer sterren wil scoren in traditionele beoordelingen. Premium Security doet het echter toch goed, ondanks de negatieve punten en het blijft geliefd bij consumenten.

   

Waarom hebben we Anti-virus bescherming nodig?

Een antivirusprogramma op je pc geïnstalleerd hebben is tegenwoordig heel belangrijk - de dreiging van computer virussen en malware infecties neemt steeds toe. Verscheidene computer virussen hebben het potentieel om je pc beduidende schade toe te dienen. Zulke infecties kunnen je gebruiker gegevens verwijderen, je persoonlijke informatie stelen, je pc vergrendelen en je vragen om losgeld te betalen om hem te ontgrendelen en nog andere kwaadaardige acties ondernemen. Besmette computers worden onbetrouwbaar, internet criminelen kunnen je persoonlijke gegevens raadplegen en andere kwaadaardige acties ondernemen. Het juiste antivirusprogramma kiezen kan een hele opgave zijn. Wij bij pcrisk.nl komen dagelijks in contact met spyware, malware en virus besmettingen, daarom weten wij welke beveiligingsprogramma’s werken en welke niet in staat zijn om verschillende beveiligingsproblemen te detecteren en te verwijderen. Als wij software aan onze top antivirus lijst toevoegen controleren we elke eigenschap van het antivirus dat we aanbevelen. Wij voeren verschillende testen uit, raadplegen de aanbevelingen van onafhankelijke onderzoeksbedrijven, enz.

Tegenwoordig is een antivirusprogramma noodzakelijk, als je begaan bent met de veiligheid van je pc en van je private gegevens zou je er altijd eentje moeten gebruiken.