Beste Antivirus Apps 2024

Antivirussoftware is de belangrijkste software op uw computer. Zonder deze software kan uw systeem gemakkelijk worden geïnfecteerd met verschillende malware en ongewenste programma's. Dergelijke infecties kunnen aanzienlijke schade toebrengen aan uw computer. De dreiging van computermalware neemt voortdurend toe, dus het is essentieel om het juiste beveiligingsprogramma te kiezen voor bescherming.

Malware kan gegevens van gebruikers verwijderen, persoonlijke informatie stelen, de computer vergrendelen en vragen om losgeld te betalen om de computer te ontgrendelen en andere malafide taken uitvoeren. Geïnfecteerde computers worden onstabiel, cybercriminelen kunnen toegang krijgen tot uw gegevens en andere kwaadaardige taken uitvoeren.

Welke antivirussoftware is het beste?

Het kiezen van het beste antivirus programma kan een ingewikkelde taak zijn. Wij bij pcrisk.nl hebben dagelijks te maken met adware, malware en ransomware infecties, dus wij kunnen u professioneel advies geven over welke antivirus suites goed werken en welke er niet in slagen om verschillende beveiligingsproblemen te detecteren en te verwijderen.

OPMERKING VAN DE AUTEURS: Bij het toevoegen van software aan onze top antivirus lijsten, controleren we elk aspect van onze aanbevolen antivirus. We hechten echter de meeste waarde aan detectie- en verwijderingsmogelijkheden. We voeren verschillende tests uit en analyseren de aanbevelingen van onafhankelijke testbedrijven (AV-TESTAV-Comparatives;) enz.

Hier is onze lijst van beste antivirusprogramma's voor het jaar 2024:

Gebruikerswaardering:rating starrating starrating starrating starrating star / 523
LaagsteHoogste 

combo cleaner software box pcrisk

Combo Cleaner is een antivirus programma en een systeem booster gemaakt door een bedrijf genaamd RCS LT. Deze applicatie werkt op Mac computers en is compatibel met alle recente besturingssystemen van Mac, waaronder macOS 14 (Sonoma), macOS 13 (Ventura). Deze applicatie kiest voor een andere aanpak in vergelijking met traditionele antivirus pakketten. Naast antivirus-bescherming bevat Combo Cleaner een schijfopruimer, een tool om dubbele en één om grote bestanden mee op te sporen, een privacy scanner en een applicatie verwijderaar.

 
Gebruikerswaardering:rating starrating starrating starrating starrating star / 206
LaagsteHoogste 

Combo Cleaner voor Windows Box - PCRisk

Combo Cleaner is an anti-malware-programma voor Windows-computers (ook beschikbaar voor Mac-computers). Deze werd ontwikkeld door RCS LT, een bedrijf dat al meer dan 10 jaar actief is in de cyberbeveiligingsindustrie. De opgebouwde ervaring in internetbeveiliging stelde ons in staat een robuuste anti-malware-oplossing te creëren die de computers van gebruikers kan beschermen tegen de huidige cyberdreigingen. Combo Cleaner is ontworpen om te werken op alle populaire besturingssystemen van Microsoft, en dit naast Windows Defender.

   

Norton AntiVirus Plus doos

Zoals de naam al doet vermoeden, biedt Norton's AntiVirus Plus u de basis die u zou verwachten van een basis antiviruspakket en meer. Inbegrepen extra functies bij Plus zijn een firewall, een spamfilter, een wachtwoordmanager, gehoste online back-up, een kwetsbaarheidsscanner en andere minder opvallende extra's.

Toegevoegde functies zijn geweldig, maar ze moeten wel nuttig zijn. Belangrijker nog, beschermt de malwarebescherming de eindgebruiker tegen bedreigingen?

   

Avast Premium Security doos

Avast biedt goede bescherming tegen malwarebedreigingen en een goed uitziende interface. Vaak hadden gebruikers echter het gevoel dat ze voor die geweldige interface moesten betalen in plaats van voor opvallende functies.

Het heeft ook geworsteld met de balans tussen betaalde producten en zijn gratis antivirussoftware. De gratis versie was zo goed dat het moeilijk te rechtvaardigen is om extra te betalen voor een paar extra functies.

Bij het beoordelen van Avast Premium Security, het eerste betaalde niveau, is de vraag of betalen voor de extra functies die Premium biedt de moeite waard is.

   

Malwarebytes Premium doos

In de loop der jaren is gebleken dat malwaredetectie op basis van handtekeningen kwetsbaar is voor misbruik door malwareontwikkelaars. Goede bedrijven passen zich snel aan nieuwe malwareversies aan en maken nieuwe en betere handtekeningen voor malwaredetectie.

Er is echter nog steeds een tijdsverschil tussen ontdekking en detectie. Gedragsanalyse probeert de tekortkomingen van detectie op basis van handtekeningen te beperken door moderne polymorfe malware te kunnen detecteren. In de afgelopen jaren heeft Malwarebytes een gedragsanalyse en verschillende andere technologieën ontwikkeld om een product te bieden dat superieure bescherming biedt. De vraag is of het zijn doelen heeft bereikt.

   

Bitdefender Antivirus Plus doos

Veel recensenten en journalisten weten niet meer hoe goed Bitdefender de afgelopen jaren is geweest.

Desalniettemin moet iemand die op zoek is naar een recensie die deze trend niet volgt ergens anders zoeken, want ondanks hoe kritisch deze publicatie wordt, is Bitdefender Antivirus Plus nog steeds een geweldig product met slechts kleine gebreken.

In totaal biedt Bitdefender drie betaalde abonnementsmodellen die Windows, macOS, Android en iOS kunnen beschermen. Antivirus Plus is het instapmodel, maar dat moet kopers niet ontmoedigen om te denken dat ze een instapmodel krijgen.

   

Hoe testen we antivirusprogramma's?

Onze malware-onderzoekers houden zich dagelijks bezig met diverse malware-infecties (waaronder adware, ransomware en mogelijk ongewenste toepassingen). We testen handmatig malware voorbeelden, we bezoeken ontelbare malafide en phishing websites. Onze e-mail honeypots trekken duizenden schadelijke e-mails aan. We testen dagelijks tientallen unieke ransomware-infecties op onze virtuele machines.

Dit plaatst ons in een unieke positie. Met al deze malwaregegevens uit de echte wereld kunnen we antivirustoepassingen grondig testen en bepalen welke het beste zijn in het opschonen en voorkomen ervan. De meeste technische websites kunnen de snelheid, bruikbaarheid en andere met het blote oog zichtbare antiviruskenmerken testen. Onze medewerkers kunnen antivirus echter testen op echte cyberdreigingen.

In onze ogen is betrouwbare bescherming tegen malwarebedreigingen het belangrijkste bij het kiezen van het beste antivirusprogramma. Antivirusprogramma's die het beste presteren in onze tests worden toegevoegd aan onze beste antiviruslijst, die actief wordt bijgewerkt. Merk op dat Combo Cleaner is ontwikkeld door hetzelfde bedrijf dat de pcrisk.nl website beheert.

Tegenwoordig is een antivirusprogramma een must geworden. Als u om de veiligheid van uw computer en uw privacy geeft, moet u er altijd een gebruiken.

BELANGRIJK: Zorg ervoor dat u slechts één antivirussoftware op uw computer hebt geïnstalleerd; het hebben van twee verschillende programma's kan problemen veroorzaken.

Over ons

PCrisk is een cyberbeveiligingsportaal dat internetgebruikers informeert over de nieuwste digitale bedreigingen. Onze inhoud wordt verstrekt door beveiligingsexperts en professionele malware onderzoekers. Lees meer over ons.

Verwijderen van virussen en malware

Deze pagina bevat informatie over hoe besmetting met malware en virussen te voorkomen.

Verwijderen van malware