Top Antivirus 2021

Gebruikerswaardering:rating starrating starrating starrating starrating star / 27
LaagsteHoogste 

combo cleaner software box pcrisk

Combo Cleaner is een antivirus programma en een systeem booster gemaakt door een bedrijf genaamd RCS LT. Deze applicatie werkt op Mac computers en is compatibel met alle recente besturingssystemen van Mac, waaronder Yosemite, El Capitan en Sierra. Deze applicatie kiest voor een andere aanpak in vergelijking met traditionele antivirus pakketten. Naast antivirus-bescherming bevat Combo Cleaner een schijfopruimer, een tool om dubbele en één om grote bestanden mee op te sporen, een privacy scanner en een applicatie verwijderaar.

 
Gebruikerswaardering:rating starrating starrating starrating starrating star / 2
LaagsteHoogste 

Combo Cleaner voor Windows Box - PCRisk

Combo Cleaner is an anti-malware-programma voor Windows-computers (ook beschikbaar voor Mac-computers). Deze werd ontwikkeld door RCS LT, een bedrijf dat al meer dan 10 jaar actief is in de cyberbeveiligingsindustrie. De opgebouwde ervaring in internetbeveiliging stelde ons in staat een robuuste anti-malware-oplossing te creëren die de computers van gebruikers kan beschermen tegen de huidige cyberdreigingen. Combo Cleaner is ontworpen om te werken op alle populaire besturingssystemen van Microsoft, en dit naast Windows Defender.

   
Gebruikerswaardering:rating starrating starrating starrating starrating star / 907
LaagsteHoogste 

Malwarebytes 4.0 boxWerkt met: Windows 7/8/8.1/10 (32-bit en 64-bit)

Malwarebytes 4.0
Downloaden

Malwarebytes 4.0 is een tool om malware op uw computer te detecteren. U moet de volledige versie aanschaffen om volledige functionaliteit te krijgen.

Door de jaren heen heeft het beveiligingsbedrijf Malwarebytes een reputatie opgebouwd voor het ontwikkelen van anti-malwaretools die van vitaal belang zijn voor zowel thuis- als zakelijke computergebruikers. Toen de bèta voor versie 4.0 werd uitgebracht, wilden veel journalisten en InfoSec-professionals graag zien wat de nieuwe versie te bieden had, evenals de nieuwe verbeterde Katana-malware-engine. We hebben Malwarebytes 4.0 beoordeeld en vonden het een uitstekende keuze voor diegenen die hun cyberveiligheid willen verdedigen.

   
Gebruikerswaardering:rating starrating starrating starrating starrating star / 1
LaagsteHoogste 

Doos van ESET Internet Security 2021 Edition

Bij het kiezen van een complete antivirussoftware kan de uitgebreide keuze aan pakketten verwarrend zijn voor gebruikers. Er zijn echter altijd opties die beter zijn dan andere. Het aanbod van ESET, dat is gebaseerd op hun populaire NOD32-antivirusprogramma, scoort al geruime tijd hoog in onafhankelijke laboratoriumtests en biedt veel functies. Dit heeft ertoe geleid dat het Slovaakse bedrijf sterk is doorgebroken op de Amerikaanse markt. Een belangrijke vraag die moet worden beantwoord, is dan ook: zet het nieuwste midrange-aanbod op het gebied van internetbeveiliging deze trend voort? Het korte antwoord is: ja, maar er is ruimte voor verbetering.

   
Gebruikerswaardering:rating starrating starrating starrating starrating star / 2
LaagsteHoogste 

Doos van Bitdefender Internet Security 2021

De antivirusproducten voor consumenten van Bitdefender hebben in de loop der jaren een reputatie opgebouwd. Ze horen bij de beste ter wereld en worden aangeboden aan een competitieve prijs. Momenteel heeft Bitdefender vijf aanbiedingen, waaronder Bitdefender Antivirus Free Edition via Bitdefender Antivirus Plus, Bitdefender Internet Security en Bitdefender Total Security tot het vlaggenschip Bitdefender Premium Security met een onbeperkte VPN. In dit artikel focussen we op Internet Security, aangezien dit het mid-range aanbod is met verschillende functies die thuisgebruikers zeker kunnen gebruiken, of die zelfs strikt noodzakelijk zijn.

   
Gebruikerswaardering:rating starrating starrating starrating starrating star / 1
LaagsteHoogste 

Doos van AVG Internet Security

AVG blijft één van de populairste aanbieders van beveiligingssoftware ter wereld, en telt 200 miljoen gebruikers wereldwijd. Sinds het bedrijf werd overgenomen door Avast, aangekondigd in juli 2016 en voltooid in september van datzelfde jaar, lijken beide bedrijven hun voordeel te hebben gedaan met deze overname. Nu is de vraag of AVG Internet Security nog steeds kan concurreren met bijvoorbeeld Bitdefender en Kaspersky? Het korte antwoord is ja, maar persoonlijk denk ik dat het eenvoudiger is om die andere twee pakketten aan te bevelen eerder dan AVG.

   
Gebruikerswaardering:rating starrating starrating starrating starrating star / 1
LaagsteHoogste 

Doos van McAfee Total Protection

Met McAfee is er geen discussie meer over de vraag of u een eenvoudiger internetbeveiligingspakket of het duurdere pakket met meer functies koopt. McAfee brengt Internet Security niet langer uit, dus consumenten die meer bescherming willen toevoegen dan de basisantivirus moeten betalen voor Total Protection. Dit maakt de keuze gemakkelijker omdat er geen keuze is. Dit gebrek aan keuze zal sommigen irriteren, maar als we kijken naar hoe Total Protection is geprijs en de functionaliteiten die het biedt dan wordt het misschien al begrijpelijker.

   

Waarom hebben we Anti-virus bescherming nodig?

Een antivirusprogramma op je pc geïnstalleerd hebben is tegenwoordig heel belangrijk - de dreiging van computer virussen en malware infecties neemt steeds toe. Verscheidene computer virussen hebben het potentieel om je pc beduidende schade toe te dienen. Zulke infecties kunnen je gebruiker gegevens verwijderen, je persoonlijke informatie stelen, je pc vergrendelen en je vragen om losgeld te betalen om hem te ontgrendelen en nog andere kwaadaardige acties ondernemen. Besmette computers worden onbetrouwbaar, internet criminelen kunnen je persoonlijke gegevens raadplegen en andere kwaadaardige acties ondernemen. Het juiste antivirusprogramma kiezen kan een hele opgave zijn. Wij bij pcrisk.nl komen dagelijks in contact met spyware, malware en virus besmettingen, daarom weten wij welke beveiligingsprogramma’s werken en welke niet in staat zijn om verschillende beveiligingsproblemen te detecteren en te verwijderen. Als wij software aan onze top antivirus lijst toevoegen controleren we elke eigenschap van het antivirus dat we aanbevelen. Wij voeren verschillende testen uit, raadplegen de aanbevelingen van onafhankelijke onderzoeksbedrijven, enz.

Tegenwoordig is een antivirusprogramma noodzakelijk, als je begaan bent met de veiligheid van je pc en van je private gegevens zou je er altijd eentje moeten gebruiken.

Over ons

PCrisk

PCrisk is een cyberbeveiligingsportaal dat internetgebruikers informeert over de nieuwste digitale bedreigingen. Onze inhoud wordt verstrekt door beveiligingsexperts en professionele malware onderzoekers. Lees meer over ons.

Verwijderen van virussen en malware

Deze pagina bevat informatie over hoe besmetting met malware en virussen te voorkomen.

Verwijderen van malware