Beste Antivirus Apps 2023

Antivirussoftware is de belangrijkste software op uw computer. Zonder deze software kan uw systeem gemakkelijk worden geïnfecteerd met verschillende malware en ongewenste programma's. Dergelijke infecties kunnen aanzienlijke schade toebrengen aan uw computer. De dreiging van computermalware neemt voortdurend toe, dus het is essentieel om het juiste beveiligingsprogramma te kiezen voor bescherming.

Malware kan gegevens van gebruikers verwijderen, persoonlijke informatie stelen, de computer vergrendelen en vragen om losgeld te betalen om de computer te ontgrendelen en andere malafide taken uitvoeren. Geïnfecteerde computers worden onstabiel, cybercriminelen kunnen toegang krijgen tot uw gegevens en andere kwaadaardige taken uitvoeren.

Welke antivirussoftware is het beste?

Het kiezen van het beste antivirus programma kan een ingewikkelde taak zijn. Wij bij pcrisk.nl hebben dagelijks te maken met adware, malware en ransomware infecties, dus wij kunnen u professioneel advies geven over welke antivirus suites goed werken en welke er niet in slagen om verschillende beveiligingsproblemen te detecteren en te verwijderen.

OPMERKING VAN DE AUTEURS: Bij het toevoegen van software aan onze top antivirus lijsten, controleren we elk aspect van onze aanbevolen antivirus. We hechten echter de meeste waarde aan detectie- en verwijderingsmogelijkheden. We voeren verschillende tests uit en analyseren de aanbevelingen van onafhankelijke testbedrijven (AV-TESTAV-Comparatives;) enz.

Hier is onze lijst van beste antivirusprogramma's voor het jaar 2023:

Gebruikerswaardering:rating starrating starrating starrating starrating star / 372
LaagsteHoogste 

combo cleaner software box pcrisk

Combo Cleaner is een antivirus programma en een systeem booster gemaakt door een bedrijf genaamd RCS LT. Deze applicatie werkt op Mac computers en is compatibel met alle recente besturingssystemen van Mac, waaronder Yosemite, El Capitan en Sierra. Deze applicatie kiest voor een andere aanpak in vergelijking met traditionele antivirus pakketten. Naast antivirus-bescherming bevat Combo Cleaner een schijfopruimer, een tool om dubbele en één om grote bestanden mee op te sporen, een privacy scanner en een applicatie verwijderaar.

 
Gebruikerswaardering:rating starrating starrating starrating starrating star / 205
LaagsteHoogste 

Combo Cleaner voor Windows Box - PCRisk

Combo Cleaner is an anti-malware-programma voor Windows-computers (ook beschikbaar voor Mac-computers). Deze werd ontwikkeld door RCS LT, een bedrijf dat al meer dan 10 jaar actief is in de cyberbeveiligingsindustrie. De opgebouwde ervaring in internetbeveiliging stelde ons in staat een robuuste anti-malware-oplossing te creëren die de computers van gebruikers kan beschermen tegen de huidige cyberdreigingen. Combo Cleaner is ontworpen om te werken op alle populaire besturingssystemen van Microsoft, en dit naast Windows Defender.

   

Malwarebytes Premium box

In 2019 toen Malwarebytes de vierde versie van zijn ongelooflijk populaire anti-virus engine uitbracht veranderde er veel en over het algemeen allemaal ten goede. Dit jaar zag de release van versie 4.3 en deze publicatie achtte het geschikt om een volledige review van Malwarebytes Premium te doen om te zien hoe het zich verhoudt tot hun concurrentie.Tenzij u specifiek de gratis versie van een specifieke antivirussuite gebruikt, is de prijs altijd een belangrijke factor om te overwegen. Net als veel van de concurrenten van Malwarebytes, waaronder Kaspersky, Bitdefender en Trend Micro, kost het 39,99 USD per jaar om één Windows of Mac apparaat te beschermen.

   

Norton AntiVirus Plus box

Zoals de naam al suggereert is Norton's AntiVirus Plus Norton's inmiddels vertrouwde anti-virus bescherming plus een aantal handige toegevoegde bonussen. Misschien zijn de toegevoegde bonussen een beetje misleidend omdat u er wel voor moet betalen en zoals het er nu voor staat is het product een van de duurdere die door deze publicatie zijn beoordeeld. Niet alleen is het duurder, het biedt ook geen multi-licenties tegen een gereduceerde prijs zoals veel van de concurrenten van het bedrijf. Maar het zijn niet alleen de prijs en de multi-licentiepakketten die een goed product maken.

   

F-Secure Anti-Virus box

Als u op zoek bent naar een gratis antivirussuite is F-Secure Anti-Virus de moeite waard, maar het is belangrijk te vermelden dat het alleen Windows-machines ondersteunt. Naast het feit dat het alleen Windows-machines ondersteunt, is het een kaal pakket, u zult geen VPN-functies, URL-filtering, kinderbeveiliging, of een van de andere verschillende functies die steeds populairder worden, ook in betaalde beveiligingssuites, hebben. Er is nog steeds een markt voor gebruikers die een no-frills anti-virus oplossing willen en F-Secure is zeker geschikt voor dit marktsegment.

   

Avast One box

Avast heeft altijd het probleem gehad of de betaalde anti-virus suite de extra kosten waard was in vergelijking met de gratis versie die beschikbaar werd gesteld voor thuisgebruikers. De productlijn heeft een rebranding gekregen met Avast One, nu de betaalde suite, en Avast One Essentials is de gratis versie. Essentials heeft al prijzen ontvangen voor het zijn van de keuze van de redacteur in de gratis categorie onder verschillende publicaties. Betekent dit dat het meer van hetzelfde is voor Avast One? Is het makkelijker om de gratis versie aan te bevelen versus de betaalde versie?

   

Bitdefender Antivirus Plus box

Verschillende antivirusleveranciers hebben aan het eind van de jaren de "Plus"-aanduiding gebruikt om een beter product aan te duiden dan hun basisantivirus. Sommige leveranciers voegen er secundaire functies aan toe, terwijl andere een betere gebruikerservaring willen bieden met functies die discreter zijn verpakt.

De andere vraag is of de extra functies de hogere toegangsprijs waard zijn en of klanten beter af zijn met het basispakket. Dit is de belangrijkste vraag die we zullen proberen te beantwoorden in onze beoordeling van Bitdefender Antivirus Plus.

   

McAfee AntiVirus Plus box

In onze moderne huishoudens hebben we nu meerdere apparaten en vaker nog dan voorheen draaien we op verschillende besturingssystemen. Antivirusleveranciers hebben dit begrepen en bieden nu pakketten aan waarmee hun product op meerdere apparaten en op meerdere besturingssystemen kan worden geïnstalleerd. McAfee is al lang de koning van deze aanpak en hun nieuwste antivirusaanbod, Antivirus Plus, is niet anders.

   

ESET NOD32 Antivirus box

Het primaire doel van elk antiviruspakket is het apparaat te beschermen voordat malware zijn geprogrammeerde taak kan voltooien en vervolgens het systeem in de gaten te houden om verdere uitbuiting te voorkomen.

Door de jaren heen zijn er twee heersende theorieën ontwikkeld om dit primaire doel te bereiken: puur gericht op het voorkomen van malware of met secundaire functies die in sommige gevallen helpen bij deze taak. ESET NOD32 Antivirus zit zeker in het laatste kamp met verschillende uitstekende functies die zijn toegevoegd aan het kernproduct.

   

Hoe testen we antivirusprogramma's?

Onze malware-onderzoekers houden zich dagelijks bezig met diverse malware-infecties (waaronder adware, ransomware en mogelijk ongewenste toepassingen). We testen handmatig malware voorbeelden, we bezoeken ontelbare malafide en phishing websites. Onze e-mail honeypots trekken duizenden schadelijke e-mails aan. We testen dagelijks tientallen unieke ransomware-infecties op onze virtuele machines.

Dit plaatst ons in een unieke positie. Met al deze malwaregegevens uit de echte wereld kunnen we antivirustoepassingen grondig testen en bepalen welke het beste zijn in het opschonen en voorkomen ervan. De meeste technische websites kunnen de snelheid, bruikbaarheid en andere met het blote oog zichtbare antiviruskenmerken testen. Onze medewerkers kunnen antivirus echter testen op echte cyberdreigingen.

In onze ogen is betrouwbare bescherming tegen malwarebedreigingen het belangrijkste bij het kiezen van het beste antivirusprogramma. Antivirusprogramma's die het beste presteren in onze tests worden toegevoegd aan onze beste antiviruslijst, die actief wordt bijgewerkt. Merk op dat Combo Cleaner is ontwikkeld door hetzelfde bedrijf dat de pcrisk.nl website beheert.

Tegenwoordig is een antivirusprogramma een must geworden. Als u om de veiligheid van uw computer en uw privacy geeft, moet u er altijd een gebruiken.

BELANGRIJK: Zorg ervoor dat u slechts één antivirussoftware op uw computer hebt geïnstalleerd; het hebben van twee verschillende programma's kan problemen veroorzaken.

Over ons

PCrisk

PCrisk is een cyberbeveiligingsportaal dat internetgebruikers informeert over de nieuwste digitale bedreigingen. Onze inhoud wordt verstrekt door beveiligingsexperts en professionele malware onderzoekers. Lees meer over ons.

Verwijderen van virussen en malware

Deze pagina bevat informatie over hoe besmetting met malware en virussen te voorkomen.

Verwijderen van malware