Top Antivirus 2021

Gebruikerswaardering:rating starrating starrating starrating starrating star / 27
LaagsteHoogste 

combo cleaner software box pcrisk

Werkt met: Mac OSX 10.10 (Yosemite), Mac OSX 10.11 (El Capitan) and macOS Sierra (10.12)

Download
Combo Cleaner voor Mac

De gratis scanner controleert of je computer besmet is. Om malware te verwijderen moet je een volledige versie kopen van Combo Cleaner.

Combo Cleaner is een antivirus programma en een systeem booster gemaakt door een bedrijf genaamd RCS LT. Deze applicatie werkt op Mac computers en is compatibel met alle recente besturingssystemen van Mac, waaronder Yosemite, El Capitan en Sierra. Deze applicatie kiest voor een andere aanpak in vergelijking met traditionele antivirus pakketten. Naast antivirus-bescherming bevat Combo Cleaner een schijfopruimer, een tool om dubbele en één om grote bestanden mee op te sporen, een privacy scanner en een applicatie verwijderaar. Deze app kan gebruikt worden om computers te bevrijden van bedreigingen en kan behoorlijk veel schijfruimte vrijmaken die wordt ingenomen door overbodige bestanden. Hoewel Mac computers zogezegd veiliger zijn dan Windows-systemen is een betrouwbare antivirus-oplossing essentieel.

 
Gebruikerswaardering:rating starrating starrating starrating starrating star / 1
LaagsteHoogste 

Combo Cleaner voor Windows Box - PCRisk

Werkt met: Microsoft Windows 10/8.1/8/7 met SP1 en de laatste KB-updates geïnstalleerd

Download
Combo Cleaner voor Windows

Combo Cleaner is an anti-malware-programma voor Windows-computers (ook beschikbaar voor Mac-computers). Deze werd ontwikkeld door RCS LT, een bedrijf dat al meer dan 10 jaar actief is in de cyberbeveiligingsindustrie. De opgebouwde ervaring in internetbeveiliging stelde ons in staat een robuuste anti-malware-oplossing te creëren die de computers van gebruikers kan beschermen tegen de huidige cyberdreigingen. Combo Cleaner is ontworpen om te werken op alle populaire besturingssystemen van Microsoft, en dit naast Windows Defender. Naast een professionele antivirus-engine is Combo Cleaner voor Windows ook uitgerust met een krachtige anti-adware- en anti-ransomware-functie en functionaliteit om gebruikers te beschermen tijdens het surfen op internet. Hoewel malware al lang een plaag is voor computergebruikers zijn geavanceerde ransomware-aanvallen, mogelijk ongewenste applicaties, adware en online bedreigingen steeds meer wijdverspreid. Combo Cleaner kan al deze problemen oplossen. Bovendien is het met Combo Cleaner mogelijk om grote duplicaatbestanden snel op te sporen, waardoor mogelijk verouderde en nutteloze bestanden kunnen worden verwijderd.

   
Gebruikerswaardering:rating starrating starrating starrating starrating star / 1
LaagsteHoogste 

Doos van ESET Internet Security 2021 Edition

Werkt met: Microsoft Windows 10/8.1/8/7 met SP1 en de meest recente KB-updates geïnstalleerd

Officiële website van ESET Internet Security - Editie 2021

Bij het kiezen van een complete antivirussoftware kan de uitgebreide keuze aan pakketten verwarrend zijn voor gebruikers. Er zijn echter altijd opties die beter zijn dan andere. Het aanbod van ESET, dat is gebaseerd op hun populaire NOD32-antivirusprogramma, scoort al geruime tijd hoog in onafhankelijke laboratoriumtests en biedt veel functies. Dit heeft ertoe geleid dat het Slovaakse bedrijf sterk is doorgebroken op de Amerikaanse markt. Een belangrijke vraag die moet worden beantwoord, is dan ook: zet het nieuwste midrange-aanbod op het gebied van internetbeveiliging deze trend voort? Het korte antwoord is: ja, maar er is ruimte voor verbetering. Toch is Internet Security een solide keuze voor iedereen die op zoek is naar een beter dan gemiddelde antivirusbescherming.

   
Gebruikerswaardering:rating starrating starrating starrating starrating star / 2
LaagsteHoogste 

Doos van Bitdefender Internet Security 2021

Werkt met: Microsoft Windows 10/8.1/8/7 met SP1 en de meest recente KB-updates geïnstalleerd

Officiële website Bitdefender Internet Security 2021

De antivirusproducten voor consumenten van Bitdefender hebben in de loop der jaren een reputatie opgebouwd. Ze horen bij de beste ter wereld en worden aangeboden aan een competitieve prijs. Momenteel heeft Bitdefender vijf aanbiedingen, waaronder Bitdefender Antivirus Free Edition via Bitdefender Antivirus Plus, Bitdefender Internet Security en Bitdefender Total Security tot het vlaggenschip Bitdefender Premium Security met een onbeperkte VPN. In dit artikel focussen we op Internet Security, aangezien dit het mid-range aanbod is met verschillende functies die thuisgebruikers zeker kunnen gebruiken, of die zelfs strikt noodzakelijk zijn. Het is belangrijk om op te merken dat alle vijf versies worden gebouwd op basis van dezelfde antimalware-engine, dus ongeacht welk product u kiest, de basis is steeds dezelfde en werdt getest door onafhankelijke laboratoria.

Qua opties is Internet Security een uitstekende keuze, gezien het aantal extra functies dat het biedt. Het bevat ook een VPN, maar die is beperkt tot 200 MB per sessie. Dit is een verbetering, maar vergelijkbare producten bieden soms een onbeperkte VPN aan. Sommigen vinden de limiet misschien frustrerend, maar gelukkig kunnen veel van de andere functionaliteiten het gebrek aan een ongelimiteerde VPN compenseren.

   
Gebruikerswaardering:rating starrating starrating starrating starrating star / 1
LaagsteHoogste 

Doos van AVG Internet Security

Werkt met: Microsoft Windows 10/8.1/8/7 met SP1 en de recentste KB-updates geïnstalleerd

Officiële website van AVG Internet Security

AVG blijft één van de populairste aanbieders van beveiligingssoftware ter wereld, en telt 200 miljoen gebruikers wereldwijd. Sinds het bedrijf werd overgenomen door Avast, aangekondigd in juli 2016 en voltooid in september van datzelfde jaar, lijken beide bedrijven hun voordeel te hebben gedaan met deze overname. Nu is de vraag of AVG Internet Security nog steeds kan concurreren met bijvoorbeeld Bitdefender en Kaspersky? Het korte antwoord is ja, maar persoonlijk denk ik dat het eenvoudiger is om die andere twee pakketten aan te bevelen eerder dan AVG. Dat is gebaseerd op enkele kleine minpuntjes in AVG Internet Security, hoewel het in het algemeen nog steeds heel veel pluspunt heeft ook.

   
Gebruikerswaardering:rating starrating starrating starrating starrating star / 1
LaagsteHoogste 

Doos van McAfee Total Protection

Werkt met: Microsoft Windows 10/8.1/8/7 met SP1 en de nieuwste KB-updates geïnstalleerd

Officiële website van McAfee Total Protection

Met McAfee is er geen discussie meer over de vraag of u een eenvoudiger internetbeveiligingspakket of het duurdere pakket met meer functies koopt. McAfee brengt Internet Security niet langer uit, dus consumenten die meer bescherming willen toevoegen dan de basisantivirus moeten betalen voor Total Protection. Dit maakt de keuze gemakkelijker omdat er geen keuze is. Dit gebrek aan keuze zal sommigen irriteren, maar als we kijken naar hoe Total Protection is geprijs en de functionaliteiten die het biedt dan wordt het misschien al begrijpelijker.

Om een goede keuze te zijn moet Total Protection een breed scala aan functies naadloos integrereren. Gelukkig heeft Total Protection inderdaad een breed scala aan functies toegevoegd die zelfs de meest kritische kopers tevreden zouden moeten houden. Functies zoals platformoverschrijdend wachtwoordbeheer, onbeperkte VPN-bescherming, bestandscodering met versnippering (shredding) van originele bestanden en identiteitsbescherming zijn zeker een meerwaarde. De limietloze VPN is aanlokkelijk, want de concurrenten bieden vrijwel enkel versies aan met een limiet van een paar honderd megabytes, en dat is niet echt meer van deze tijd.

   

Waarom hebben we Anti-virus bescherming nodig?

Een antivirusprogramma op je pc geïnstalleerd hebben is tegenwoordig heel belangrijk - de dreiging van computer virussen en malware infecties neemt steeds toe. Verscheidene computer virussen hebben het potentieel om je pc beduidende schade toe te dienen. Zulke infecties kunnen je gebruiker gegevens verwijderen, je persoonlijke informatie stelen, je pc vergrendelen en je vragen om losgeld te betalen om hem te ontgrendelen en nog andere kwaadaardige acties ondernemen. Besmette computers worden onbetrouwbaar, internet criminelen kunnen je persoonlijke gegevens raadplegen en andere kwaadaardige acties ondernemen. Het juiste antivirusprogramma kiezen kan een hele opgave zijn. Wij bij pcrisk.nl komen dagelijks in contact met spyware, malware en virus besmettingen, daarom weten wij welke beveiligingsprogramma’s werken en welke niet in staat zijn om verschillende beveiligingsproblemen te detecteren en te verwijderen. Als wij software aan onze top antivirus lijst toevoegen controleren we elke eigenschap van het antivirus dat we aanbevelen. Wij voeren verschillende testen uit, raadplegen de aanbevelingen van onafhankelijke onderzoeksbedrijven, enz.

Tegenwoordig is een antivirusprogramma noodzakelijk, als je begaan bent met de veiligheid van je pc en van je private gegevens zou je er altijd eentje moeten gebruiken.