Top Antivirus 2019

Gebruikerswaardering: / 16
LaagsteHoogste 

combo cleaner software box pcrisk

Werkt met: Mac OSX 10.10 (Yosemite), Mac OSX 10.11 (El Capitan) and macOS Sierra (10.12)

Download
Combo Cleaner

De gratis scanner controleert of je computer besmet is. Om malware te verwijderen moet je een volledige versie kopen van Combo Cleaner.

Combo Cleaner is een antivirus programma en een systeem booster gemaakt door een bedrijf genaamd RCS LT. Deze applicatie werkt op Mac computers en is compatibel met alle recente besturingssystemen van Mac, waaronder Yosemite, El Capitan en Sierra. Deze applicatie kiest voor een andere aanpak in vergelijking met traditionele antivirus pakketten. Naast antivirus-bescherming bevat Combo Cleaner een schijfopruimer, een tool om dubbele en één om grote bestanden mee op te sporen, een privacy scanner en een applicatie verwijderaar. Deze app kan gebruikt worden om computers te bevrijden van bedreigingen en kan behoorlijk veel schijfruimte vrijmaken die wordt ingenomen door overbodige bestanden. Hoewel Mac computers zogezegd veiliger zijn dan Windows-systemen is een betrouwbare antivirus-oplossing essentieel.

 

Bitdefender Antivirus Plus 2019

Compatibel met: Windows 7 (32-bit en 64-bit), Windows 8 (32-bit en 64-bit), Windows 8.1 (32-bit en 64-bit), Windows 10 (32-bit en 64bit)

Officiële Bitdefender Antivirus Plus 2019 website

Het kiezen van het juiste antiviruspakket kan een ongelooflijk moeilijke en uitdagende aangelegenheid zijn. Eerst moet het merk worden gekozen en vervolgens het pakket dat het best past bij uw behoeften en portemonnee. Gezien het grote aantal opties weet de consument misschien niet waar te beginnen. Dit is waar beoordelingen zoals deze van dienst kunnen zijn. Deze review gaat over het Antivirus Plus 2019-aanbod van Bitdefendern Bitdefender’s Antivirus Plus 2019. Als beveiligingsbedrijf heeft Bitdefendereen reputatie te verdedigen van 'waar voor je geld', met een betrouwbare bescherming aan een redelijke prijs. Die traditie wordt voortgezet met Antivirus Plus 2019.

   

kaspersky antivirus 2018 box

Compatibel met: Windows 7 (32-bit en 64-bit), Windows 8 (32-bit en 64-bit), Windows 8.1 (32-bit en 64-bit), Windows 10 (32-bit en 64bit)

Officiële Kaspersky Antivirus 2019 Website

Kaspersky Labs heeft in sommige opzichten een vrij stormachtig jaar achter de rug. De geruchten gaan, zonder veel bewijsmateriaal,  over het feit dat de veiligheidsfirma hartige relaties met de Russische overheid zou hebben. Dientengevolge, zijn de producten Kaspersky verboden voor gebruik in Amerikaanse overheidsdiensten. Kaspersky heeft grote delen van zijn bedrijf naar Genève verplaatst om zijn imago van onafhankelijkheid tegenover alle overheidsinstellingen te versterken. Met al deze turbulentie moet men zich afvragen of hun kernproduct, het antivirusprogramma, aanpassingen heeft ondergaan.

Dat lijkt niet het geval. Kaspersky Anti-Virus 2019 heeft op onafhankelijke tests altijd goed gescoord en is nog steeds de keuze van veel redacteuren voor het beste antivirusaanbod. Anti-Virus 2019 is de primaire betaalde versie en in vergelijking met het vergelijkbare aanbod van Bitdefender kan het lijken alsof het qua functies tekortschiet. Dit betekent echter zeker niet dat Anti-Virus 2019 een slechte keuze is.

   

Avast Internet Security box

Compatibel met: Windows XP (32-bit) (SP3), Windows Vista (32-bit en 64-bit), Windows 7 (32-bit en 64-bit), Windows 8 (32-bit en 64-bit), Windows 8.1 (32-bit en 64-bit), Windows 10 (32-bit en 64bit)

Officiële Avast Internet Security 2019 website

Bijna alle van de huidige antivirusproducbedrijven bieden een gratis versie van hun product in één of andere vorm aan. Dit heeft veel van hun bottom tier-producten enigszins problematisch gemaakt. Kunnen ze concurreren met hun gratis tegenhanger, of als we het probleem anders formuleren: bieden ze voldoende voordelen om de hogere kosten te verantwoorden? Om dit probleem op te lossen, kunnen de bedrijven vertrouwen op slimme marketing, maar het komt bijna altijd neer op de waarde die de antivirus-suite biedt ten opzichte van de gratis versie. Het lijkt erop dat Avast Internet Security niet alleen concurreert met programma's van concurrerende bedrijven, maar ook met z'n eigen gratis versie van zichzelf.

   
Gebruikerswaardering: / 1
LaagsteHoogste 

Avira Antivirus Pro 2019 box

Compatibel met: Windows 7 (32-bit en 64-bit), Windows 8 (32-bit en 64-bit), Windows 8.1 (32-bit en 64-bit), Windows 10 (32-bit en 64bit)

Officiële Avira Antivirus Pro 2019 website

Er is veel concurrerentie op de antivirusmarkt, waardoor er jaarlijks een nieuwe versie moet worden vrijgegeven. Een volledig nieuw product in één jaar bouwen is een onmogelijke taak, dus de nieuwe versies verbeteren de bestaande functies en voegen er nieuwe aan toe. Het in Duitsland gevestigde beveiligingsbedrijf Avira heeft, net als de andere spelers op de markt, een vergelijkbare aanpak gevolgd, met enkele nogal individuele verschillen. Net als bij hun concurrenten biedt het bedrijf een reeks suites aan, gaande van een gratis versie tot een complete suite met alle toeters en bellen. Het eerste betaalde product is Avira Antivirus Pro en vormt het onderwerp van deze beoordeling.

   

Waarom hebben we Anti-virus bescherming nodig?

Een antivirusprogramma op je pc geïnstalleerd hebben is tegenwoordig heel belangrijk - de dreiging van computer virussen en malware infecties neemt steeds toe. Verscheidene computer virussen hebben het potentieel om je pc beduidende schade toe te dienen. Zulke infecties kunnen je gebruiker gegevens verwijderen, je persoonlijke informatie stelen, je pc vergrendelen en je vragen om losgeld te betalen om hem te ontgrendelen en nog andere kwaadaardige acties ondernemen. Besmette computers worden onbetrouwbaar, internet criminelen kunnen je persoonlijke gegevens raadplegen en andere kwaadaardige acties ondernemen. Het juiste antivirusprogramma kiezen kan een hele opgave zijn. Wij bij pcrisk.nl komen dagelijks in contact met spyware, malware en virus besmettingen, daarom weten wij welke beveiligingsprogramma’s werken en welke niet in staat zijn om verschillende beveiligingsproblemen te detecteren en te verwijderen. Als wij software aan onze top antivirus lijst toevoegen controleren we elke eigenschap van het antivirus dat we aanbevelen. Wij voeren verschillende testen uit, raadplegen de aanbevelingen van onafhankelijke onderzoeksbedrijven, enz.

Tegenwoordig is een antivirusprogramma noodzakelijk, als je begaan bent met de veiligheid van je pc en van je private gegevens zou je er altijd eentje moeten gebruiken.