Blog

Categorieën:

Windows - ow to gidsen voor Windows gebruikers.
Mac - How to gidsen voor Mac gebruikers.

U kunt zich abonneren op RSS RSS feed.

Hoe de Kernel-Power Critical Error oplossen (Event ID 41)

Hoe de Kernel-Power Critical Error oplossen (Event ID 41)

Mogelijk hebt u een Kernel-Power-fout ervaren die verband houdt met Event ID 41. In de onderstaande gids staan verschillende mogelijke oplossingen om Kernel-Power fouten op te lossen.

 
FIX: Your PC ran into a problem and needs to restart

Hoe lost u het "Your PC ran into a problem and needs to restart" blauwe scherm probleem op in Windows 10

Als u dit leest, bent u waarschijnlijk een blauw scherm (Blue Screen of Death) fout tegengekomen. Meestal bevatten deze blauwe schermfouten aanvullende foutcodes. Het is echter mogelijk dat u alleen een bericht ziet met de tekst "Your PC ran into a problem and needs to restart" of "Your PC ran into a problem and needs to restart. We're just collecting some error info, and then we'll restart for you."

 
5 manieren om het zwarte scherm van League of Legends te repareren

Krijgt u een zwart scherm na het starten van League of Legends? Hier is hoe u dat kunt verhelpen

League of Legends (LoL) is een enorm populair online videospel, maar veel spelers ondervinden vaak een probleem wanneer er een zwart scherm verschijnt nadat ze zich hebben aangemeld bij het spel. Het goede nieuws is dat er manieren zijn om dit probleem op te lossen door een aantal beproefde methoden toe te passen.

 
Fix Windows Update Error 0x80073701

Fout 0x80073701 bij het bijwerken van Windows 10? Hier zijn 5 manieren om dat te verhelpen

Fout 0x80073701 is ERROR_SXS_ASSEMBLY_MISSING, wat betekent dat sommige systeembestanden ontbreken, waardoor de update mislukt. Als u op zoek bent naar manieren om deze fout te verhelpen, raadpleeg dan de onderstaande gidsen.

 
Hoe Google Chrome langzaam opstarten te repareren

Chrome opent pas na lange tijd op Windows 10

Gezien de reputatie van Chrome als 's werelds snelste webbrowser, verbaast de populariteit ervan niemand. Desondanks heeft deze browser nog steeds problemen, en een daarvan is wanneer het lang duurt om te laden. In dit artikel krijgt u antwoorden op de vraag waarom dat zo is en worden verschillende oplossingen geboden om het probleem op te lossen.

 
Repareren: The action cannot be completed because the file is open in another program

Hoe kunt u het probleem 'The action cannot be completed because the file is open in another program' in Windows 10 oplossen?

Wanneer u probeert een bestand of map te hernoemen, verwijderen of verplaatsen, kunt u het bericht "The action cannot be completed because the file is open in another program." ontvangen. In deze handleiding worden verschillende manieren beschreven om dit probleem op te lossen.

 
Hoe interne en externe IP-adressen vinden op macOS?

Hoe interne en externe IP-adressen vinden op Mac OS X en macOS?

Een IP-adres (Internet Protocol) wordt toegekend telkens wanneer uw toestel verbinding maakt met het internet of met een lokaal netwerk. Als uw computer zowel met een lokaal netwerk als met het internet is verbonden, heeft hij een intern IP-adres dat door een lokaal netwerk wordt toegewezen en een extern IP-adres, dat het adres is van uw internetverbinding.

 
Hoe het probleem 'Taskbar Not Working' Probleem?

Hoe het probleem 'Taskbar Not Working' Probleem op Windows 7, 8 & 10 oplossen

De taakbalk is een essentieel element van een GUI (Graphical User Interface) in het Windows OS. Wanneer de taakbalk het niet doet, kan dit het gebruik van Windows behoorlijk ongemakkelijk maken. Deze handleiding laat zien hoe u de taakbalk kunt repareren als deze niet meer goed werkt of helemaal niet meer werkt.

 
Voer netwerkreferenties in op Windows 10 - Foutcorrectie

Hoe los ik de toegangsfout 'Netwerkgegevens invoeren' op in Windows 10?

Als u een Windows-gebruiker bent, hebt u wellicht het scherm 'Network Credentials' gezien, een beveiligingsscherm dat om een gebruikersnaam en wachtwoord vraagt. Als u problemen hebt met het invoeren van netwerkgegevens, bieden we u in dit artikel verschillende oplossingen.

 
FIX: Kan Windows Defender niet inschakelen

Hoe Windows Defender inschakelen op Windows 10

Windows Defender is een antivirusprogramma en een volledig geïntegreerd onderdeel van Windows 10. Soms kan Windows Defender uitgeschakeld zijn, maar in dit artikel leest u hoe u het weer kunt inschakelen.

 

Pagina 1 van 3

<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>
Over ons

PCrisk is een cyberbeveiligingsportaal dat internetgebruikers informeert over de nieuwste digitale bedreigingen. Onze inhoud wordt verstrekt door beveiligingsexperts en professionele malware onderzoekers. Lees meer over ons.

Verwijderen van virussen en malware

Deze pagina bevat informatie over hoe besmetting met malware en virussen te voorkomen.

Verwijderen van malware