Contacteer ons

pcrisk logo lang

Het PCrisk cybersecurity-portaal wordt onderhouden en aangeboden door RCS LT. Ons team bestaat uit mensen met verschillende academische achtergronden en een breed scala aan vaardigheden. Onze belangrijkste prioriteit is om computergebruikers te informeren over de bedreigingen die hun apparaten kunnen beschadigen tijdens het surfen op het internet. RCS LT werd opgericht in 2007. In het begin was het bedrijf een lokaal bedrijf dat werkzaam was op het gebied van computerreparatie en de implementatie van internetbeveiligingsoplossingen voor lokale ondernemingen. Het PCrisk-project werd opgericht in 2010 en sindsdien informeerden onze beveiligingsonderzoekers reeds duizenden internetgebruikers over de nieuwste beveiligingsrisico's.

Maak kennis met ons team

 

Tomas Meskauskas

Mede-oprichterer/Auteur/Redacteur: Tomas Meskauskas

De oprichter en algemeen beheerder van PCrisk. Hij is gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie en heeft meer dan 10 jaar ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven met betrekking tot het oplossen van computertechnische problemen en internetbeveiliging. Hij werkt sinds 2010 als redacteur van pcrisk.com. Tomas volgde zijn opleiding aan de KTU University en studeerde in 2009 af in computerwetenschappen. Bovendien is hij medeoprichter van de anti-malware-applicatie Combo Cleaner. Hierdoor volgt hij de nieuwste online beveiligingsbedreigingen op de voet. Hij maakt cybercriminelen het leven moeilijk door dagelijks informatie te verspreiden over hun nieuwste methodes.

Contacteer Tomas: auteurspagina op PCriske-mail, LinkedInTwitter.

Karolis Liucveikis

Mede-auteur/onderzoeker: Karolis Liucveikis

De hoofdauteur en de algemeen beheerder van de "Removal Guides"-sectie van PCrisk. Hij is ook mede-onderzoeker en werkt samen met Tomas om de nieuwste bedreigingen en wereldwijde trends in de cyberbeveiligingswereld te ontdekken. Hij heeft meer dan 5 jaar ervaring in deze branche. Karolis studeerde aan de KTU University en studeerde in 2017 af in software-ontwikkeling. Hij is zeer gepassioneerd door de technische aspecten en de manier waarop allerlei kwaadaardige applicaties zich gedragen. Hij heeft ook een enorme interesse in beatboxen en reist over de hele wereld om evenementen bij te wonen waar deze vorm van vocale percussie in de schijnwerpers staat.

Contacteer Karolis: E-mail, LinkedIn, Twitter.

Marius Koksta

Mede-auteur/marketing specialist: Marius Koksta


Begonnen als auteur van handleidingen voor Windows-gebruikers, nu gespecialiseerd in artikelen over de nieuwste ransomware-programma's, technische ondersteuning bij oplichting, malware, trojans, adware-programma's, mogelijk ongewenste applicaties en andere bedreigingen. Hij is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van marketingstrategieën voor PCrisk en om manieren te vinden om meer lezers aan te trekken. Hij heeft een bachelordiploma in Marketing Management en is geïnteresseerd in grafisch design en in fotografie. Hij heeft deelgenomen aan het Erasmus-uitwisselingsprogramma en woonde in drie verschillende landen. Zijn vrije tijd brengt hij door met fietsen, films en tv-series bekijken, boeken lezen en quality time met zijn beste vrienden.

Contacteer Marius: E-mail, LinkedIn.

Eligijus Macaitis

Mede-auteur/hoofd van de ondersteuning: Eligijus Macaitis

Gepassioneerde technologie-nieuwsschrijver en parttime beveiligingsonderzoeker. Communicatie is één van de sterkste kanten van Eligijus. Hij is de mede-auteur van de how-to-artikelen met betrekking tot het oplossen van problemen met Mac-computers. Zijn open persoonlijkheid stelt hem in staat om de behoeften van de klant te begrijpen en de beste oplossingen te vinden voor eventuele problemen. Hij studeert IT Engineering aan de KTU University en houdt van het spelen van teamsporten zoals rugby, volleybal en voetbal. Hij is ook geïnteresseerd in verschillende vormen van autosport.

Contacteer Eligijus: E-mail, LinkedIn.

Ramunas Kaminskas

Mede-oprichter/Webontwikkelaar/Malware onderzoeker: Ramunas Kaminskas

Hoofd van het webontwikkelingsteam bij PCrisk sinds 2010. Er zijn geen codegerelateerde taken die Ramunas met zijn getalenteerde team van ontwikkelaars niet aankan. Ramunas voelt zich op zijn beste wanneer hij het kwaadaardige gedrag van virussen, trojans, ransomware enz. kan analyseren. Hij heeft een diploma in Computer Engineering en IT-technology. Hij is de mede-auteur van vele populaire artikelen en datasheets over het gedrag van kwaadaardige computervirussen. Bovendien is hij de architect en de ontwikkelaar achter de anti-malware-applicatie voor Mac computers Combo Cleaner. Ramunas brengt zijn vrije tijd graag door met zijn gezin.

Contacteer Ramunas: e-mail, LinkedIn.

Hoofdkantoor van het bedrijf:

RCS LT, UAB (RCS Software)

 

Bedrijfsregisternr.: 300992563
Btw-nr.: LT100003403918

18, I. Kanto str.
44296 Kaunas, Litouwen
Europese Unie

Telefoon: +370 (678) 42-777


Contacteer ons vrijblijvend met al uw vragen over het gebruik van onderstaand formulier: