Mac

Hoe interne en externe IP-adressen vinden op macOS?

Hoe interne en externe IP-adressen vinden op Mac OS X en macOS?

Een IP-adres (Internet Protocol) wordt toegekend telkens wanneer uw toestel verbinding maakt met het internet of met een lokaal netwerk. Als uw computer zowel met een lokaal netwerk als met het internet is verbonden, heeft hij een intern IP-adres dat door een lokaal netwerk wordt toegewezen en een extern IP-adres, dat het adres is van uw internetverbinding.

 
Hoe lost u het 'A Problem Occurred With This Webpage So It Was Reloaded' probleem?

Hoe lost u het 'A Problem Occurred With This Webpage So It Was Reloaded' probleem?

De meeste websites zijn volledig toegankelijk en kunnen worden bekeken met computers of mobiele apparaten zoals telefoons, tablets, enz. Zelfs wanneer ontwikkelaars perfect toegankelijke websites maken, kunt u problemen ondervinden die worden veroorzaakt door de prestaties van uw apparaat of de browserinstellingen.

 
Hoe verwijdert u Pop-Up advertenties en Browser omleidingen van een Mac computer?

Hoe verwijdert u Pop-Up advertenties en Browser omleidingen van een Mac computer?

Veel gebruikers melden vervelende pop-up advertenties, homepage omleidingen, Internet zoekmachine hijackers, en verminderde systeemprestaties. Een van de meest voorkomende infecties op Mac-computers is adware, waaronder searchpulse.net redirect, Any Search Manager browser hijacker, en MyShopcoupon.

 
Hoe uw Mac terugzetten naar de standaardinstellingen en de schijf wissen?

Hoe uw Mac (macOS of OS X) terugzetten naar de standaardinstellingen en de schijf wissen?

Als Mac-gebruiker zou u nooit uw iCloud- of persoonlijke harde-schijfgegevens openbaar willen maken. Daarom moet u, als u uw Mac of iOS-apparaat verkoopt/weggeeft, alle gegevens van uw computer of mobiele apparaat wissen. De beste manier is om een fabrieksreset uit te voeren, wat handig kan zijn als uw computer of mobiele apparaat problemen heeft.

 
Hoe het probleem van een zwart scherm bij het opstarten op te lossen op een Mac?

Hoe lost u Mac Booted Into Black Screen Error op?

Het is geen verrassing dat veel mensen er geen tijd voor hebben, en zelfs kleine problemen met hun Mac kunnen lijken op een echte hardwarestoring. Deze fouten zijn echter softwaregerelateerd en kunnen in veel gevallen worden opgelost zonder uw computer naar de service te brengen.

 
De prestaties van uw MacBook herstellen. Hoe uw Macbook te resetten?

Hoe herstelt u een MacBook met prestatieproblemen door het uitvoeren van een factory reset?

Zijn de prestaties van uw MacBook verminderd en kan de machine z'n gevraagde taken niet uitvoeren of vermoedt u dat het systeem beschadigd is? Misschien staat uw harde schijf vol met ongewenste bestanden en moet u belangrijke documenten en bestanden opslaan met behulp van een alternatieve opslag zoals externe schijven of cloudopslag. Of hebt u misschien een nieuwe computer gekocht en bent u van plan uw gebruikte MacBook te verkopen of weg te geven? Dit zijn enkele van de meest voorkomende omstandigheden waarin u uw computer moet resetten (de fabrieksinstellingen herstellen).

 
Over ons

PCrisk is een cyberbeveiligingsportaal dat internetgebruikers informeert over de nieuwste digitale bedreigingen. Onze inhoud wordt verstrekt door beveiligingsexperts en professionele malware onderzoekers. Lees meer over ons.

Verwijderen van virussen en malware

Deze pagina bevat informatie over hoe besmetting met malware en virussen te voorkomen.

Verwijderen van malware