Mac

Hoe het probleem van een zwart scherm bij het opstarten op te lossen op een Mac?

Hoe het probleem van een zwart scherm bij het opstarten op te lossen op een Mac?

Tegenwoordig, in deze tijden waarin computers, telefoons en tablets steeds sneller en geavanceerder worden, moet men een IT-liefhebber zijn om de technologische vooruitgang bij te kunnen houden. Geen verrassing dus dat veel mensen niet genoeg tijd en kennis hebben om zelfs kleine problemen met hun Mac op te lossen. Zelfs problemen die op hardwareproblemen lijken zijn in veel gevallen softwaregerelateerd en ze kunnen worden opgelost zonder uw computer in te leveren voor herstel.

 
De prestaties van uw MacBook herstellen. Hoe uw Macbook te resetten?

Hoe herstelt u een MacBook met prestatieproblemen door het uitvoeren van een factory reset?

Zijn de prestaties van uw MacBook verminderd en kan de machine z'n gevraagde taken niet uitvoeren of vermoedt u dat het systeem beschadigd is? Misschien staat uw harde schijf vol met ongewenste bestanden en moet u belangrijke documenten en bestanden opslaan met behulp van een alternatieve opslag zoals externe schijven of cloudopslag. Of hebt u misschien een nieuwe computer gekocht en bent u van plan uw gebruikte MacBook te verkopen of weg te geven? Dit zijn enkele van de meest voorkomende omstandigheden waarin u uw computer moet resetten (de fabrieksinstellingen herstellen).

 
Over ons

PCrisk

PCrisk is een cyberbeveiligingsportaal dat internetgebruikers informeert over de nieuwste digitale bedreigingen. Onze inhoud wordt verstrekt door beveiligingsexperts en professionele malware onderzoekers. Lees meer over ons.

Verwijderen van virussen en malware

Deze pagina bevat informatie over hoe besmetting met malware en virussen te voorkomen.

Verwijderen van malware