FacebookTwitterLinkedIn

SuperAntiSpyware

Gebruikerswaardering:rating starrating starrating starrating starrating star / 565
LaagsteHoogste 

Superantispyware boxWerkt met: Windows 2000, Windows XP, Windows Media Center, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 en Windows 10

Bezoek de officiële website van SUPERAntiSpyware Professional

SUPERAntiSpyware is een lichtgewicht en gemakkelijk te gebruiken anti-spyware programma met 35 miljoen downloads wereldwijd. SUPERAntiSpyware werd gesticht in 2004 door Nick Skrepetos, de oprichter van dit bedrijf begon met computersoftware te werken in 1983 en stichtte verschillende succesvolle bedrijven zoals SuperAdBlocker.com en Panicware, Inc. SUPERAntiSpyware werd overgenomen door Support.com in 2011. SUPERAntiSpyware biedt twee verschillende versies aan: Gratis en Professioneel. De professionele versie kost 29.95$ per jaar en biedt enige bijkomende functies in vergelijking met de gratis versie. De professionele versie van dit programma is in staat een verbroken internet-verbinding te herstellen, opstartprogramma's te scannen, registerverwijzingen te beschermen, geplande scans uit te voeren en automatisch de dagelijkse updates van spyware-definities te downloaden. De gratis versie biedt dezelfde basisfunctionaliteit zoals het op aanvraag scannen van malware en scans op maat in te stellen. 

Overzicht:

De gebruikersinterface van SUPERAntiSpyware lijkt verouderd maar is erg minimalistisch en eenvoudig. Het hoofdvenster bevat verscheidene knoppen zoals Scan, Instellingen, Help & Informatie en Check op updates. Gebruikers kunnen ook kiezen of ze updates aan de malware database willen ontvangen voor hun computers scannen of om een "Rescue Scan" uit te voeren (een scan die geoptimaliseerd is voor een zwaar besmet systeem). Alle geavanceerde functies en opties zijn toegankelijk door te klikken op de "Systeem Tools & Programma Instellingen"-knop.

superantispyware main

Prestaties:

Het installatieproces van SuperAntiSpyware is erg snel en eenvoudig. Gebruikers kunnen kiezen uit verschillende installatie-opties - "snel" of "aangepast". De aangepaste installatie maakt het mogelijk het installatiepad te kiezen en geeft nog verscheidene andere opties terwijl de "snelle" installatie het anti-spyware programma met de standaard-instellingen installeert. Net na de installatie werkt SuperAntiSpyware z'n malware definities database bij en is dan klaar voor gebruik. De snelle scan van ons testsysteem nam minder dan 2 minuten in beslag (250 GB aan data) - dit is één van de beste scantijden in de sector.

superantispyware security scan

Scanning:

SUPERAntiSpyware biedt vier types van scans: Complete Scan, Snelle Scan, Kritieke Punten Scan en Aangepaste Scan. Je kan ook de Rescue Scan-functie inschakelen voor besmette systemen als je de andere scans niet kan uitvoeren omdat de malware teveel van je systeembronnen gebruikt. Complete Scan: scant alle bestanden op de computer waaronder systeembestanden. De Kritische Punten Scan scant enkel de meest voorkomende plaatsen waar malware zich verbergt. Snelle Scan neemt wat meer tijd in beslag dan de Kritische Punten Scan; maar het checkt meer bestanden en registerverwijzingen en dus kan de extra scantijd ook zorgen voor betere malware detectie-resultaten. Aangepaste Scan geeft gebruikers de mogelijkheid om bepaalde bestanden of mappen te controleren zonder tijd te verliezen met het scannen van hun hele harde schijf.

Functies:

Het real-time blokkeren voorkomt de installatie van mogelijke bedreigingen (spyware, valse antivirus, keyloggers enz.).

superantispyware features

Register herstellingen - laten toe verschillende registerverwijzingen te herstellen die door malware gewijzigd zouden kunnen zijn. Bijvoorbeeld verbroken netwerkverbindingen, het opnieuw inschakelen van het Windows taakbeheer enzovoort.

superantispyware registry repairs

Verwijder ongewenste programma's - voorziet in een lijst die het mogelijk maakt gemakkelijk mogelijk ongewenste applicaties te verwijderen die zich op de computer van gebruikers bevinden.

supersntispyware uninstall pup

SUPERDelete Bestandsverwijdering - Verwijdert op 'agressieve' wijze elk geselecteerd bestand. Kan nuttig zijn bij het verwijderen van bestanden die werden gecompromitteerd door malware.

superantispyware file removal

Conclusie: 

SUPERAntiSpyware is één van de lichtste anti-spyware programma's in de sector. De Professionele versie van dit programma zit vol met erg nuttige functies die zeker helpen om te gaan met browser hijackers, adware en verschillende andere kwaadaardige programma's. Het lijkt erop dat ontwikkelaars van SUPERAntiSpyware malware bestrijding ernstig nemen. Dit programma kan een erg goede aanvullende tool naast een primair antivirus programma.

Klik om een reactie te plaatsen