FacebookTwitterLinkedIn

Tomas Meskauskas

Tomas Meskauskas

Oprichter, auteur en redacteur

 

De oprichter en de algemeen beheerder van PCrisk. Hij is gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie en werd geboren op 25 december 1985. Zijn eerste computer had een Pentium 1 CPU (75 MHz), 16 MB RAM en 1 Mb videokaart en draaide op het Windows 3.1-besturingssysteem. Het feit dat er op dat moment geen scholen of online cursussen waren die leerden hoe men een computer moest gebruiken, zorgde ervoor dat men alles zelf moest leren. Op de leeftijd van 21 begon hij het bedrijf RCS LT (met mede-oprichter Ramunas Kaminskas). Aanvankelijk was het bedrijf een lokaal bedrijf dat verschillende beveiligingsoplossingen implementeerde en het onderhoud van technische IT-infrastructuur verzorgde.

Kort daarna werd het beveiligingsportal pcrisk.com geboren en Tomas werkt sindsdien als redacteur. Hij is reeds meer dan 10 jaar werkzaam bij verschillende bedrijven met betrekking tot het oplossen van computertechnische problemen en internetbeveiliging. Tomas studeerde aan de Kaunas University of Technology en studeerde in 2009 af in computerwetenschappen. Hij is de mede-oprichter van de antimalware-applicatie voor Mac computers genaamd Combo Cleaner. Hij volgt de nieuwste online beveiligingsbedreigingen op de voet en maakt cybercriminelen het leven moeilijk door dagelijks informatie te verspreiden over hun wandaden.

Meer informatie over het bedrijf en de auteurs achter het PCrisk-beveiligingsportal vindt u hier.

Contacteer Tomas via e-mail, LinkedIn of Twitter.

Nieuwste gids voor het verwijderen van malware, geschreven door Tomas Meskauskas:

Over ons

PCrisk is een cyberbeveiligingsportaal dat internetgebruikers informeert over de nieuwste digitale bedreigingen. Onze inhoud wordt verstrekt door beveiligingsexperts en professionele malware onderzoekers. Lees meer over ons.

Verwijderen van virussen en malware

Deze pagina bevat informatie over hoe besmetting met malware en virussen te voorkomen.

Verwijderen van malware