FacebookTwitterLinkedIn

SpyHunter 5

Gebruikerswaardering:rating starrating starrating starrating starrating star / 671
LaagsteHoogste 

spyhunter5 software boxWerkt op: Windows XP (32-bit)(SP2), Windows Vista (32-bit en 64-bit), Windows 7 (32-bit en 64-bit), Windows 8 (32-bit en 64-bit), Windows 10 (32-bit en 64-bit)

SpyHunter 5 anti-malware
Downloaden

Spyhunter 5 is een tool voor het detecteren van malware op uw computer. Om besmettingen te verwijderen moet u de volledige versie kopen.

SpyHunter 5 is de nieuwste complete anti-malware en anti-spyware oplossing aangeboden door Enigma Software. Wanneer ergens een nieuwe versie van wordt aangeboden, is het vaak verstandig om te vragen of de upgrade inderdaad beter is dan de vorige versie. Daarom krijgt de de geïnteresseerde computergebruiker hieronder een overzicht van wat nieuw is zodat deze vraag kan worden beantwoord. Kort samengevat levert SpyHunter 5 veel nieuwe functies én een bijgewerkt certificaat van het Checkmark-certificeringssysteem van West Coast Labs. De nieuwe interface is ontworpen voor alle niveaus van pc-gebruikers, of het nu gaat om professionals of nieuwe gebruikers. Misschien wel de opvallende eigenschap van SpyHunter 5 is de mogelijkheid om rootkits (en malware die mogelijk is geïnstalleerd doordat deze aanwezig waren) te detecteren en te verwijderen.

Overzicht:

Simpel gesteld is een rootkit een programma of, nog vaker, een verzameling softwaretools die de hacker op afstand toegang geeft tot een computer geeft die op zijn beurt de hacker in staat stelt allerlei malware te installeren. Naast deze dreiging kan SpyHunter 5 ook  trojans, wormen, toolbars, valse anti-spyware- en antivirus-programma's opsporen en verwijderen, evenals irritante en valse PC-optimalisatieprogramma's.

spyhunter5 screenshot 1 Algemene informatie en compatibiliteit:

SpyHunter 5 is speciaal ontworpen om anti-malware-bescherming te bieden die is geautomatiseerd en die weinig gebruikersinput nodig heeft. Dit bespaart tijd en moeite voor de gebruikers en ze kunnen er zeker van zijn dat hun pc altijd is beveiligd. Daarom zal het programma na installatie onmiddellijk de beschermingsschilden instellen voor real-time bescherming tegen verschillende malwaretypen en varianten, waaronder ransomware. Belangrijk is ook dat SpyHunter 5 scherp geprijsd is met z'n prijskaartje van 39,99 USD, als je kijkt naar de vele functies  is het die prijs zeker ook waard.

Wat de compatibiliteit betreft, is het nieuwe aanbod van Enigma Software op maat gemaakt van alle Windows-versies. Gebruikers kunnen dus het maximale uit de antimalware-oplossing halen, of ze nu Windows 10, Windows 8.1 en 8, Windows 7, Windows XP of Vista gebruiken. Het programma draait zowel op 32-bits als op 64-bits architectuur en het voelt licht aan waardoor het geen overbodige systeembelasting lijkt te betekenen.

spyhunter5 screenshot 2

Functies:

Een van de belangrijkste redenen om te overwegen SpyHunter 5 aan te schaffen, is de aanwezigheid in de software van geavanceerde technologie voor het beschermen van gebruikers. Dit is een hoofdbestanddeel van het product en was dat ook in eerdere versies. Met de release van SpyHunter 5 is het ontwerp echter lichter waardoor een beter gebruik van die technologie mogelijk is. Hierdoor kan het programma sneller inspelen op bedreigingen en kan het nog steeds malware detecteren die traditionele antivirusprogramma's weet te omzeilen. Deze optimalisatie is laat zich bv. opmerken in het feit dat het product vrijwel onzichtbaar is op de computers waarop het wordt uitgevoerd. Het gebruikt slechts 1,3 MB aan RAM-geheugen als het programma niet scant. Dit gecombineerd met een personaliseerbare module maakt dat het programma aan de behoeften van elk type gebruiker kan voldoen.

spyhunter5 screenshot 3

SpyHunter 5's rootkitdetectie werd hierboven vermeld, maar verdere analyse laat zien waarom dit nu eigenlijk zo'n geweldige functie is. Het vermogen om rootkits te detecteren kan worden gezien als essentieel voor moderne cyberbeveiliging, maar slechts weinig andere bedrijven bieden dit beschermingsniveau. Wanneer een rootkit wordt gedetecteerd, wordt de gebruiker op de hoogte gebracht en wordt hem gevraagd zijn pc opnieuw op te starten. Daarna wordt een ​​scan uitgevoerd met de bedoeling om alle objecten, gerelateerd aan de rootkit, volledig te verwijderen. Ook heeft de software een mini-OS aan boord om voor apparaten waarop Windows niet is geïnstalleerd of waarbij Windows zelf niet kan opstarten. Zo kunnen zelfs deze machines virusvrij worden gemaakt.

Hoe zit het met bijzonder hardnekkige malware die het programma niet automatisch kan verwijderen? Daarvoor biedt Enigma Software de HelpDesk-functie aab. Deze functie biedt gebruikers de mogelijkheid om contact op te nemen met technici zodat ze de geïnfecteerde machine op afstand kunnen laten analyseren om het probleem op te lossen. Dit is  een erg goede oplossing voor malware waar geen enkele andere oplossing voor geschikt lijkt te zijn.

spyhunter5 screenshot 4

Dit extra beschermingsniveau zal door veel gebruikers het prijskaartje van 39,99 USD meer dan verantwoorden, en dat klopt ook wel voor een dergelijk veelzijdig aanbod. Nieuwe functies in de nieuwste versie zijn geavanceerde DNS-instellingsfuncties. Hiermee kunt u officiële DNS-providers gebruiken zodat u informatielekken op uw netwerk kunt tegenhouden. In overeenstemming met de DNS-instelfunctie biedt het programma ook aanpasbare netwerkinstellingen, zodat de gebruiker het inkomende en uitgaande internetverkeer kan wijzigen en beveiligen.

Samenvatting:

SpyHunter 5 kan worden gezien als een duidelijke verbetering ten opzichte van de vorige versie van deze software. Het biede veel functies die grotere concurrenten niet hebben in hun vergelijkbaar  geprijsde producten. Opvallend is het nieuwe ontwerp ongelofelijk weinig systeembronnen lijkt te gebruiken. Dit betekent dat de geavanceerde technologie van Enigma Software kan worden gebruikt om een betere gebruikerservaring te bekomen. In combinatie met de helpdesk geeft dit gebruikers het nodige vertrouwen dat hun pc de best mogelijke bescherming krijgt.

1 reactie. Klik om te bekijken