SpyHunter 4

Gebruikerswaardering: / 645
LaagsteHoogste 

Spyhunter BoxWerkt met: Windows XP (32-bit)(SP2), Windows Vista (32-bit en 64-bit), Windows 7 (32-bit en 64-bit), Windows 8 (32-bit en 64-bit), Windows 10 (32-bit en 64-bit)

Download
SpyHunter 4 Malware Security Suite

De gratis scanner controleert of je computer besmet is. Om malware te verwijderen moet je een volledige versie kopen van Spyhunter.

Spyhunter 4 is een anti-malware programma ontwikkeld door de Enigma Software Group USA LLC (”ESG”). Hoewel het beschouwd wordt als anti-malware software bevat Spyhunter 4 ook een anti-spyware functionaliteit en werd het door het West Coast Labs Checkmark Certification System als een Platinum level anti-spyware programma beoordeeld. SpyHunter 4 gebruikt de meest recente en geavanceerde anti-malware technologie om zo de hoogste graad van bescherming te bieden tegen de dreigingen van de hedendaagse computerbedreigingen en het wordt beschouwd als één van de beste anti-malware programma's. Dit anti-malware programma is ontworpen om gebruikers te helpen malware, virussen, frauduleuze antivirus programma's, ransomware en andere beveiligingsproblemen van hun computersystemen te elimineren. Wat dit programma onderscheidt van alle soortgelijke programma's is de Spyware HelpDesk functie - een unieke interface die het ondersteuningsteam van SpyHunter toelaat om direct verbinding te maken met een besmette computer en deze manueel te herstellen.

Overzicht:

De installatie van SpyHunter 4 is relatief eenvoudig en wordt beheerd door een niet al te groot installer-bestand. De Setup Wizard laat gebruikers toe de taal van installatie te kiezen en na het klikken op 'volgende' is de installatie erg begrijpelijk en vergt ze geen enkele bijzondere expertise. Onmiddelijk nadat de setup voltooid is vraagt SpyHunter of gebruikers hun startpagina willen beschermen. Deze functie is erg nuttig omdat het internet tegenwoordig volstaat met verscheidene browser hijackers die ontworpen zijn om de startpagina's  en standaard zoekmachines van gebruikers te wijzigen. Het hoofdvenster van dit anti-malware programma toont z'n gebruikers een snelle toegang tot de Malware Scanner, DNS Instellingen, Systeem Bewakers, Spyware HelpDesk en de instellingen. De grafische gebruikers interface (GUI) is minimalistisch en duidelijk - mooi afgewerkt en eenvoudig te navigeren. De niet overvolle gebruikersinterface met z'n geavanceerde functies maakt dat dit programma perfect geschikt is voor gewone computergebruikers. Bijkomend worden de database automatisch bijgewerkt op de achtergrond zonder de gebruiker hiermee lastig te vallen. 

spyhunter schermafbeelding

Prestaties:

Geen enkele manier van scannen (Snelle scan of Volledige scan) die aangeboden wordt door dit anti-malware programma is erg belastend voor de processor of kost erg veel tijd. De malware scanner van SpyHunter is niet alleen snel, hij levert ook erg gedetailleerde scanresultaten. Malware-dreigingen worden meteen weergegeven terwijl de scan nog bezig is. Tijdens onze test kon SpyHunter een snelle systeemscan in 5 minuten afwerken en bleef ons systeem goed bruikbaar tijdens de duur van de scan. 

Spyhunter resulaten van de malware scan

Functies:

Het geïntegreerde rootkit detectie-systeel voert een scan uit van de rootkit van de computer. Rootkits zijn complexe malware besmettingen die Cybercriminelen toelaten om administrator-rechten te krijgen op de besturingssystemen van de slachtoffers en daar kwaadaardige applicaties uit te voeren. Bij het detecteren van dit type beveiligingsdreiging toont SpyHunter een boodschap die vraagt de computer opnieuw op te starten om zo de gedetecteerde malware volledig te kunnen verwijderen. Meestal worden rootkits gebruikt voor het stiekem installeren van een Trojan zonder dat anti-virusprogramma's dit opmerken. Tegenwoordig zijn rootkit-besmettingen vrij gebruikelijk dus de geïntegreerde detectie van rootkits door SpyHunter is zeker een goede bonus.

spyhunter rootkits

Hoewel het verwijderen van rootkits automatisch en onmiddelijk gebeurt is de verwijdering van sommige types malware-besmettingen niet zo eenvoudig en in sommige gevallen kan SpyHunter deze niet automatisch verwijderen. Voor dit soort gevallen heeft SpyHunter een functie genaamd Spyware HelpDesk die gebruikers toelaat contact te nemen met de technici van SpyHunter zo dat deze het probleem vanop afstand kunnen analyseren en een oplossing op maat creëren voor de problematische malware.

spyhunter helpdesk

Een computerscan met geavanceerde scanopties is toegevoegd zodat je tijd kan besparen door specifieke delen van de computer te laten scannen. Gebruikers kunnen de scanopties aanpassen voor het geheugen, het register, cookies, bestanden en rootkits.

spyhunter scan

De Systeem Bewakers-functie scant constant de geïnstalleerde software op het systeem en toont of het veilig is deze te gebruiken. Dit wordt gedaan door het analyseren van de processen die uitgevoerd worden door de software die wordt uitgevoerd op het besturingssysteem van de gebruiker. Hoewel deze tool automatisch werkt kunnen gebruikers ook manueel processen blokkeren. Merk op dat voor het blokkeren van een proces het aanbevolen is enig onderzoek te doen om je ervan te verzekeren dat je niet bepaalde noodzakelijke windows-processen uitschakelt.

spyhunter systeembewakers

Samenvatting:

Tegenwoordig staat het internet vol met kwaadaardige download en het geïnstalleerd hebben van een goede anti-malware software op het besturingssysteem is dan ook erg belangrijk. SpyHunter, met z'n gebruiksvriendelijke interface en handigheid in gebruik is de perfecte keuze voor de alledaagse computergebruiker. Bijkomend werkt het programma uitstekend als het erom gaat rootkits, valse antivirus programma's, ransomware en browser hijackers te verwijderen. De volledige versie van dit anti-malware programma kost $39.99.  Als je op zoek bent naar een allesomvattende, gemakkelijk te gebruiken malware, adware en spyware bescherming en je er geen probleem mee hebt om hiervoor te betalen dan bevelen we SpyHunter 4 zeker aan.

Hoe verwijder je SpyHunter?

spyhunter uninstall 1

Windows 8 en Windows 10 gebruikers: Klik met de rechtermuisknop in de linkerbenedenhoek van het scherm, in het Snelle Toegang menu selecteer je Controle Paneel. In het geopende scherm kies je Programma’s en Toepassingen. Windows XP en Windows 7 gebruikers: Klik Start (Windows Logo in de linkerbenedenhoek van je bureaublad), kies Controle Paneel. Zoek naar Programma’s en klik op ‘Een programma verwijderen’.

spyhunter uninstall 2

In het Programma’s Verwijderen-scherm selecteer je “SpyHunter” en klik je op “Verwijderen/Wijzigen”.

spyhunter uninstall 3

In het geopende scherm bevestig je dat je SpyHunter wilt verwijderen door op “Yes” te klikken.

spyhunter uninstall 4

Als SpyHunter actief was op het moment van verwijdering dan zal het verwijderprogramma je vragen de applicatie te sluiten. Klik op “Forceer sluiten”.

spyhunter uninstall 5

Om het process succesvol af te ronden zou je nu je computer moeten herstarten. Klik op de “Nu opnieuw opstarten”-knop.

lisette laarhoven

hoe kan ik het kopen want kan alleen met credit card???