FacebookTwitterLinkedIn

Windows Health Is Critical oplichting

Ook bekend als: "Windows Health Is Critical" virus
Schadeniveau: Ernstig

"Windows Health Is Critical" virus verwijderingsgids

Wat is "Windows Health Is Critical"?

Gelijkaardig aan Notice From Microsoft Corporation en Your Computer is locked ! is "Windows Health Is Critical" een valse foutmelding die wordt verspreid via kwaadaardige applicaties, valse downloads, software cracks enz. Eens geïnfiltreert versleutelt "Windows Health Is Critical" het computerscherm en voorkomt zo dat de gebruiker nog wijzigingen kan aanbrengen.

Windows Health Is Critical oplichting

Deze foutmelding vergrendelt het scherm en meldt dat het systeem in gevaar is. om verdere schade te voorkomen worden slachtoffers geïnstrueerd onmiddelijk contact op te nemen met een 'technische dienst' op een opgegeven gratis nummer ("+46101388486"). Dan zullen ze zogezegd hulp ontvangen bij het oplossen van het probleem. Onthoud dat de "Windows Health Is Critical"-foutmelding vals is. Cybercriminelen genereren inkomsten door het bang maken van slachtoffers en hen te misleiden in bellen en betalen voor technische ondersteuning die ze niet nodig hebben. De "Windows Health Is Critical"-foutmelding is oplichting. Probeer deze criminelen niet te contacteren via het opgegeven telefoonnummer.

"Windows Health Is Critical" deelt veel gelijkenissen met Your Windows Is Infected, Suspicious Ransomware Activity, Unknown Security Breach en tientallen andere valse foutmeldingen. Zoals deze vergrondelen de meeste het scherm en worden ze vertoond door kwaadaardige websites. Gebruikers bezoeken die vaak doordat mogelijk ongewenste programma's systemen infiltreren tijdens de installatie van reguliere software. Alle valse foutmeldingen claimen dat het systeem op één of andere manier beschadigd werd en ze hebben een identiek doel. Gebruikers verleiden tot het betalen voor nodeloze technische support.

Hoe werd "Windows Health Is Critical" geïnstalleerd op mijn computer?

Cybercriminelen verspreiden "Windows Health Is Critical" via valse software cracks en mogelijk via gratis kwaadaardige software die gepresenteerd wordt als 'legitiem en nuttig'. Veel gebruikers installeren programma's zonder te controleren of die legitiem zijn. Dit gedrag leidt dan ook vaak tot risicovolle computerbesmettingen.

Hoe vermijd je de installatie van mogelijk ongewenste applicaties?

Kwaadaardige software wordt meestal verspreid via de 'bundelmethode' (installatie van externe apps samen met reguliere software/apps). Hierdoor is het noodzakelijk elke stap in download- en installatieprocessen goed te controleren en aanbiedingen voor het downloaden van bijkomende programma's af te wijzen. Download ook nooit programma's uit onofficiële bronnen zoals torrents of gratis hostingwebsites.

"Windows Health Is Critical" foutmelding:

Valse Windows foutmelding:
Windows Een probleem werd gedetecteerd.
STOP: 0xFFFFFFFF (0xFFFFFFFF, 0xUUUUUUUU, 0xUUUUUUUU, 0xUUUUUUUU, 0xUUUUUUUU).
Windows in kritieke toestand.
Bel technische ondersteuning op: +46101388486 (gratis) om systeemfalen te voorkomen.

Een variant hierop met een andere pop-up (en met het telefoonnummer +1-888-991-2301):

windows health is critical pop-up oplichting

Tekst getoond in deze pop-up oplichting:

WINDOWS HEALTH IS CRITICAL oplichting

WAARSCHUWING! Je Windows werd geblokkeerd wegens verdachte activiteit! Bel nu voor ondersteuning! Bel gratis +1-888-991-2301 voor de beste oplossing

WINDOWS IN GEVAAR HERSTART NIET CONTACTEER MICROSOFT TECHNICI
BSOD: Error 333 Regissterfalen OS - Host: BLUE SCREEN ERROR 0x00000CE
Gelieve microsoft-technici te contacteren gratis: 1-888-991-2301
Probleem meteen oplossen zonder dataverlies

Onmiddellijke automatische malwareverwijdering: Handmatig de dreiging verwijderen, kan een langdurig en ingewikkeld proces zijn dat geavanceerde computer vaardigheden vereist. Combo Cleaner is een professionele automatische malware verwijderaar die wordt aanbevolen om malware te verwijderen. Download het door op de onderstaande knop te klikken:
▼ DOWNLOAD Combo Cleaner De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

"Windows Health Is Critical" virus verwijdering:

Stap 1

Windows XP en Windows 7 gebruikers: Tijdens het opstartproces van je computer druk je verschillende keren op de F8 toets op je toetsenbord tot het Geavanceerde Opties menu van Windows verschijnt. Dan selecteer je Veilige Modus met netwerk uit de lijst en druk je op ENTER.

Veilige Modus met Netwerk

Video die toont hoe Windows 7 te starten in "Veilige Modus met Netwerk":

Windows 8 gebruikers: Ga naar het Windows 8 Start Scherm, typ Geavanceerd, in de zoekresultaten selecteer je Instellingen. Klik op geavanceerde startopties, in het geopende "Algemene PC-instellingen" scherm selecteer je Geavanùceerde Opstart. Klik op de "Nu herstarten"-knop. Je computer zal nu herstarten in het "Geavanceerde Opstartopties menu". Klik op de "Probleemoplosser"-knop, klik dan op de "Geavanceerde Opties"-knop. In het geavanceeerde opties scherm klik op "Opstartinstellingen". Klik op de "Herstarten"-knop. Je PC zal nu herstarten naar het Opstart Instellingen scherm. Druk 5 om in Veilige Modus met commando-prompt te starten.

Windows 8 Safe Mode with networking

Video die toont hoe Windows 8 te starten in "Veilige Modus met Netwerk":

Windows 10 gebruikers: Klik op het Windows-logo en selecteer het Power-icoon. In het geopende menu klik je op herstarten terwijl je de Shift-knop ingedrukt houdt. In het 'Kies een optie'-scherm klik je op 'Problemen oplossen' en selecteer je de 'Geavanceerde opties'. In het 'Geavanceerde-opties menu selecteer je opstartinstellingen en klik je op de 'Herstarten'-knop. In het volgende scherm moet je op de F5-knop drukken. Zo zal je besturingssysteem in veilige modus met netwerk herstart worden.

Windows 8 Safe Mode with networking

Video die toont hoe Windows 10 te starten in "Veilige Modus met Netwerk":

Stap 2

Log in op het account dat besmet is met XData Ransomware. Start je internet browser en download een legitiem anti-spyware programma. Werk de anti-spyware software bij en start een volledige systeemscan.

Als je je computer niet kan starten in veilige modus met netwerk probeer dan systeemherstel uit te voeren.

Video die toont hoe het ransomware virus te verwijderen via de "Veilige Modus met commando-prompt" en "Systeemherstel":

1. Tijdens het opstartproces van je computer druk je verschillende keren op de F8 toets op je toetsenbord tot het Geavanceerde Opties menu van Windows verschijnt. Dan selecteer je Veilige Modus met commando-prompt uit de lijst en druk je op ENTER.

Boot your computer in Safe Mode with Command Prompt

2. Als de commando-prompt modus geladen is typ dan de volgende regel: cd restore en druk op ENTER.

system restore using command prompt type cd restore

3. Typ vervolgens deze regel: rstrui.exe en druk op ENTER.

system restore using command prompt rstrui.exe

4. In het geopende venster klik "Volgende".

restore system files and settings

5. Selecteer één van de beschikbare herstelpunten en klik "Volgende" (dit zal je computer herstellen naar een eerdere tijd en datum, voor deze ransomware je PC geïnfiltreerd had).

select a restore point

6. In het geopende venster klik "Ja".

run system restore

7. Na het herstellen van je computer naar een eerdere datum download en scan je je PC met aanbevolen malware verwijderingssoftware om enige achtergebleven delen van het Windows Health is Critical oplichting te elimineren.

Als je je computer niet kunt starten in veilige modus met netwerk (of met commando-prompt) dan kun je je computer opstarten met een hersteldisk. Sommige varianten van deze oplichting schakelen de veilige modus uit waardoor het verwijderen ervan moeilijker wordt. Om deze stap uit te voeren zal je toegang moeten hebben tot een andere computer.

Andere tools die deze oplichting kunnen verwijderen.:

Bron: https://www.pcrisk.com/removal-guides/11382-windows-health-is-critical-scam

▼ Toon discussie

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Over ons

PCrisk is een cyberbeveiligingsportaal dat internetgebruikers informeert over de nieuwste digitale bedreigingen. Onze inhoud wordt verstrekt door beveiligingsexperts en professionele malware onderzoekers. Lees meer over ons.

Verwijderingsinstructies in andere talen
QR Code
Windows Health Is Critical virus QR code
Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van "Windows Health Is Critical" virus op je mobiele toestel.
Wij raden aan:

Verwijder vandaag nog Windows malware infecties:

▼ VERWIJDER HET NU
Download Combo Cleaner

Platform: Windows

Beoordeling van de redactie voor Combo Cleaner:
Oordeel van de redactieUitmuntend!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.