Delta-Homes.com Doorverwijzing (Bijgewerkt)

Ook bekend als: Delta-homes.com browser hijacker
Verspreiding: Laag
Schadeniveau: Medium

Hoe browser doorverwijzingen naar Delta-Homes.com te verwijderen?

Wat is delta-homes.com?

Delta-Homes.com is een populaire website, die kan gebruikt worden als startpagina voor je internet browser. Deze site toont z'n gebruikers een zoekbalk en links naar verschillende populaire websites en sociale netwerken. Delta-homes.com is een legitieme website en is niet gerelateerd aan computer virussen of malware, echter de eigenaars van deze website gebruiken misleidende promotietechnieken om webverkeer aan te trekken. Gewoonlijk zijn doorverwijzingen naar delta-homes.com een gevolg van het feit dat computergebruikers verschillende add-ons, werkbalken en plug-ins installeren in hun internet browsers. Browser add-ons die computergebruikers doorverwijzen naar verschillende websites worden verspreid door gebruik te maken van gratis software die kan gedownload worden op het internet. Het bundelen van browser add-ons met gratis software is een gebruikelijke techniek voor ontwikkelaars die geld willen verdienen aan hun gratis producten. Controleer steeds elk installatievenster van gratis software downloads, vink daarbij alle opties uit die te maken hebben met je internet browser startpagina of wijzigingen aan de standaard zoekmachine.

Recentelijk werden doorverwijzingen naar delta-homes.com veroorzaakt door de installatie van Foxit reader en andere populaire gratis software (VLC, Java, Flash Player, enz.). Merk op dat de ontwikkelaars van deze gratis programma's geen band hebben met delta-homes.com - doorverwijzingen naar deze website worden veroorzaakt door misleidende freeware 'download cliënten' en 'installers', die deze gratis programma's bundelen met de delta-homes.com browser hijacker. De zoekbalk gebruikt op de delta-homes.com website is een aangepaste Google zoekmachine - elke keer een gebruiker klikt op een gesponsorde link worden er inkomsten gegenereerd en gedeeld tussen de zoekmachine en de website die het verkeer aanlevert. Op het moment van onderzoek stelde deze website niet meteen een bedreiging voor malware maar dit kan snel veranderen en daarom is het aan te raden ongewenste browser doorverwijzingen so snel mogelijk van je computer te verwijderen.

delta-homes.com browser hijacker

De delta-homes.com browser hijacker is identiek aan eerdere varianten die internetgebruikers doorverwezen naar mystartsearch.com, istart123.com, istartsurf.com, qone8.com, v9.com, awesomehp.com, sweet-page.com en webssearches.com. Om de installatie van dit soort adware die de instellingen van de browser wijzigt te vermijden zou je goed moeten opletten met het downloaden van gratis software. Tegenwoordig gebruiken de meeste freeware download websites immers misleidende download cliënten in een poging om computergebruikers te misleiden en hen geadverteerde browser plug-ins te laten installeren samen met de gekozen gratis software. In de meeste gevallen bieden de geadverteerde browser extensies geen toegevoegde waarden en bijkomende veroorzaken ze browser doorverwijzingen en genereren ze intrusieve advertenties. Bij het downloaden van gratis programma's controleer je best steeds elke stap in het downloadproces en weiger je de installatie van gepromote browser plugins. Bij het installeren van reeds gedownloade freeware selecteer je de 'Geavanceerde' of 'Aangepaste' installatie-opties - dit zal alle gebundelde adware aan het licht brengen en je zal de kans hebben deze te weigeren. Als je browser doorverwijzingen naar de delta-homes.com website ervaart gebruik dan deze verwijderingsgids om de delta-homes browser hijacker uit je internet browsers te verwijderen..

Delta-homes.com browser hijacker onmiddellijk en automatisch verwijderen: Het handmatig verwijderen van malware kan een lang en gecompliceerd proces zijn, en soms is hier professionele computerkennis voor nodig. Spyhunter is een professionele tool voor het automatisch verwijderen van malware, en is aanbevolen voor het verwijderen van Delta-homes.com browser hijacker. Download het door op de knop hieronder te klikken:
Spyhunter DOWNLOADEN De gratis scanner controleert of je computer besmet is. Om malware te verwijderen moet je een volledige versie kopen van Spyhunter. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

Delta-homes.com doorverwijzing verwijderen:

Windows 7 gebruikers:

Toegang

Klik Start ("het Windows Logo" in de linkerbenedenhoek van je desktop), kies Controle Paneel. Zoek naar Programma's en toepassingen.

Windows XP gebruikers:

Toegang

Klik Start, kies Instellingen en klik op Controle Paneel. Zoek en klik op Programma's toevoegen of verwijderen.

Windows 10, Windows 8 gebruikers:

Toegang tot Programma's en Toepassingen (verwijdering) in Windows 10

Klik rechts in de linkerbenedenhoek, in het Snelle Toegang-menu selecteer Controle Paneel. In het geopende schem kies je Programma's en Toepassingen.

Mac OSX gebruikers:

Hoe een programma te verwijderen in OSX (Mac)

Klik op Finder, in het geopende scherm selecteer je Applicaties. Sleep de app van de Applicaties folder naar de Prullenbak (die zich in je Dock bevindt), klik dan rechts op het Prullenbak-icoon en selecteer Prullenbak Leegmaken.

delta-homes.com browser hijacker verwijdering

In het programma's verwijderen-scherm zoek je naar recent geïnstalleerde programma's (bijvoorbeeld:"WPM18.8.0.212", "Wsys Control 10.2.1.2634", en"delta-homes uninstall") selecteer elk van deze verwijzingen en klik op "Verwijderen" of "Deïnstalleren"

Na het verwijderen van deze mogelijk ongewenste applicatie die browser doorverwijzingen veroorzaakt naar de delta-homes.com website scan je best je computer op enige overblijvende onderdelen of mogelijke malware besmettingen. Gebruik daarvoor aanbevolen malware verwijderingssoftware. 

Delta-homes.com startpagina en standaard zoekmachine uit de internet browsers:

Video die toont hoe browser hijackers te verwijderen:

Internet Explorer logoVerwijder kwaadaardige add-ons uit Internet Explorer:

Verwijder aan delta-homes.com gerelateerde Internet Explorer add-ons:

Verwijder aan delta-homes.com gerelateerde Internet Explorer extensies

Klik op het "tandwiel" icoon Internet Explorer options icon (in de rechterbovenhoek van Internet Explorer) selecteer "Beheer Add-ons". Zoek naarrecent geïnstalleerde en verdacht lijkende browser extensies (op het moment van onderzoek ("IETabPage Class") en schakel deze uit.

Herstel het doel van de Internet Explorer snelkoppeling:

Verwijder delta-homes.com als doel van de Internet Explorer snelkoppeling stap 1

Deze browser hijacker verandert het "Doel"-veld van de Internet Explorer snelkoppeling. Om dit te herstellen, zoek je de Internet Explorer snelkoppeling op je Desktop en klik er met de rechtermuisknop op. In het geopende menu kies je "Eigenschappen". In het geopende scherm zoek je het Doel-veld en verwijder je alle tekst (hxxp://www.delta-homes.com/...) die zich bevindt achter "C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe".

Verwijder delta-homes.com als doel van de Internet Explorer snelkoppeling stap 2

Verander je startpagina:

Verwijder delta-homes.com als startpagina in Internet Explorer

Klik op het "tandwiel" icoon Internet Explorer options icon (in de rechterbovenhoek van Internet Explorer) selecteer "Internet Opties", in het geopende scherm verwijder je Delta-homes.com en geef je het domein van je voorkeur in dat zal openen elke keer als je Internet Explorer opstart.

Verander je standaard zoekmachine:

Verwijder delta-homes.com als standaard zoekmachine in Internet Explorer

Klik op het "tandwiel" icoon Internet Explorer options icon (in de rechterbovenhoek van Internet Explorer) selecteer "Add-ons beheren". In het geopende scherm selecteer je "Zoek Providers", kies "Google", "Bing" of gelijk welke andere zoekmachine van je keuze als standaard zoekmachine en verwijder "Delta-homes".

Optionele methode:

Als je problemen blijft hebben met het verwijderen van delta-homes.com browser hijacker dan kan je je Internet Explorer instellingen terug op standaard zetten.

Windows XP gebruikers: Klik op Start, klik Uitvoeren, in het geopende scherm typ inetcpl.cpl. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows XP

Windows Vista en Windows 7 gebruikers: Klik op het Windows logo, in de start-zoekbox typ inetcpl.cpl en klik op enter. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 7

Windows 8 gebruikers: Open Internet Explorer en klik op het "tandwiel" icoon. Selecteer Internet Opties. In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab en klik je op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - toegang

In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - Internet opties Geavanceerd tab

Klik op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 8 - klik op de herstellen-knop in Internet opties Geavanceerd-tab

Bevestig dat je de Internet Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen - Klik op de Herstellen-knop.

Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen

Google Chrome logoVerwijder kwaadaardige extensies uit Google Chrome:

Verwijder aan delta-homes.com gerelateerde Google Chrome extensies:

Verwijder aan delta-homes.com gerelateerde Google Chrome extensies

Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome options icon (rechterbovenhoek van Google Chrome) selecteer "Instellingen" en klik op "Extensies". Zoek naar recent geïnstalleerde mogelijk verdachte add-ons ("Extended Protection" en "Lightning Newtab" of "Quick Start"), selecteer deze en klik op een prullenbak-icoon.

Herstel het doel van de Google Chrome snelkoppeling:

Verwijder delta-homes.com als doel van de Google Chrome snelkoppeling stap 1

Deze browser hijacker verandert het "Doel"-veld van de Google Chrome snelkoppeling. Om dit te herstellen - zoek je Google Chrome snelkoppeling op je Desktop en klik er met de rechtermuisknop op. In het geopende menu kies je "Eigenschappen". In het geopende scherm zoek je het Doel-veld en verwijder je alle tekst (hxxp://www.Delta-homes.com/...) die zich bevindt achter "C:\Program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe".

Verwijder delta-homes.com als doel van de Google Chrome snelkoppeling stap 2

Verander je startpagina:

Verwijder delta-homes.com als startpagina in Google Chrome

Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome options icon (rechterbovenhoek van Google Chrome) selecteer "Instellingen". In de "Bij het opstarten" sectie klik je op "pagina's instellen", beweeg je muis over Delta-homes.com en klik op het x symbool. Nu kan je de website van je voorkeur toevoegen als je startpagina.

Verander de standaard zoekmachine:

Verwijder delta-homes.com als standaard zoekmachine in Google Chrome

m je standaard zoekmachine te wijzigen in Google Chrome: klik op het Chrome menu icoon Google Chrome options icon (rechterbovenhoek van Google Chrome) selecteer "Instellingen", in de zoeksectie klik "Beheer zoekmachines...", verwijder "Delta-homes" en selecteer je zelfgekozen zoekmachine of voeg ze toe.

Optionele methode:

Als je problemen hebt met het verwijderen van delta-homes.com browser hijacker, reset dan de instellingen van je Google Chrome browser. Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome) en selecteer Instellingen. Scroll naar onder. Klik op de link Geavanceerd....

Google Chrome reset instellingen stap 1

Nadat je helemaal naar benden hebt gescrolld klik je op  Resetten (Instellingen terugzetten naar de oorspronkelijke standaardwaarden)-knop.

Google Chrome instellingen resetten stap 2

In het geopende scherm, bevestig dat je de Google Chrome instellingen wilt resetten door op de 'resetten'-knop te klikken. 

Google Chrome instellingen resetten stap 3

Mozilla Firefox logoVerwijder kwaadaardige plugins uit Mozilla Firefox:

Verwijder aan delta-homes.com gerelateerde Mozilla Firefox add-ons:

Verwijder aan delta-homes.com gerelateerde Mozilla Firefox extensies

Klik op het Firefox menu firefox menu icon (in de rechterbovenhoek van het hoofdscherm) selecteer "Add-ons". Klik op "Extensies" en verwijder recent geïnstalleerde en verdacht lijkende browser plug-ins ("Fast Start").

Herstel het doel van de  Mozilla FireFox snelkoppeling:

Verwijder delta-homes.com als doel van de Mozilla Firefox snelkoppeling stap 1

Deze hijacker verandert het "Doel"-veld van de Mozilla FireFox snelkoppeling. Om dit te herstellen - zoek je Mozilla FireFox snelkoppeling op je Desktop en klik er met de rechtermuisknop op. In het geopende menu kies je "Eigenschappen". In het geopende scherm zoek je het Doel-veld en verwijder je alle tekst (hxxp://www.Delta-homes.com/...) die zich bevindt achter"C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe"

Verwijder delta-homes.com als doel van de Mozilla Firefox snelkoppeling stap 2

Verander de startpagina:

Verwijder delta-homes.com als startpagina in Mozilla Firefox

Om je startpagina te herstellen klik op het Firefox menu firefox menu icon (in de rechterbovenhoek van het hoofdscherm) kies dan "Opties", in het geopende scherm verwijder je Delta-homes.com en typ je je gekozen domein in dat zal openen elke keer je Mozilla Firefox opstart.

Verander je standaard zoekmachine:

Verwijder delta-homes.com als standaard zoekmachine in Mozilla Firefox

In de URL adresbalk, typ je about:config en druk op Enter.

Klik "Ik zal voorzichtig zijn, beloofd!".

In de zoekfilter bovenaan typ je: "delta-homes.com"

Klik rechts op de gevonden voorkeuren en klik op "Herstellen" om ze terug naar de standaard-waarden te herstellen.

Optionele methode:

Computergebruikers die problemen blijven hebben met het verwijderen van delta-homes.com browser hijacker kunnen de Mozilla Firefox instellingen naar standaard herstellen.

Open Mozilla Firefox, in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster klik je op het Firefox menu firefox menu icon, in het geopende keuzemenu kies je het Open Help Menu-icoon firefox help menu

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - toegang

Klik dan op Probleemoplossing-informatie.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Toegang

In het geopende scherm klik je op de Firefox Herstellen knop.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Klik op de 'Herstellen'-Knop

In het geopende scherm bevestig je dat je de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard wil herstellen door op de Herstellen-knop te klikken.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - bevestig het herstel dor op de 'Herstellen'-knop te klikken

safari browser logoVerwijder kwaadaardige extensies uit Safari:

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 1

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is en klik op het Safari menu, selecteer dan Voorkeuren…

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 2

In het Voorkeuren-venster selecteer je de Extensies-tab. Zoek alle recent geïnstalleerde en verdachte extensies en verwijder deze.

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 3

In het voorkeuren-venster selecteer je het Algemeen-tabblad en verzeker je je ervan dat je startpagina staat ingesteld op de URL van je voorkeur, als het gewijzigd werd door een browser hijacker kan je dit hier terug aanpassen.

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 4

In het voorkeuren-venster selecteer je het Zoeken-tabblad en verzeker je je ervan dat je favoriete internet-zoekmachine geselecteerd werd.

Optionele methode:

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is en klik op het Safari-menu. In het keuzemenu selecteer je Geschiedenis en Website Data verwijderen…

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 5

In het geopende scherm seleceer je alle geschiedenis en klik je op de Geschiedenis Verwijderen-knop.

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 6

Microsoft Edge (Chromium) logoKwaadaardige extensies verwijderen uit Microsoft Edge:

Browserkapers verwijderen uit Microsoft Edge stap 1

Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), selecteer "Extensies". Zoek naar recent geïnstalleerde en verdachte browser add-ons, en verwijder ze.

De startpagina en nieuwe tabbladen wijzigen:

Browserkapers verwijderen uit Microsoft Edge stap 2

Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), selecteer "Instellingen". In het onderdeel "Bij het opstarten" zoekt u de naam van de browserkaper en klikt u op  "Uitschakelen".

Uw standaard zoekmachine wijzigen:

Browserkapers verwijderen uit Microsoft Edge stap 3

Om uw standaard zoekmachine te wijzigen in Microsoft Edge: klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), selecteer "Privacy en diensten", scroll naar onder en selecteer "Adresbalk". In het onderdeel "Zoekmachines gebruikt in de zoekbalk" zoekt u de naam van de ongewenste zoekmachine. Als u die hebt gevonden klikt u op de "Uitschakelen"-knop daarnaast. U kunt ook klikken op "Zoekmachines beheren", om in het geopende menu de ongewenste zoekmachine terug te vinden. Klik op het puzzel-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram daarnaast en selecteer "Uitschakelen".

Optionele methode:

Als u problemen bljft ondervinden met het verwijderen van de delta-homes.com browser hijacker, herstel dan uw Microsoft Edge browserinstellingen. Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge) en selecteer Instellingen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 1

In het geopende menu selecteert u Opnieuw instellen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 2

Selecteer Instellingen naar hun standaardwaarden herstellen. In het geopende scherm bevestigt u dat u de Microsoft Edge-instellingen naar hun standaardwaarden wilt herstellen door op de knop Opnieuw instellen te klikken.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 3

  • Als dit niet helpt, volg dan deze alternatieve instructies waarin wordt uitgelegd hoe de Microsoft Edge browser te herstellen.

Samenvatting:

Samenvatting browser hijacker 1Een browser hijacker is een soort adware die de instellingen van de internetbrowsers van gebruikers wijzigt door de startpagina en standaard zoekmachine toe te wijzen aan een ongewenste website. Meestal infiltreert dit soort adware de besturingssystemen van de gebruiker via gratis software downloads. Als je download beheerd wordt door een download cliënt, verzeker je er dan van de installatie van geadverteerde werkbalken of applicaties te weigeren als deze je startpagina of standaard zoekmachine willen wijzigen.

Hulp bij de verwijdering:

Als je problemen ervaart bij het verwijderen van delta-homes.com browser hijacker uit je internet browsers, vraag dan om hulp in ons malware verwijderingsforum.

Post een commentaar:
Als je bijkomende informatie hebt over delta-homes.com browser hijacker of z'n verwijdering, gelieve dan je kennis te delen in de onderstaande commentaren.

Bron: https://www.pcrisk.com/removal-guides/8391-delta-homes-com-redirect-updated

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Instructies voor het verwijderen van de software
QR Code
Delta-homes.com browser hijacker QR code
Een QR code (Quick Response Code) is een code die door toestellen kan gelezen worden en die URL's en andere informatie bevat. Deze code kan gelezen worden met de camera van een smartphone of tablet. Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van Delta-homes.com browser hijacker op je mobiele toestel.
Door ons aanbevolen:

Maak vandaag nog komaf met Delta-homes.com browser hijacker

▼ VERWIJDER DEZE NU met Spyhunter

Platform: Windows

Oordeel van de redactie over Spyhunter:
Zeer goed!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of je computer besmet is. Om malware te verwijderen moet je een volledige versie kopen van Spyhunter.