Top Anti-spyware

Gebruikerswaardering: / 1
LaagsteHoogste 

Reimage software boxWerkt met: Windows XP (32-bit en 63-bit), Windows 7 (32-bit en 64-bit), Windows 8 (32-bit en 64-bit), Windows 10 (32-bit en 64-bit)

Download
Reimage PC repair tool

Reimage is een tool om malware op je computer te detecteren. Je moet de volledige versie kopen om besmettingen te verwijderen.

Reimage is als bedrijf snel op weg om de wereldleider te worden in de IT-sector. De sleutel tot die ambitie is hun meest bekende product Reimage PC Repair Solution, dat eerst voor het grote publiek beschikbaar kwam in 2007. Het programma wordt gepromoot als 'een probleemoplosser voor Windows' en het werd voornamelijk ontworpen om bestanden te beoordelen, scannen en herstellen in het besturingssysteem. Ook kunnen bestanden die gecorrumpeerd werden door verschillende vormen van malware hersteld worden naar hun oorspronkelijke toestand waardoor stabiliteit en efficiëntie van het besturingssysteem gegarandeerd worden. Reimage is gebaseerd op het idee dat via een toegewijd team van professionals het mogelijk is software te creëren die niet enkel doet wat hij moet doen maar die bovendien eenvoudig te gebruiken is. Sinds 2007 won het bedrijf vele prijzen. Ondanks die prijzen en de goede reviews die het bedrijf ontving blijven ze toch geconcentreerd op het leveren van een degelijk en betrouwbaar product met een R&D-team dat voortdurend werkt om de compatibiliteit met nieuwe Windows-versies en met beveiligingspatches van Microsoft te garanderen.

 
Gebruikerswaardering: / 645
LaagsteHoogste 

Spyhunter BoxWerkt met: Windows XP (32-bit)(SP2), Windows Vista (32-bit en 64-bit), Windows 7 (32-bit en 64-bit), Windows 8 (32-bit en 64-bit), Windows 10 (32-bit en 64-bit)

Download
SpyHunter 4 Malware Security Suite

De gratis scanner controleert of je computer besmet is. Om malware te verwijderen moet je een volledige versie kopen van Spyhunter.

Spyhunter 4 is een anti-malware programma ontwikkeld door de Enigma Software Group USA LLC (”ESG”). Hoewel het beschouwd wordt als anti-malware software bevat Spyhunter 4 ook een anti-spyware functionaliteit en werd het door het West Coast Labs Checkmark Certification System als een Platinum level anti-spyware programma beoordeeld. SpyHunter 4 gebruikt de meest recente en geavanceerde anti-malware technologie om zo de hoogste graad van bescherming te bieden tegen de dreigingen van de hedendaagse computerbedreigingen en het wordt beschouwd als één van de beste anti-malware programma's. Dit anti-malware programma is ontworpen om gebruikers te helpen malware, virussen, frauduleuze antivirus programma's, ransomware en andere beveiligingsproblemen van hun computersystemen te elimineren. Wat dit programma onderscheidt van alle soortgelijke programma's is de Spyware HelpDesk functie - een unieke interface die het ondersteuningsteam van SpyHunter toelaat om direct verbinding te maken met een besmette computer en deze manueel te herstellen.

   
Gebruikerswaardering: / 892
LaagsteHoogste 

Malwarebytes Antimalware boxWerkt met: Windows XP (SP2), Windows Vista/7/8/8.1 (32-bit en 64-bit), Windows 10 (32-bit en 64-bit)

Download
Malwarebytes Anti-Malware

De gratis scanner controleert of je computer besmet is. Om malware te verwijderen moet je een volledige versie kopen van Malwarebytes Anti-Malware.

Malwarebytes Anti-Malware Pro is een populair programma dat gebruikt wordt voor het opschonen van met malware besmette computers. Het werd eerst uitgebracht in 2008 door de Malwarebytes Corporation. Malwarebytes werd opgericht in 2004 en sindsdien ontwikkeld dit bedrijf erg goede anti-malware oplossingen die reeds gedownload zijn door meer dan 300 miljoen gebruikers wereldwijd. Dit anti-malware programma staat erom bekend dat het erg licht is qua impact op de processorkracht van de computer en malware, adware en andere beveiligingsbedreigingen erg goed detecteert. Bijkomend werkt dit programma goed samen met alle grote antivirus programma's en conflicteert het niet met de goede werking van deze programma's.

   
Gebruikerswaardering: / 565
LaagsteHoogste 

Superantispyware boxWerkt met: Windows 2000, Windows XP, Windows Media Center, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 en Windows 10

Bezoek de officiële website van SUPERAntiSpyware Professional

SUPERAntiSpyware is een lichtgewicht en gemakkelijk te gebruiken anti-spyware programma met 35 miljoen downloads wereldwijd. SUPERAntiSpyware werd gesticht in 2004 door Nick Skrepetos, de oprichter van dit bedrijf begon met computersoftware te werken in 1983 en stichtte verschillende succesvolle bedrijven zoals SuperAdBlocker.com en Panicware, Inc. SUPERAntiSpyware werd overgenomen door Support.com in 2011. SUPERAntiSpyware biedt twee verschillende versies aan: Gratis en Professioneel. De professionele versie kost 29.95$ per jaar en biedt enige bijkomende functies in vergelijking met de gratis versie. De professionele versie van dit programma is in staat een verbroken internet-verbinding te herstellen, opstartprogramma's te scannen, registerverwijzingen te beschermen, geplande scans uit te voeren en automatisch de dagelijkse updates van spyware-definities te downloaden. De gratis versie biedt dezelfde basisfunctionaliteit zoals het op aanvraag scannen van malware en scans op maat in te stellen.