Top Anti-spyware

Gebruikerswaardering: / 1
LaagsteHoogste 

plumbytes-anti-malware-boxWerkt onder: Windows XP (with SP3, enkel 32 bit), Windows 7 (32-bit en 64-bit), Windows 8 (32-bit en 64-bit), Windows 10 (32-bit en 64-bit)

Plumbytes Anti-Malware

Door het downloaden van deze software verklaart u zich akkoord met onze Privacy Policy en Terms of Use (Algemene voorwaarden). Alle producten die we aanbevelen werden zorgvuldig door onze technici getest en goedgekeurd als zijnde de meest effectieve oplossingen voor het verwijderen van virussen en/of malware.

Plumbytes Anti-Malware is een relatief nieuwe beveiligingsproduct ontworpen door Plumbytes Software LP (in december 2015). Het is in de basis een desktop programma dat trojans, adware, browser hijackers, worms, keyloggers en andere bedreigingen kan opsporen en verwijderen. Het is populair geworden onder computergebruikers want het telt reeds meer dan 3.5 miljoen downloads. De app claimt volgende functies te bieden: detectie en verwijdering van alle recente malware en spyware die antivirussoftware vaak mist, browserbescherming tegen hijackers, snelle scanalgoritmes om scantijden te minimaliseren, eenvoudige dreigingsdetectie voor veilig browsen en nog enkele andere functies. Belangrijk: dit programma biedt geen realtime scanfunctie. De software kan dus geen aanvallen detecteren die op het moment zelf plaatsvinden. Dat betekent echter ook dat de software niet veel systeembronnen nodig heeft en de pc niet nodeloos vertraagt. Het betekent ook dat reguliere systeemchecks nodig zijn.

 
Gebruikerswaardering: / 643
LaagsteHoogste 

Spyhunter BoxWerkt met: Windows XP (32-bit)(SP2), Windows Vista (32-bit en 64-bit), Windows 7 (32-bit en 64-bit), Windows 8 (32-bit en 64-bit), Windows 10 (32-bit en 64-bit)

 SpyHunter 4 Malware Security Suite

Spyhunter 4 is een anti-malware programma ontwikkeld door de Enigma Software Group USA LLC (”ESG”). Hoewel het beschouwd wordt als anti-malware software bevat Spyhunter 4 ook een anti-spyware functionaliteit en werd het door het West Coast Labs Checkmark Certification System als een Platinum level anti-spyware programma beoordeeld. SpyHunter 4 gebruikt de meest recente en geavanceerde anti-malware technologie om zo de hoogste graad van bescherming te bieden tegen de dreigingen van de hedendaagse computerbedreigingen en het wordt beschouwd als één van de beste anti-malware programma's. Dit anti-malware programma is ontworpen om gebruikers te helpen malware, virussen, frauduleuze antivirus programma's, ransomware en andere beveiligingsproblemen van hun computersystemen te elimineren. Wat dit programma onderscheidt van alle soortgelijke programma's is de Spyware HelpDesk functie - een unieke interface die het ondersteuningsteam van SpyHunter toelaat om direct verbinding te maken met een besmette computer en deze manueel te herstellen.

   
Gebruikerswaardering: / 889
LaagsteHoogste 

Malwarebytes Antimalware boxWerkt met: Windows XP (SP2), Windows Vista/7/8/8.1 (32-bit en 64-bit), Windows 10 (32-bit en 64-bit)

Malwarebytes Anti-Malware Pro

Malwarebytes Anti-Malware Pro is een populair programma dat gebruikt wordt voor het opschonen van met malware besmette computers. Het werd eerst uitgebracht in 2008 door de Malwarebytes Corporation. Malwarebytes werd opgericht in 2004 en sindsdien ontwikkeld dit bedrijf erg goede anti-malware oplossingen die reeds gedownload zijn door meer dan 300 miljoen gebruikers wereldwijd. Dit anti-malware programma staat erom bekend dat het erg licht is qua impact op de processorkracht van de computer en malware, adware en andere beveiligingsbedreigingen erg goed detecteert. Bijkomend werkt dit programma goed samen met alle grote antivirus programma's en conflicteert het niet met de goede werking van deze programma's.

   
Gebruikerswaardering: / 565
LaagsteHoogste 

Superantispyware boxWerkt met: Windows 2000, Windows XP, Windows Media Center, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 en Windows 10

Bezoek de officiële website van SUPERAntiSpyware Professional

SUPERAntiSpyware is een lichtgewicht en gemakkelijk te gebruiken anti-spyware programma met 35 miljoen downloads wereldwijd. SUPERAntiSpyware werd gesticht in 2004 door Nick Skrepetos, de oprichter van dit bedrijf begon met computersoftware te werken in 1983 en stichtte verschillende succesvolle bedrijven zoals SuperAdBlocker.com en Panicware, Inc. SUPERAntiSpyware werd overgenomen door Support.com in 2011. SUPERAntiSpyware biedt twee verschillende versies aan: Gratis en Professioneel. De professionele versie kost 29.95$ per jaar en biedt enige bijkomende functies in vergelijking met de gratis versie. De professionele versie van dit programma is in staat een verbroken internet-verbinding te herstellen, opstartprogramma's te scannen, registerverwijzingen te beschermen, geplande scans uit te voeren en automatisch de dagelijkse updates van spyware-definities te downloaden. De gratis versie biedt dezelfde basisfunctionaliteit zoals het op aanvraag scannen van malware en scans op maat in te stellen.