Top Anti-spyware

Gebruikerswaardering: / 659
LaagsteHoogste 

spyhunter5 software boxWerkt op: Windows XP (32-bit)(SP2), Windows Vista (32-bit en 64-bit), Windows 7 (32-bit en 64-bit), Windows 8 (32-bit en 64-bit), Windows 10 (32-bit en 64-bit)

SpyHunter 5 anti-malware
Downloaden

Spyhunter 5 is een tool voor het detecteren van malware op uw computer. Om besmettingen te verwijderen moet u de volledige versie kopen.

SpyHunter 5 is de nieuwste complete anti-malware en anti-spyware oplossing aangeboden door Enigma Software. Wanneer ergens een nieuwe versie van wordt aangeboden, is het vaak verstandig om te vragen of de upgrade inderdaad beter is dan de vorige versie. Daarom krijgt de de geïnteresseerde computergebruiker hieronder een overzicht van wat nieuw is zodat deze vraag kan worden beantwoord. Kort samengevat levert SpyHunter 5 veel nieuwe functies én een bijgewerkt certificaat van het Checkmark-certificeringssysteem van West Coast Labs. De nieuwe interface is ontworpen voor alle niveaus van pc-gebruikers, of het nu gaat om professionals of nieuwe gebruikers. Misschien wel de opvallende eigenschap van SpyHunter 5 is de mogelijkheid om rootkits (en malware die mogelijk is geïnstalleerd doordat deze aanwezig waren) te detecteren en te verwijderen.

 

restoro software boxWerkt op: Windows XP (32-bit en 63-bit), Windows 7 (32-bit en 64-bit), Windows 8 (32-bit en 64-bit), Windows 10 (32-bit en 64-bit)

Download
Restoro hersteltool voor Windows

Restoro is een tool voor het detecteren van malware op uw computer. Om de malware te verwijderen moet u de volledige versie kopen.

Pc's zijn niet de onkwetsbare stukjes technologie die we zouden willen dat ze zijn. Dingen gaan fout of ze werken niet meer zo efficiënt als ze zouden moeten. Dit hoort bij het onderhouden van een pc maar toch zullen fouten vaak optreden op de minst wenselijke momenten. Wat doet u als u dergelijke problemen wilt oplossen? Als u een diploma in computerwetenschappen of elektrotechniek hebt behaald kunt u het handmatig proberen op te  lossen. Weinigen onder ons zouden echter weten hoe daaraan te beginnen. En daarbij komt de software Restoro Labs dan ook goed van pas. Deze software is goed op weg om wereldleider te worden in het klassement van op internet gebaseerde oplossingen voor systeemherstel. Hun toepassing, Restoro, is een veelgeprezen en bekroonde reparatieoplossing. De software werd specifiek ontworpen voor het scannen, openen en repareren van Windows-besturingssystemen. Daardoor verbeteren de prestaties en wordt het systeem stabieler.

   
Gebruikerswaardering: / 1
LaagsteHoogste 

hitman pro software boxWerkt op: Windows 7 (32-bit en 64-bit), Windows 8 (32-bit en 64-bit), Windows 10 (32-bit en 64-bit)

Download
HitmanPro

HitmanPro biedt een volledig functionele proefversie aan die gedurende 30 dagen werkt.

HitmanPro is een antivirus-softwarepakket dat oorspronkelijk door Surfright werd ontwikkeld. Dat bedrijf werd later door Sophos gekocht (in 2015) en het HitmanPro-productaanbod wordt sindsdien door Sophos aangeboden. HitmanPro is geen traditioneel antivirus-pakket, het is eerder een zogenaamde 'second opinion'-scanner. Dergelijke programma's worden ontworpen om een ​​extra beveiligingslaag te kunnen bieden bovenop de antivirus die al op de computer is geïnstalleerd. Deze toegevoegde beveiligingslaag detecteert malware die traditionele antiviruspakketten niet of moeilijk kunnen detecteren. HitmanPro is niet de enige second opinion-scanner op de markt, maar het wordt wel als een van de beste beschouwd. Veel andere pakketten zijn gratis. Logisch dus dat de consument vraagt ​​of de prijs, 24,95 USD volgens de website, gerechtvaardigd is ten opzichte van de concurrenten. Het is misschien dus wel verstandig om eerst eens te bekijken waarom een extra beveiligingslaag voor uw computer geen overbodige luxe is.

   
Gebruikerswaardering: / 900
LaagsteHoogste 

Malwarebytes Antimalware boxWerkt met: Windows XP (SP2), Windows Vista/7/8/8.1 (32-bit en 64-bit), Windows 10 (32-bit en 64-bit)

Download
Malwarebytes Anti-Malware

De gratis scanner controleert of je computer besmet is. Om malware te verwijderen moet je een volledige versie kopen van Malwarebytes Anti-Malware.

Malwarebytes Anti-Malware Pro is een populair programma dat gebruikt wordt voor het opschonen van met malware besmette computers. Het werd eerst uitgebracht in 2008 door de Malwarebytes Corporation. Malwarebytes werd opgericht in 2004 en sindsdien ontwikkeld dit bedrijf erg goede anti-malware oplossingen die reeds gedownload zijn door meer dan 300 miljoen gebruikers wereldwijd. Dit anti-malware programma staat erom bekend dat het erg licht is qua impact op de processorkracht van de computer en malware, adware en andere beveiligingsbedreigingen erg goed detecteert. Bijkomend werkt dit programma goed samen met alle grote antivirus programma's en conflicteert het niet met de goede werking van deze programma's.

   
Gebruikerswaardering: / 565
LaagsteHoogste 

Superantispyware boxWerkt met: Windows 2000, Windows XP, Windows Media Center, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 en Windows 10

Bezoek de officiële website van SUPERAntiSpyware Professional

SUPERAntiSpyware is een lichtgewicht en gemakkelijk te gebruiken anti-spyware programma met 35 miljoen downloads wereldwijd. SUPERAntiSpyware werd gesticht in 2004 door Nick Skrepetos, de oprichter van dit bedrijf begon met computersoftware te werken in 1983 en stichtte verschillende succesvolle bedrijven zoals SuperAdBlocker.com en Panicware, Inc. SUPERAntiSpyware werd overgenomen door Support.com in 2011. SUPERAntiSpyware biedt twee verschillende versies aan: Gratis en Professioneel. De professionele versie kost 29.95$ per jaar en biedt enige bijkomende functies in vergelijking met de gratis versie. De professionele versie van dit programma is in staat een verbroken internet-verbinding te herstellen, opstartprogramma's te scannen, registerverwijzingen te beschermen, geplande scans uit te voeren en automatisch de dagelijkse updates van spyware-definities te downloaden. De gratis versie biedt dezelfde basisfunctionaliteit zoals het op aanvraag scannen van malware en scans op maat in te stellen. 

   

heimdal pro software boxWerkt op: Windows 7 (32-bit en 64-bit), Windows 8 (32-bit en 64-bit), Windows 10 (32-bit en 64-bit)

Download
Heimdal PRO

Heimdal Pro biedt een volledig functionele versie aan die u gedurende 30 dagen kunt uitproberen.

Heimdal Security, een softwarebedrijf uit Kopenhagen in Denemarken heeft een reputatie opgebouwd voor technische beveiligingssoftware die gebruikers beschermt op gebieden waar andere, meer traditionele antivirusaanbiedingen zich niet mee bezighouden. Heimdal PRO is het nieuwste aanbod van het bedrijf en ook deze versie blijft trouw aan de filosofie van het bedrijf. Heimdal PRO is geen antiviruspakket maar het werd ontworpen om gebruikers een extra beveiligingslaag te bieden. Deze extra laag biedt bescherming tegen phishing-aanvallen, ze kan verkeer filteren, zero-day exploits herstellen en andere soortgelijke bedreigingen verwijderen. Een van de belangrijkste voordelen van het product is z'n snelheid en eenvoud. Deze focus wordt duidelijk tijdens de installatie en bij het gebruik van deze software.

   

thor home premium boxCompatibel met: Windows 7 (32-bit en 64-bit), Windows 8 (32-bit en 64-bit), Windows 10 (32-bit en 64-bit)

Download
Thor Premium HOME

Heimdal Thor Premium HOME biedt een volledig functionele probeerversie aan voor 30 dagen

Heimdal Security's nieuwste aanbod, Thor Premium HOME, wordt geadverteerd als de next-gen anti-malware oplossing die alle vakjes aanvinkt. Omdat het nooit goed is om blindelings de beweringen van een bedrijf te accepteren, bekijkt dit artikel het product als geheel en bekijkt het enkele van de belangrijkste functies die moeten aantonen dat dit product aan de verwachtingen voldoet. Hoewel een nieuw product uitgebracht is eind augustus 2018, heeft Premium Home al een 2018 Computing Security Award en een TrustPoint Pilot-beoordeling van vijf gekregen. De beoordeling die volgt, analyseert enkele van de belangrijkste kenmerken zoals de toegankelijkheid en het gebruiksgemak, de prestaties en de kosten , om zo de werkelijke waarde van het aanbod te beoordelen.

   

Ander spyware verwijderingsprogramma’s:

Hitman ProHitman Pro is een tweede mening malware scanner. Het is er voor gekend dat het moeilijk detecteerbare infecties verwijdert. Hitman Pro is ontworpen om samen met je reeds geïnstalleerde beveiligingsprogramma’s te werken zonder conflicten te veroorzaken.

Officiële Hitman Pro Website

tdsskiller

TDSSKiller is een autonoom werkend verwijderingsprogramma van Kaspersky. Het is bekend voor het verwijderen van het Google doorstuur virus en andere infecties waaronder verschillende “rootkits”.

Officiële TDSSKiller Website

Algemene informatie

Spyware verwijderingsprogramma’s zijn ontworpen om verschillende soorten van spyware, adware en andere malware te detecteren en te verwijderen. Goede spyware verwijderaars zijn in staat om sleutellogboek registratie, rootkits, Trojaanse paarden, browser gijzelnemers en andere kwaadaardige software te verwijderen. Je moet zeer voorzichtig zijn met het downloaden van antispyware programma’s. De ontwikkelaars van malware en virussen presenteren hun programma’s dikwijls als antispyware. Het doel hiervan is om mensen te misleiden en ze zo kwaadaardige programma’s te laten downloaden. Eens de valse antispyware en valse antivirus programma’s geïnstalleerd zijn proberen ze mensen te verleiden om zulke programma’s te kopen.

Onze antispyware lijst bevat enkel bekende, top spyware verwijderaars. Uit verschillende recente studies blijkt dat negen van de tien computers die verbonden zijn met het internet besmet zijn met spyware, adware en virussen. Zulke kwaadaardige programma’s besmetten pc’s zonder waarschuwing en voeren hun kwaadaardige taken ongemerkt uit. Bij het kiezen van antispyware programma’s vermijd je best om software te installeren die afkomstig is van illegale bronnen, bittorent of onbetrouwbare websites. Het kan niet misgaan als je een antispyware programma kiest uit onze lijst van top spyware verwijderaars. Vergeet niet na het downloaden van het antispyware programma dit ook bij te werken, elke dag duiken er nieuwe internet bedreigingen op, zelfs de beste antispyware programma’s zijn maar zo goed als hun laatste update.