Top Anti-spyware

Gebruikerswaardering: / 646
LaagsteHoogste 

spyhunter5 software boxWerkt op: Windows XP (32-bit)(SP2), Windows Vista (32-bit en 64-bit), Windows 7 (32-bit en 64-bit), Windows 8 (32-bit en 64-bit), Windows 10 (32-bit en 64-bit)

SpyHunter 5 anti-malware
Downloaden

Spyhunter 5 is een tool voor het detecteren van malware op uw computer. Om besmettingen te verwijderen moet u de volledige versie kopen.

SpyHunter 5 is de nieuwste complete anti-malware en anti-spyware oplossing aangeboden door Enigma Software. Wanneer ergens een nieuwe versie van wordt aangeboden, is het vaak verstandig om te vragen of de upgrade inderdaad beter is dan de vorige versie. Daarom krijgt de de geïnteresseerde computergebruiker hieronder een overzicht van wat nieuw is zodat deze vraag kan worden beantwoord. Kort samengevat levert SpyHunter 5 veel nieuwe functies én een bijgewerkt certificaat van het Checkmark-certificeringssysteem van West Coast Labs. De nieuwe interface is ontworpen voor alle niveaus van pc-gebruikers, of het nu gaat om professionals of nieuwe gebruikers. Misschien wel de opvallende eigenschap van SpyHunter 5 is de mogelijkheid om rootkits (en malware die mogelijk is geïnstalleerd doordat deze aanwezig waren) te detecteren en te verwijderen.

 
Gebruikerswaardering: / 1
LaagsteHoogste 

Reimage software boxWerkt met: Windows XP (32-bit en 63-bit), Windows 7 (32-bit en 64-bit), Windows 8 (32-bit en 64-bit), Windows 10 (32-bit en 64-bit)

Download
Reimage PC repair tool

Reimage is een tool om malware op je computer te detecteren. Je moet de volledige versie kopen om besmettingen te verwijderen.

Reimage is als bedrijf snel op weg om de wereldleider te worden in de IT-sector. De sleutel tot die ambitie is hun meest bekende product Reimage PC Repair Solution, dat eerst voor het grote publiek beschikbaar kwam in 2007. Het programma wordt gepromoot als 'een probleemoplosser voor Windows' en het werd voornamelijk ontworpen om bestanden te beoordelen, scannen en herstellen in het besturingssysteem. Ook kunnen bestanden die gecorrumpeerd werden door verschillende vormen van malware hersteld worden naar hun oorspronkelijke toestand waardoor stabiliteit en efficiëntie van het besturingssysteem gegarandeerd worden. Reimage is gebaseerd op het idee dat via een toegewijd team van professionals het mogelijk is software te creëren die niet enkel doet wat hij moet doen maar die bovendien eenvoudig te gebruiken is. Sinds 2007 won het bedrijf vele prijzen. Ondanks die prijzen en de goede reviews die het bedrijf ontving blijven ze toch geconcentreerd op het leveren van een degelijk en betrouwbaar product met een R&D-team dat voortdurend werkt om de compatibiliteit met nieuwe Windows-versies en met beveiligingspatches van Microsoft te garanderen.

   

hitman pro software boxWerkt op: Windows 7 (32-bit en 64-bit), Windows 8 (32-bit en 64-bit), Windows 10 (32-bit en 64-bit)

Download
HitmanPro

HitmanPro biedt een volledig functionele proefversie aan die gedurende 30 dagen werkt.

HitmanPro is een antivirus-softwarepakket dat oorspronkelijk door Surfright werd ontwikkeld. Dat bedrijf werd later door Sophos gekocht (in 2015) en het HitmanPro-productaanbod wordt sindsdien door Sophos aangeboden. HitmanPro is geen traditioneel antivirus-pakket, het is eerder een zogenaamde 'second opinion'-scanner. Dergelijke programma's worden ontworpen om een ​​extra beveiligingslaag te kunnen bieden bovenop de antivirus die al op de computer is geïnstalleerd. Deze toegevoegde beveiligingslaag detecteert malware die traditionele antiviruspakketten niet of moeilijk kunnen detecteren. HitmanPro is niet de enige second opinion-scanner op de markt, maar het wordt wel als een van de beste beschouwd. Veel andere pakketten zijn gratis. Logisch dus dat de consument vraagt ​​of de prijs, 24,95 USD volgens de website, gerechtvaardigd is ten opzichte van de concurrenten. Het is misschien dus wel verstandig om eerst eens te bekijken waarom een extra beveiligingslaag voor uw computer geen overbodige luxe is.

   
Gebruikerswaardering: / 897
LaagsteHoogste 

Malwarebytes Antimalware boxWerkt met: Windows XP (SP2), Windows Vista/7/8/8.1 (32-bit en 64-bit), Windows 10 (32-bit en 64-bit)

Download
Malwarebytes Anti-Malware

De gratis scanner controleert of je computer besmet is. Om malware te verwijderen moet je een volledige versie kopen van Malwarebytes Anti-Malware.

Malwarebytes Anti-Malware Pro is een populair programma dat gebruikt wordt voor het opschonen van met malware besmette computers. Het werd eerst uitgebracht in 2008 door de Malwarebytes Corporation. Malwarebytes werd opgericht in 2004 en sindsdien ontwikkeld dit bedrijf erg goede anti-malware oplossingen die reeds gedownload zijn door meer dan 300 miljoen gebruikers wereldwijd. Dit anti-malware programma staat erom bekend dat het erg licht is qua impact op de processorkracht van de computer en malware, adware en andere beveiligingsbedreigingen erg goed detecteert. Bijkomend werkt dit programma goed samen met alle grote antivirus programma's en conflicteert het niet met de goede werking van deze programma's.

   
Gebruikerswaardering: / 565
LaagsteHoogste 

Superantispyware boxWerkt met: Windows 2000, Windows XP, Windows Media Center, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 en Windows 10

Bezoek de officiële website van SUPERAntiSpyware Professional

SUPERAntiSpyware is een lichtgewicht en gemakkelijk te gebruiken anti-spyware programma met 35 miljoen downloads wereldwijd. SUPERAntiSpyware werd gesticht in 2004 door Nick Skrepetos, de oprichter van dit bedrijf begon met computersoftware te werken in 1983 en stichtte verschillende succesvolle bedrijven zoals SuperAdBlocker.com en Panicware, Inc. SUPERAntiSpyware werd overgenomen door Support.com in 2011. SUPERAntiSpyware biedt twee verschillende versies aan: Gratis en Professioneel. De professionele versie kost 29.95$ per jaar en biedt enige bijkomende functies in vergelijking met de gratis versie. De professionele versie van dit programma is in staat een verbroken internet-verbinding te herstellen, opstartprogramma's te scannen, registerverwijzingen te beschermen, geplande scans uit te voeren en automatisch de dagelijkse updates van spyware-definities te downloaden. De gratis versie biedt dezelfde basisfunctionaliteit zoals het op aanvraag scannen van malware en scans op maat in te stellen. 

   

heimdal pro software boxWerkt op: Windows 7 (32-bit en 64-bit), Windows 8 (32-bit en 64-bit), Windows 10 (32-bit en 64-bit)

Download
Heimdal PRO

Heimdal Pro biedt een volledig functionele versie aan die u gedurende 30 dagen kunt uitproberen.

Heimdal Security, een softwarebedrijf uit Kopenhagen in Denemarken heeft een reputatie opgebouwd voor technische beveiligingssoftware die gebruikers beschermt op gebieden waar andere, meer traditionele antivirusaanbiedingen zich niet mee bezighouden. Heimdal PRO is het nieuwste aanbod van het bedrijf en ook deze versie blijft trouw aan de filosofie van het bedrijf. Heimdal PRO is geen antiviruspakket maar het werd ontworpen om gebruikers een extra beveiligingslaag te bieden. Deze extra laag biedt bescherming tegen phishing-aanvallen, ze kan verkeer filteren, zero-day exploits herstellen en andere soortgelijke bedreigingen verwijderen. Een van de belangrijkste voordelen van het product is z'n snelheid en eenvoud. Deze focus wordt duidelijk tijdens de installatie en bij het gebruik van deze software.

   

thor home premium boxCompatibel met: Windows 7 (32-bit en 64-bit), Windows 8 (32-bit en 64-bit), Windows 10 (32-bit en 64-bit)

Download
Thor Premium HOME

Heimdal Thor Premium HOME biedt een volledig functionele probeerversie aan voor 30 dagen

Heimdal Security's nieuwste aanbod, Thor Premium HOME, wordt geadverteerd als de next-gen anti-malware oplossing die alle vakjes aanvinkt. Omdat het nooit goed is om blindelings de beweringen van een bedrijf te accepteren, bekijkt dit artikel het product als geheel en bekijkt het enkele van de belangrijkste functies die moeten aantonen dat dit product aan de verwachtingen voldoet. Hoewel een nieuw product uitgebracht is eind augustus 2018, heeft Premium Home al een 2018 Computing Security Award en een TrustPoint Pilot-beoordeling van vijf gekregen. De beoordeling die volgt, analyseert enkele van de belangrijkste kenmerken zoals de toegankelijkheid en het gebruiksgemak, de prestaties en de kosten , om zo de werkelijke waarde van het aanbod te beoordelen.