FacebookTwitterLinkedIn

Hoe verwijdert u apps that promote searchred01.xyz?

Ook bekend als: searchred01.xyz browserkaper
Schadeniveau: Medium

Instructies voor het verwijderen van de Searchred01.xyz doorverwijzing

Wat is searchred01.xyz?

Searchred01.xyz is een adres dat wordt gepromoot via een potentieel ongewenste toepassing (ongewenst programma), een browserkaper genaamd Suxs APP. Dit adres wordt mogelijk ook gepromoot door andere browserkapers. Meestal promoten dergelijke apps valse zoekmachines door de instellingen van bepaalde browsers te wijzigen. De meeste zijn ook ontworpen om allerlei browsergerelateerde gegevens te verzamelen. Browserkapers worden gecategoriseerd als ongewenste programma's omdat gebruikers dit soort apps vaak onbewust downloaden en installeren.

searchred01.xyz redirects to s3arch.page via searchmes.xyz

Doorgaans wijzigen browserkapers instellingen zoals het adres van de standaard zoekmachine, startpagina en nieuwe tabbladen. Hun belangrijkste doel is om ervoor te zorgen dat gebruikers een bepaald adres bezoeken wanneer ze een browservenster of een nieuw tabblad openen en als ze zoekopdrachten in de URL-balk invoeren. Wanneer Searchred01.xyz wordt gebruikt om op internet te zoeken, geeft het resultaten weer die zijn gegenereerd door een dubieuze zoekmachine (s3arch.page) genaamd. Het is goed om te vermelden dat s3arch.page wordt geopend via searchmes.xyz, een ander dubieus adres. Dergelijke zoekmachines tonen vaak misleidende resultaten, met andere woorden, ze nemen dubieuze pagina's op in hun resultaten. Daarom wordt het niet aanbevolen om searchred01.xyz, s3arch.page of een andere zoekmachine van dit type te gebruiken. Meestal zijn browserkapers ontworpen om te voorkomen dat gebruikers wijzigingen in de instellingen herstellen. Om searchred01.xyz uit de bovengenoemde browserinstellingen te verwijderen, is het daarom noodzakelijk om Suxs APP, en/of alle andere ongewenst programma's die zijn ontworpen om dit adres te promoten, te verwijderen. Bovendien zijn browserkapers meestal ontworpen om browsegegevens te verzamelen, bijvoorbeeld IP-adressen, ingevoerde zoekopdrachten, adressen van bezochte websites, geolocaties. Het is altijd mogelijk dat een app van dit type ook is ontworpen om ook gevoelige en persoonlijke gegevens te verzamelen. Alsof dat nog niet genoeg is, kunnen de ontwikkelaars de verzamelde informatie aan derden (mogelijk cybercriminelen) verkopen of deze misbruiken om op andere manieren inkomsten te genereren. Dergelijke acties kunnen bij gebruikers problemen veroorzaken met betrekking tot hun online privacy, veiligheid op internet enz. Sommige gebruikers kunnen zelfs het slachtoffer worden van identiteitsdiefstal.

Samenvatting bedreiging:
Naam searchred01.xyz browserkaper
Type bedreiging Browserkaper, doorverwijzing, zoekmachinekaper, werkbalk, ongewenste nieuwe tabs
Browserextensie(s) Suxs APP, LOX APP, XMS APP (could be other apps too)
Zogenaamde functionaliteit Meestal worden browserkapers gepromoot als apps die de surfervaring zouden verbeteren
Gewijzigde browserinstellingen Homepage, URL voor nieuwe tabbladen, standaard zoekmachine
IP-adres (searchred01.xyz) 104.18.49.16
Symptomen Gewijzigde browserinstellingen (homepage, standaard zoekmachine, instellingen nieuwe tabbladen). Gebruikers worden gedwongen om de website van de kaper te bezoeken en op internet te zoeken met hun zoekmachines.
Distributiemethodes Misleidende pop-ups met advertenties, gratis software installers (bundling), valse Flash Player installers.
Schade Internet browsertracking (mogelijke privacyschendingen), vertonen van ongewenste advertenties, doorverwijzingen naar dubieuze websites.
Malware verwijderen (Windows)

Om mogelijke malware-infecties te verwijderen, scant u uw computer met legitieme antivirussoftware. Onze beveiligingsonderzoekers raden aan Combo Cleaner te gebruiken.
▼ Combo Cleaner voor Windows downloaden
Gratis scanner die controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.

Er bestaan veel onbetrouwbare en valse zoekmachines op internet (zoals pdfmagicsearch.com, protectionapps.live, smashapps.net). Meestal verschijnen hun adressen in de browserinstellingen na installatie van een browserkaper. Dit soort apps zijn meestal niet alleen nutteloos, maar ze kunnen allerlei verschillende problemen veroorzaken. Daarom mogen browserkapers nooit worden gedownload en geïnstalleerd.

Hoe werd searchred01.xyz geïnstalleerd op mijn computer?

In de meeste gevallen worden browserkapers en andere soorten ongewenst-programma's verspreid via de installers van andere programma's. Deze distributiemethode staat bekend als "bundeling". Ontwikkelaars gebruiken dit met als doel gebruikers te misleiden om ongewenst programma's te downloaden of te installeren, samen met programma's die ze bewust downloaden en installeren. Meestal worden ongewenst-programma's in setups opgenomen als aanvullende aanbiedingen die te vinden zijn in de instellingen van de installers zoals de "Aangepaste" of "Geavanceerde" opties. Wanneer gebruikers deze niet controleren of wijzigen, dan gaan ze vaak akkoord met aanbiedingen om naast de gewenste software ongewenste apps te downloaden en te installeren. Een andere manier waarop dergelijke apps onbedoeld worden gedownload en geïnstalleerd, zijn misleidende advertenties die zijn ontworpen om bepaalde scripts uit te voeren.

Hoe voorkomt u de installatie van mogelijk ongewenste applicaties?

Het wordt aanbevolen om bestanden en programma's alleen te downloaden van officiële websites en via directe links. Andere bronnen, tools zoals externe downloaders (en installatieprogramma's) peer-to-peer-netwerken (bijv. eMule, torrent-clients), niet-officiële websites enz. worden vaak gebruikt voor het verspreiden van ongewenste en soms zelfs kwaadaardige programma's. Het is ook belangrijk om downloads en installaties niet te voltooien zonder de instellingen van de setup zoals "Aangepaste" of "Geavanceerde" opties te controleren. Het is gebruikelijk dat in die instellingen aanbiedingen worden genoemd om verschillende mogelijk ongewenste apps te downloaden of te installeren. Advertenties die op dubieuze, onbetrouwbare pagina's verschijnen, mogen ook niet worden aangeklikt. Vaak zijn ze ontworpen om andere onbetrouwbare websites te openen of om ongewenste downloads en installaties te veroorzaken. Als er ongewenste, onbekende extensies, add-ons of plug-ins in uw browser zijn geïnstalleerd, dan moeten deze worden verwijderd. Dit is ook van toepassing op dergelijke programma's die op het besturingssysteem zijn geïnstalleerd. Als uw computer al is geïnfecteerd met browserkapers, dan raden we u aan een scan uit te voeren met Combo Cleaner om deze automatisch te verwijderen.

Schermafbeeldingen van verdachte websites die een browserkaper (Suxs APP) promoten die is ontworpen om de browserinstellingen te wijzigen in searchred01.xyz:

Website promoting Suxs APP browser hijacker (sample 1) Website promoting Suxs APP browser hijacker (sample 2) Website promoting Suxs APP browser hijacker (sample 3)

Melding dat Suxs APP bepaalde gegevens kan lezen en wijzigen:

Suxs APP asks for a permission to be installed on chrome

Bijgewerkt op 1 juni 2020 - We hebben een andere frauduleuze browserextensie ontdekt die de searchred01.xyz-website promoot - LOX APP:

LOX APP Chrome extension promoting searchred01.xyz

Screenshot van een website die de LOX APP-extensie promoot:

Website promoting LOX APP Chrome extension which promotes searchred01.xyz

Update 4 juni 2020 - Nog een andere browserkaper die searchred01.xyz promoot, zo werd ontdekt: XMS APP:

XMS APP - a browser-hijacking extension designed to promote searchred01.xyz fake search engine

Screenshot van een website die de XMS APP promoot:

Deceptive website pormoting XMS APP browser hijacker

Onmiddellijke automatische malwareverwijdering: Handmatig de dreiging verwijderen, kan een langdurig en ingewikkeld proces zijn dat geavanceerde computer vaardigheden vereist. Combo Cleaner is een professionele automatische malware verwijderaar die wordt aanbevolen om malware te verwijderen. Download het door op de onderstaande knop te klikken:
▼ DOWNLOAD Combo Cleaner De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

De searchred01.xyz browserkaper verwijderen:

Windows 10 gebruikers:

Toegang tot Programma's en Toepassingen (verwijdering) in Windows 10

Klik rechts in de linkerbenedenhoek, in het Snelle Toegang-menu selecteer Controle Paneel. In het geopende schem kies je Programma's en Toepassingen.

Windows 7 gebruikers:

Toegang

Klik Start ("het Windows Logo" in de linkerbenedenhoek van je desktop), kies Controle Paneel. Zoek naar Programma's en toepassingen.

macOS (OSX) gebruikers:

Hoe een programma te verwijderen in OSX (Mac)

Klik op Finder, in het geopende scherm selecteer je Applicaties. Sleep de app van de Applicaties folder naar de Prullenbak (die zich in je Dock bevindt), klik dan rechts op het Prullenbak-icoon en selecteer Prullenbak Leegmaken.

searchred01.xyz browser hijacker uninstall via Control Panel

In het 'Programma's verwijderen'-scherm zoekt u naar verdachte/mogelijk ongewenste applicaties (zoals "Suxss APP"), selecteer deze verwijzingen en klik op "Deïnstalleren" of "Verwijderen".

Na het verwijderen van de mogelijk ongewenste applicatie (die de doorverwijzingen naar searchred01.xyz veroorzaakt), scant u best uw computer op enige overblijvende onderdelen of mogelijke malware besmettingen. Gebruik daarvoor aanbevolen malware verwijderingssoftware.

De Searchred.xyz browserkaper verwijderen uit internet browsers:

Video die toont hoe browserdoorverwijzingen te stoppen:

Internet Explorer logoVerwijder de kwaadaardige add-ons uit Internet Explorer:

Removing searchred01.xyz related Internet Explorer extensions

Klik op het "tandwiel"-icoon Internet Explorer options icon (in de rechterbovenhoek van Internet Explorer) selecteer "Beheer Add-ons". Zoek naar recent geïnstalleerde en verdacht lijkende browser extensies (zoals 'Suxs APP') en schakel deze uit.

Verander uw startpagina:

 

Removing searchred01.xyz from Internet Explorer homepage

Klik op het "tandwiel"-icoon Internet Explorer options icon (in de rechterbovenhoek van Internet Explorer), selecteer "Internet Opties", verwijder hxxp://searchred01.xyz in het geopende venster en voer het domein van uw voorkeur in, wat geopend zal worden iedere keer dat u Internet Explorer opent. Of typ about: blank om een nieuwe pagina te openen in Internet Explorer.

Verander uw standaard zoekmachine:

Removing searchred01.xyz from Internet Explorer default search engine

Klik op het "tandwiel"icoon Internet Explorer options icon (in de rechterbovenhoek van Internet Explorer), selecteer "Add-ons beheren". In het geopende venster, selecteer "Zoek Netwerken", en stel "Google", "Bing", of een andere zoekmachine naar keuze in als standaard en verwijder dan "Suxs APP".

Optionele methode:

Als je problemen blijft hebben met het verwijderen van searchred01.xyz browserkaper dan kan je je Internet Explorer instellingen terug op standaard zetten.

Windows XP gebruikers: Klik op Start, klik Uitvoeren, in het geopende scherm typ inetcpl.cpl. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows XP

Windows Vista en Windows 7 gebruikers: Klik op het Windows logo, in de start-zoekbox typ inetcpl.cpl en klik op enter. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 7

Windows 8 gebruikers: Open Internet Explorer en klik op het "tandwiel" icoon. Selecteer Internet Opties. In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab en klik je op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - toegang

In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - Internet opties Geavanceerd tab

Klik op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 8 - klik op de herstellen-knop in Internet opties Geavanceerd-tab

Bevestig dat je de Internet Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen - Klik op de Herstellen-knop.

Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen

Google Chrome logoVerwijder de kwaadaardige extensies uit Google Chrome:

Removing searchred01.xyz related Google Chrome extensions

Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer 'Meer hulpprogramma's' en klik op 'Extensies'. Zoek "Suxs APP" en andere onlangs geïnstalleerde/verdachte browser-add-ons en verwijder ze.

Verander uw startpagina:

Removing searchred01.xyz from Google Chrome homepage

Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer "Instellingen". In het gedeelte "Bij opstarten" schakelt u "Suxs APP" uit, zoekt u naar de browserkaper URL (hxxp://searchred01.xyz). Klik op de drie vertikale puntjes en selecteer "verwijderen".

Verander uw standaard zoekmachine:

Removing searchred01.xyz from Google Chrome default search engine

Om uw standaardzoekmachine in Google Chrome wijzigen: klik op het Chrome-menupictogram Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer "Instellingen", klik in het gedeelte "Zoeken" op "Zoekmachines beheren ...", zoek naar "searchred01.xyz", klik op de drie verticale stippen in de buurt van deze URL en selecteer "Verwijderen uit lijst".

Optionele methode:

Als je problemen hebt met het verwijderen van searchred01.xyz browserkaper, reset dan de instellingen van je Google Chrome browser. Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome) en selecteer Instellingen. Scroll naar onder. Klik op de link Geavanceerd....

Google Chrome reset instellingen stap 1

Nadat je helemaal naar benden hebt gescrolld klik je op  Resetten (Instellingen terugzetten naar de oorspronkelijke standaardwaarden)-knop.

Google Chrome instellingen resetten stap 2

In het geopende scherm, bevestig dat je de Google Chrome instellingen wilt resetten door op de 'resetten'-knop te klikken. 

Google Chrome instellingen resetten stap 3

Mozilla Firefox logoVerwijder de kwaadaardige plug-ins uit Mozilla Firefox:

Removing searchred01.xyz related Mozilla Firefox extensions

Klik op het Firefox menu firefox menu icon (in de rechterbovenhoek van het hoofdscherm) selecteer "Add-ons". Klik op "Extensies" en verwijder "Suxs APP" en alle recent geïnstalleerde en verdachte browser plug-ins.

Verander uw startpagina:

Removing searchred01.xyz from Mozilla Firefox homepage

Om de startpagina te veranderen, klik op het Firefox menu firefox menu icon (in de rechterbovenhoek van het hoofdscherm), selecteer "Opties" en in het geopende venster schakelt u "SocialNewPages" uit, verwijdert u hxxp://searchred01.xyz en voert u het domein van uw voorkeur in, dat zal openen iedere keer dat u Mozilla Firefox opstart.

Verander uw standaard zoekmachine:

Removing searchred01.xyz from Mozilla Firefox default search engine

In de URL adres-balk, typ about:config en druk op Enter.
Klik op "Ik beloof dat ik voorzichtig zal zijn!".
In de zoekbalk bovenaan, typ: "extensionControlled"
Stel beide resultaten in op "false" door ofwel op elk item te dubbelklikken ofwel door op de knop Mozilla Firefox switch about:config entry button te klikken.

Optionele methode:

Computergebruikers die problemen blijven hebben met het verwijderen van searchred01.xyz browserkaper kunnen de Mozilla Firefox instellingen naar standaard herstellen.

Open Mozilla Firefox, in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster klik je op het Firefox menu firefox menu icon, in het geopende keuzemenu kies je het Open Help Menu-icoon firefox help menu

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - toegang

Klik dan op Probleemoplossing-informatie.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Toegang

In het geopende scherm klik je op de Firefox Herstellen knop.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Klik op de 'Herstellen'-Knop

In het geopende scherm bevestig je dat je de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard wil herstellen door op de Herstellen-knop te klikken.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - bevestig het herstel dor op de 'Herstellen'-knop te klikken

safari browser logoVerwijder kwaadaardige extensies uit Safari:

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 1

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is en klik op het Safari menu, selecteer dan Voorkeuren…

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 2

In het Voorkeuren-venster selecteer je de Extensies-tab. Zoek alle recent geïnstalleerde en verdachte extensies en verwijder deze.

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 3

In het voorkeuren-venster selecteer je het Algemeen-tabblad en verzeker je je ervan dat je startpagina staat ingesteld op de URL van je voorkeur, als het gewijzigd werd door een browser hijacker kan je dit hier terug aanpassen.

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 4

In het voorkeuren-venster selecteer je het Zoeken-tabblad en verzeker je je ervan dat je favoriete internet-zoekmachine geselecteerd werd.

Optionele methode:

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is en klik op het Safari-menu. In het keuzemenu selecteer je Geschiedenis en Website Data verwijderen…

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 5

In het geopende scherm seleceer je alle geschiedenis en klik je op de Geschiedenis Verwijderen-knop.

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 6

Microsoft Edge (Chromium) logoKwaadaardige extensies verwijderen uit Microsoft Edge:

Browserkapers verwijderen uit Microsoft Edge stap 1

Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), selecteer "Extensies". Zoek naar recent geïnstalleerde en verdachte browser add-ons, en verwijder ze.

De startpagina en nieuwe tabbladen wijzigen:

Browserkapers verwijderen uit Microsoft Edge stap 2

Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), selecteer "Instellingen". In het onderdeel "Bij het opstarten" zoekt u de naam van de browserkaper en klikt u op  "Uitschakelen".

Uw standaard zoekmachine wijzigen:

Browserkapers verwijderen uit Microsoft Edge stap 3

Om uw standaard zoekmachine te wijzigen in Microsoft Edge: klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), selecteer "Privacy en diensten", scroll naar onder en selecteer "Adresbalk". In het onderdeel "Zoekmachines gebruikt in de zoekbalk" zoekt u de naam van de ongewenste zoekmachine. Als u die hebt gevonden klikt u op de "Uitschakelen"-knop daarnaast. U kunt ook klikken op "Zoekmachines beheren", om in het geopende menu de ongewenste zoekmachine terug te vinden. Klik op het puzzel-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram daarnaast en selecteer "Uitschakelen".

Optionele methode:

Als u problemen bljft ondervinden met het verwijderen van de searchred01.xyz browserkaper, herstel dan uw Microsoft Edge browserinstellingen. Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge) en selecteer Instellingen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 1

In het geopende menu selecteert u Opnieuw instellen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 2

Selecteer Instellingen naar hun standaardwaarden herstellen. In het geopende scherm bevestigt u dat u de Microsoft Edge-instellingen naar hun standaardwaarden wilt herstellen door op de knop Opnieuw instellen te klikken.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 3

  • Als dit niet helpt, volg dan deze alternatieve instructies waarin wordt uitgelegd hoe de Microsoft Edge browser te herstellen.

Samenvatting:

Samenvatting browser hijacker 1Een browser hijacker is een soort adware die de instellingen van de internetbrowsers van gebruikers wijzigt door de startpagina en standaard zoekmachine toe te wijzen aan een ongewenste website. Meestal infiltreert dit soort adware de besturingssystemen van de gebruiker via gratis software downloads. Als je download beheerd wordt door een download cliënt, verzeker je er dan van de installatie van geadverteerde werkbalken of applicaties te weigeren als deze je startpagina of standaard zoekmachine willen wijzigen.

Hulp bij de verwijdering:

Als je problemen ervaart bij het verwijderen van searchred01.xyz browserkaper uit je internet browsers, vraag dan om hulp in ons malware verwijderingsforum.

Post een commentaar:
Als je bijkomende informatie hebt over searchred01.xyz browserkaper of z'n verwijdering, gelieve dan je kennis te delen in de onderstaande commentaren.

Bron: https://www.pcrisk.com/removal-guides/17941-searchred01-xyz-redirect

▼ Toon discussie

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Over ons

PCrisk

PCrisk is een cyberbeveiligingsportaal dat internetgebruikers informeert over de nieuwste digitale bedreigingen. Onze inhoud wordt verstrekt door beveiligingsexperts en professionele malware onderzoekers. Lees meer over ons.

Verwijderingsinstructies in andere talen
Instructies voor het verwijderen van de software
QR Code
searchred01.xyz browserkaper QR code
Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van searchred01.xyz browserkaper op je mobiele toestel.
Wij raden aan:

Verwijder vandaag nog Windows malware infecties:

▼ VERWIJDER HET NU
Download Combo Cleaner

Platform: Windows

Beoordeling van de redactie voor Combo Cleaner:
Oordeel van de redactieUitmuntend!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.