Hoe verwijdert u Easy File Convert Promos?

Ook bekend als: Advertenties door Easy File Convert Promos
Type: Adware
Verspreiding: Laag
Schadeniveau: Medium

Easy File Convert Promos doorverwijzing verwijderingsinstructies

Wat is Easy File Convert Promos?

Easy File Convert Promos wordt geadverteerd als een programma dat documenten, afbeeldingen, video's en audio naar verschillende formaten converteert. Maar het toont zijn gebruikers ook allerlei advertenties. Easy File Convert Promos is gecategoriseerd als adware en een potentieel ongewenste applicatie omdat de gebruikers het vaak onbewust downloaden en installeren. Ook kunnen adware-apps vaak toegang krijgen tot allerlei persoonlijke gegevens.

Easy File Convert Promos adware toont ads

Adware is software die ontworpen is om gebruikers opdringerige advertenties te tonen. Adware geeft doorgaans advertenties weer in de vorm van banners, coupons, pop-ups, enquêtes, enzovoort. Het is gebruikelijk dat deze advertenties de inhoud van de bezochte pagina's overlappen en - indien erop wordt geklikt - onbetrouwbare, mogelijk kwaadaardige pagina's openen of scripts uitvoeren die ontworpen zijn om ongewenste applicaties te downloaden en/of te installeren. Bovendien kunnen dergelijke apps ontworpen zijn om browsegegevens zoals IP-adressen, ingevoerde zoekopdrachten, adressen van bezochte pagina's, geolocaties en andere dergelijke gegevens te verzamelen. Het is echter mogelijk dat dergelijke software ook ontworpen is om vertrouwelijke informatie te verzamelen. Alsof dat nog niet genoeg is zullen de ontwikkelaars deze verzamelde gegevens wellicht verkopen aan derden (mogelijk cybercriminelen) die deze op andere manieren zullen misbruiken om inkomsten te verkrijgen. Software zoals Easy File Convert Promos kan problemen veroorzaken met betrekking tot de online privacy en de browseveiligheid, sommige gebruikers kunnen zelfs het slachtoffer worden van identiteitsdiefstal. Daarom mag dit programma niet gedownload en geïnstalleerd worden. Als het al is geïnstalleerd, dan moet het meteen worden verwijderd.

Samenvatting van de bedreiging:
Naam Advertenties door Easy File Convert Promos
Type bedreiging Push meldingen met advertenties, ongewenste advertenties, pop-up-advertenties
Browser extensie Easy File Convert Promos
Symptomen Computer werkt langzamer dan normaal, u ziet ongewenste pop-up advertenties, u wordt doorverwezen naar dubieuze websites.
Distributie methodes Misleidende pop-up advertenties, gratis software installatie (bundeling), valse Flash Player installatie. torrent-downloads.
Schade Internet browser tracking (mogelijke privacyproblemen), weergave van ongewenste advertenties, omleidingen naar dubieuze websites, verlies van privé-informatie.
Verwijdering

Om Advertenties door Easy File Convert Promos verwijderen, adviseren onze malwareonderzoekers om uw computer te scannen met Malwarebytes.
▼ Malwarebytes Downloaden
Gratis scanner die controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Malwarebytes kopen. Beperkte proefperiode van 14 dagen beschikbaar.

Best Classified Ads Promos, View Live News Promos en Maps & Directions Online Promos zijn de namen van andere programma's die ook als adware zijn geclassificeerd. Dergelijke programma's bieden doorgaans geen nuttige functies, ze verbeteren de browserervaring niet en ze bieden geen meerwaarde. Ze kunnen ook allerlei problemen veroorzaken. Meestal worden programma's zoals Easy File Convert Promos alleen ontworpen om advertenties weer te geven en/of om allerlei gegevens te registreren.

Hoe werd adware geïnstalleerd op mijn computer?

Sommige advertenties kunnen downloads en/of installaties van ongewenste applicaties veroorzaken door bepaalde scripts uit te voeren. Dit kan echter alleen gebeuren als de gebruikers erop klikken. Meestal worden dergelijke apps gedownload en/of geïnstalleerd samen met andere reguliere software. Om preciezer te zijn: wanneer ze als extra aanbiedingen zijn opgenomen in de downloaders of installers. In de meeste gevallen zijn aanbiedingen om ze te downloaden en/of te installeren te vinden in instellingen zoals "Aangepast", "Geavanceerd" of "Handmatig". Niet alle gebruikers controleren en wijzigen deze instellingen wanneer ze programma's downloaden en installeren. Dit betekent dat de gebruikers toestaan dat ongewenste apps gedownload en/of geïnstalleerd worden samen met andere software die ze opzettelijk downloaden en/of installeren.

Hoe vermijdt u de installatie van mogelijk ongewenste applicaties?

Het wordt aanbevolen om software (en bestanden) te downloaden van officiële, betrouwbare websites en via directe downloadlinks. Downloaders van derden, installatieprogramma's, peer-to-peer-netwerken (bijv. torrent-clients, eMule), niet-officiële websites en andere soortgelijke kanalen kunnen worden gebruikt om ongewenste applicaties te verspreiden. In sommige gevallen worden ze gebruikt om malware te verspreiden. Instellingen zoals "Geavanceerd", "Aangepast" moeten altijd worden gecontroleerd en aanbiedingen voor het downloaden en/of installeren van ongewenste apps moeten worden geweigerd. Opdringerige advertenties die worden weergegeven op verdachte websites, mogen niet worden aangeklikt. Heel vaak openen die advertenties andere onbetrouwbare pagina's of veroorzaken ze ongewenste downloads/installaties. Als er reden is om aan te nemen dat sommige ongewenste apps al in een browser geïnstalleerd zijn, dan raden we u aan om de lijst met geïnstalleerde extensies, plug-ins of add-ons te controleren en om zo snel mogelijk alle onbekende, verdachte vermeldingen te verwijderen. Hetzelfde moet worden gedaan als dit soort software op het besturingssysteem is geïnstalleerd. Als uw computer al is geïnfecteerd met frauduleuze applicaties, dan raden we u aan een scan uit te voeren met Malwarebytes om ze automatisch te verwijderen.

Easy File Convert Promos download-pagina:

easy file convert promos adware download-website

Melding dat Easy File Convert-promo's gegevens kan lezen en wijzigen:

easy file convert promos vraagt toestemmingen

Advertenties door Easy File Convert Promos:

easy file convert promos toont ads

Advertenties door Easy File Convert Promos onmiddellijk en automatisch verwijderen: Het handmatig verwijderen van malware kan een lang en gecompliceerd proces zijn, en soms is hier professionele computerkennis voor nodig. Malwarebytes is een professionele tool voor het automatisch verwijderen van malware, en is aanbevolen voor het verwijderen van Advertenties door Easy File Convert Promos. Download het door op de knop hieronder te klikken:
Malwarebytes DOWNLOADEN De gratis scanner controleert of je computer besmet is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Malwarebytes kopen. Beperkte proefperiode van 14 dagen beschikbaar. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

Adware verwijderen:

Windows 7 gebruikers:

Toegang

Klik Start ("het Windows Logo" in de linkerbenedenhoek van je desktop), kies Controle Paneel. Zoek naar Programma's en toepassingen.

Windows XP gebruikers:

Toegang

Klik Start, kies Instellingen en klik op Controle Paneel. Zoek en klik op Programma's toevoegen of verwijderen.

Windows 10, Windows 8 gebruikers:

Toegang tot Programma's en Toepassingen (verwijdering) in Windows 10

Klik rechts in de linkerbenedenhoek, in het Snelle Toegang-menu selecteer Controle Paneel. In het geopende schem kies je Programma's en Toepassingen.

Mac OSX gebruikers:

Hoe een programma te verwijderen in OSX (Mac)

Klik op Finder, in het geopende scherm selecteer je Applicaties. Sleep de app van de Applicaties folder naar de Prullenbak (die zich in je Dock bevindt), klik dan rechts op het Prullenbak-icoon en selecteer Prullenbak Leegmaken.

Easy File Convert Promos adware deinstalleren via Configuratiescherm

In het programma's verwijderen-scherm zoek je naar mogelijk ongewenste applicaties, selecteer deze verwijzingen en klik op "Deïnstalleren" of "Verwijderen".

Na het verwijderen van de mogelijk ongewenste applicatie die de Easy File Convert Promos doorverwijzingen veroorzaakt, scant u best uw computer op enige overblijvende onderdelen of mogelijke malware besmettingen. Gebruik daarvoor aanbevolen malware verwijderingssoftware.

Verwijder adware uit internet browsers:

Video die toont hoe mogelijke ongewenste browser add-ons te verwijderen:

Internet Explorer logoVerwijder de kwaadaardige add-ons uit Internet Explorer:

Verwijdering Easy File Convert Promos ads uit Internet Explorer stap 1

Klik op het "tandwiel" icoon Internet Explorer options icon (in de rechterbovenhoek van Internet Explorer) selecteer "Beheer Add-ons". Zoek naar recent geïnstalleerde/verdacht browser extensies en schakel deze uit.

Verwijdering Easy File Convert Promos ads uit Internet Explorer stap 2

Optionele methode:

Als je problemen blijft hebben met het verwijderen van advertenties door easy file convert promos dan kan je je Internet Explorer instellingen terug op standaard zetten.

Windows XP gebruikers: Klik op Start, klik Uitvoeren, in het geopende scherm typ inetcpl.cpl. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows XP

Windows Vista en Windows 7 gebruikers: Klik op het Windows logo, in de start-zoekbox typ inetcpl.cpl en klik op enter. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 7

Windows 8 gebruikers: Open Internet Explorer en klik op het "tandwiel" icoon. Selecteer Internet Opties. In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab en klik je op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - toegang

In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - Internet opties Geavanceerd tab

Klik op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 8 - klik op de herstellen-knop in Internet opties Geavanceerd-tab

Bevestig dat je de Internet Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen - Klik op de Herstellen-knop.

Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen

Google Chrome logoVerwijder de kwaadaardige extensies uit Google Chrome:

Verwijdering Easy File Convert Promos  ads uit Google Chrome stap 1

Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer 'Meer hulpprogramma's' en klik op 'Extensies'. Zoek onlangs geïnstalleerde verdachte browser-add-ons en verwijder ze.

Verwijdering Easy File Convert Promos ads uit Google Chrome stap 2

Optionele methode:

Als je problemen hebt met het verwijderen van advertenties door easy file convert promos, reset dan de instellingen van je Google Chrome browser. Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome) en selecteer Instellingen. Scroll naar onder. Klik op de link Geavanceerd....

Google Chrome reset instellingen stap 1

Nadat je helemaal naar benden hebt gescrolld klik je op  Resetten (Instellingen terugzetten naar de oorspronkelijke standaardwaarden)-knop.

Google Chrome instellingen resetten stap 2

In het geopende scherm, bevestig dat je de Google Chrome instellingen wilt resetten door op de 'resetten'-knop te klikken. 

Google Chrome instellingen resetten stap 3

Mozilla Firefox logoVerwijder de kwaadaardige plug-ins uit Mozilla Firefox:

Verwijdering Easy File Convert Promos ads uit Mozilla Firefox stap 1

Klik op het Firefox menu firefox menu icon (in de rechterbovenhoek van het hoofdscherm) selecteer "Add-ons". Klik op "Extensies" en verwijder alle recent geïnstalleerde en verdachte browser plug-ins.

Verwijdering Easy File Convert Promos ads uit Mozilla Firefox stap 2

Optionele methode:

Computergebruikers die problemen blijven hebben met het verwijderen van advertenties door easy file convert promos kunnen de Mozilla Firefox instellingen naar standaard herstellen.

Open Mozilla Firefox, in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster klik je op het Firefox menu firefox menu icon, in het geopende keuzemenu kies je het Open Help Menu-icoon firefox help menu

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - toegang

Klik dan op Probleemoplossing-informatie.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Toegang

In het geopende scherm klik je op de Firefox Herstellen knop.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Klik op de 'Herstellen'-Knop

In het geopende scherm bevestig je dat je de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard wil herstellen door op de Herstellen-knop te klikken.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - bevestig het herstel dor op de 'Herstellen'-knop te klikken

safari browser logoVerwijder kwaadaardige extensies uit Safari:

Verwijder adware uit Safari - 1

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is, klik op het Safari menu en selecteer Voorkeuren….

Verwijder adware uit Safari - 2

In het geopende venster klik je op Extensies, zoek naar recent geïnstalleerde verdachte extensies, selecteer deze en klik op Verwijderen.

Optionele methode:

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is en klik op het Safari-menu. In het keuzemenu selecteer je Geschiedenis en Website Data verwijderen…

Verwijder adware uit Safari - 3

In het geopende scherm seleceer je alle geschiedenis en klik je op de Geschiedenis Verwijderen-knop.

Verwijder adware uit Safari - 4

Microsoft Edge (Chromium) logoKwaadaardige extensies verwijderen uit Microsoft Edge:

Adware uit Microsoft Edge verwijderen stap 1

Klik op het menu-icoon in Edge Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), kiest u "Extensies". Zoek recent geïnstalleerde en verdachte browser add-ons en klik op "Verwijderen" (onder hun naam).

Adware uit Microsoft Edge verwijderen stap 2

Optionele methode:

Als u problemen blijft ondervinden met het verwijderen van de advertenties door easy file convert promos, herstel dan de instellingen van uw Microsoft Edge browser. Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge) en selecteer Instellingen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 1

In het geopende menu kiest u  Opnieuw instellen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 2

Kies Instellingen naar hun standaardwaarden herstellen. In het geopende scherm bevestigt u dat u de instellingen van Microsoft Edge wilt herstellen door op de knop Opnieuw instellen te klikken.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 3

  • Als dat niet helpt, volg dan deze alternatieve instructies om de Microsoft Edge browser te herstellen.

Samenvatting:

Samenvatting adware programmaDe meeste adware of mogelijk ongewenste applicaties infiltreren internetbrowsers van gebruikers via gratis software downloads. Merk op dat de veiligste bron voor het downloaden van gratis software de website van de ontwikkelaar is. Om de installatie van adware te vermijden wees je best erg oplettend met het downloaden of installeren van gratis software.Bij het installeren van het reeds gedownloaden gratis programma kies je best de aangepast of geavanceerde installatie-opties - deze stap zal zlle mogelijk ongewenste applicaties aan het licht brengen die werden geïnstalleerd samen met het gekozen gratis programma.

Hulp bij de verwijdering:
Als je problemen ervaart bij pogingen om advertenties door easy file convert promos van je computer te verwijderen, vraag dan om hulp in ons malware verwijderingsforum.

Post een commentaar:
Als je bijkomende informatie hebt over advertenties door easy file convert promos of z'n verwijdering, gelieve je kennis dan te delen in de onderstaande commentaren.

Bron: https://www.pcrisk.com/removal-guides/17348-easy-file-convert-promos-adware

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Verwijderingsinstructies in andere talen
Instructies voor het verwijderen van de software
QR Code
Advertenties door Easy File Convert Promos QR code
Een QR code (Quick Response Code) is een code die door toestellen kan gelezen worden en die URL's en andere informatie bevat. Deze code kan gelezen worden met de camera van een smartphone of tablet. Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van Advertenties door Easy File Convert Promos op je mobiele toestel.
Door ons aanbevolen:

Maak vandaag nog komaf met Advertenties door Easy File Convert Promos

▼ VERWIJDER DEZE NU met Malwarebytes

Platform: Windows

Oordeel van de redactie over Malwarebytes:
Zeer goed!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of je computer besmet is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Malwarebytes kopen. Beperkte proefperiode van 14 dagen beschikbaar.