Hoe deïnstalleert u de View Live News Promos adware?

Ook bekend als: Advertenties door View Live News Promos
Type: Adware
Verspreiding: Laag
Schadeniveau: Medium

View Live News Promos doorverwijzing verwijderingsinstructies

Wat is View Live News Promos?

View Live News Promos is één van de vele applicaties die gebruikers alllerlei advertenties tonen. Apps van dit type zijn gecategoriseerd als adware en worden mogelijk ongewenste applicaties genoemd omdat mensen ze meestal onbewust downloaden en installeren. Het is ook gebruikelijk dat adware-apps ontworpen zijn om te werken als tool voor het volgen/bespioneren van informatie: ze verzamelen informatie met betrekking tot het surfgedrag van de gebruiker en/of andere gegevens.

View Live News Promos pop-up doorverwijzingen

Adware is een type software dat gewoonlijk is ontworpen om gebruikers verschillende opdringerige advertenties te tonen zoals kortingsbonnen, banners, enquêtes, pop-ups en andere vormen van advertenties. Wanneer erop wordt geklikt, dan kunnen die advertenties scripts uitvoeren die ontworpen zijn om het downloaden en/of installeren van een bepaalde ongewenste app te veroorzaken. In de meeste gevallen openen ze eenvoudig allerlei misleidende, onbetrouwbare websites. Hoe dan ook, dergelijke advertenties mogen niet worden vertrouwd (aangeklikt). Ook zijn adware-apps vaak ontworpen om allerlei gegevens te verzamelen. Meestal verzamelen ze IP-adressen, geolocaties, ingevoerde zoekopdrachten, URL's van bezochte websites en andere browsegegevens. Desalniettemin kan adware ook ontworpen zijn om persoonlijke (gevoelige) informatie te verzamelen. Het is normaal dat de mensen achter dergelijke apps (hun ontwikkelaars) al die gegevens verkopen aan externe partijen (cybercriminelen) die ze op andere manieren misbruiken. Adware kan de oorzaak zijn van ongewenste downloads, installaties, problemen met betrekking tot surfveiligheid, online privacy, enz. Het is mogelijk dat de verzamelde informatie ook wordt misbruikt om identiteiten te stelen. Adware mag dus nooit gedownload en/of geïnstalleerd worden.

Samenvatting van de bedreiging:
Naam Advertenties door View Live News Promos
Type bedreiging Push meldingen advertenties, ongewenste advertenties, pop-up-advertenties.
Symptomen U ziet advertenties die niet afkomstig zijn van de site waarop u surft. Intrusieve pop-ups met advertenties. Tragere internetsnelheid.
Distributie methodes Misleidende pop-upadvertenties, gratis software-installatieprogramma's (bundeling), nep Flash Player-installatieprogramma's, torrent-bestandsdownloads.
Schade Volgen van internetbrowsers (mogelijke privacyproblemen), weergave van ongewenste advertenties, omleidingen naar dubieuze websites, verlies van privé-informatie.
Verwijdering

Om Advertenties door View Live News Promos verwijderen, adviseren onze malwareonderzoekers om uw computer te scannen met Malwarebytes.
▼ Malwarebytes Downloaden
Gratis scanner die controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Malwarebytes kopen. Beperkte proefperiode van 14 dagen beschikbaar.

Free Package Tracker Promos, Maps & Directions Online Promos en Holiday Radio Promos zijn programma's die ook gecategoriseerd als adware. Zo zijn er veel op het internet. Meestal wordt adware (en andere ongewenste apps) geadverteerd als tools die op de één of andere manier nuttig zou moeten zijn (de browserervaring verbeteren, verschillende functies leveren, enz.). Desalniettemin is het gebruikelijk dat deze apps niet werken zoals ze zijn geadverteerd. Vaker wel dan niet is adware alleen ontworpen om advertenties weer te geven en/of om allerlei informatie te verzamelen. Bovendien kan dit type software verschillende problemen veroorzaken.

Hoe werd adware geïnstalleerd op mijn computer?

In de meeste gevallen downloaden en installeren mensen dergelijke apps ongbedoeld, door op onbetrouwbare, misleidende advertenties te klikken of wanneer de softwareontwikkelaars ze verspreiden met behulp van een "bundel"-methode. Ze gebruiken deze methode om de gebruikers te misleiden tot het downloaden en/of installeren van ongewenste apps samen met andere software die de mensen opzettelijk downloaden/installeren. Om precies te zijn: ze bevatten ongewenste apps in de setups van andere programma's en hopen dat de gebruikers ze zullen downloaden en/of installeren zonder de "Aangepaste", "Geavanceerde" en andere instellingen van hun setups te controleren en te wijzigen. Simpel gezegd: gebruikers die programma's downloaden en/of installeren zonder de standaardinstellingen te wijzigen, staan vaak toe dat inbegrepen ongewenste apps ook gedownload en/of geïnstalleerd worden.

Hoe vermijdt u de installatie van mogelijk ongewenste applicaties?

Alle software moet worden gedownload van officiële websites (en via directe downloadlinks). Andere download- en installatietools zoals downloaders van derden, installatieprogramma's, niet-officiële webpagina's, peer-to-peer-netwerken (zoals torrent-clients, eMule enzovoort) mogen niet worden gebruikt. Dergelijke tools kunnen worden gebruikt om ongewenste software te verspreiden. Bovendien bevatten de downloaders en installers vaak instellingen zoals "Aangepast" of "Geavanceerd". Dergelijke instellingen moeten altijd worden gecontroleerd en aanbiedingen om aanvullende (ongewenste) software te downloaden en/of te installeren moeten worden geweigerd. Het is ook niet veilig om op advertenties te klikken die op verdachte pagina's worden weergegeven. Vaak linken die advertenties naar andere onbetrouwbare pagina's of ongewenste downloads en installaties. Als er ongewenste, onbekende of verdachte extensies, add-ons of plug-ins geïnstalleerd zijn in een browser of als dergelijke programma's op het besturingssysteem geïnstalleerd zijn, dan moeten deze onmiddellijk worden verwijderd. Als uw computer al is geïnfecteerd met frauduleuze applicaties, dan raden we u aan een scan uit te voeren met Malwarebytes om ze automatisch te verwijderen.

Melding dat View Live News Promos verschillende gegevens kan lezen en wijzigen:

view live news promos adware vraagt toestemming

Advertenties door View Live News Promos:

view live news promos adware ads

Advertenties door View Live News Promos onmiddellijk en automatisch verwijderen: Het handmatig verwijderen van malware kan een lang en gecompliceerd proces zijn, en soms is hier professionele computerkennis voor nodig. Malwarebytes is een professionele tool voor het automatisch verwijderen van malware, en is aanbevolen voor het verwijderen van Advertenties door View Live News Promos. Download het door op de knop hieronder te klikken:
Malwarebytes DOWNLOADEN De gratis scanner controleert of je computer besmet is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Malwarebytes kopen. Beperkte proefperiode van 14 dagen beschikbaar. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

Adware verwijderen:

Windows 7 gebruikers:

Toegang

Klik Start ("het Windows Logo" in de linkerbenedenhoek van je desktop), kies Controle Paneel. Zoek naar Programma's en toepassingen.

Windows XP gebruikers:

Toegang

Klik Start, kies Instellingen en klik op Controle Paneel. Zoek en klik op Programma's toevoegen of verwijderen.

Windows 10, Windows 8 gebruikers:

Toegang tot Programma's en Toepassingen (verwijdering) in Windows 10

Klik rechts in de linkerbenedenhoek, in het Snelle Toegang-menu selecteer Controle Paneel. In het geopende schem kies je Programma's en Toepassingen.

Mac OSX gebruikers:

Hoe een programma te verwijderen in OSX (Mac)

Klik op Finder, in het geopende scherm selecteer je Applicaties. Sleep de app van de Applicaties folder naar de Prullenbak (die zich in je Dock bevindt), klik dan rechts op het Prullenbak-icoon en selecteer Prullenbak Leegmaken.

View Live News Promos adware deinstalleren via Configuratiescherm

In het programma's verwijderen-scherm zoek je naar mogelijk ongewenste applicaties, selecteer deze verwijzingen en klik op "Deïnstalleren" of "Verwijderen".

Na het verwijderen van de mogelijk ongewenste applicatie die de doorverwijzingen naar View Live News Promos veroorzaakt, scant u best uw computer op enige overblijvende onderdelen of mogelijke malware besmettingen. Gebruik daarvoor aanbevolen malware verwijderingssoftware.

Verwijder adware uit internet browsers:

Video die toont hoe mogelijke ongewenste browser add-ons te verwijderen:

Internet Explorer logoVerwijder de kwaadaardige add-ons uit Internet Explorer:

Verwijdering View Live News Promos ads uit Internet Explorer stap 1

Klik op het "tandwiel" icoon Internet Explorer options icon (in de rechterbovenhoek van Internet Explorer) selecteer "Beheer Add-ons". Zoek naar recent geïnstalleerde/verdacht browser extensies en schakel deze uit.

Verwijdering View Live News Promos ads uit Internet Explorer stap 2

Optionele methode:

Als je problemen blijft hebben met het verwijderen van advertenties door view live news promos dan kan je je Internet Explorer instellingen terug op standaard zetten.

Windows XP gebruikers: Klik op Start, klik Uitvoeren, in het geopende scherm typ inetcpl.cpl. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows XP

Windows Vista en Windows 7 gebruikers: Klik op het Windows logo, in de start-zoekbox typ inetcpl.cpl en klik op enter. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 7

Windows 8 gebruikers: Open Internet Explorer en klik op het "tandwiel" icoon. Selecteer Internet Opties. In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab en klik je op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - toegang

In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - Internet opties Geavanceerd tab

Klik op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 8 - klik op de herstellen-knop in Internet opties Geavanceerd-tab

Bevestig dat je de Internet Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen - Klik op de Herstellen-knop.

Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen

Google Chrome logoVerwijder de kwaadaardige extensies uit Google Chrome:

Verwijdering View Live News Promos  ads uit Google Chrome stap 1

Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer 'Meer hulpprogramma's' en klik op 'Extensies'. Zoek onlangs geïnstalleerde verdachte browser-add-ons en verwijder ze.

Verwijdering View Live News Promos ads uit Google Chrome stap 2

Optionele methode:

Als je problemen hebt met het verwijderen van advertenties door view live news promos, reset dan de instellingen van je Google Chrome browser. Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome) en selecteer Instellingen. Scroll naar onder. Klik op de link Geavanceerd....

Google Chrome reset instellingen stap 1

Nadat je helemaal naar benden hebt gescrolld klik je op  Resetten (Instellingen terugzetten naar de oorspronkelijke standaardwaarden)-knop.

Google Chrome instellingen resetten stap 2

In het geopende scherm, bevestig dat je de Google Chrome instellingen wilt resetten door op de 'resetten'-knop te klikken. 

Google Chrome instellingen resetten stap 3

Mozilla Firefox logoVerwijder de kwaadaardige plug-ins uit Mozilla Firefox:

Verwijdering View Live News Promos ads uit Mozilla Firefox stap 1

Klik op het Firefox menu firefox menu icon (in de rechterbovenhoek van het hoofdscherm) selecteer "Add-ons". Klik op "Extensies" en verwijder alle recent geïnstalleerde en verdachte browser plug-ins.

Verwijdering View Live News Promos ads uit Mozilla Firefox stap 2

Optionele methode:

Computergebruikers die problemen blijven hebben met het verwijderen van advertenties door view live news promos kunnen de Mozilla Firefox instellingen naar standaard herstellen.

Open Mozilla Firefox, in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster klik je op het Firefox menu firefox menu icon, in het geopende keuzemenu kies je het Open Help Menu-icoon firefox help menu

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - toegang

Klik dan op Probleemoplossing-informatie.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Toegang

In het geopende scherm klik je op de Firefox Herstellen knop.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Klik op de 'Herstellen'-Knop

In het geopende scherm bevestig je dat je de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard wil herstellen door op de Herstellen-knop te klikken.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - bevestig het herstel dor op de 'Herstellen'-knop te klikken

safari browser logoVerwijder kwaadaardige extensies uit Safari:

Verwijder adware uit Safari - 1

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is, klik op het Safari menu en selecteer Voorkeuren….

Verwijder adware uit Safari - 2

In het geopende venster klik je op Extensies, zoek naar recent geïnstalleerde verdachte extensies, selecteer deze en klik op Verwijderen.

Optionele methode:

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is en klik op het Safari-menu. In het keuzemenu selecteer je Geschiedenis en Website Data verwijderen…

Verwijder adware uit Safari - 3

In het geopende scherm seleceer je alle geschiedenis en klik je op de Geschiedenis Verwijderen-knop.

Verwijder adware uit Safari - 4

Microsoft Edge (Chromium) logoKwaadaardige extensies verwijderen uit Microsoft Edge:

Adware uit Microsoft Edge verwijderen stap 1

Klik op het menu-icoon in Edge Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), kiest u "Extensies". Zoek recent geïnstalleerde en verdachte browser add-ons en klik op "Verwijderen" (onder hun naam).

Adware uit Microsoft Edge verwijderen stap 2

Optionele methode:

Als u problemen blijft ondervinden met het verwijderen van de advertenties door view live news promos, herstel dan de instellingen van uw Microsoft Edge browser. Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge) en selecteer Instellingen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 1

In het geopende menu kiest u  Opnieuw instellen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 2

Kies Instellingen naar hun standaardwaarden herstellen. In het geopende scherm bevestigt u dat u de instellingen van Microsoft Edge wilt herstellen door op de knop Opnieuw instellen te klikken.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 3

  • Als dat niet helpt, volg dan deze alternatieve instructies om de Microsoft Edge browser te herstellen.

Samenvatting:

Samenvatting adware programmaDe meeste adware of mogelijk ongewenste applicaties infiltreren internetbrowsers van gebruikers via gratis software downloads. Merk op dat de veiligste bron voor het downloaden van gratis software de website van de ontwikkelaar is. Om de installatie van adware te vermijden wees je best erg oplettend met het downloaden of installeren van gratis software.Bij het installeren van het reeds gedownloaden gratis programma kies je best de aangepast of geavanceerde installatie-opties - deze stap zal zlle mogelijk ongewenste applicaties aan het licht brengen die werden geïnstalleerd samen met het gekozen gratis programma.

Hulp bij de verwijdering:
Als je problemen ervaart bij pogingen om advertenties door view live news promos van je computer te verwijderen, vraag dan om hulp in ons malware verwijderingsforum.

Post een commentaar:
Als je bijkomende informatie hebt over advertenties door view live news promos of z'n verwijdering, gelieve je kennis dan te delen in de onderstaande commentaren.

Bron: https://www.pcrisk.com/removal-guides/17304-view-live-news-promos-adware

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Verwijderingsinstructies in andere talen
Instructies voor het verwijderen van de software
QR Code
Advertenties door View Live News Promos QR code
Een QR code (Quick Response Code) is een code die door toestellen kan gelezen worden en die URL's en andere informatie bevat. Deze code kan gelezen worden met de camera van een smartphone of tablet. Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van Advertenties door View Live News Promos op je mobiele toestel.
Door ons aanbevolen:

Maak vandaag nog komaf met Advertenties door View Live News Promos

▼ VERWIJDER DEZE NU met Malwarebytes

Platform: Windows

Oordeel van de redactie over Malwarebytes:
Zeer goed!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of je computer besmet is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Malwarebytes kopen. Beperkte proefperiode van 14 dagen beschikbaar.