FacebookTwitterLinkedIn

Hoe Protect My Search Daily deïnstalleren?

Ook bekend als: protectmysearchdaily.com doorverwijzing
Schadeniveau: Medium

Protect My Search Daily browserkaper verwijderingsinstructies

Wat is Protect My Search Daily?

Protect My Search Daily is een toepassing die zogezegd moet voorkomen dat gebruikers onbetrouwbare, schadelijke websites bezoeken. Deze app is echter gecategoriseerd als een mogelijk ongewenste app (PUA), een browserkaper. Dergelijke apps zijn ontworpen om de adressen van valse zoekmachines te promoten door de browserinstellingen te wijzigen en door de browsegegevens te verzamelen. Deze specifieke app promoot protectmysearchdaily.com. Het is vermeldenswaard dat mensen apps zoals Protect My Search Daily meestal ongbewust downloaden en/of installeren. Bovendien wordt deze browserkaper gepromoot via de setups van andere soortgelijke applicaties. Dit betekent dat Protect My Search Daily vaak samen met een andere browserkaper geïnstalleerd wordt.

protectmysearchdaily.com browserkaper

Na de installatie wijzigen de browserkapers de instellingen zoals het adres van de standaardzoekmachine, de startpagina en het nieuw tabblad. Protect My Search Daily is ontworpen om ze in te stellen op protectmysearchdaily.com. Dit betekent dat de gebruikers gedwongen zijn om protectmysearchdaily.com te bezoeken telkens wanneer ze een browser of een nieuw tabblad openen en zoekopdrachten in de URL-balk invoeren. Protectmysearchdaily.com is een valse zoekmachine omdat het de gebruikers omleidt naar search.yahoo.com en hen de resultaten aanbiedt die gegenereerd zijn door Yahoo. Met andere woorden: het genereert geen eigen resultaten. De meeste browserkapers zijn zo ontworpen dat ze het wijzigen/herstellen van de instellingen door gebruikers blokkeren. Dit betekent dat gebruikers die ongewenste doorverwijzingen naar Protectmysearchdaily.com willen voorkomen Protect My Search Daily moeten verwijderen. Dit is echter niet de enige goede reden om deze of een andere browserkaper te verwijderen. Het is gebruikelijk dat dergelijke apps browsegegevens te verzamelen, zoals IP-adressen, geolocaties, adressen van geopende/bezochte pagina's, ingevoerde zoekopdrachten, enzovoort. Hun ontwikkelaars misbruiken de verzamelde gegevens om inkomsten te verkijgen door deze te verkopen aan externe partijen (mogelijk cybercriminelen) die deze op andere manieren misbruiken. Het is mogelijk dat de geïnstalleerde browserkaper ontworpen is om ook persoonlijke informatie vast te leggen. De aanwezigheid van deze apps op de systemen van gebruikers kan leiden tot identiteitsdiefstal, privacchendingen enz. Daarom moet elke geïnstalleerde browserkaper (inclusief Protect My Search Daily) zo snel mogelijk verwijderd worden.

Bedreigingsoverzicht:
Naam Protect My Search Daily
Bedreiginsgtype Browserkaper, doorverwijzingen, zoekmachinekaper, menubalk, ongewenste nieuwe tabs
Browser Extensie(s) Protect My Search Daily
Verwachtte Functionaliteit Protect My Search Daily moet zogenaamd voorkomen dat zijn gebruikers schadelijke webpagina's bezoeken.
gepromote URL protectmysearchdaily.com
Gebruikt IP Adres (protectmysearchdaily.com) 104.18.57.2, 104.18.56.2
Geïnfecteerde Browserinstellingen Startpagina, nieuwe tabblad-URL, standaardzoekmachine
Symptomen Gemanipuleerde internetbrowserinstellingen (startpagina, standaard internetzoekmachine, nieuwe tabbladinstellingen). De gebruikers worden gedwongen om de website van de kaper te bezoeken en om op het internet te zoeken met behulp van hun zoekmachines.
Verspreidingsmethoden Misleidende pop-upadvertenties, gratis software-installatieprogramma's (bundeling), valse Flash Player-installatieprogramma's.
Schade Het volgen van de internetbrowser (mogelijke privacyschendingen), weergave van ongewenste advertenties, omleidingen naar dubieuze websites.
Verwijdering

Om mogelijke malware-infecties te verwijderen, scant u uw computer met legitieme antivirussoftware. Onze beveiligingsonderzoekers raden aan Combo Cleaner te gebruiken.
▼ Combo Cleaner voor Windows Downloaden
Gratis scanner die controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.

Top APP, Quick Converter en Finding Forms Pro zijn een paar voorbeelden van andere browserkapers. Wat de meeste van deze apps gemeen hebben, is dat ze ontworpen zijn om het adres van een valse zoekmachine te promoten en om informatie te verzamelen met betrekking tot het surfgedrag van de gebruiker. Het is ook gebruikelijk dat browserkapers geadverteerd worden als nuttig, ze zouden sommige functies moeten opleveren, de browserervaring moeten verbeteren en/of andere waarde moeten leveren. Toch werken ze vaak niet zoals ze zouden moeten doen en veroorzaken ze verschillende problemen voor hun gebruikers.

Hoe werd Protect My Search Daily geïnstalleerd op mijn computer?

In de meeste gevallen downloaden/installeren gebruikers ongewenste programma's onbedoeld, zonder het te beseffen. Dit gebeurt wanneer ze op misleidende advertenties klikken die ontworpen zijn om bepaalde scripts uit te voeren of om software te downloaden/installeren samen met ongewenste programma's in de setup. De tweede verspreidingsmethode van ongewenste programma's wordt gebruikt om mensen te misleiden om ongewenste software te downloaden/installeren samen met andere, gewenste software. Deze methode wordt "bundeling" genoemd. Wanneer de ontwikkelaars deze methode gebruiken dan nemen ze de ongewenste programma's op in downloaders of installers van andere programma's en verbergen ze de informatie daarover in hun "Geavanceerde", "Aangepaste" instellingen. Ongewenste downloads/installaties vinden meestal plaats wanneer de mensen programma's downloaden/installeren zonder die instellingen te controleren en te wijzigen.

Hoe de installatie van mogelijk ongewenste applicaties te vermijden?

Bestanden en software moeten gedownload worden van officiële websites en via directe links. Voorbeelden van bronnen/kanalen die niet vertrouwd mogen worden, zijn: downloaders van externe partijen (en installers), torrent-clients, eMule (en andere peer-to-peer-netwerken) en verschillende niet-officiële of onbetrouwbare pagina's. Als de downloader of installer instellingen zoals "Geavanceerd" of "Aangepast" bevat, dan mogen deze niet worden uitgeschakeld. Heel vaak vermelden die instellingen aanbiedingen om aanvullende, mogelijk ongewenste, software te downloaden en/of te installeren. Deze aanbiedingen moeten geweigerd worden voordat de downloads en installaties worden voltooid. Verder wordt het afgeraden om op advertenties te klikken die weergegeven worden op pagina's met betrekking tot gokken, pornografie, dating voor volwassenen en andere dubieuze pagina's. Die advertenties openen meestal potentieel schadelijke pagina's of ze veroorzaken ongewenste downloads/installaties. Tot slot raden we u aan om geen ongewenste, verdachte extensies, add-ons of plug-ins in een browser te installeren. Dit soort apps moet zo snel mogelijk verwijderd worden. Hetzelfde moet gebeuren met ongewenste programma's die op het besturingssysteem geïnstalleerd zijn. Als uw computer al geïnfecteerd is met Protect My Search Daily, dan raden we u aan een scan uit te voeren met Combo Cleaner om deze browserkaper automatisch te verwijderen.

Website promoot de Protect My Search Daily browserkaper:

Website promoot de Protect My Search Daily browserkaper

Protect My Search Daily vraagt toestemmingen om gegevens te lezen en te wijzingen:

protect my search daily vraagt om toestemmingen

Onmiddellijke automatische malwareverwijdering: Handmatig de dreiging verwijderen, kan een langdurig en ingewikkeld proces zijn dat geavanceerde computer vaardigheden vereist. Combo Cleaner is een professionele automatische malware verwijderaar die wordt aanbevolen om malware te verwijderen. Download het door op de onderstaande knop te klikken:
▼ DOWNLOAD Combo Cleaner De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

Protect My Search Daily browserkaper verwijderen:

Windows 10 gebruikers:

Toegang tot Programma's en Toepassingen (verwijdering) in Windows 10

Klik rechts in de linkerbenedenhoek, in het Snelle Toegang-menu selecteer Controle Paneel. In het geopende schem kies je Programma's en Toepassingen.

Windows 7 gebruikers:

Toegang

Klik Start ("het Windows Logo" in de linkerbenedenhoek van je desktop), kies Controle Paneel. Zoek naar Programma's en toepassingen.

macOS (OSX) gebruikers:

Hoe een programma te verwijderen in OSX (Mac)

Klik op Finder, in het geopende scherm selecteer je Applicaties. Sleep de app van de Applicaties folder naar de Prullenbak (die zich in je Dock bevindt), klik dan rechts op het Prullenbak-icoon en selecteer Prullenbak Leegmaken.

protectmysearchdaily.com browserkaper deinstalleren via Configuratiescherm

In het programma's verwijderen-scherm zoek je naar enige mogelijk ongewenste applicaties (bijvoorbeeld "Protect My Search Daily"), selecteer deze verwijzingen en klik op "Deïnstalleren" of "Verwijderen".

Na het verwijderen van de mogelijk ongewenste applicaties (die de browserdoorverwijzingen naar de protectmysearchdaily.com website veroorzaakt), scant u best uw computer op enige overblijvende onderdelen of mogelijke malware besmettingen. Gebruik daarvoor aanbevolen malware verwijderingssoftware. 

Protect My Search Daily browserkaper verwijderen uit internet browsers:

Video die toont hoe browserdoorverwijzingen te verwijderen:

Internet Explorer logoVerwijder de kwaadaardige add-ons uit Internet Explorer:

Verwijdering protectmysearchdaily.com gerelateerde Internet Explorer extensies

Klik op het "tandwiel"icoon Internet Explorer options icon (in de rechterbovenhoek van Internet Explorer) selecteer "Beheer Add-ons". Zoek naar recent geïnstalleerde en verdacht lijkende browser extensies en schakel deze uit.

Verander uw startpagina:

Verwijdering protectmysearchdaily.com uit Internet Explorer startpagina

Klik op het "tandwiel"icoon Internet Explorer options icon (in de rechterbovenhoek van Internet Explorer), selecteer "Internet Opties", verwijder hxxp://protectmysearchdaily.com in het geopende venster en voer het domein van uw voorkeur in, wat geopend zal worden iedere keer dat u Internet Explorer opent. Of typ about: blank om een nieuwe pagina te openen in Internet Explorer.

Verander uw standaard zoekmachine:

Verwijdering protectmysearchdaily.com uit Internet Explorer standaard zoekmachine

Klik op het "tandwiel"icoon Internet Explorer options icon (in de rechterbovenhoek van Internet Explorer), selecteer "Add-ons beheren". In het geopende venster, selecteer "Zoek Netwerken", en stel "Google", "Bing", of een andere zoekmachine naar keuze in als standaard en verwijder dan "Protect My Search Daily".

Optionele methode:

Als je problemen blijft hebben met het verwijderen van protectmysearchdaily.com doorverwijzing dan kan je je Internet Explorer instellingen terug op standaard zetten.

Windows XP gebruikers: Klik op Start, klik Uitvoeren, in het geopende scherm typ inetcpl.cpl. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows XP

Windows Vista en Windows 7 gebruikers: Klik op het Windows logo, in de start-zoekbox typ inetcpl.cpl en klik op enter. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 7

Windows 8 gebruikers: Open Internet Explorer en klik op het "tandwiel" icoon. Selecteer Internet Opties. In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab en klik je op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - toegang

In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - Internet opties Geavanceerd tab

Klik op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 8 - klik op de herstellen-knop in Internet opties Geavanceerd-tab

Bevestig dat je de Internet Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen - Klik op de Herstellen-knop.

Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen

Google Chrome logoVerwijder de kwaadaardige extensies uit Google Chrome:

Verwijdering protectmysearchdaily.com gerelateerde Google Chrome extensies

Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer 'Meer hulpprogramma's' en klik op 'Extensies'. Zoek "Protect My Search Daily" en andere onlangs geïnstalleerde/verdachte browser-add-ons en verwijder ze.

Verander uw startpagina:

Verwijdering protectmysearchdaily.com uit Google Chrome startpagina

Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer "Instellingen". Klik in het gedeelte "Bij opstarten" op "Pagina's instellen", schakel "Protect My Search Daily" uit, zoek naar de browserkaper URL (hxxp://www.protectmysearchdaily.com). Klik op de drie vertikale puntjes en selecteer "verwijderen".

Verander uw standaard zoekmachine:

Verwijdering protectmysearchdaily.com uit Google Chrome standaard zoekmachine

Om uw standaardzoekmachine in Google Chrome wijzigen: klik op het Chrome-menupictogram Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer "Instellingen", klik in het gedeelte "Zoeken" op "Zoekmachines beheren ...", in de geopende lijst, zoek naar "protectmysearchdaily.com", klik op de drie verticale stippen in de buurt van deze URL en selecteer "Verwijderen uit lijst".

Optionele methode:

Als je problemen hebt met het verwijderen van protectmysearchdaily.com doorverwijzing, reset dan de instellingen van je Google Chrome browser. Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome) en selecteer Instellingen. Scroll naar onder. Klik op de link Geavanceerd....

Google Chrome reset instellingen stap 1

Nadat je helemaal naar benden hebt gescrolld klik je op  Resetten (Instellingen terugzetten naar de oorspronkelijke standaardwaarden)-knop.

Google Chrome instellingen resetten stap 2

In het geopende scherm, bevestig dat je de Google Chrome instellingen wilt resetten door op de 'resetten'-knop te klikken. 

Google Chrome instellingen resetten stap 3

Mozilla Firefox logoVerwijder  de kwaadaardige plug-ins uit Mozilla Firefox:

Verwijdering protectmysearchdaily.com gerelateerde Mozilla Firefox extensies

Klik op het Firefox menu firefox menu icon (in de rechterbovenhoek van het hoofdscherm) selecteer "Add-ons". Klik op "Extensies", verwijder "Protect My Search Daily" en alle recent geïnstalleerde en verdachte browser plug-ins.

Verander uw startpagina:

Verwijdering protectmysearchdaily.com uit Mozilla Firefoxstartpagina

Om de startpagina te veranderen, klik op het Firefox menu firefox menu icon (in de rechterbovenhoek van het hoofdscherm), selecteer "Opties" en in het geopende venster schakelt u "Protect My Search Daily" uit, verwijdert u hxxp://protectmysearchdaily.com en voert u het domein van uw voorkeur in, dat zal openen iedere keer dat u Mozilla Firefox opstart.

Verander uw standaard zoekmachine:

Verwijdering protectmysearchdaily.com uit Mozilla Firefox standaard zoekmachine

In de URL adres-balk, typ about:config en druk op Enter.
Klik op "I'll be careful, I promise!/Ik beloof dat ik voorzichtig zal zijn!".
In de zoekbalk bovenaan, typ: "extensionControlled"
Stel beide resultaten in op "vals" door ofwel op elk item te dubbelklikken ofwel door op de knop Mozilla Firefox switch about:config entry button te klikken.

Optionele methode:

Computergebruikers die problemen blijven hebben met het verwijderen van protectmysearchdaily.com doorverwijzing kunnen de Mozilla Firefox instellingen naar standaard herstellen.

Open Mozilla Firefox, in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster klik je op het Firefox menu firefox menu icon, in het geopende keuzemenu kies je het Open Help Menu-icoon firefox help menu

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - toegang

Klik dan op Probleemoplossing-informatie.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Toegang

In het geopende scherm klik je op de Firefox Herstellen knop.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Klik op de 'Herstellen'-Knop

In het geopende scherm bevestig je dat je de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard wil herstellen door op de Herstellen-knop te klikken.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - bevestig het herstel dor op de 'Herstellen'-knop te klikken

safari browser logoVerwijder kwaadaardige extensies uit Safari:

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 1

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is en klik op het Safari menu, selecteer dan Voorkeuren…

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 2

In het Voorkeuren-venster selecteer je de Extensies-tab. Zoek alle recent geïnstalleerde en verdachte extensies en verwijder deze.

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 3

In het voorkeuren-venster selecteer je het Algemeen-tabblad en verzeker je je ervan dat je startpagina staat ingesteld op de URL van je voorkeur, als het gewijzigd werd door een browser hijacker kan je dit hier terug aanpassen.

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 4

In het voorkeuren-venster selecteer je het Zoeken-tabblad en verzeker je je ervan dat je favoriete internet-zoekmachine geselecteerd werd.

Optionele methode:

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is en klik op het Safari-menu. In het keuzemenu selecteer je Geschiedenis en Website Data verwijderen…

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 5

In het geopende scherm seleceer je alle geschiedenis en klik je op de Geschiedenis Verwijderen-knop.

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 6

Microsoft Edge (Chromium) logoKwaadaardige extensies verwijderen uit Microsoft Edge:

Browserkapers verwijderen uit Microsoft Edge stap 1

Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), selecteer "Extensies". Zoek naar recent geïnstalleerde en verdachte browser add-ons, en verwijder ze.

De startpagina en nieuwe tabbladen wijzigen:

Browserkapers verwijderen uit Microsoft Edge stap 2

Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), selecteer "Instellingen". In het onderdeel "Bij het opstarten" zoekt u de naam van de browserkaper en klikt u op  "Uitschakelen".

Uw standaard zoekmachine wijzigen:

Browserkapers verwijderen uit Microsoft Edge stap 3

Om uw standaard zoekmachine te wijzigen in Microsoft Edge: klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), selecteer "Privacy en diensten", scroll naar onder en selecteer "Adresbalk". In het onderdeel "Zoekmachines gebruikt in de zoekbalk" zoekt u de naam van de ongewenste zoekmachine. Als u die hebt gevonden klikt u op de "Uitschakelen"-knop daarnaast. U kunt ook klikken op "Zoekmachines beheren", om in het geopende menu de ongewenste zoekmachine terug te vinden. Klik op het puzzel-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram daarnaast en selecteer "Uitschakelen".

Optionele methode:

Als u problemen bljft ondervinden met het verwijderen van de protectmysearchdaily.com doorverwijzing, herstel dan uw Microsoft Edge browserinstellingen. Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge) en selecteer Instellingen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 1

In het geopende menu selecteert u Opnieuw instellen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 2

Selecteer Instellingen naar hun standaardwaarden herstellen. In het geopende scherm bevestigt u dat u de Microsoft Edge-instellingen naar hun standaardwaarden wilt herstellen door op de knop Opnieuw instellen te klikken.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 3

  • Als dit niet helpt, volg dan deze alternatieve instructies waarin wordt uitgelegd hoe de Microsoft Edge browser te herstellen.

Samenvatting:

Samenvatting browser hijacker 1Een browser hijacker is een soort adware die de instellingen van de internetbrowsers van gebruikers wijzigt door de startpagina en standaard zoekmachine toe te wijzen aan een ongewenste website. Meestal infiltreert dit soort adware de besturingssystemen van de gebruiker via gratis software downloads. Als je download beheerd wordt door een download cliënt, verzeker je er dan van de installatie van geadverteerde werkbalken of applicaties te weigeren als deze je startpagina of standaard zoekmachine willen wijzigen.

Hulp bij de verwijdering:

Als je problemen ervaart bij het verwijderen van protectmysearchdaily.com doorverwijzing uit je internet browsers, vraag dan om hulp in ons malware verwijderingsforum.

Post een commentaar:
Als je bijkomende informatie hebt over protectmysearchdaily.com doorverwijzing of z'n verwijdering, gelieve dan je kennis te delen in de onderstaande commentaren.

Bron: https://www.pcrisk.com/removal-guides/17043-protect-my-search-daily-browser-hijacker

▼ Toon discussie

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Over ons

PCrisk

PCrisk is een cyberbeveiligingsportaal dat internetgebruikers informeert over de nieuwste digitale bedreigingen. Onze inhoud wordt verstrekt door beveiligingsexperts en professionele malware onderzoekers. Lees meer over ons.

Verwijderingsinstructies in andere talen
Instructies voor het verwijderen van de software
QR Code
protectmysearchdaily.com doorverwijzing QR code
Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van protectmysearchdaily.com doorverwijzing op je mobiele toestel.
Wij raden aan:

Verwijder vandaag nog Windows malware infecties:

▼ VERWIJDER HET NU
Download Combo Cleaner

Platform: Windows

Beoordeling van de redactie voor Combo Cleaner:
Oordeel van de redactieUitmuntend!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.