Vermijd het gebruik van diensten zoals mp3hub.com

Ook bekend als: Advertenties door mp3hub.com
Type: Adware
Verspreiding: Laag
Schadeniveau: Medium

Vermijd doorverwijzingen naar misleidende pagina's door mp3hub[.]com

Wat is mp3hub[.]com?

Mp3hub[.]com is een website die een dienst voor het downloaden en converteren van video's aanbiedt. De mensen kunnen deze pagina gebruiken om video's te downloaden van YouTube, Soundcloud en Facebook. We raden u af om het te gebruiken om deze twee redenen: het is niet legaal om video's van YouTube te downloaden en mp3hub[.]com maakt gebruik van malafide advertentienetwerken. Het leidt zijn bezoekers (gebruikers) door naar verschillende onbetrouwbare, misleidende websites.

mp3hub[.]com pop-up doorverwijzingen

De mensen die de diensten voor het downloaden en converteren van video's via mp3hub[.]com gebruiken, worden omgeleid naar schaduwrijke pagina's die gebruikt worden om te adverteren voor verschillende browserkapers, adware, en andere mogelijk ongewenste apps (PUA's). Browserkapers zijn ontworpen om hun gebruikers te dwingen om valse zoekmachines te gebruiken (of andere schaduwrijke pagina's te bezoeken). Ze doen dit door bepaalde browserinstellingen te wijzigen. Ook worden dit soort apps vaak door hun ontwikkelaars gebruikt als tool voor het volgen van informatie: ze verzamelen browsergerelateerde details zoals IP-adressen, ingevoerde zoekopdrachten, adressen van geopende/bezochte pagina's, geolocaties, enz. Soms verzamelen browserkapers ook persoonlijke, gevoelige informatie. Hun ontwikkelaars delen de verzamelde gegevens met andere mensen die mogelijk cybercriminelen zijn. Hoe dan ook, beide partijen misbruiken de gegevens over de gebruikers om inkomsten te verkrijgen. Indien geïnstalleerd, geven adware-apps verschillende advertenties weer (coupons, banners, enquêtes, pop-upadvertenties, enz.) die de mensen die erop klikken meestal naar verschillende onbetrouwbare websites leiden. In sommige gevallen zijn dergelijke advertenties ontworpen om scripts uit te voeren die andere ongewenste, potentieel schadelijke apps downloaden (of zelfs installeren). Ook opent mp3hub[.]com misleidende websites die ontworpen zijn om de mensen te misleiden om dubieuze software te downloaden en te installeren. Die misleidende pagina's tonen meldingen over gedetecteerde virussen en moedigen de bezoekers aan om ze te verwijderen met één of andere schaduwrijke app. Noch die pagina's of software waarop geadverteerd wordt, kunnen vertrouwd worden. Bovendien vraagt ​​mp3hub[.]com aan zijn bezoekers om meldingen toe te staan. We raden u aan om dergelijke dubieuze websites, inclusief mp3hub[.]com, dergelijke toestemming niet te geven. Indien toegestaan, beginnen dergelijke websites meldingen weer te geven die meestal verschillende misleidende advertenties bevatten die leiden naar onbetrouwbare websites, adverteren voor schaduwrijke software, enzovoort. Samenvattend raden we u af om mp3hub[.]com (de service) te gebruiken, dit kan leiden tot ongewenste downloads/installaties die kunnen leiden tot problemen met betrekking tot de browserveiligheid, de privacy of zelfs identiteitsdiefstal.

Bedreigingsoverzicht:
Naam Advertenties door mp3hub.com
Bedreigingstype Push meldingen ads, Ongewenste ads, Pop-up ads
Detectie Namen Volledige Lijst met Detecties (VirusTotal)
Gebruikt IP Adres 104.24.22.4
Waargenomen Domein news.mp3hub.com
Symptomen U ziet advertenties die niet afkomstig zijn van de sites die u bezoekt. Opdringerige pop-upadvertenties. Verlaagde surfsnelheid op het internet.
Verspreidingsmethoden Misleidende pop-upadvertenties, mogelijk ongewenste apps (adware)
Schade Verminderde computerprestaties, browsertracking - privacyschendingen, mogelijke extra malware-infecties.
Verwijdering

Om Advertenties door mp3hub.com verwijderen, adviseren onze malwareonderzoekers om uw computer te scannen met Spyhunter.
▼ Spyhunter Downloaden
Gratis scanner die controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om malware te verwijderen, moet u de volledige versie van Spyhunter aankopen.

Mp3hub[.]com is één van de vele websites die een dergelijke video-downloadservice aanbieden, andere soortgelijke pagina's zijn notube[.]net, fetchtube[.]com en flv2mp3[.]by. Er zijn echter veel meer van dit soort websites op het internet. In de meeste gevallen bevatten ze schaduwrijke advertenties en/of openen ze dergelijke pagina's. Op de één of andere manier lopen de mensen die dergelijke pagina's bezoeken/hun services gebruiken, het risico dat ze misleid worden om ongewenste software te downloaden en/of te installeren of zelfs om hun computers met malware te infecteren. Indien geïnstalleerd, kan dergelijke software ernstige problemen veroorzaken.

Hoe werd adware geïnstalleerd op mijn computer?

Zoals we hierboven vermeldden, kunnen er verschillende ongewenste apps (PUA's) geïnstalleerd worden via misleidende ads waarop de mensen vrijwillig of onbedoeld klikken. Vaak wordt dergelijke software ook verspreid met behulp van een misleidende marketingmethode die "bundeling" wordt genoemd. Dit betekent dat de ontwikkelaars dergelijke apps promoten door ze op te nemen in de download en/of setups van verschillende, meestal gratis software. Ze stellen die aanvullende aanbiedingen voor, maar de informatie over hen wordt niet correct bekendgemaakt. In de meeste gevallen is de informatie over de extra downloads en/of installaties verborgen in de instellingen van instellingen zoals "Aangepast", "Geavanceerd", enzovoort. De mensen worden misleid tot de ongewenste downloads en/of installaties wanneer ze die instellingen ongewijzigd laten.

Hoe de installatie van mogelijk ongewenste applicaties te vermijden?

We raden u aan om alle software via officiële pagina's te downloaden en om geen bronnen te gebruiken zoals externe downloaders, niet-officiële websites, peer-to-peer-netwerken (zoals torrent-clients, eMule), enzovoort. Er mag ook geen software geïnstalleerd worden via externe installatieprogramma's. Als de download- of installatie-instellingen instellingen/opties bevatten (zoals "Aangepast", "Geavanceerd", enz.), dan moeten deze aangevinkt worden en niet ongewijzigd blijven. Verder raden we u af om op opdringerige advertenties te klikken, vooral wanneer ze op dubieuze pagina's worden weergegeven. Bijvoorbeeld op pagina's met betrekking tot gokken, dating voor volwassenen, pornografie, enzovoort. Als er een reden is om aan te nemen dat er PUA in een browser geïnstalleerd is, dan raden we u aan om de lijst met de geïnstalleerde add-ons, extensies of plug-ins te controleren en om alle verdachte, ongewenste apps zo snel mogelijk te verwijderen. Hetzelfde moet gedaan worden met soortgelijke programma's die op een computer/besturingssysteem geïnstalleerd zijn. Als uw computer al geïnfecteerd is met frauduleuze apps, dan raden we u aan een scan uit te voeren met  Spyhunter om ze automatisch te verwijderen.

De mp3hub[.]com website verwijst zijn gebruikers door naar frauduleuze websites (GIF):

mp3hub[.]com website (GIF)

Screenshot van een misleidende website (apple.com-mac-optimizer[.]live) geopend door mp3hub[.]com:

mp3hub.com opent een misleidende oplichtingssite

Een andere misleidende pagina geopend door mp3hub[.] com:

mps3hub.com opent een downloadpagina of een browserkaper

Een laatste voorbeeld van een misleidende website geopend door mp3hub[.]com:

mps3hub.com verwijst door naar een twijfelachtige website

Misleidende browsermeldingen gegenereerd door de mp3hub[.]com website (op macOS):

mp3hub.com meldingen op macos

Browsermeldingen gegenereerd door mp3hub[.]com (op Windows):

mp3hub.com meldingen op windows

BELANGRIJK! De misleidende mp3hub[.]com-site vraagt om browsermeldingen in te schakelen.

Voer daarom, voordat u begint, deze stappen uit:

Google Chrome (PC):

 • Klik op de knop Menu (drie punten) in de rechterbovenhoek van het scherm
 • Selecteer "Instellingen", scroll naar beneden en klik op "Geavanceerd"
 • Scroll omlaag naar het gedeelte "Privacy en beveiliging", selecteer "Inhoudsinstellingen" en vervolgens "Meldingen"
 • Klik op de drie stippen aan de rechterkant van elke verdachte URL en klik op "Blokkeren" of "Verwijderen"(als u op "Verwijderen" klikt en de schadelijke site nogmaals bezoekt, wordt u gevraagd om opnieuw de meldingen in te schakelen)

Schakel pop-up'meldingen uit in Google Chrome webbrowser

Google Chrome (Android):

 • Klik op de menuknop (drie stippen) in de rechterbovenhoek van het scherm en klik op "Instellingen"
 • Scroll naar beneden, klik op "Site-instellingen" en vervolgens op "Meldingen"
 • Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's op en klik ze één voor één aan
 • Selecteer "Meldingen" in het gedeelte "Machtigingen" en klik op "OFF"

Schakel pop-up'meldingen uit in Android Google Chrome webbrowser

Mozilla Firefox:

 • Klik op de knop Menu (drie balken) in de rechterbovenhoek van het scherm
 • Selecteer "Opties" en klik op "Privacy en beveiliging" in de werkbalk aan de linkerkant van het scherm
 • Blader omlaag naar het gedeelte 'Machtigingen' en klik op de knop 'Instellingen' naast 'Meldingen'
 • Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's, klik op het vervolgkeuzemenu en selecteer "Blokkeren"

Schakel pop-up'meldingen uit in Mozilla Firefox webbrowser

Internet Explorer:

 • Klik op de knop Gear in de rechterbovenhoek van het IE-venster
 • Selecteer "Internetopties"
 • Selecteer het tabblad "Privacy" en klik op "Instellingen" onder "Pop-upblokkering"
 • Selecteer hieronder verdachte URL's en verwijder ze één voor één door op de knop "Verwijderen" te klikken

Schakel pop-up'meldingen uit in Internet Explorer webbrowser

Microsoft Edge:

 • Klik op de menuknop (drie punten) in de rechterbovenhoek van het Edge-venster
 • Scroll naar beneden, vind en klik op "Instellingen"
 • Blader weer naar beneden en klik op "Geavanceerde instellingen bekijken"
 • Klik op 'Beheren' onder 'Meldingen'
 • Klik op de schakelaar onder elke verdachte website

Schakel pop-up'meldingen uit in Microsoft Edge webbrowser

Safari (Mac):

 • Klik op de knop "Safari" onder aan het scherm en selecteer "Voorkeuren"
 • Selecteer het tabblad "Websites" en selecteer vervolgens het gedeelte "Meldingen" in het linker deelvenster
 • Controleer op verdachte URL's en pas de optie 'Weigeren' toe voor elke URL

Scahekel pop-up'meldingen uit in Safari webbrowser

Advertenties door mp3hub.com onmiddellijk en automatisch verwijderen: Het handmatig verwijderen van malware kan een lang en gecompliceerd proces zijn, en soms is hier professionele computerkennis voor nodig. Spyhunter is een professionele tool voor het automatisch verwijderen van malware, en is aanbevolen voor het verwijderen van Advertenties door mp3hub.com. Download het door op de knop hieronder te klikken:
Spyhunter DOWNLOADEN De gratis scanner controleert of je computer besmet is. Om malware te verwijderen moet je een volledige versie kopen van Spyhunter. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

Adware verwijderen:

Windows 7 gebruikers:

Toegang

Klik Start ("het Windows Logo" in de linkerbenedenhoek van je desktop), kies Controle Paneel. Zoek naar Programma's en toepassingen.

Windows XP gebruikers:

Toegang

Klik Start, kies Instellingen en klik op Controle Paneel. Zoek en klik op Programma's toevoegen of verwijderen.

Windows 10, Windows 8 gebruikers:

Toegang tot Programma's en Toepassingen (verwijdering) in Windows 10

Klik rechts in de linkerbenedenhoek, in het Snelle Toegang-menu selecteer Controle Paneel. In het geopende schem kies je Programma's en Toepassingen.

Mac OSX gebruikers:

Hoe een programma te verwijderen in OSX (Mac)

Klik op Finder, in het geopende scherm selecteer je Applicaties. Sleep de app van de Applicaties folder naar de Prullenbak (die zich in je Dock bevindt), klik dan rechts op het Prullenbak-icoon en selecteer Prullenbak Leegmaken.

mp3hub[.]com adware deinstalleren via Configuratiescherm

In het programma's verwijderen-scherm zoek je naar mogelijk ongewenste applicaties, selecteer deze verwijzingen en klik op "Deïnstalleren" of "Verwijderen".

Na het verwijderen van de mogelijk ongewenste applicatie die de browserdoorverwijzingen naar mp3hub[.]com veroorzaakt, scant u best uw computer op enige overblijvende onderdelen of mogelijke malware besmettingen. Gebruik daarvoor aanbevolen malware verwijderingssoftware.

Verwijder adware uit internet browsers:

Video die toont hoe mogelijke ongewenste browser add-ons te verwijderen:

Internet Explorer logoVerwijder de kwaadaardige add-ons uit Internet Explorer:

Verwijdering mp3hub[.]com ads uit Internet Explorer stap 1

Klik op het "tandwiel" icoon Internet Explorer options icon (in de rechterbovenhoek van Internet Explorer) selecteer "Beheer Add-ons". Zoek naar recent geïnstalleerde en verdacht lijkende browser extensies en schakel deze uit.

Verwijdering mp3hub[.]com ads uit Internet Explorer stap 2

Optionele methode:

Als je problemen blijft hebben met het verwijderen van advertenties door mp3hub.com dan kan je je Internet Explorer instellingen terug op standaard zetten.

Windows XP gebruikers: Klik op Start, klik Uitvoeren, in het geopende scherm typ inetcpl.cpl. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows XP

Windows Vista en Windows 7 gebruikers: Klik op het Windows logo, in de start-zoekbox typ inetcpl.cpl en klik op enter. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 7

Windows 8 gebruikers: Open Internet Explorer en klik op het "tandwiel" icoon. Selecteer Internet Opties. In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab en klik je op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - toegang

In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - Internet opties Geavanceerd tab

Klik op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 8 - klik op de herstellen-knop in Internet opties Geavanceerd-tab

Bevestig dat je de Internet Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen - Klik op de Herstellen-knop.

Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen

Google Chrome logoVerwijder de kwaadaardige extensies uit Google Chrome:

Verwijdering mp3hub[.]com ads uit Google Chrome stap 1

Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer 'Meer hulpprogramma's' en klik op 'Extensies'. Zoek onlangs geïnstalleerde verdachte browser-add-ons en verwijder ze.

Verwijdering mp3hub[.]com ads uit Google Chrome stap 2

Optionele methode:

Als je problemen hebt met het verwijderen van advertenties door mp3hub.com, reset dan de instellingen van je Google Chrome browser. Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome) en selecteer Instellingen. Scroll naar onder. Klik op de link Geavanceerd....

Google Chrome reset instellingen stap 1

Nadat je helemaal naar benden hebt gescrolld klik je op  Resetten (Instellingen terugzetten naar de oorspronkelijke standaardwaarden)-knop.

Google Chrome instellingen resetten stap 2

In het geopende scherm, bevestig dat je de Google Chrome instellingen wilt resetten door op de 'resetten'-knop te klikken. 

Google Chrome instellingen resetten stap 3

Mozilla Firefox logoVerwijder de kwaadaardige plug-ins uit Mozilla Firefox:

Verwijdering mp3hub[.]com ads uit Mozilla Firefox stap 1

Klik op het Firefox menu firefox menu icon (in de rechterbovenhoek van het hoofdscherm) selecteer "Add-ons". Klik op "Extensies" en verwijder alle recent geïnstalleerde en verdachte browser plug-ins.

Verwijdering mp3hub[.]com ads uit Mozilla Firefox stap 2

Optionele methode:

Computergebruikers die problemen blijven hebben met het verwijderen van advertenties door mp3hub.com kunnen de Mozilla Firefox instellingen naar standaard herstellen.

Open Mozilla Firefox, in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster klik je op het Firefox menu firefox menu icon, in het geopende keuzemenu kies je het Open Help Menu-icoon firefox help menu

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - toegang

Klik dan op Probleemoplossing-informatie.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Toegang

In het geopende scherm klik je op de Firefox Herstellen knop.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Klik op de 'Herstellen'-Knop

In het geopende scherm bevestig je dat je de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard wil herstellen door op de Herstellen-knop te klikken.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - bevestig het herstel dor op de 'Herstellen'-knop te klikken

safari browser logoVerwijder kwaadaardige extensies uit Safari:

Verwijder adware uit Safari - 1

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is, klik op het Safari menu en selecteer Voorkeuren….

Verwijder adware uit Safari - 2

In het geopende venster klik je op Extensies, zoek naar recent geïnstalleerde verdachte extensies, selecteer deze en klik op Verwijderen.

Optionele methode:

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is en klik op het Safari-menu. In het keuzemenu selecteer je Geschiedenis en Website Data verwijderen…

Verwijder adware uit Safari - 3

In het geopende scherm seleceer je alle geschiedenis en klik je op de Geschiedenis Verwijderen-knop.

Verwijder adware uit Safari - 4

Microsoft Edge (Chromium) logoKwaadaardige extensies verwijderen uit Microsoft Edge:

Adware uit Microsoft Edge verwijderen stap 1

Klik op het menu-icoon in Edge Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), kiest u "Extensies". Zoek recent geïnstalleerde en verdachte browser add-ons en klik op "Verwijderen" (onder hun naam).

Adware uit Microsoft Edge verwijderen stap 2

Optionele methode:

Als u problemen blijft ondervinden met het verwijderen van de advertenties door mp3hub.com, herstel dan de instellingen van uw Microsoft Edge browser. Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge) en selecteer Instellingen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 1

In het geopende menu kiest u  Opnieuw instellen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 2

Kies Instellingen naar hun standaardwaarden herstellen. In het geopende scherm bevestigt u dat u de instellingen van Microsoft Edge wilt herstellen door op de knop Opnieuw instellen te klikken.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 3

 • Als dat niet helpt, volg dan deze alternatieve instructies om de Microsoft Edge browser te herstellen.

Samenvatting:

Samenvatting adware programmaDe meeste adware of mogelijk ongewenste applicaties infiltreren internetbrowsers van gebruikers via gratis software downloads. Merk op dat de veiligste bron voor het downloaden van gratis software de website van de ontwikkelaar is. Om de installatie van adware te vermijden wees je best erg oplettend met het downloaden of installeren van gratis software.Bij het installeren van het reeds gedownloaden gratis programma kies je best de aangepast of geavanceerde installatie-opties - deze stap zal zlle mogelijk ongewenste applicaties aan het licht brengen die werden geïnstalleerd samen met het gekozen gratis programma.

Hulp bij de verwijdering:
Als je problemen ervaart bij pogingen om advertenties door mp3hub.com van je computer te verwijderen, vraag dan om hulp in ons malware verwijderingsforum.

Post een commentaar:
Als je bijkomende informatie hebt over advertenties door mp3hub.com of z'n verwijdering, gelieve je kennis dan te delen in de onderstaande commentaren.

Bron: https://www.pcrisk.com/removal-guides/16338-mp3hub-com-ads

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Verwijderingsinstructies in andere talen
Instructies voor het verwijderen van de software
QR Code
Advertenties door mp3hub.com QR code
Een QR code (Quick Response Code) is een code die door toestellen kan gelezen worden en die URL's en andere informatie bevat. Deze code kan gelezen worden met de camera van een smartphone of tablet. Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van Advertenties door mp3hub.com op je mobiele toestel.
Door ons aanbevolen:

Maak vandaag nog komaf met Advertenties door mp3hub.com

▼ VERWIJDER DEZE NU met Spyhunter

Platform: Windows

Oordeel van de redactie over Spyhunter:
Zeer goed!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of je computer besmet is. Om malware te verwijderen moet je een volledige versie kopen van Spyhunter.