De browserdoorverwijzingen naar splendidsearch.com verwijderen

Ook bekend als: splendidsearch.com doorverwijzingen
Verspreiding: Laag
Schadeniveau: Medium

Splendidsearch.com doorverwijzing verwijderingsinstructies

Wat is splendidsearch.com?

splendidsearch.com is een misleidende website die de surfervaring op het internet zou verbeteren door een snelle toegang tot verschillende populaire websites aan te bieden, en verbeterde zoekresultaten te leveren. Op het eerste zicht lijkt de splendidsearch.com legitiem en handig. Het is echter vermeldenswaard dat oplichters splendidsearch.com promoten door verschillende browser-kaping-applicaties te gebruiken die in de computers infiltreren zonder toestemming. Bovendien is de kans groot dat splendidsearch.com allerlei informatie over de surfactiviteit van gebruikers op de website registreert.

splendidsearch.com browserkaper

Zoals eerder gezegd, wordt splendidsearch.com gepromoot door een aantal browserkapers (bijv. Music Kingdom) die allemaal verschillende subdomeinen gebruiken, zoals music.splendidsearch.com, video.splendidsearch.com, enzovoort (merk op dat de Mozilla Firefox-gebruikers worden doorverwezen naar gettheresult.net). In elk geval wijst de kaper een bepaalde URL toe als startpagina, standaardzoekmachine en startpagina-opties. Bovendien wordt elke browserkaper geleverd met een extra extensie genaamd Flash Media Start. Hoewel de uitgevoerde wijzigingen niet erg belangrijk kunnen lijken, kunnen de gebruikers ze niet terugdraaien, omdat de browserhelper (zoals bijvoorbeeld Music Kingdom) samen met de Flash Media Start-opties telkens opnieuw toegewezen wordt (of eenvoudigweg voorkomt dat de gebruikers deze wijzigingen ongedaan kunnen maken). Om deze reden hebben de gebruikers geen andere keus dan de website splendidsearch.com te bezoeken telkens wanneer ze een nieuw browsertabblad of venster openen of als ze op het internet zoeken via de adresbalk. Als gevolg hiervan wordt de surfervaring op internet verstoord. Het is ook goed te vermelden dat splendidsearch.com (evenals gettheresult.net) als webzoekmachine volledig nutteloos is, omdat het zijn gebruikers doorverwijst naar search.yahoo.com. Met andere woorden, de gebruikers zoeken op het web via Yahoo (een legitieme webzoekmachine) en splendidsearch.com is dus irrelevant omdat het zelf geen zoekresultaten levert. Een ander belangrijk nadeel is de datatracking. Browser-kaping-applicaties en valse web-zoekmachines zijn berucht om het opslaan van informatie zoals IP-adressen, bezochte website-URL's, bekeken pagina's, zoekopdrachten en andere soortgelijke informatie met betrekking tot de surfactiviteiten van gebruikers. De kans is groot dat de verzamelde gegevens persoonlijke gegevens bevatten. Wat echter belangrijk is, is dat de ontwikkelaars dit delen met externe partijen (mogelijk cybercriminelen). Deze personen verkrijgen inkomsten door misbruik te maken van de ontvangen gegevens. Daarom kan dataspionage leiden tot ernstige privacyschendingen of zelfs tot identiteitsdiefstal. We raden u ten zeerste aan om alle browserkapapplicaties te verwijderen en de splendidsearch.com-site nooit opnieuw te bezoeken.

Bedreigingsoverzicht:
Naam splendidsearch.com doorverwijzingen
Bedreigingstype Browserkaper, doorverwijzing, zoekkaper, werkbalk, ongewenste nieuwe tabbladen
Browser Extensie(s) De lijst omvat Flash Media Start, Music Kingdom, en enkele andere.
Gebruikt IP Adres 104.27.176.208
Geïnfecteerde Browserinstellingen Startpagina, nieuwe tab-URL, standaard zoekmachine
Symptomen Gemanipuleerde internetbrowser(s)instellingen (startpagina, standaard internetzoekmachine, nieuwe tabbladinstellingen). De gebruikers worden gedwongen om de website van de kaper te bezoeken en op het internet te zoeken met behulp van hun zoekmachines.
Verspreidingsmethoden Misleidende pop-upadvertenties, gratis software-installatieprogramma's (bundeling), valse Flash Player-installatieprogramma's.
Schade Volgen u tijdens het surfen op het internet (potentiële privacyschendingen), weergave van ongewenste advertenties, doorverwijzingen naar verdachte websites.
Verwijdering

Om splendidsearch.com doorverwijzingen verwijderen, adviseren onze malwareonderzoekers om uw computer te scannen met Malwarebytes.
▼ Malwarebytes Downloaden
Gratis scanner die controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Malwarebytes kopen. Beperkte proefperiode van 14 dagen beschikbaar.

Splendidsearch.com deelt veel gelijkenissen met tientallen andere valse webzoekmachines, zoals searchinggood.com, easyziptab.com, gosearchsafely.com. Vrijwel allemaal claimen ze verbeterde zoekresultaten te genereren en andere "voordelige functies" aan te bieden (bijv. een snelle toegang tot populaire websites, lokale weersvoorspellingen, valutakoersen, etc.). Het probleem is dat websites zoals splendidsearch.com maar één doel hebben: inkomsten opleveren voor de ontwikkelaars. Vandaar dat in plaats van het bieden van toegevoegde waarde, valse zoekmachines ongewenste doorverwijzingen veroorzaken en gevoelige gegevens verzamelen. Hetzelfde geldt voor applicaties die de browsers kapen.

Hoe werd splendidsearch.com geïnstalleerd op mijn computer?

Zoals hierboven vermeld, wordt splendidsearch.com gepromoot met behulp van allerlei browserkapers. Ontwikkelaars verspreiden deze meestal door een misleidende marketingmethode genaamd 'bundeling' te gebruiken, evenals door opdringerige advertenties. "Bundelen" is in feite een stiekeme installatie van applicaties van externe partijen samen met reguliere (meestal gratis) software. Wat de ontwikkelaars doen, is de "gebundelde" programma's verbergen achter de "Aangepaste/Geavanceerde" opties (of andere secties) van de download- en installatieprocessen. Opdringerige advertenties worden ontworpen om de gebruikers naar onbetrouwbare websites door te verwijzen en om scripts uit te voeren die verschillende ongewenste toepassingen downloaden/installeren. Wat belangrijk is, is dat de overgrote meerderheid van de gebruikers zich doorheen de download-/installatieprocessen haast en de meeste stappen overslaat. Door dit te doen, stellen de gebruikers het systeem bloot aan gevaarlijke infecties en brengen ze hun eigen privacy in gevaar.

Hoe de installatie van mogelijk ongewenste applicaties te vermijden?

Om deze situatie te voorkomen moeten de gebruikers zeer voorzichtig zijn bij het surfen op het internet en tijdens het downloaden/installeren van software. Het is uiterst belangrijk om elke stap van het download en installatieproces te analyseren met behulp van de "Aangepaste" of "Geavanceerde" instellingen. Daarbij moeten de gebruikers alle extra meegeleverde programma's weigeren en alle aanbiedingen weigeren om deze te downloaden/installeren. We raden u aan om downloaders/installers van externe partijen te vermijden, aangezien de meeste daarvan gebruik maken van de "bundeling"-methode (ontwikkelaars promoten ongewenste apps mee). U mag software alleen downloaden via officiële bronnen, met behulp van directe downloadlinks. Het is ook belangrijk om te weten dat opdringerige advertenties er meestal perfect legitiem uitzien, omdat de ontwikkelaars veel middelen investeren in het ontwerpen ervan. Ze herkennen is echter eenvoudig, omdat dergelijke advertenties meestal doorverwijzen naar onbetrouwbare websites, zoals voor gokken, dating voor volwassenen, pornografie en dergelijke. Deze advertenties worden meestal geleverd door adware-applicaties. Daarom raden wij u ten zeerste aan om alle twijfelachtige applicaties en browserinvoegtoepassingen te verwijderen mocht u dergelijke advertenties/doorverwijzingen vaak te zien krijgen. De sleutel tot computerveiligheid is voorzichtigheid. Als uw computer al geïnfecteerd is met splendidsearch.com, dan raden we u aan een scan uit te voeren met Malwarebytes om deze browserkaper automatisch te verwijderen.

De splendidsearch.com website (GIF):

De splendidsearch.com website

Website gepromoot door de Flash Media Start browserkaper:

Website promoot de Flash Media Start browserkaper

Flash Media Start browserkaper in Google Chrome Webwinkel:

Flash Media Start browserkaper in Google Chrome Webwinkel

Website gebruikt om de Music Kingdom browserkaper te promoten:

Website promoot de Music Kingdom browserkaper

Music Kingdom browserkaper in de Google Chrome Webwinkel:

Music Kingdom browserkaper in Google Chrome Webwinkel

splendidsearch.com doorverwijzingen onmiddellijk en automatisch verwijderen: Het handmatig verwijderen van malware kan een lang en gecompliceerd proces zijn, en soms is hier professionele computerkennis voor nodig. Malwarebytes is een professionele tool voor het automatisch verwijderen van malware, en is aanbevolen voor het verwijderen van splendidsearch.com doorverwijzingen. Download het door op de knop hieronder te klikken:
Malwarebytes DOWNLOADEN De gratis scanner controleert of je computer besmet is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Malwarebytes kopen. Beperkte proefperiode van 14 dagen beschikbaar. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

Splendidsearch.com browserkaper verwijderen:

Windows 7 gebruikers:

Toegang

Klik Start ("het Windows Logo" in de linkerbenedenhoek van je desktop), kies Controle Paneel. Zoek naar Programma's en toepassingen.

Windows XP gebruikers:

Toegang

Klik Start, kies Instellingen en klik op Controle Paneel. Zoek en klik op Programma's toevoegen of verwijderen.

Windows 10, Windows 8 gebruikers:

Toegang tot Programma's en Toepassingen (verwijdering) in Windows 10

Klik rechts in de linkerbenedenhoek, in het Snelle Toegang-menu selecteer Controle Paneel. In het geopende schem kies je Programma's en Toepassingen.

Mac OSX gebruikers:

Hoe een programma te verwijderen in OSX (Mac)

Klik op Finder, in het geopende scherm selecteer je Applicaties. Sleep de app van de Applicaties folder naar de Prullenbak (die zich in je Dock bevindt), klik dan rechts op het Prullenbak-icoon en selecteer Prullenbak Leegmaken.

splendidsearch.com browserkaper deinstalleren via Configuratiescherm

In het programma's verwijderen-scherm zoek je naar enige mogelijk ongewenste applicaties, selecteer deze verwijzingen en klik op "Deïnstalleren" of "Verwijderen". 

Na het verwijderen van de mogelijk ongewenste applicatie (die de browserdoorverwijzingen naar de splendidsearch.com website veroorzaakt), scant u best uw computer op enige overblijvende onderdelen of mogelijke malware besmettingen. Gebruik daarvoor aanbevolen malware verwijderingssoftware. 

splendidsearch.com browserkaper verwijderen uit internet browsers:

Video die toont hoe browser doorverwijzingen te verwijderen:

Internet Explorer logoVerwijder de kwaadaardige add-ons uit Internet Explorer:

Verwijdering splendidsearch.com gerelateerde Internet Explorer extensies

Klik op het "tandwiel"icoon Internet Explorer options icon (in de rechterbovenhoek van Internet Explorer) selecteer "Beheer Add-ons". Zoek naar recent geïnstalleerde en verdacht lijkende browser extensies en schakel deze uit.

Verander uw startpagina:

Verwijding splendidsearch.com uit Internet Explorer startpagina

Klik op het "tandwiel" icoon Internet Explorer options icon (in de rechterbovenhoek van Internet Explorer), selecteer "Internet Opties", verwijder hxxp://splendidsearch.com in het geopende venster en voer het domein van uw voorkeur in, wat geopend zal worden iedere keer dat u Internet Explorer opent. Of typ about: blank om een nieuwe pagina te openen in Internet Explorer.

Verander uw standaard zoekmachine:

Verwijdering splendidsearch.com uit Internet Explorer standaard zoekmachine

Klik op het "tandwiel" icoon Internet Explorer options icon (in de rechterbovenhoek van Internet Explorer), selecteer "Add-ons beheren". In het geopende venster, selecteer "Zoek Netwerken", en stel "Google", "Bing", of een andere zoekmachine naar keuze in als standaard en verwijder dan "splendidsearch.com".

Optionele methode:

Als je problemen blijft hebben met het verwijderen van splendidsearch.com doorverwijzingen dan kan je je Internet Explorer instellingen terug op standaard zetten.

Windows XP gebruikers: Klik op Start, klik Uitvoeren, in het geopende scherm typ inetcpl.cpl. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows XP

Windows Vista en Windows 7 gebruikers: Klik op het Windows logo, in de start-zoekbox typ inetcpl.cpl en klik op enter. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 7

Windows 8 gebruikers: Open Internet Explorer en klik op het "tandwiel" icoon. Selecteer Internet Opties. In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab en klik je op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - toegang

In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - Internet opties Geavanceerd tab

Klik op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 8 - klik op de herstellen-knop in Internet opties Geavanceerd-tab

Bevestig dat je de Internet Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen - Klik op de Herstellen-knop.

Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen

Google Chrome logoVerwijder de kwaadaardige extensies uit Google Chrome:

Verwijdering splendidsearch.com gerelateerde Google Chrome extensies

Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer 'Meer hulpprogramma's' en klik op 'Extensies'. Zoek "Flash Media Start", "Music Kingdom" en/of onlangs geïnstalleerde verdachte browser-add-ons en verwijder ze.

Verander uw startpagina:

Verwijdering splendidsearch.com uit Google Chrome startpagina

Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer "Instellingen". Klik in het gedeelte "Bij opstarten" op "Pagina's instellen", schakel "Flash Media Start" of "Music Kingdom" (of andere extensies) uit en zoek naar de browserkaper URL (hxxp://www.splendidsearch.com). Klik op de drie vertikale puntjes en selecteer "verwijderen". 

Verander uw standaardzoekmachine:

Verwijdering splendidsearch.com uit Google Chrome standaard zoekmachine

Om uw standaardzoekmachine in Google Chrome wijzigen: klik op het Chrome-menupictogram Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer "Instellingen", klik in het gedeelte "Zoeken" op "Zoekmachines beheren ...", verwijder "Flash Media Start" of "Music Kingdom" (of andere extensies), zoek naar "splendidsearch.com" en voeg toe of selecteer uw voorkeursdomein.

Optionele methode:

Als je problemen hebt met het verwijderen van splendidsearch.com doorverwijzingen, reset dan de instellingen van je Google Chrome browser. Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome) en selecteer Instellingen. Scroll naar onder. Klik op de link Geavanceerd....

Google Chrome reset instellingen stap 1

Nadat je helemaal naar benden hebt gescrolld klik je op  Resetten (Instellingen terugzetten naar de oorspronkelijke standaardwaarden)-knop.

Google Chrome instellingen resetten stap 2

In het geopende scherm, bevestig dat je de Google Chrome instellingen wilt resetten door op de 'resetten'-knop te klikken. 

Google Chrome instellingen resetten stap 3

Mozilla Firefox logoVerwijder de kwaadaardige plug-ins uit Mozilla Firefox:

Verwijdering splendidsearch.com gerelateerde Mozilla Firefox extensies

Klik op het Firefox menu firefox menu icon (n de rechterbovenhoek van het hoofdscherm) selecteer "Add-ons". Klik op "Extensies" en verwijder "Flash Media Start", "Music Kingdom", en alle recent geïnstalleerde en verdachte browser plug-ins.

Verander uw startpagina:

Verwijdering splendidsearch.com uit Mozilla Firefox startpagina

Om de startpagina te veranderen, klik op het Firefox menu firefox menu icon (in de rechterbovenhoek van het hoofdscherm), selecteer "Opties" en in het geopende venster en verwijdert u hxxp://splendidsearch.com en voert u het domein van uw voorkeur in, dat zal openen iedere keer dat u Mozilla Firefox opstart.

Verander uw standaard zoekmachine:

Verwijdering splendidsearch.com uit Mozilla Firefox standaard zoekmachine

In de URL adres-balk, typ about:config en druk op Enter.
Klik op "I'll be careful, I promise!/Ik beloof dat ik voorzichtig zal zijn!".
In de zoekbalk bovenaan, typ: "moz-extension"
Klik met de rechtermuisknop op de gevonden voorkeuren en selecteer "Reset" om de standaardwaarden te herstellen.

Optionele methode:

Computergebruikers die problemen blijven hebben met het verwijderen van splendidsearch.com doorverwijzingen kunnen de Mozilla Firefox instellingen naar standaard herstellen.

Open Mozilla Firefox, in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster klik je op het Firefox menu firefox menu icon, in het geopende keuzemenu kies je het Open Help Menu-icoon firefox help menu

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - toegang

Klik dan op Probleemoplossing-informatie.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Toegang

In het geopende scherm klik je op de Firefox Herstellen knop.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Klik op de 'Herstellen'-Knop

In het geopende scherm bevestig je dat je de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard wil herstellen door op de Herstellen-knop te klikken.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - bevestig het herstel dor op de 'Herstellen'-knop te klikken

safari browser logoVerwijder kwaadaardige extensies uit Safari:

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 1

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is en klik op het Safari menu, selecteer dan Voorkeuren…

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 2

In het Voorkeuren-venster selecteer je de Extensies-tab. Zoek alle recent geïnstalleerde en verdachte extensies en verwijder deze.

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 3

In het voorkeuren-venster selecteer je het Algemeen-tabblad en verzeker je je ervan dat je startpagina staat ingesteld op de URL van je voorkeur, als het gewijzigd werd door een browser hijacker kan je dit hier terug aanpassen.

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 4

In het voorkeuren-venster selecteer je het Zoeken-tabblad en verzeker je je ervan dat je favoriete internet-zoekmachine geselecteerd werd.

Optionele methode:

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is en klik op het Safari-menu. In het keuzemenu selecteer je Geschiedenis en Website Data verwijderen…

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 5

In het geopende scherm seleceer je alle geschiedenis en klik je op de Geschiedenis Verwijderen-knop.

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 6

Microsoft Edge (Chromium) logoKwaadaardige extensies verwijderen uit Microsoft Edge:

Browserkapers verwijderen uit Microsoft Edge stap 1

Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), selecteer "Extensies". Zoek naar recent geïnstalleerde en verdachte browser add-ons, en verwijder ze.

De startpagina en nieuwe tabbladen wijzigen:

Browserkapers verwijderen uit Microsoft Edge stap 2

Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), selecteer "Instellingen". In het onderdeel "Bij het opstarten" zoekt u de naam van de browserkaper en klikt u op  "Uitschakelen".

Uw standaard zoekmachine wijzigen:

Browserkapers verwijderen uit Microsoft Edge stap 3

Om uw standaard zoekmachine te wijzigen in Microsoft Edge: klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), selecteer "Privacy en diensten", scroll naar onder en selecteer "Adresbalk". In het onderdeel "Zoekmachines gebruikt in de zoekbalk" zoekt u de naam van de ongewenste zoekmachine. Als u die hebt gevonden klikt u op de "Uitschakelen"-knop daarnaast. U kunt ook klikken op "Zoekmachines beheren", om in het geopende menu de ongewenste zoekmachine terug te vinden. Klik op het puzzel-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram daarnaast en selecteer "Uitschakelen".

Optionele methode:

Als u problemen bljft ondervinden met het verwijderen van de splendidsearch.com doorverwijzingen, herstel dan uw Microsoft Edge browserinstellingen. Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge) en selecteer Instellingen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 1

In het geopende menu selecteert u Opnieuw instellen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 2

Selecteer Instellingen naar hun standaardwaarden herstellen. In het geopende scherm bevestigt u dat u de Microsoft Edge-instellingen naar hun standaardwaarden wilt herstellen door op de knop Opnieuw instellen te klikken.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 3

  • Als dit niet helpt, volg dan deze alternatieve instructies waarin wordt uitgelegd hoe de Microsoft Edge browser te herstellen.

Samenvatting:

Samenvatting browser hijacker 1Een browser hijacker is een soort adware die de instellingen van de internetbrowsers van gebruikers wijzigt door de startpagina en standaard zoekmachine toe te wijzen aan een ongewenste website. Meestal infiltreert dit soort adware de besturingssystemen van de gebruiker via gratis software downloads. Als je download beheerd wordt door een download cliënt, verzeker je er dan van de installatie van geadverteerde werkbalken of applicaties te weigeren als deze je startpagina of standaard zoekmachine willen wijzigen.

Hulp bij de verwijdering:

Als je problemen ervaart bij het verwijderen van splendidsearch.com doorverwijzingen uit je internet browsers, vraag dan om hulp in ons malware verwijderingsforum.

Post een commentaar:
Als je bijkomende informatie hebt over splendidsearch.com doorverwijzingen of z'n verwijdering, gelieve dan je kennis te delen in de onderstaande commentaren.

Bron: https://www.pcrisk.com/removal-guides/15347-splendidsearch-com-browser-hijacker

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Verwijderingsinstructies in andere talen
Instructies voor het verwijderen van de software
QR Code
splendidsearch.com doorverwijzingen QR code
Een QR code (Quick Response Code) is een code die door toestellen kan gelezen worden en die URL's en andere informatie bevat. Deze code kan gelezen worden met de camera van een smartphone of tablet. Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van splendidsearch.com doorverwijzingen op je mobiele toestel.
Door ons aanbevolen:

Maak vandaag nog komaf met splendidsearch.com doorverwijzingen

▼ VERWIJDER DEZE NU met Malwarebytes

Platform: Windows

Oordeel van de redactie over Malwarebytes:
Zeer goed!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of je computer besmet is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Malwarebytes kopen. Beperkte proefperiode van 14 dagen beschikbaar.