FacebookTwitterLinkedIn

Verwijderingsstappen voor "Managed by Your Organization" functie van Edge browsers

Ook bekend als: "Managed by Your Organization" functie
Schadeniveau: Medium

Wat is de "Managed by Your Organization" functie?

"Managed by Your Organization" is een functie op Microsoft Edge-browsers. Het doel hiervan is om beheerders/managers in staat te stellen de werking van browsers binnen een instelling aan te passen. Binnen een organisatie kunnen met deze functie bijvoorbeeld verschillende beleidsregels worden ingesteld voor browsen en browsers.

De functie "Beheerd door uw organisatie" wordt echter vaak misbruikt door kwaadaardige extensies, zoals browserkapers, adware en andere ongewenste software. In deze context wordt deze functionaliteit gebruikt om meer grip te krijgen op browsers, meer controle te krijgen over hun instellingen en toegang te krijgen tot opgeslagen gegevens.

Managed by Your Organization functie op Microsoft Edge

"Managed by Your Organization" functie overzicht

"Managed by Your Organization" is een veelzijdige beheertool voor de Edge-browser. Het wordt vaak gebruikt om beleidsregels te implementeren in verschillende instellingen. Deze functie kan worden gebruikt om lijsten met geblokkeerde websites te maken, standaard URL's voor de startpagina van de browser in te stellen, extensies te installeren, gebruikers te beperken in het wijzigen van browserinstellingen, enzovoort.

Het wordt echter misbruikt door kwaadaardige browser-targeting software. Met "Managed by Your Organization" kunnen kwaadaardige extensies alle mogelijkheden gebruiken om de browsers van slachtoffers te beheren. Het wordt ook gebruikt als een persistentiebeveiligingsmechanisme dat voorkomt dat gebruikers de ongewenste/schadelijke software verwijderen.

"Managed by Your Organization" wordt vaak gebruikt door browserkapers. Ze brengen wijzigingen aan in de browserinstellingen (bijv. standaardzoekmachine, startpagina, URL van nieuwe tabbladen/vensters, enz. Browser-hijacking promoot meestal valse zoekmachines via de omleidingen.

Deze websites zijn meestal niet in staat om zoekresultaten te leveren, zodat ze landen op legitieme internetzoeksites (bijv. Bing, Google, Yahoo, enz.). In zeldzame gevallen genereren valse zoekmachines onnauwkeurige zoekresultaten die doorspekt zijn met gesponsorde, onbetrouwbare, bedrieglijke en zelfs gevaarlijke inhoud.

Software die de functie "Managed by Your Organization" implementeert, kan ook adware-achtige mogelijkheden hebben (d.w.z. ongewenste/misdadige advertenties weergeven) of andere schadelijke functionaliteiten.

Browserkapers en andere ongewenste extensies verzamelen meestal gevoelige gebruikersgegevens. Interessante informatie kan zijn: bezochte URL's, bekeken webpagina's, zoekopdrachten, internetcookies, inloggegevens (gebruikersnamen/wachtwoorden), persoonlijk identificeerbare gegevens, creditcardnummers, enzovoort. De verzamelde gegevens kunnen vervolgens worden verkocht aan derden of op een andere manier worden misbruikt voor winst.

Samengevat kan de aanwezigheid van kwaadaardige software op apparaten leiden tot systeeminfecties, ernstige privacyproblemen, financieel verlies en zelfs identiteitsdiefstal.

Als u de vermelding "Managed by Your Organization" in het hoofdmenu van uw Edge-browser detecteert, controleer de browser/het systeem dan op ongewenste software en verwijder deze onmiddellijk.

Overzicht bedreiging:
Naam Microsoft Edge - Managed by Your Organization
Type bedreiging Browser Hijacker, Redirect, Search Hijacker, Toolbar, Ongewenst Nieuw Tabblad
Aangetaste browserinstellingen Homepage, URL nieuw tabblad, standaard zoekmachine.
Symptomen Gemanipuleerde instellingen van de internetbrowser (startpagina, standaard internetzoekmachine, instellingen nieuwe tabbladen). Gebruikers worden gedwongen om de website van de kaper te bezoeken en op internet te zoeken met hun zoekmachines.
Verspreidingsmethodes Misleidende pop-upadvertenties, gratis software-installaties (bundeling).
Schade Tracken van internetbrowsers (mogelijke privacyproblemen), weergeven van ongewenste advertenties, omleidingen naar dubieuze websites.
Malware verwijderen (Windows)

Om mogelijke malware-infecties te verwijderen, scant u uw computer met legitieme antivirussoftware. Onze beveiligingsonderzoekers raden aan Combo Cleaner te gebruiken.
▼ Combo Cleaner voor Windows Downloaden
Gratis scanner die controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.

Browser hijacker voorbeelden

Naast Microsoft Edge-browsers is "Managed by your organization" een functie op Google Chrome-browsers - en deze wordt ook misbruikt door malafide software. Platyhelminthes, SaxifragaGranulata, Bovidae, AnasPlatyrhynchos, EryopsMegacephalus en Cirrus zijn slechts enkele voorbeelden van kwaadaardige extensies die deze functie gebruiken op Edge-browsers.

Het is opmerkelijk dat browser hijackers en andere ongewenste software vaak legitiem en onschadelijk lijken. Ze kunnen ook een breed scala aan "handige" en "voordelige" functies aanbieden. Deze functies werken echter zelden zoals geadverteerd, en in de meeste gevallen - werken ze helemaal niet.

We moeten benadrukken dat zelfs als een browserextensie of een toepassing precies werkt zoals aangegeven in het promotiemateriaal, dit geen garantie is voor legitimiteit of veiligheid.

Hoe is software met de functie "Managed by Your Organization" op uw computer geïnstalleerd?

De marketingtechniek bundelen - het parkeren van reguliere programma-installaties met ongewenste/malafide toevoegingen - wordt gebruikt om malafide software te verspreiden.

Het risico dat gebundelde inhoud onbedoeld op het apparaat terechtkomt, wordt verhoogd door te downloaden van onbetrouwbare bronnen (bijv. freeware en websites waar gratis bestanden worden gehost, Peer-to-Peer netwerken voor het delen van bestanden, enz.) en door nalatig om te gaan met installaties (bijv. voorwaarden negeren, stappen overslaan, "Easy/Quick" instellingen gebruiken, enz.)

Dubieuze software wordt ook gepromoot op legitiem uitziende download webpagina's en scam sites. De meeste gebruikers komen op deze pagina's terecht via omleidingen die worden gegenereerd door verkeerd gespelde URL's, websites die gebruik maken van malafide advertentienetwerken, opdringerige advertenties, spammeldingen in de browser of geïnstalleerde adware.

Bovendien wordt dergelijke software steeds meer verspreid door opdringerige advertenties. Als er op wordt geklikt, kunnen sommige van deze advertenties scripts uitvoeren om downloads/installaties uit te voeren zonder toestemming van de gebruiker.

Hoe vermijdt u de installatie van browser hijackers?

We raden u ten zeerste aan om software te onderzoeken voordat u het downloadt of koopt. Bovendien moeten alle downloads afkomstig zijn van officiële en geverifieerde kanalen. Installatieprocessen moeten met voorzichtigheid worden behandeld. Daarom raden we aan om de voorwaarden te lezen, de beschikbare opties te inspecteren, de instellingen "Aangepast" of "Geavanceerd" te gebruiken en alle extra apps, extensies, tools, functies, enz. uit te schakelen.

We raden u ook aan om voorzichtig te zijn tijdens het browsen omdat frauduleuze en gevaarlijke online inhoud meestal legitiem en onschadelijk lijkt. Opdringerige advertenties kunnen er bijvoorbeeld onschuldig uitzien, maar ze leiden om naar onbetrouwbare en twijfelachtige websites (bijv. scam-promoting, gokken, pornografie, adult dating, enz.)

Als u voortdurend dit soort advertenties en/of omleidingen tegenkomt, moet u uw apparaat inspecteren en onmiddellijk alle verdachte toepassingen en browserextensies/plug-ins verwijderen. Als uw computer al geïnfecteerd is, raden we u aan een scan uit te voeren met Combo Cleaner om schadelijke software automatisch te verwijderen.

Misleidende website die een kwaadaardig installatieprogramma voor software promoot met de functie "beheerd door uw organisatie":

Misleidende website die een kwaadaardig installatieprogramma voor software promoot met de functie Managed by Your Organization

"Managed by your organization" vermelding kan worden verwijderd uit Microsoft Edge door:

Stap 1: Microsoft Edge opnieuw instellen (merk op dat de volledige browsegeschiedenis en opgeslagen gegevens [bijv. accountgegevens, websitevoorkeuren, enz.] worden verwijderd en de browser wordt teruggezet naar de oorspronkelijke staat).

Sluit Microsoft Edge af met Windows Taakbeheer:

Sluit Microsoft Edge af met Windows Taakbeheer

 • Navigeer naar map "C:\Users[gebruikersnaam]\AppData" en verwijder de map "Edge".Sluit Microsoft Edge af met Windows Taakbeheer

Stap 2: Ongewenste vermeldingen verwijderen (indien aanwezig) in de Register-editor van Windows:

Open het Windows-hulpprogramma "Uitvoeren" door met de rechtermuisknop op het Windows-pictogram in de taakbalk te klikken of door tegelijkertijd op de toetsen "CTRL" en "R" te drukken.
Voer "regedit" in en druk op Enter.

Sluit Microsoft Edge af met Windows Taakbeheer

 • Navigeer naar "Computer\HKEY_CURRENT_USER" en verwijder "Edge".
  Navigeer naar "ComputerHKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\PoliciesMicrosoft" en verwijder "Edge".

Sluit Microsoft Edge af met Windows Taakbeheer

Stap 3: De mappen van het groepsbeleid verwijderen.

Schakel de weergave "Verborgen bestanden" in (instructies voor het inschakelen van deze functie), als deze nog niet is ingeschakeld.
Navigeer naar de map "\Windows\System32" en verwijder de mappen "GroupPolicy" en "GroupPolicyUsers" (voor het verwijderen heeft u beheerdersrechten nodig).

Sluit Microsoft Edge af met Windows Taakbeheer

 • Open het Windows-hulpprogramma "Uitvoeren" door met de rechtermuisknop op het Windows-pictogram in de taakbalk te klikken en "Uitvoeren" te selecteren, of druk tegelijkertijd op de knoppen "CTRL" en "R".
  Voer "cmd" in en druk op enter.

Sluit Microsoft Edge af met Windows Taakbeheer

 • Voer "gpupdate /force" in en druk op Enter.
 • Sluit Microsoft Edge af met Windows Taakbeheer
 • Wacht tot de opdracht is uitgevoerd en start het systeem opnieuw op.
  Stap 4: De restanten verwijderen.

  Open het "Configuratiescherm", navigeer naar "Programma's en onderdelen" ("Configuratiescherm") en verwijder alle twijfelachtige/ongewenste toepassingen.
  Voer betrouwbare antivirussoftware uit, voer een volledige systeemscan uit en verwijder alle gedetecteerde bedreigingen.

Onmiddellijke automatische malwareverwijdering: Handmatig de dreiging verwijderen, kan een langdurig en ingewikkeld proces zijn dat geavanceerde computer vaardigheden vereist. Combo Cleaner is een professionele automatische malware verwijderaar die wordt aanbevolen om malware te verwijderen. Download het door op de onderstaande knop te klikken:
▼ DOWNLOAD Combo Cleaner De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

Ongewenste software verwijderen:

Windows 10 gebruikers:

Toegang tot Programma's en Toepassingen (verwijdering) in Windows 10

Klik rechts in de linkerbenedenhoek, in het Snelle Toegang-menu selecteer Controle Paneel. In het geopende schem kies je Programma's en Toepassingen.

Windows 7 gebruikers:

Toegang

Klik Start ("het Windows Logo" in de linkerbenedenhoek van je desktop), kies Controle Paneel. Zoek naar Programma's en toepassingen.

macOS (OSX) gebruikers:

Hoe een programma te verwijderen in OSX (Mac)

Klik op Finder, in het geopende scherm selecteer je Applicaties. Sleep de app van de Applicaties folder naar de Prullenbak (die zich in je Dock bevindt), klik dan rechts op het Prullenbak-icoon en selecteer Prullenbak Leegmaken.

Ongewenste toepassing verwijderen via het Configuratiescherm

In het venster met verwijderingsprogramma's: zoek naar recentelijk geïnstalleerde verdachte toepassingen, selecteer deze en klik op "Verwijderen" of "Uninstall".

Nadat u de mogelijk ongewenste toepassingen hebt verwijderd, scant u uw computer op resterende ongewenste onderdelen. Gebruik de aanbevolen malwareverwijderingssoftware om uw computer te scannen.

Schadelijke extensies verwijderen uit internetbrowsers:

Video die laat zien hoe u browseromleidingen verwijdert:

Google Chrome logoVerwijder schadelijke extensies uit Google Chrome:

Het verwijderen van kwaadaardige Google Chrome-extensies

Klik op het menupictogram van ChromeGoogle Chrome menupictogram(in de rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer "Extensies" en klik op "Extensies beheren". Zoek onlangs geïnstalleerde verdachte extensies, selecteer deze vermeldingen en klik op "Verwijderen".

Wijzig uw startpagina:

De startpagina van Google Chrome wijzigen

Klik op het menupictogram van Google ChromeGoogle Chrome menupictogram(rechtsboven in Google Chrome), selecteer "Instellingen". Schakel in de sectie "Bij opstarten" de verdachte extensie uit, zoek naar de gepromote URL onder de optie "Een specifieke of set pagina's openen". Als deze aanwezig is, klik dan op het pictogram met de drie verticale stippen en selecteer "Verwijderen".

Wijzig uw standaard zoekmachine:

De standaardzoekmachine van Google Chrome wijzigen

Uw standaardzoekmachine wijzigen in Google Chrome: Klik op het menupictogram van Google ChromeGoogle Chrome menupictogram(in de rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer "Instellingen", klik in het gedeelte "Zoekmachine" op "Zoekmachines beheren...", zoek in de geopende lijst naar de gepromote URL, klik wanneer u deze vindt op de drie verticale puntjes in de buurt van deze URL en selecteer "Verwijderen".

Als u problemen blijft houden met browseromleidingen en ongewenste advertenties - Reset Google Chrome.

Optionele methode:

Als je problemen hebt met het verwijderen van "managed by your organization" functie, reset dan de instellingen van je Google Chrome browser. Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome) en selecteer Instellingen. Scroll naar onder. Klik op de link Geavanceerd....

Google Chrome reset instellingen stap 1

Nadat je helemaal naar benden hebt gescrolld klik je op  Resetten (Instellingen terugzetten naar de oorspronkelijke standaardwaarden)-knop.

Google Chrome instellingen resetten stap 2

In het geopende scherm, bevestig dat je de Google Chrome instellingen wilt resetten door op de 'resetten'-knop te klikken. 

Google Chrome instellingen resetten stap 3

Mozilla Firefox logoVerwijder schadelijke extensies uit Mozilla Firefox:

Het verwijderen van kwaadaardige Mozilla Firefox-extensies

Klik op het firefox-menupictogramfirefox menupictogram(in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster), selecteer "Add-ons en thema's". Klik op "Extensies", zoek in het geopende venster onlangs geïnstalleerde verdachte extensies, klik op de drie puntjes en klik vervolgens op "Verwijderen".

Wijzig uw startpagina:

De startpagina van Mozilla Firefox wijzigen

Om uw startpagina opnieuw in te stellen, klikt u op het firefox-menupictogramfirefox menupictogram(in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster) en selecteert u vervolgens "Instellingen". In het geopende venster schakelt u de verdachte extensie uit, verwijdert u de gepromote URL en voert u uw voorkeursdomein in, dat telkens wordt geopend wanneer u Mozilla Firefox opstart.

Wijzig uw standaardzoekmachine:

De standaardzoekmachine van Mozilla Firefox wijzigen

Typ in de URL-adresbalk "about:config" en druk op Enter. Klik op "Accepteer het risico en ga verder".

Typ in de zoekfilter bovenaan: "extensionControlled". Stel beide resultaten in op "false" door te dubbelklikken op elke invoer of door te klikken op de Mozilla Firefox switch about:config entry buttonknop.

Optionele methode:

Computergebruikers die problemen blijven hebben met het verwijderen van "managed by your organization" functie kunnen de Mozilla Firefox instellingen naar standaard herstellen.

Open Mozilla Firefox, in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster klik je op het Firefox menu firefox menu icon, in het geopende keuzemenu kies je het Open Help Menu-icoon firefox help menu

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - toegang

Klik dan op Probleemoplossing-informatie.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Toegang

In het geopende scherm klik je op de Firefox Herstellen knop.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Klik op de 'Herstellen'-Knop

In het geopende scherm bevestig je dat je de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard wil herstellen door op de Herstellen-knop te klikken.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - bevestig het herstel dor op de 'Herstellen'-knop te klikken

safari browser logoVerwijder kwaadaardige extensies uit Safari:

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 1

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is en klik op het Safari menu, selecteer dan Voorkeuren…

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 2

In het Voorkeuren-venster selecteer je de Extensies-tab. Zoek alle recent geïnstalleerde en verdachte extensies en verwijder deze.

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 3

In het voorkeuren-venster selecteer je het Algemeen-tabblad en verzeker je je ervan dat je startpagina staat ingesteld op de URL van je voorkeur, als het gewijzigd werd door een browser hijacker kan je dit hier terug aanpassen.

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 4

In het voorkeuren-venster selecteer je het Zoeken-tabblad en verzeker je je ervan dat je favoriete internet-zoekmachine geselecteerd werd.

Optionele methode:

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is en klik op het Safari-menu. In het keuzemenu selecteer je Geschiedenis en Website Data verwijderen…

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 5

In het geopende scherm seleceer je alle geschiedenis en klik je op de Geschiedenis Verwijderen-knop.

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 6

Microsoft Edge (Chromium) logoKwaadaardige extensies verwijderen uit Microsoft Edge:

Browserkapers verwijderen uit Microsoft Edge stap 1

Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), selecteer "Extensies". Zoek naar recent geïnstalleerde en verdachte browser add-ons, en verwijder ze.

De startpagina en nieuwe tabbladen wijzigen:

Browserkapers verwijderen uit Microsoft Edge stap 2

Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), selecteer "Instellingen". In het onderdeel "Bij het opstarten" zoekt u de naam van de browserkaper en klikt u op  "Uitschakelen".

Uw standaard zoekmachine wijzigen:

Browserkapers verwijderen uit Microsoft Edge stap 3

Om uw standaard zoekmachine te wijzigen in Microsoft Edge: klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), selecteer "Privacy en diensten", scroll naar onder en selecteer "Adresbalk". In het onderdeel "Zoekmachines gebruikt in de zoekbalk" zoekt u de naam van de ongewenste zoekmachine. Als u die hebt gevonden klikt u op de "Uitschakelen"-knop daarnaast. U kunt ook klikken op "Zoekmachines beheren", om in het geopende menu de ongewenste zoekmachine terug te vinden. Klik op het puzzel-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram daarnaast en selecteer "Uitschakelen".

Optionele methode:

Als u problemen bljft ondervinden met het verwijderen van de "managed by your organization" functie, herstel dan uw Microsoft Edge browserinstellingen. Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge) en selecteer Instellingen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 1

In het geopende menu selecteert u Opnieuw instellen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 2

Selecteer Instellingen naar hun standaardwaarden herstellen. In het geopende scherm bevestigt u dat u de Microsoft Edge-instellingen naar hun standaardwaarden wilt herstellen door op de knop Opnieuw instellen te klikken.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 3

 • Als dit niet helpt, volg dan deze alternatieve instructies waarin wordt uitgelegd hoe de Microsoft Edge browser te herstellen.

Samenvatting:

Samenvatting browser hijacker 1Een browser hijacker is een soort adware die de instellingen van de internetbrowsers van gebruikers wijzigt door de startpagina en standaard zoekmachine toe te wijzen aan een ongewenste website. Meestal infiltreert dit soort adware de besturingssystemen van de gebruiker via gratis software downloads. Als je download beheerd wordt door een download cliënt, verzeker je er dan van de installatie van geadverteerde werkbalken of applicaties te weigeren als deze je startpagina of standaard zoekmachine willen wijzigen.

Hulp bij de verwijdering:

Als je problemen ervaart bij het verwijderen van "managed by your organization" functie uit je internet browsers, vraag dan om hulp in ons malware verwijderingsforum.

Post een commentaar:
Als je bijkomende informatie hebt over "managed by your organization" functie of z'n verwijdering, gelieve dan je kennis te delen in de onderstaande commentaren.

Bron: https://www.pcrisk.com/removal-guides/28603-edge-qmanaged-by-your-organizationq-browser-hijacker

Veelgestelde vragen (FAQ)

Welke schade kan software veroorzaken die de functie "Managed by Your Organization" gebruikt?

Software die gebruikmaakt van de functie "Managed by Your Organization" kan misleidende/malafide inhoud promoten door advertenties weer te geven en/of omleidingen te veroorzaken - dit kan leiden tot een groot aantal ernstige problemen (bijv. systeeminfecties, privacyproblemen, financiële verliezen, enz.) Het is waarschijnlijk dat deze software gegevens kan traceren - daarom wordt het beschouwd als een bedreiging voor de privacy van gebruikers.

Wat doet software die de functie "Managed by Your Organization" gebruikt?

Software die deze functie gebruikt, kan het uiterlijk en gedrag van browsers wijzigen. Gebruikers kunnen last krijgen van omleidingen naar verdachte sites, schadelijke advertenties tegenkomen, hun browserinstellingen niet kunnen wijzigen, enzovoort. De software kan ook bestaande kwetsbaarheden misbruiken om de infectie te bevorderen. Het bijhouden van gegevens is ook standaard.

Hoe genereren de ontwikkelaars inkomsten?

De ontwikkelaars kunnen inkomsten genereren via affiliate programma's door het promoten van websites, toepassingen, extensies, diensten, producten, enz. De promotie kan plaatsvinden via geleverde advertenties of gegenereerde omleidingen. Bovendien kan de verzamelde kwetsbare informatie worden verkocht aan derden.

Verwijdert Combo Cleaner software met de functie "Managed by Your Organization"?

Ja, Combo Cleaner kan allerlei bedreigingen verwijderen, waaronder browser hijackers, adware, PUA's en andere ongewenste/malafide software. Houd er rekening mee dat handmatige verwijdering (uitgevoerd zonder beveiligingstools) ineffectief kan zijn. In sommige gevallen blijven verschillende bestandsresten verborgen in het systeem nadat de software handmatig is verwijderd. De overgebleven onderdelen kunnen blijven draaien en problemen veroorzaken. Bovendien kunnen verwijderingsgerelateerde instellingen ontoegankelijk zijn als er malafide software is geïnstalleerd. Daarom is een grondige verwijdering essentieel.

▼ Toon discussie

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Over ons

PCrisk is een cyberbeveiligingsportaal dat internetgebruikers informeert over de nieuwste digitale bedreigingen. Onze inhoud wordt verstrekt door beveiligingsexperts en professionele malware onderzoekers. Lees meer over ons.

Verwijderingsinstructies in andere talen
Instructies voor het verwijderen van de software
QR Code
Managed by Your Organization functie QR code
Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van "Managed by Your Organization" functie op je mobiele toestel.
Wij raden aan:

Verwijder vandaag nog Windows malware infecties:

▼ VERWIJDER HET NU
Download Combo Cleaner

Platform: Windows

Beoordeling van de redactie voor Combo Cleaner:
Oordeel van de redactieUitmuntend!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.