FacebookTwitterLinkedIn

Hoe verwijdert u een extensie die wordt 'Beheerd door uw organisatie' in Chrome?

Ook bekend als: 'Beheerd door uw organisatie'-functie
Schadeniveau: Medium

Verwijderingsinstructies 'Beheerd door uw organisatie'

Wat is 'Beheerd door uw organisatie'?

'Beheerd door uw organisatie' is een van de functies van Google Chrome (te vinden in het hoofdmenu) waarmee beheerders browsers kunnen beheren (verschillende beleidsregels instellen) voor gebruikers in hun organisatie. Normaal gesproken is deze functie aanwezig in Chrome-browsers die worden beheerd door een organisatie, groep. Hoewel het mogelijk is dat gewone gebruikers die hun browsers niet door een organisatie laten beheren, deze functie ook kunnen zien. Er zijn gevallen waarin "Beheerd door uw organisatie" wordt weergegeven in de browserinstellingen vanwege een geïnstalleerde potentieel ongewenste toepassing (PUA), zoals een browserkaper of zelfs een kwaadaardige toepassing.

chrome managed by your organization browserkaper

Met de functie 'Beheerd door uw organisatie' voor beleidsbeheer kunnen beheerders extensies installeren, de toegang tot verschillende pagina's blokkeren, het adres van de startpagina instellen, de functie 'Afdrukken' uitschakelen en bepalen hoe browsers in het algemeen werken. Dit beleid kan echter ook worden beheerd door een browserkaper of een kwaadaardige app die gebruikers zonder het te weten op hun browser hebben geïnstalleerd. Het is bekend dat een van de browserkapers die het Chrome-beleid kan instellen OptimumSearch is. Als de melding "Beheerd door uw organisatie" in het hoofdmenu van Chrome verschijnt vanwege OptimumSearch of een andere ongewenste app, dan moet het zo snel mogelijk worden verwijderd. Een andere reden om dergelijke apps niet te installeren, is dat ze nep-zoekmachines promoten door de instellingen van de browser te wijzigen en dat kunnen worden ontworpen om gebruikers en hun surfgedrag te bespioneren. Browserkapers wijzigen instellingen zoals adres van de standaardzoekmachine, homepage en nieuw tabbladen. Ze wijzen deze toe aan het adres van een nep-zoekmachine, zodat gebruikers gedwongen worden om die te bezoeken telkens ze hun browser openen, een nieuw tabblad openen of zoekopdrachten in de URL-balk invoeren. Ook is het gebruikelijk dat browserkapers informatie verzamelen over het surfgedrag van de gebruiker. In de meeste gevallen verzamelen ze details zoals IP-adressen, geolocaties, ingevoerde zoekopdrachten, URL's van bezochte websites enzovoort. Er zijn echter apps van dit type die ook persoonlijke gegevens kunnen registreren. Het is gebruikelijk dat hun ontwikkelaars de verzamelde informatie verkopen aan derden (mogelijk cybercriminelen) die deze misbruiken om inkomsten te genereren. Dergelijke acties kunnen problemen veroorzaken met betrekking tot de veiligheid van de browser, privacy of zelfs identiteitsdiefstal. Hieronder vindt u instructies voor het verwijderen van de functie "Beheerd door uw organisatie" (ongewenste instelling) uit Chrome.

Overzicht bedreiging:
Naam Managed by your organization
Type bedreiging Browserkaper, doorverwijzing, zoekmachinekaper, werkbalk, ongewenste nieuwe tabbladen.
Detectienamen (van een valse Adobe Photoshop crackingtool die de "Beheerd door uw organisatie"-functie inschakelt) Avast (Win32:AdwareSig [Adw]), BitDefender (Adware.Agent.YCA), ESET-NOD32 (een variant van MSIL/ClassInstaller.A Potentially Unwanted), Kaspersky (Not-a-virus:HEUR:AdWare.MSIL.KabanInst.gen), volledige detectielijst (VirusTotal)
Gewijzigde browserinstellingen Homepage, URL nieuwe tabbladen, standaard zoekmachine
Symptomen Internetinstellingen worden gewijzigd (startpagina, zoekmachine, nieuwe tabs). Gebruikers worden gedwongen de website van de kapers te bezoeken en hun zoekmachines te gebruiken.
Distributiemethodes Misleidende pop-ups met advertenties, gratis software installers (bundling), valse Flash Player installers.
Schade Spionage van gebruikers via de browser (mogelijke privacyschendingen), vertonen van ongewenste advertenties, doorverwijzingen naar verdachte websites.
Malware verwijderen (Windows)

Om mogelijke malware-infecties te verwijderen, scant u uw computer met legitieme antivirussoftware. Onze beveiligingsonderzoekers raden aan Combo Cleaner te gebruiken.
▼ Combo Cleaner voor Windows Downloaden
Gratis scanner die controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.

Andere voorbeelden van browserkapers zijn Sealoid, Spinyon and SearchConverter. Het is gebruikelijk dat apps van dit type nuttig en legitiem worden geadverteerd. Ze zouden bepaalde functies moeten bieden, de browse-ervaring verbeteren en/of op een andere manier toegevoegde waarde bieden. Vaker zijn ze echter alleen ontworpen om nep-zoekmachines te promoten en browsegegevens te verzamelen. Sommige kunnen ook de functie 'Beheerd door uw organisatie' inschakelen.

Hoe werd 'Beheerd door uw organisatie' geïnstalleerd op mijn computer?

De meeste gebruikers downloaden en/of installeren adware en andere ongewenste apps via de eerder genoemde opdringerige advertenties of wanneer deze worden opgenomen in downloaders en/of installers van andere, meestal gratis software. Deze distributiemethode wordt "bundelen" genoemd en wordt door ontwikkelaars gebruikt om mensen te misleiden zodat die, samen met andere legitieme software, ook ongewenste apps downloaden en/of installeren. In de meeste gevallen worden aanbiedingen voor het downloaden en/of installeren van ongewenste apps verborgen in de "Aangepaste", "Geavanceerde" en andere vergelijkbare opties van installers. Met andere woorden, informatie over extra inbegrepen apps wordt niet correct bekendgemaakt. Mensen die software downloaden en/of installeren zonder de bovengenoemde instellingen te controleren (en te wijzigen) downloaden/installeren hierdoor vaak ook ongewenste apps.

Hoe voorkomt u de installatie van mogelijk ongewenste apps?

Software mag alleen worden gedownload van officiële websites en via directe links. Peer-to-peer-netwerken (zoals torrent-clients, eMule), niet-officiële websites, externe downloaders, installatieprogramma's en andere dergelijke tools mogen niet worden gebruikt om programma's te downloaden of te installeren. Verder is het belangrijk om de "Geavanceerde", "Aangepaste" en andere instellingen van downloaders of installers te controleren en aanbiedingen te negeren om extra inbegrepen, ongewenste apps te downloaden en/of te installeren. Men mag nooit klikken op allerlei opdringerige advertenties die op dubieuze websites verschijnen. Ze linken meestal naar onbetrouwbare websites of ze downloaden en installeren ongewenste, mogelijk schadelijke software. En tot slot raden we aan ervoor te zorgen dat er geen ongewenste, verdachte extensies, plug-ins of add-ons worden geïnstalleerd in uw browser. Als dergelijke software op het besturingssysteem is geïnstalleerd moet deze ook zo snel mogelijk worden verwijderd. Als uw computer al is geïnfecteerd met 'Beheerd door uw organisatie', dan raden we u aan een scan uit te voeren met Combo Cleaner om deze browserkaper automatisch te verwijderen.

Schermafbeelding van een valse tool voor het kraken van Adobe Photoshop, ontworpen om een ​​browserkaper te installeren die de de 'Beheerd door uw organisatie'-functie toevoegt aan het Chrome-menu:

Installer die de 'Beheerd door uw organisatie'-browserkaper promoot

Screenshot van de "Management"-instellingen:

google chrome management settings window

Extensielijst met de "Uw browser wordt beheerd door uw organisatie"-functie:

chrome browser wordt beheerd extensielijst 

Het item 'Beheerd door uw organisatie' kan uit Chrome worden verwijderd door:

Stap 1: Het opnieuw instellen van Google Chrome (merk op dat de volledige browsegeschiedenis en opgeslagen gegevens (bijv. Accountreferenties, websitevoorkeuren, enz) worden verwijderd en de browser wordt hersteld naar de oorspronkelijke staat):

Navigeer naar de map "C:\Users\[gebruikersnaam]\AppData\Local" en verwijder de map "Google".

Browserkaper die 'beheerd wordt door uw organisatie' verwijderen stap 1

Stap 2: ongewenste vermeldingen (indien aanwezig) verwijderen in de Windows Register-editor:

- Open de Windows-tool "Uitvoeren" door met de rechtermuisknop op het Windows-pictogram in de taakbalk te klikken of door tegelijkertijd op de knoppen "CTRL" en "R" te drukken.
- Voer "regedit" in en druk op Enter.

Browserkaper die 'beheerd wordt door uw organisatie' verwijderen stap2

 • Navigeer naar "Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\" en verwijder "Chromium".
 • Navigeer naar "Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Google" en verwijder "Chrome".

Browserkaper die 'beheerd wordt door uw organisatie' verwijderen stap 3

Stap 3: De groepsbeleidmappen verwijderen.

 • Schakel de weergave van 'verborgen bestanden' in  (instructies over hoe dit te doen) als dat nog niet het geval is.
 • Navigeer naar de map "\Windows\System32\" en verwijder "GroupPolicy" evenals de map "GroupPolicyUsers" (dit vereist beheersrechten)

Browserkaper die 'beheerd wordt door uw organisatie' verwijderen stap-4 

 • Open de Windows-tool "Uitvoeren" door met de rechtermuisknop op het Windows-pictogram in de taakbalk te klikken en "Uitvoeren" te selecteren, of door tegelijkertijd op de knoppen "CTRL" en "R" te drukken.
 • Typ "cmd" en druk op enter.

Browserkaper die 'beheerd wordt door uw organisatie' verwijderen stap 5

 • Typ "gpupdate /force" en druk op Enter.

Browserkaper die 'beheerd wordt door uw organisatie' verwijderen stap6

 • Wacht tot de opdracht wordt uitgevoerd en start het systeem opnieuw op.

Stap 4: Het systeem opschonen.

 • Open het "Configuratiescherm", navigeer naar "Programma's en onderdelen" ("Configuratiescherm\Alle items in het Configuratiescherm\Programma's en onderdelen") en verwijder alle dubieuze en ongewenste toepassingen.
 • Voer met een betrouwbare antivirussoftware een volledige systeemscan uit en verwijder alle gedetecteerde bedreigingen.

Onmiddellijke automatische malwareverwijdering: Handmatig de dreiging verwijderen, kan een langdurig en ingewikkeld proces zijn dat geavanceerde computer vaardigheden vereist. Combo Cleaner is een professionele automatische malware verwijderaar die wordt aanbevolen om malware te verwijderen. Download het door op de onderstaande knop te klikken:
▼ DOWNLOAD Combo Cleaner De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

Browserkaper verwijderen:

Windows 10 gebruikers:

Toegang tot Programma's en Toepassingen (verwijdering) in Windows 10

Klik rechts in de linkerbenedenhoek, in het Snelle Toegang-menu selecteer Controle Paneel. In het geopende schem kies je Programma's en Toepassingen.

Windows 7 gebruikers:

Toegang

Klik Start ("het Windows Logo" in de linkerbenedenhoek van je desktop), kies Controle Paneel. Zoek naar Programma's en toepassingen.

macOS (OSX) gebruikers:

Hoe een programma te verwijderen in OSX (Mac)

Klik op Finder, in het geopende scherm selecteer je Applicaties. Sleep de app van de Applicaties folder naar de Prullenbak (die zich in je Dock bevindt), klik dan rechts op het Prullenbak-icoon en selecteer Prullenbak Leegmaken.

browserkaper verwijderen via het configuratiescherm

In het 'Programma's verwijderen'-scherm zoekt u naar verdachte/mogelijk ongewenste applicaties (zoals "Optimumsearch"), selecteer deze verwijzingen en klik op "Deïnstalleren" of "Verwijderen".

Na het verwijderen van de mogelijk ongewenste applicatie (die de doorverwijzing naar de feed.twistedsearch.com website veroorzaakt), scant u best uw computer op enige overblijvende onderdelen of mogelijke malware besmettingen. Gebruik daarvoor aanbevolen malware verwijderingssoftware.

Twisted Search browserkaper verwijderen uit internet browsers:

Video die toont hoe browserdoorverwijzingen te stoppen:

Internet Explorer logoVerwijder de kwaadaardige add-ons uit Internet Explorer:

Removing unwanted address from Internet Explorer extensions

Klik op het "tandwiel"icoon Internet Explorer options icon (in de rechterbovenhoek van Internet Explorer) selecteer "Beheer Add-ons". Zoek naar recent geïnstalleerde en verdacht lijkende browser extensies en schakel deze uit.

Verander uw startpagina:

 

Removing unwanted address from Internet Explorer homepage

Klik op het "tandwiel"icoon Internet Explorer options icon (in de rechterbovenhoek van Internet Explorer), selecteer "Internet Opties", verwijder hxxp://search.optimum.icu in het geopende venster en voer het domein van uw voorkeur in, wat geopend zal worden iedere keer dat u Internet Explorer opent. Of typ about: blank om een nieuwe pagina te openen in Internet Explorer.

Verander uw standaard zoekmachine:

Removing unwanted address from Internet Explorer default search engine

Klik op het "tandwiel"icoon Internet Explorer options icon (in de rechterbovenhoek van Internet Explorer), selecteer "Add-ons beheren". In het geopende venster, selecteer "Zoek Netwerken", en stel "Google", "Bing", of een andere zoekmachine naar keuze in als standaard en verwijder dan "Optimumsearch".

Optionele methode:

Als je problemen blijft hebben met het verwijderen van 'beheerd door uw organisatie'-functie dan kan je je Internet Explorer instellingen terug op standaard zetten.

Windows XP gebruikers: Klik op Start, klik Uitvoeren, in het geopende scherm typ inetcpl.cpl. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows XP

Windows Vista en Windows 7 gebruikers: Klik op het Windows logo, in de start-zoekbox typ inetcpl.cpl en klik op enter. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 7

Windows 8 gebruikers: Open Internet Explorer en klik op het "tandwiel" icoon. Selecteer Internet Opties. In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab en klik je op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - toegang

In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - Internet opties Geavanceerd tab

Klik op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 8 - klik op de herstellen-knop in Internet opties Geavanceerd-tab

Bevestig dat je de Internet Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen - Klik op de Herstellen-knop.

Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen

Google Chrome logoVerwijder de kwaadaardige extensies uit Google Chrome:

Removing unwnted Google Chrome extensions

Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer 'Meer hulpprogramma's' en klik op 'Extensies'. Zoek "optimumsearch" en andere onlangs geïnstalleerde/verdachte browser-add-ons en verwijder ze.

Verander uw startpagina:

Removing unwanted address from Google Chrome homepage

Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer "Instellingen". In het gedeelte "Bij opstarten" schakelt u "Optimumsearch" uit, en zoekt u naar de browserkaper-URL. Klik op de drie vertikale puntjes en selecteer "verwijderen".

Verander uw standaard zoekmachine:

Removing unwanted address from Google Chrome default search engine

Om uw standaardzoekmachine in Google Chrome wijzigen: klik op het Chrome-menupictogram Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer "Instellingen", klik in het gedeelte "Zoeken" op "Zoekmachines beheren ...", zoek naar "feed.optimumsearch.com", klik op de drie verticale stippen in de buurt van deze URL en selecteer "Verwijderen uit lijst".

Optionele methode:

Als je problemen hebt met het verwijderen van 'beheerd door uw organisatie'-functie, reset dan de instellingen van je Google Chrome browser. Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome) en selecteer Instellingen. Scroll naar onder. Klik op de link Geavanceerd....

Google Chrome reset instellingen stap 1

Nadat je helemaal naar benden hebt gescrolld klik je op  Resetten (Instellingen terugzetten naar de oorspronkelijke standaardwaarden)-knop.

Google Chrome instellingen resetten stap 2

In het geopende scherm, bevestig dat je de Google Chrome instellingen wilt resetten door op de 'resetten'-knop te klikken. 

Google Chrome instellingen resetten stap 3

Mozilla Firefox logoVerwijder de kwaadaardige plug-ins uit Mozilla Firefox:

Removing unwanted Mozilla Firefox extensions

Klik op het Firefox menu firefox menu icon (in de rechterbovenhoek van het hoofdscherm) selecteer "Add-ons". Klik op "Extensies" en verwijder "OptimumSearch" en alle recent geïnstalleerde en verdachte browser plug-ins.

Verander uw startpagina:

 

Removing unwanted address from Mozilla Firefox homepage

Om de startpagina te veranderen, klik op het Firefox menu firefox menu icon (in de rechterbovenhoek van het hoofdscherm), selecteer "Opties" en in het geopende venster schakelt u "Optimum Search" uit, verwijdert u hxxp://feed.optimumsearch.com

en voert u het domein van uw voorkeur in, dat zal openen iedere keer dat u Mozilla Firefox opstart.

Verander uw standaard zoekmachine:

Removing deceptive address from Mozilla Firefox default search engine

In de URL adres-balk, typ about:config en druk op Enter.
Klik op "I'll be careful, I promise!/Ik beloof dat ik voorzichtig zal zijn!".
In de zoekbalk bovenaan, typ: "extensionControlled"
Stel beide resultaten in op "false/vals" door ofwel op elk item te dubbelklikken ofwel door op de knop Mozilla Firefox switch about:config entry button te klikken.

Optionele methode:

Computergebruikers die problemen blijven hebben met het verwijderen van 'beheerd door uw organisatie'-functie kunnen de Mozilla Firefox instellingen naar standaard herstellen.

Open Mozilla Firefox, in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster klik je op het Firefox menu firefox menu icon, in het geopende keuzemenu kies je het Open Help Menu-icoon firefox help menu

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - toegang

Klik dan op Probleemoplossing-informatie.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Toegang

In het geopende scherm klik je op de Firefox Herstellen knop.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Klik op de 'Herstellen'-Knop

In het geopende scherm bevestig je dat je de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard wil herstellen door op de Herstellen-knop te klikken.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - bevestig het herstel dor op de 'Herstellen'-knop te klikken

safari browser logoVerwijder kwaadaardige extensies uit Safari:

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 1

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is en klik op het Safari menu, selecteer dan Voorkeuren…

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 2

In het Voorkeuren-venster selecteer je de Extensies-tab. Zoek alle recent geïnstalleerde en verdachte extensies en verwijder deze.

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 3

In het voorkeuren-venster selecteer je het Algemeen-tabblad en verzeker je je ervan dat je startpagina staat ingesteld op de URL van je voorkeur, als het gewijzigd werd door een browser hijacker kan je dit hier terug aanpassen.

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 4

In het voorkeuren-venster selecteer je het Zoeken-tabblad en verzeker je je ervan dat je favoriete internet-zoekmachine geselecteerd werd.

Optionele methode:

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is en klik op het Safari-menu. In het keuzemenu selecteer je Geschiedenis en Website Data verwijderen…

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 5

In het geopende scherm seleceer je alle geschiedenis en klik je op de Geschiedenis Verwijderen-knop.

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 6

Microsoft Edge (Chromium) logoKwaadaardige extensies verwijderen uit Microsoft Edge:

Browserkapers verwijderen uit Microsoft Edge stap 1

Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), selecteer "Extensies". Zoek naar recent geïnstalleerde en verdachte browser add-ons, en verwijder ze.

De startpagina en nieuwe tabbladen wijzigen:

Browserkapers verwijderen uit Microsoft Edge stap 2

Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), selecteer "Instellingen". In het onderdeel "Bij het opstarten" zoekt u de naam van de browserkaper en klikt u op  "Uitschakelen".

Uw standaard zoekmachine wijzigen:

Browserkapers verwijderen uit Microsoft Edge stap 3

Om uw standaard zoekmachine te wijzigen in Microsoft Edge: klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), selecteer "Privacy en diensten", scroll naar onder en selecteer "Adresbalk". In het onderdeel "Zoekmachines gebruikt in de zoekbalk" zoekt u de naam van de ongewenste zoekmachine. Als u die hebt gevonden klikt u op de "Uitschakelen"-knop daarnaast. U kunt ook klikken op "Zoekmachines beheren", om in het geopende menu de ongewenste zoekmachine terug te vinden. Klik op het puzzel-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram daarnaast en selecteer "Uitschakelen".

Optionele methode:

Als u problemen bljft ondervinden met het verwijderen van de 'beheerd door uw organisatie'-functie, herstel dan uw Microsoft Edge browserinstellingen. Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge) en selecteer Instellingen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 1

In het geopende menu selecteert u Opnieuw instellen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 2

Selecteer Instellingen naar hun standaardwaarden herstellen. In het geopende scherm bevestigt u dat u de Microsoft Edge-instellingen naar hun standaardwaarden wilt herstellen door op de knop Opnieuw instellen te klikken.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 3

 • Als dit niet helpt, volg dan deze alternatieve instructies waarin wordt uitgelegd hoe de Microsoft Edge browser te herstellen.

Samenvatting:

Samenvatting browser hijacker 1Een browser hijacker is een soort adware die de instellingen van de internetbrowsers van gebruikers wijzigt door de startpagina en standaard zoekmachine toe te wijzen aan een ongewenste website. Meestal infiltreert dit soort adware de besturingssystemen van de gebruiker via gratis software downloads. Als je download beheerd wordt door een download cliënt, verzeker je er dan van de installatie van geadverteerde werkbalken of applicaties te weigeren als deze je startpagina of standaard zoekmachine willen wijzigen.

Hulp bij de verwijdering:

Als je problemen ervaart bij het verwijderen van 'beheerd door uw organisatie'-functie uit je internet browsers, vraag dan om hulp in ons malware verwijderingsforum.

Post een commentaar:
Als je bijkomende informatie hebt over 'beheerd door uw organisatie'-functie of z'n verwijdering, gelieve dan je kennis te delen in de onderstaande commentaren.

Bron: https://www.pcrisk.com/removal-guides/17654-chrome-managed-by-your-organization-browser-hijacker-windows

▼ Toon discussie

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Over ons

PCrisk is een cyberbeveiligingsportaal dat internetgebruikers informeert over de nieuwste digitale bedreigingen. Onze inhoud wordt verstrekt door beveiligingsexperts en professionele malware onderzoekers. Lees meer over ons.

Verwijderingsinstructies in andere talen
Instructies voor het verwijderen van de software
QR Code
'Beheerd door uw organisatie'-functie QR code
Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van 'Beheerd door uw organisatie'-functie op je mobiele toestel.
Wij raden aan:

Verwijder vandaag nog Windows malware infecties:

▼ VERWIJDER HET NU
Download Combo Cleaner

Platform: Windows

Beoordeling van de redactie voor Combo Cleaner:
Oordeel van de redactieUitmuntend!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.