FacebookTwitterLinkedIn

Hoe te voorkomen dat ourbestspot.com meldingen laat zien

Ook bekend als: Advertenties van ourbestspot.com
Schadeniveau: Medium

Wat voor soort pagina is ourbestspot[.]com?

Tijdens het onderzoek van ourbestspot[.]com heeft ons team ontdekt dat deze pagina is ontworpen om bezoekers te verleiden in te stemmen met het ontvangen van meldingen. Ook worden ze omgeleid naar andere pagina's. We ontdekten ourbestspot[.]com tijdens het onderzoeken van websites die malafide advertentienetwerken gebruiken. Het is ongebruikelijk dat sites zoals ourbestspot[.]com opzettelijk worden geopend.

ourbestspot[.]com ads

Ourbestspot[.]com in detail

Ourbestspot[.]com toont een bericht dat bezoekers instrueert op de knop "Toestaan" te klikken om verder te kijken. Het toont een laadbalk die impliceert dat een pagina niet kan worden geladen totdat op de knop "Toestaan" wordt geklikt. Orbestspot[.]com gebruikt een clickbait techniek om bezoekers te verleiden in te stemmen met het ontvangen van meldingen.

Deze pagina zou geen meldingen mogen tonen. De meldingen kunnen verschillende technische ondersteuning (en andere) scams, phishing websites, potentieel schadelijke toepassingen, enz. promoten. Ook kunnen ze kwaadaardige pagina's openen. We hebben geleerd dat één van de meldingen die door ourbestspot[.]com wordt getoond, adviseert om nutteloze bestanden te verwijderen.

Naast het weergeven van malafide meldingen, leidt ourbestspot[.]com bezoekers door naar andere pagina's. Die pagina's kunnen ontworpen zijn om gevoelige informatie te onttrekken, potentieel schadelijke software te promoten, enz.

Overzicht bedreiging:
Naam Advertenties van ourbestspot.com
Type bedreiging Push meldingen advertenties, Ongewenste advertenties, Pop-up advertenties
Detectienamen N/A (VirusTotal)
Dienend IP adres 172.67.172.140
Symptomen Het zien van advertenties die niet afkomstig zijn van de sites die u bezoekt. Opdringerige pop-up advertenties. Verminderde internetsnelheid.
Verspreidingsmethodes Misleidende pop-up advertenties, valse beweringen binnen bezochte websites, ongewenste toepassingen (adware)
Schade Verminderde computer prestaties, browser tracking - privacy problemen, mogelijk extra malware infecties.
Malware verwijderen (Windows)

Om mogelijke malware-infecties te verwijderen, scant u uw computer met legitieme antivirussoftware. Onze beveiligingsonderzoekers raden aan Combo Cleaner te gebruiken.
▼ Combo Cleaner voor Windows downloaden
Gratis scanner die controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.

Pagina's van dit soort in het algemeen

Websites zoals ourbestspot[.]com geven bedrieglijke inhoud weer om bezoekers te verleiden hen toestemming te geven om meldingen weer te geven. De meeste gebruikers komen op dergelijke pagina's terecht door op misleidende advertenties te klikken of via illegale filmstreamingpagina's, torrentsites en andere websites van dit soort.

Er zijn veel websites zoals ourbestspot[.]com op het internet. Enkele voorbeelden zijn yourdevicesprotected[.]com, captchasee[.]live, en captchatotal[.]live.

Hoe heeft ourbestspot[.]com toestemming gekregen om spam meldingen af te leveren?

Ourbestspot[.]com toont meldingen omdat het toestemming heeft gekregen om ze te tonen. Dit is gedaan door te klikken op de knop "Toestaan" in een pop-up die door een browser wordt weergegeven tijdens een bezoek aan ourbestspot[.]com. Geen enkele webpagina kan meldingen tonen zonder toestemming van de bezoeker.

Hoe kan worden voorkomen dat bedrieglijke sites spammeldingen afleveren?

Klik op de knop "Blokkeren" (of gelijkwaardig) telkens wanneer een verdachte pagina zegt dat u op de knop "Toestaan" moet klikken om een video af te spelen, te bewijzen dat u geen robot bent, enzovoort, of sluit die pagina. Hoe dan ook, klik niet op de knop "Toestaan" als u geen meldingen van de bezochte pagina wilt ontvangen.

Als u ongewenste meldingen ontvangt, raden wij u aan een scan uit te voeren met Combo Cleaner om ze automatisch te verwijderen.

Weergave van de ourbestspot[.]com website (GIF):

ourbestspot[.]com uiterlijk van de website (GIF)

Melding van ourbestspot[.]com:

ourbestspot.com kennisgeving

Onmiddellijke automatische malwareverwijdering: Handmatig de dreiging verwijderen, kan een langdurig en ingewikkeld proces zijn dat geavanceerde computer vaardigheden vereist. Combo Cleaner is een professionele automatische malware verwijderaar die wordt aanbevolen om malware te verwijderen. Download het door op de onderstaande knop te klikken:
▼ DOWNLOAD Combo Cleaner De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

Schakel ongewenste browsermeldingen uit:

Video die laat zien hoe u web browser meldingen uitschakelt:

Google Chrome logoVerwijder spammeldingen uit Google Chrome:

Klik op de Menu knop (drie puntjes) in de rechter bovenhoek van het scherm en selecteer "Instellingen". In het geopende venster selecteert u "Privacy en beveiliging", vervolgens klikt u op "Site-instellingen" en kiest u "Meldingen".

Webbrowsermeldingen in Google Chrome uitschakelen (stap 1)

Zoek in de lijst "Toegestaan om meldingen te verzenden" naar websites waarvan u geen meldingen meer wilt ontvangen. Klik op het pictogram met de drie puntjes naast de URL van de website en klik op "Blokkeren" of "Verwijderen" (als u op "Verwijderen" klikt en de schadelijke site opnieuw bezoekt, zal deze vragen om meldingen opnieuw in te schakelen).

Webbrowsermeldingen in Google Chrome uitschakelen (stap 2)

Android logoVerwijder spammeldingen uit Google Chrome (Android):

Tik op de Menu knop (drie puntjes) in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer "Instellingen". Scroll naar beneden, tik op "Site-instellingen" en vervolgens op "Meldingen".

Webbrowser-meldingen uitschakelen in Google Chrome - Android (stap 1)

Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's en tik er één voor één op. Zodra de pop-up verschijnt, selecteert u ofwel "Blokkeren" of "Verwijderen" (als u op "Verwijderen" tikt en de schadelijke site opnieuw bezoekt, zal het vragen om meldingen opnieuw in te schakelen).

Webbrowser-meldingen uitschakelen in Google Chrome - Android (stap 2)

Mozilla Firefox logoVerwijder spammeldingen van Mozilla Firefox:

Klik op de Menu knop (drie balkjes) in de rechter bovenhoek van het scherm. Selecteer "Instellingen" en klik op "Privacy & Beveiliging" in de werkbalk aan de linkerkant van het scherm. Scroll naar beneden naar de sectie "Machtigingen" en klik op de knop "Instellingen" naast "Meldingen".

Webbrowsermeldingen in Mozilla Firefox uitschakelen (stap 1)

Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's en blokkeer ze met behulp van het vervolgkeuzemenu of verwijder ze door te klikken op "Website verwijderen" onderin het venster (als u klikt op "Website verwijderen" en de kwaadaardige site nogmaals bezoekt, zal deze vragen om meldingen opnieuw in te schakelen).

Webbrowsermeldingen in Mozilla Firefox uitschakelen (stap 2)

Microsoft Edge logoVerwijder spammeldingen uit Microsoft Edge:

Klik op de menuknop (drie puntjes) in de rechterbovenhoek van het Edge-venster en selecteer "Instellingen". Klik op "Cookies en site-toestemmingen" in de werkbalk aan de linkerkant van het scherm en selecteer "Meldingen".

Webbrowsermeldingen in Microsoft Edge uitschakelen (stap 1)

Klik op drie puntjes aan de rechterkant van elke verdachte URL onder "Toestaan" en klik op "Blokkeren" of "Verwijderen" (als u op "Verwijderen" klikt en de kwaadaardige site nogmaals bezoekt, zal het vragen om meldingen opnieuw in te schakelen).

Webbrowsermeldingen in Microsoft Edge uitschakelen (stap 2)

Safari logoVerwijder spammeldingen uit Safari (macOS):

Klik op de knop "Safari" in de linkerbovenhoek van het scherm en selecteer "Voorkeuren...". Selecteer het tabblad "Websites" en vervolgens de sectie "Meldingen" in het linkerdeelvenster.

Webbrowsermeldingen in Safari uitschakelen - macOS (stap 1)

Controleer op verdachte URL's en pas de "Weigeren" optie toe via het drop-down menu of verwijder ze door op "Verwijderen" te klikken onderaan het venster (als u op "Verwijderen" klikt en de kwaadaardige site opnieuw bezoekt, zal het vragen om meldingen opnieuw in te schakelen)

Webbrowsermeldingen in Safari uitschakelen - macOS (step 2)

Hoe kan ik spam in browsermeldingen vermijden?

Internetgebruikers moeten zeer sceptisch zijn wanneer ze gevraagd wordt om meldingen toe te staan. Hoewel dit een nuttige functie is waarmee u tijdig nieuws kunt ontvangen van websites die u leuk vindt, maken bedrieglijke marketeers er vaak misbruik van.

Sta alleen meldingen toe van websites die u volledig vertrouwt. Voor extra veiligheid - gebruik een anti-malware applicatie met een real-time web browser monitor om louche websites te blokkeren die u proberen te verleiden tot het toestaan van spam meldingen. Wij raden u aan Combo Cleaner te gebruiken.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Waarom zie ik advertenties (browsermeldingen) van ourbestspot[.]com in de rechter benedenhoek van mijn bureaublad?

Als dergelijke meldingen verschijnen, betekent dit dat ourbestspot[.]com toestemming heeft gekregen om ze te tonen. Deze toestemming is verleend door te klikken op de knop "Toestaan" tijdens een bezoek aan ourbestspot[.]com.

Ik heb op advertentiemeldingen geklikt, is mijn computer geïnfecteerd?

Nee, meldingen kunnen computers niet infecteren (malware injecteren). Ze kunnen echter wel ontworpen zijn om kwaadaardige websites te openen.

Is ourbestspot[.]com een virus?

Ourbestspot[.]com en andere pagina's van dit type zijn geen virussen. De meeste promoten verschillende zwendelpraktijken (bijv. oplichting voor technische ondersteuning), twijfelachtige software en webpagina's.

Zal Combo Cleaner de advertenties van ourbestspot[.]com automatisch verwijderen of zijn er nog handmatige stappen nodig?

Ja, Combo Cleaner zal een systeemscan uitvoeren en de toestemmingen voor ourbestspot[.]com verwijderen. Ook zal deze app verdere toegang tot ourbestspot[.]com blokkeren. Er zijn geen extra stappen nodig.

▼ Toon discussie

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Over ons

PCrisk

PCrisk is een cyberbeveiligingsportaal dat internetgebruikers informeert over de nieuwste digitale bedreigingen. Onze inhoud wordt verstrekt door beveiligingsexperts en professionele malware onderzoekers. Lees meer over ons.

Verwijderingsinstructies in andere talen
Instructies voor het verwijderen van de software
QR Code
Advertenties van ourbestspot.com QR code
Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van Advertenties van ourbestspot.com op je mobiele toestel.
Wij raden aan:

Verwijder vandaag nog Windows malware infecties:

▼ VERWIJDER HET NU
Download Combo Cleaner

Platform: Windows

Beoordeling van de redactie voor Combo Cleaner:
Oordeel van de redactieUitmuntend!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.