FacebookTwitterLinkedIn

Hoe u yourdevicesprotected.com laat stoppen met het weergeven van meldingen

Ook bekend als: Advertenties van yourdevicesprotected.com
Schadeniveau: Medium

Wat voor soort website is yourdevicesprotected[.]com?

Tijdens het analyseren van yourdevicesprotected[.]com, ontdekten we dat het een misleidende website is die een valse waarschuwing toont en toestemming vraagt om meldingen te tonen. Ons team ontdekte yourdevicesprotected[.]com tijdens een onderzoek van andere pagina's van dit soort en malafide advertenties. Deze pagina moet worden genegeerd.

yourdevicesprotected[.]com ads

Yourdevicesprotected[.]com in detail

Yourdevicesprotected[.]com geeft een pop-upbericht weer waarin wordt beweerd dat een apparaat is gecompromitteerd en waarin bezoekers worden aangespoord onmiddellijk actie te ondernemen. Op deze pagina staat ook dat de Chrome-browser door malware is beschadigd. Yourdevicesprotected[.]com instrueert bezoekers op de knop "Allow error alerts" te klikken en een door Google Play goedgekeurde toepassing uit te voeren om een apparaat tegen spam te beschermen.

Het doel van deze pagina is om bezoekers te verleiden in te stemmen met het ontvangen van meldingen. Het wordt ten zeerste afgeraden om in te stemmen met het ontvangen van meldingen van pagina's zoals yourdevicesprotected[.]com. Meestal promoten hun meldingen verschillende oplichtingspraktijken, louche apps en zelfs kwaadaardige pagina's en (of) apps.

Overzicht bedreiging:
Naam Advertenties van yourdevicesprotected.com
Type bedreiging Push meldingen advertenties, Ongewenste advertenties, Pop-up advertenties
Detectienamen N/A (VirusTotal)
Dienend IP Adres 23.106.248.15
Symptomen Het zien van advertenties die niet afkomstig zijn van de sites die u bezoekt. Opdringerige pop-up advertenties. Verminderde internetsnelheid.
Verspreidingsmethodes Misleidende pop-up advertenties, valse beweringen binnen bezochte websites, ongewenste toepassingen (adware)
Schade Verminderde computer prestaties, browser tracking - privacy problemen, mogelijke extra malware infecties.
Malware verwijderen (Windows)

Om mogelijke malware-infecties te verwijderen, scant u uw computer met legitieme antivirussoftware. Onze beveiligingsonderzoekers raden aan Combo Cleaner te gebruiken.
▼ Combo Cleaner voor Windows Downloaden
Gratis scanner die controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.

Meer over dit soort pagina's

In de meeste gevallen worden dit soort websites gepromoot via onbetrouwbare advertenties en pagina's die gebruikmaken van malafide advertentienetwerken (bijvoorbeeld illegale filmstreamingpagina's en torrentsites). Soms worden reclame-ondersteunde apps gebruikt om ze te promoten.

Het belangrijkste gemeenschappelijke kenmerk van deze pagina's is dat ze toestemming vragen om meldingen weer te geven met behulp van misleidende methoden. Ze gebruiken clickbait-technieken, afschrikkingstactieken of andere manieren om bezoekers te verleiden hen toe te staan meldingen te leveren.

Voorbeelden van soortgelijke pagina's zijn ijony[.]click, catchlucksurvey[.]top, en time-delta[.]xyz.

Hoe heeft yourdevicesprotected[.]com toestemming gekregen om spammeldingen af te leveren?

Webpagina's kunnen alleen meldingen leveren als bezoekers daar toestemming voor geven. Het betekent dat yourdevicesprotected[.]com werd bezocht en dat tijdens het bezoek op de knop "Toestaan" werd geklikt. Geen enkele pagina kan meldingen tonen zonder toestemming. In de regel geven pagina's zoals yourdevicesprotected[.]com bedrieglijke inhoud weer om bezoekers te verleiden in te stemmen met het ontvangen van meldingen.

Hoe kan worden voorkomen dat bedrieglijke sites spammeldingen afleveren?

Klik op de knop "Blokkeren", "Meldingen blokkeren" of een gelijkwaardige knop als u geen meldingen van een pagina wilt ontvangen (of sluit die pagina). Klik hoe dan ook niet op de knop "Toestaan". Merk op dat legitieme/betrouwbare websites nooit vragen om op de knop "Toestaan" te klikken om een video af te spelen, te bewijzen dat u geen robot bent, een bestand te downloaden, enz.

Als u ongewenste meldingen ontvangt, raden we u aan een scan uit te voeren met Combo Cleaner om ze automatisch te verwijderen.

Weergave van yourdevicesprotected[.]com website (GIF):

yourdevicesprotected[.]com uiterlijk van de website (GIF)

Melding van yourdevicesprotected[.]com:

yourdevicesprotected.com kennisgeving

Onmiddellijke automatische malwareverwijdering: Handmatig de dreiging verwijderen, kan een langdurig en ingewikkeld proces zijn dat geavanceerde computer vaardigheden vereist. Combo Cleaner is een professionele automatische malware verwijderaar die wordt aanbevolen om malware te verwijderen. Download het door op de onderstaande knop te klikken:
▼ DOWNLOAD Combo Cleaner De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

Schakel ongewenste browsermeldingen uit:

Video die laat zien hoe u web browser meldingen uitschakelt:

Google Chrome logoVerwijder spammeldingen uit Google Chrome:

Klik op de Menu knop (drie puntjes) in de rechter bovenhoek van het scherm en selecteer "Instellingen". In het geopende venster selecteert u "Privacy en beveiliging", vervolgens klikt u op "Site-instellingen" en kiest u "Meldingen".

Webbrowsermeldingen in Google Chrome uitschakelen (stap 1)

Zoek in de lijst "Toegestaan om meldingen te verzenden" naar websites waarvan u geen meldingen meer wilt ontvangen. Klik op het pictogram met de drie puntjes naast de URL van de website en klik op "Blokkeren" of "Verwijderen" (als u op "Verwijderen" klikt en de schadelijke site opnieuw bezoekt, zal deze vragen om meldingen opnieuw in te schakelen).

Webbrowsermeldingen in Google Chrome uitschakelen (stap 2)

Android logoVerwijder spammeldingen uit Google Chrome (Android):

Tik op de Menu knop (drie puntjes) in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer "Instellingen". Scroll naar beneden, tik op "Site-instellingen" en vervolgens op "Meldingen".

Webbrowser-meldingen uitschakelen in Google Chrome - Android (stap 1)

Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's en tik er één voor één op. Zodra de pop-up verschijnt, selecteert u ofwel "Blokkeren" of "Verwijderen" (als u op "Verwijderen" tikt en de schadelijke site opnieuw bezoekt, zal het vragen om meldingen opnieuw in te schakelen).

Webbrowser-meldingen uitschakelen in Google Chrome - Android (stap 2)

Mozilla Firefox logoVerwijder spammeldingen van Mozilla Firefox:

Klik op de Menu knop (drie balkjes) in de rechter bovenhoek van het scherm. Selecteer "Instellingen" en klik op "Privacy & Beveiliging" in de werkbalk aan de linkerkant van het scherm. Scroll naar beneden naar de sectie "Machtigingen" en klik op de knop "Instellingen" naast "Meldingen".

Webbrowsermeldingen in Mozilla Firefox uitschakelen (stap 1)

Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's en blokkeer ze met behulp van het vervolgkeuzemenu of verwijder ze door te klikken op "Website verwijderen" onderin het venster (als u klikt op "Website verwijderen" en de kwaadaardige site nogmaals bezoekt, zal deze vragen om meldingen opnieuw in te schakelen).

Webbrowsermeldingen in Mozilla Firefox uitschakelen (stap 2)

Microsoft Edge logoVerwijder spammeldingen uit Microsoft Edge:

Klik op de menuknop (drie puntjes) in de rechterbovenhoek van het Edge-venster en selecteer "Instellingen". Klik op "Cookies en site-toestemmingen" in de werkbalk aan de linkerkant van het scherm en selecteer "Meldingen".

Webbrowsermeldingen in Microsoft Edge uitschakelen (stap 1)

Klik op drie puntjes aan de rechterkant van elke verdachte URL onder "Toestaan" en klik op "Blokkeren" of "Verwijderen" (als u op "Verwijderen" klikt en de kwaadaardige site nogmaals bezoekt, zal het vragen om meldingen opnieuw in te schakelen).

Webbrowsermeldingen in Microsoft Edge uitschakelen (stap 2)

Safari logoVerwijder spammeldingen uit Safari (macOS):

Klik op de knop "Safari" in de linkerbovenhoek van het scherm en selecteer "Voorkeuren...". Selecteer het tabblad "Websites" en vervolgens de sectie "Meldingen" in het linkerdeelvenster.

Webbrowsermeldingen in Safari uitschakelen - macOS (stap 1)

Controleer op verdachte URL's en pas de "Weigeren" optie toe via het drop-down menu of verwijder ze door op "Verwijderen" te klikken onderaan het venster (als u op "Verwijderen" klikt en de kwaadaardige site opnieuw bezoekt, zal het vragen om meldingen opnieuw in te schakelen)

Webbrowsermeldingen in Safari uitschakelen - macOS (step 2)

Hoe kan ik spam in browsermeldingen vermijden?

Internetgebruikers moeten zeer sceptisch zijn wanneer ze gevraagd wordt om meldingen toe te staan. Hoewel dit een nuttige functie is waarmee u tijdig nieuws kunt ontvangen van websites die u leuk vindt, maken bedrieglijke marketeers er vaak misbruik van.

Sta alleen meldingen toe van websites die u volledig vertrouwt. Voor extra veiligheid - gebruik een anti-malware applicatie met een real-time web browser monitor om louche websites te blokkeren die u proberen te verleiden tot het toestaan van spam meldingen. Wij raden u aan Combo Cleaner te gebruiken.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Waarom zie ik advertenties (browsermeldingen) van yourdevicesprotected[.]com in de rechter benedenhoek van mijn bureaublad?

Waarschijnlijk toont yourdevicesprotected[.]com meldingen omdat u het bezocht heeft en op de knop "Toestaan" heeft geklikt (deze pagina toestemming heeft gegeven om meldingen te tonen). Websites kunnen geen meldingen weergeven zonder toestemming.

Ik heb op meldingen geklikt, is mijn computer geïnfecteerd?

Een melding kan een computer niet infecteren. Een melding die wordt weergegeven door een pagina als yourdevicesprotected[.]com kan echter wel een kwaadaardige website openen.

Is yourdevicesprotected[.]com een virus?

Yourdevicesprotected[.]com en andere websites van dit type zijn geen virussen. Ze promoten verschillende scams, potentieel schadelijke toepassingen, websites, enz. Ze tonen onbetrouwbare meldingen om ze te promoten en (of) leiden bezoekers om naar dubieuze pagina's.

Zal Combo Cleaner yourdevicesprotected[.]com advertenties automatisch verwijderen of zijn er nog manuele stappen nodig?

Ja, Combo Cleaner zal alle toestemmingen verwijderen die zijn verleend voor yourdevicesprotected[.]com. Ook zal deze toepassing verdere toegang tot yourdevicesprotected[.]com blokkeren. Er zijn geen extra stappen nodig.

▼ Toon discussie

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Over ons

PCrisk is een cyberbeveiligingsportaal dat internetgebruikers informeert over de nieuwste digitale bedreigingen. Onze inhoud wordt verstrekt door beveiligingsexperts en professionele malware onderzoekers. Lees meer over ons.

Verwijderingsinstructies in andere talen
Instructies voor het verwijderen van de software
QR Code
Advertenties van yourdevicesprotected.com QR code
Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van Advertenties van yourdevicesprotected.com op je mobiele toestel.
Wij raden aan:

Verwijder vandaag nog Windows malware infecties:

▼ VERWIJDER HET NU
Download Combo Cleaner

Platform: Windows

Beoordeling van de redactie voor Combo Cleaner:
Oordeel van de redactieUitmuntend!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.