FacebookTwitterLinkedIn

Hoe kan u ThePDFConverterSearch verwijderen?

Ook bekend als: thepdfconvertersearch.com doorverwijzingen
Schadeniveau: Medium

Wat is ThePDFConverterSearch browser hijacker?

ThePDFConverterSearch is een mogelijk ongewenst programma, een browser hijacker ontworpen om de instellingen van een browser te wijzigen in thepdfconvertersearch.com (om een valse zoekmachine te promoten). Het is belangrijk te vermelden dat dit programma de browsergeschiedenis en mogelijk andere browsing-gerelateerde of zelfs gevoelige informatie van gebruikers kan lezen.

thepdfconvertersearch.com browser hijacker

ThePDFConverterSearch browser hijacker in detail

De meeste browser hijackers veranderen het adres van een standaard zoekmachine, de startpagina, en nieuwe tabbladen om een bepaalde nep zoekmachine te promoten. De ThePDFConverterSearch browser hijacker wijzigt deze instellingen naar thepdfconvertersearch.com.

De belangrijkste reden waarom thepdfconvertersearch.com een nep-zoekmachine is, is dat het geen unieke resultaten genereert. Op het moment van het onderzoek, verwijst thepdfconvertersearch.com door naar search.yahoo.com en searchlee.com.

Thepdfconvertersearch.com toont resultaten gegenereerd door Yahoo en een dubieuze zoekmachine (searchlee.com). Deze valse zoekmachine kan gebruikers ook doorverwijzen naar andere adressen.

Het is belangrijk te vermelden dat valse zoekmachines kunnen gebruikt worden om verdachte websites te promoten - ze kunnen misleidende resultaten genereren met links naar mogelijk kwaadaardige pagina's erin. Hoe dan ook, het is raadzaam om geen dubieuze, nep zoekmachines te gebruiken en alleen te vertrouwen op legitieme zoekmachines zoals Yahoo, Google, Bing.

Meestal kunnen gebruikers de wijzigingen die de geïnstalleerde browser hijacker heeft gemaakt niet wijzigen, tenzij ze deze verwijderen. In dit specifieke geval, om het thepdfconvertersearch.com adres uit de browser-instellingen te kunnen verwijderen, moeten gebruikers eerst ThePDFConverterSearch verwijderen.

Een ander gemeenschappelijk probleem met programma's zoals ThePDFConverterSearch is dat ze IP-adressen, geolocaties, adressen van bezochte websites, ingevoerde zoekopdrachten en andere gegevens verzamelen. Verzamelde gegevens kunnen worden misbruikt voor marketingdoeleinden, verkoop aan derden, of ze kunnen op andere manieren te gelde gemaakt worden.

In sommige gevallen kunnen browser hijackers toegang krijgen tot gevoelige informatie die kan worden gebruikt om persoonlijke accounts te stelen, identiteitsfraude te plegen, frauduleuze aankopen te doen, transacties te verrichten, enz. Op de een of andere manier wordt het sterk aangeraden om dit soort programma's niet te vertrouwen.

Overzicht bedreiging:
Naam ThePDFConverterSearch
Type bedreiging Browser Hijacker, doorverwijzing, webzoek hijacker, werkbalk, ongewenste nieuw tabbladen
Browserextensie(s) ThePDFConverterSearch
Veronderstelde functionaliteit Verbeterde browsing-ervaring
Gepromote URL thepdfconvertersearch.com
Dienend IP-adres (thepdfconvertersearch.com) 172.67.139.144
Getroffen Browserinstellingen Startpagina, URL nieuw tabblad, standaard zoekmachine
Symptomen Gemanipuleerde internet browser instellingen (startpagina, standaard internet zoekmachine, nieuwe tabblad instellingen). Gebruikers worden gedwongen de website van de hijacker te bezoeken en het internet te doorzoeken met hun zoekmachines.
Verspreidingsmethodes Misleidende pop-up advertenties, gratis software-installers (bundeling), nep Flash Player-installers.
Schade Het volgen van internetbrowser (mogelijke privacyproblemen), weergave van ongewenste advertenties, doorverwijzingen naar dubieuze websites.
Verwijdering

Om thepdfconvertersearch.com doorverwijzingen verwijderen, adviseren onze malwareonderzoekers om uw computer te scannen met Combo Cleaner.
▼ Combo Cleaner Downloaden
Gratis scanner die controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar.

Overeenkomsten met andere browser hijackers

De meeste browser hijackers promoten zoekmachines die gebruikt kunnen worden om onbetrouwbare websites te promoten of advertenties weer te geven. Zowel browser hijackers als zoekmachines die via hen gepromoot worden zijn nutteloos en kunnen schadelijk zijn.

Meer voorbeelden van browser hijackers zijn Dictionary Search, PDFConverterSearchMedia, en FreeIncognitoSearch. Het is vermeldenswaard dat programma's van dit type mogelijk ongewenste programma's worden genoemd omdat gebruikers ze zelden opzettelijk downloaden en installeren.

Hoe heeft ThePDFConverterSearch zich op mijn computer geïnstalleerd?

Een van de populaire manieren om browser hijackers te verspreiden is het gebruik van een marketing methode genaamd "bundeling" - het bundelen van ongewenste programma's met andere programma's. In dergelijke gevallen kunnen mogelijk ongewenste programma's worden aangetroffen in downloaders en installers van andere programma's als extra aanbiedingen.

Aanbiedingen om meegeleverde programma's te downloaden of te installeren kunnen worden geweigerd met "Geavanceerde", "Aangepaste" of andere instellingen, of door selectievakjes uit te schakelen. Gebruikers downloaden en installeren mogelijk ongewenste programma's samen met andere programma's wanneer ze downloads en installaties voltooien zonder een van de bovengenoemde instellingen te wijzigen.

Een andere bedrieglijke manier om mogelijk ongewenste programma's te verspreiden is door advertenties zo te ontwerpen dat ze bepaalde scripts uitvoeren. Gebruikers veroorzaken ongewenste downloads of installaties door op die advertenties te klikken.

Hoe voorkom ik de installatie van mogelijk ongewenste programma's?

Programma's mogen niet worden gedownload van dubieuze bronnen zoals peer-to-peer netwerken (eMule, torrent clients en andere soortgelijke deelnetwerken), onofficiële websites, downloaders van derden, of installatie via installatieprogramma's van derden. In plaats daarvan moeten ze worden gedownload van officiële pagina's en via directe koppelingen.

Downloaders en installers met "Geavanceerde", "Aangepaste" instellingen moeten worden gecontroleerd op aanbiedingen om mogelijk ongewenste programma's te downloaden of te installeren. Deze aanbiedingen moeten worden afgewezen voordat de downloads of installaties worden voltooid.

Advertenties op verdachte webpagina's moeten niet worden vertrouwd (aangeklikt). Door op die advertenties te klikken, openen gebruikers bedrieglijke, dubieuze pagina's of downloaden of installeren ze zelfs ongewenste programma's.

Verdachte, ongewenste extensies, plug-ins of add-ons geïnstalleerd op een webbrowser en software van deze soort die geïnstalleerd zijn op het besturingssysteem moeten worden verwijderd. Als uw computer al geïnfecteerd is met ThePDFConverterSearch, raden wij u aan een scan uit te voeren met Combo Cleaner om deze browser hijacker automatisch te verwijderen.

Thepdfconvertersearch.com verwijst door naar search.yahoo.com (GIF):

thepdfconvertersearch browser hijacker thepdfconvertersearch.com toont yahoo resultaten

Thepdfconvertersearch.com verwijst door naar searchlee.com (GIF):

thepdfconvertersearch browser hijacker thepdfconvertersearch.com toont searchlee.com resultaten

Melding dat ThePDFConverterSearch gegevens kan lezen en wijzigen:

thepdfconvertersearch browser hijacker melding

Websites die ThePDFConverterSearch browser hijacker promoten:

Website gebruikt om ThePDFConverterSearch browser hijacker te promoten thepdfconvertersearch browser hijacker promoter 2 thepdfconvertersearch browser hijacker promoter 3 thepdfconvertersearch browser hijacker promoter firefox

BELANGRIJK! Sommige van deze bedrieglijke sites vragen om webbrowser-meldingen in te schakelen.

Voer daarom deze stappen uit voordat u begint:

Google Chrome (PC):

 • Klik op de Menu knop (drie puntjes) in de rechter bovenhoek van het scherm
 • Selecteer "Instellingen", scroll naar beneden en klik op "Geavanceerd"
 • Scroll naar beneden naar de "Privacy en beveiliging" sectie, selecteer "Inhoud instellingen" en vervolgens "Meldingen"
 • Klik op de drie puntjes aan de rechterkant van elke verdachte URL en klik op "Blokkeren" of "Verwijderen" (als u op "Verwijderen" klikt en de schadelijke site opnieuw bezoekt, zal het vragen om meldingen opnieuw in te schakelen)

Pop-up meldingen uitschakelen in Google Chrome webbrowser

Google Chrome (Android):

 • Klik op de Menu knop (drie puntjes) in de rechter bovenhoek van het scherm en klik op "Instellingen"
 • Scroll naar beneden, klik op "Site-instellingen" en vervolgens op "Meldingen"
 • Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's en klik ze één voor één aan
 • Selecteer "Meldingen" in de sectie "Rechten" en zet de omschakelknop op "UIT"

Pop-up meldingen uitschakelen in Android Google Chrome webbrowser

Mozilla Firefox:

  • Klik op de Menu knop (drie balkjes) in de rechter bovenhoek van het scherm
  • Selecteer "Opties" en klik op "Privacy & Beveiliging" in de werkbalk aan de linkerkant van het scherm
  • Scroll naar beneden naar de "Machtigingen" sectie en klik op de "Instellingen" knop naast "Meldingen"
  • Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's, klik op het drop-down menu en selecteer "Blokkeren"

Pop-up meldingen uitschakelen in Mozilla Firefox webbrowser

Internet Explorer:

 • Klik op de tandwielknop in de rechterbovenhoek van het IE-venster
 • Selecteer "Internet-opties"
 • Selecteer het tabblad "Privacy" en klik op "Instellingen" onder de "Pop-up Blokkering" sectie
 • Selecteer verdachte URL's en verwijder ze één voor één door op de knop "Verwijderen" te klikken

Pop-up meldingen uitschakelen in Internet Explorer webbrowser

Microsoft Edge:

 • Klik op de menuknop (drie puntjes) in de rechterbovenhoek van het Edge-venster
 • Scroll naar beneden, zoek en klik op "Instellingen"
 • Scroll weer naar beneden en klik op "Geavanceerde instellingen weergeven"
 • Klik op "Beheren" onder "Website toestemmingen"
 • Klik op de schakelaar onder elke verdachte website

Pop-up meldingen uitschakelen in Microsoft Edge webbrowser

Safari (Mac):

 • Klik op de knop "Safari" in de linkerbovenhoek van het scherm en selecteer "Voorkeuren..."
 • Selecteer het tabblad "Websites" en vervolgens de sectie "Meldingen" in het linkerdeelvenster
 • Controleer op verdachte URL's en pas de optie "Weigeren" toe voor elke URL

Pop-up meldingen uitschakelen in Safari webbrowser

thepdfconvertersearch.com doorverwijzingen onmiddellijk en automatisch verwijderen: Het handmatig verwijderen van malware kan een lang en gecompliceerd proces zijn, en soms is hier professionele computerkennis voor nodig. Combo Cleaner is een professionele tool voor het automatisch verwijderen van malware, en is aanbevolen voor het verwijderen van thepdfconvertersearch.com doorverwijzingen. Download het door op de knop hieronder te klikken:
Combo Cleaner DOWNLOADEN De gratis scanner controleert of je computer besmet is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

ThePDFConverterSearch browser hijacker verwijderen:

Windows 10 gebruikers:

Toegang tot Programma's en Toepassingen (verwijdering) in Windows 10

Klik rechts in de linkerbenedenhoek, in het Snelle Toegang-menu selecteer Controle Paneel. In het geopende schem kies je Programma's en Toepassingen.

Windows 7 gebruikers:

Toegang

Klik Start ("het Windows Logo" in de linkerbenedenhoek van je desktop), kies Controle Paneel. Zoek naar Programma's en toepassingen.

macOS (OSX) gebruikers:

Hoe een programma te verwijderen in OSX (Mac)

Klik op Finder, in het geopende scherm selecteer je Applicaties. Sleep de app van de Applicaties folder naar de Prullenbak (die zich in je Dock bevindt), klik dan rechts op het Prullenbak-icoon en selecteer Prullenbak Leegmaken.

thepdfconvertersearch.com browser hijacker verwijderen via het Configuratiescherm

In het venster met de verwijderingsprogramma's: zoek naar recentelijk geïnstalleerde verdachte toepassingen (bijvoorbeeld "ThePDFConverterSearch"), selecteer deze vermeldingen en klik op "Verwijderen".

Na het verwijderen van de mogelijk ongewenste programma's (die browser doorverwijzingen naar de thepdfconvertersearch.com website veroorzaken), scan uw computer voor alle resterende ongewenste componenten. Om uw computer te scannen, gebruikt u aanbevolen malware verwijderingssoftware.

ThePDFConverterSearch browser hijacker verwijderen van Internet browsers:

Video die toont hoe u browser doorverwijzingen kan verwijderen:

Google Chrome logoVerwijder schadelijke extensies van Google Chrome:

Het verwijderen van thepdfconvertersearch.com verwante Google Chrome-extensies

Klik op het Google Chrome menu icoon Google Chrome menu icoon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer "Meer tools" en klik op "Extensies". Zoek "ThePDFConverterSearch" en andere recentelijk geïnstalleerde verdachte browser add-ons, en verwijder ze.

Verander uw startpagina:

Het verwijderen van thepdfconvertersearch.com uit Google Chrome startpagina

Klik op het menupictogram van Google Chrome Google Chrome menu icoon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer "Instellingen". In de "Bij opstarten" sectie, schakel "ThePDFConverterSearch" uit, zoek naar een browser hijacker URL (hxxp://www.thepdfconvertersearch.com) onder de "Open een specifieke of set van pagina's" optie. Indien aanwezig, klik op het pictogram met de drie verticale stippen en selecteer "Verwijderen".

Verander uw standaard zoekmachine:

Het verwijderen van thepdfconvertersearch.com van Google Chrome standaardzoekmachine

Om uw standaard zoekmachine in Google Chrome te wijzigen: Klik op het menupictogram Google Chrome Google Chrome menu icoon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer "Instellingen", klik in de sectie "Zoekmachine" op "Zoekmachines beheren...", zoek in de geopende lijst naar "thepdfconvertersearch.com", wanneer deze zich hier bevindt klik dan op de drie verticale puntjes in de buurt van deze URL en selecteer "Verwijderen uit lijst".

Optionele methode:

Als je problemen hebt met het verwijderen van thepdfconvertersearch.com doorverwijzingen, reset dan de instellingen van je Google Chrome browser. Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome) en selecteer Instellingen. Scroll naar onder. Klik op de link Geavanceerd....

Google Chrome reset instellingen stap 1

Nadat je helemaal naar benden hebt gescrolld klik je op  Resetten (Instellingen terugzetten naar de oorspronkelijke standaardwaarden)-knop.

Google Chrome instellingen resetten stap 2

In het geopende scherm, bevestig dat je de Google Chrome instellingen wilt resetten door op de 'resetten'-knop te klikken. 

Google Chrome instellingen resetten stap 3

Mozilla Firefox logoVerwijder schadelijke plugins uit Mozilla Firefox:

Het verwijderen van thepdfconvertersearch.com gerelateerde Mozilla Firefox-extensies

Klik op het Firefox menu icoon firefox menu icoon (in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster), selecteer "Add-ons". Klik op "Extensies" en verwijder "ThePDFConverterSearch", evenals alle andere recent geïnstalleerde browser plug-ins.

Verander uw startpagina:

Thepdfconvertersearch.com van Mozilla Firefox-homepage verwijderen

Om uw startpagina opnieuw in te stellen, klikt u op het Firefox-menupictogram firefox menu icon (in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster), selecteert u vervolgens "Opties", in het geopende venster schakelt u "ThePDFConverterSearch" uit, verwijdert u hxxp://thepdfconvertersearch.com en voert u het domein van uw voorkeur in, dat elke keer dat u Mozilla Firefox start wordt geopend.

Verander uw standaard zoekmachine:

Het verwijderen van thepdfconvertersearch.com van Mozilla Firefox standaard zoekmachine

Typ in de URL adresbalk about:config en druk op Enter.
Klik op "Ik zal voorzichtig zijn, ik beloof het!".
In het zoekfilter bovenaan, type: "extensionControlled"


Zet beide resultaten op "onjuist" door te dubbelklikken op elk item of door te klikken op de Mozilla Firefox schakel about:config in knop knop.

Optionele methode:

Computergebruikers die problemen blijven hebben met het verwijderen van thepdfconvertersearch.com doorverwijzingen kunnen de Mozilla Firefox instellingen naar standaard herstellen.

Open Mozilla Firefox, in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster klik je op het Firefox menu firefox menu icon, in het geopende keuzemenu kies je het Open Help Menu-icoon firefox help menu

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - toegang

Klik dan op Probleemoplossing-informatie.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Toegang

In het geopende scherm klik je op de Firefox Herstellen knop.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Klik op de 'Herstellen'-Knop

In het geopende scherm bevestig je dat je de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard wil herstellen door op de Herstellen-knop te klikken.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - bevestig het herstel dor op de 'Herstellen'-knop te klikken

safari browser logoVerwijder kwaadaardige extensies uit Safari:

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 1

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is en klik op het Safari menu, selecteer dan Voorkeuren…

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 2

In het Voorkeuren-venster selecteer je de Extensies-tab. Zoek alle recent geïnstalleerde en verdachte extensies en verwijder deze.

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 3

In het voorkeuren-venster selecteer je het Algemeen-tabblad en verzeker je je ervan dat je startpagina staat ingesteld op de URL van je voorkeur, als het gewijzigd werd door een browser hijacker kan je dit hier terug aanpassen.

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 4

In het voorkeuren-venster selecteer je het Zoeken-tabblad en verzeker je je ervan dat je favoriete internet-zoekmachine geselecteerd werd.

Optionele methode:

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is en klik op het Safari-menu. In het keuzemenu selecteer je Geschiedenis en Website Data verwijderen…

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 5

In het geopende scherm seleceer je alle geschiedenis en klik je op de Geschiedenis Verwijderen-knop.

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 6

Microsoft Edge (Chromium) logoKwaadaardige extensies verwijderen uit Microsoft Edge:

Browserkapers verwijderen uit Microsoft Edge stap 1

Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), selecteer "Extensies". Zoek naar recent geïnstalleerde en verdachte browser add-ons, en verwijder ze.

De startpagina en nieuwe tabbladen wijzigen:

Browserkapers verwijderen uit Microsoft Edge stap 2

Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), selecteer "Instellingen". In het onderdeel "Bij het opstarten" zoekt u de naam van de browserkaper en klikt u op  "Uitschakelen".

Uw standaard zoekmachine wijzigen:

Browserkapers verwijderen uit Microsoft Edge stap 3

Om uw standaard zoekmachine te wijzigen in Microsoft Edge: klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), selecteer "Privacy en diensten", scroll naar onder en selecteer "Adresbalk". In het onderdeel "Zoekmachines gebruikt in de zoekbalk" zoekt u de naam van de ongewenste zoekmachine. Als u die hebt gevonden klikt u op de "Uitschakelen"-knop daarnaast. U kunt ook klikken op "Zoekmachines beheren", om in het geopende menu de ongewenste zoekmachine terug te vinden. Klik op het puzzel-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram daarnaast en selecteer "Uitschakelen".

Optionele methode:

Als u problemen bljft ondervinden met het verwijderen van de thepdfconvertersearch.com doorverwijzingen, herstel dan uw Microsoft Edge browserinstellingen. Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge) en selecteer Instellingen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 1

In het geopende menu selecteert u Opnieuw instellen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 2

Selecteer Instellingen naar hun standaardwaarden herstellen. In het geopende scherm bevestigt u dat u de Microsoft Edge-instellingen naar hun standaardwaarden wilt herstellen door op de knop Opnieuw instellen te klikken.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 3

 • Als dit niet helpt, volg dan deze alternatieve instructies waarin wordt uitgelegd hoe de Microsoft Edge browser te herstellen.

Internet Explorer logoVerwijder schadelijke add-ons van Internet Explorer:

Het verwijderen van thepdfconvertersearch.com gerelateerde Internet Explorer extensies

Klik op het "tandwiel" pictogram Internet Explorer options icon (in de rechterbovenhoek van Internet Explorer), selecteer "invoegtoepassingen beheren". Zoek naar recent geïnstalleerde verdachte extensies, selecteer deze items en klik op "Verwijderen".

Verander uw startpagina:

Het verwijderen van thepdfconvertersearch.com van Internet Explorer startpagina

Klik op het "tandwiel" icoon Internet Explorer options icon (in de rechter bovenhoek van Internet Explorer), selecteer "Internet Opties", in het geopende venster verwijdert u hxxp://thepdfconvertersearch.com en voert u het domein van uw voorkeur in, dat elke keer dat u Internet Explorer opstart geopend zal worden. U kunt ook about: blank invoeren om een lege pagina te openen wanneer u Internet Explorer opstart.

Verander uw standaard zoekmachine:

Het verwijderen van thepdfconvertersearch.com van Internet Explorer standaardzoekmachine

Klik op het "tandwiel" pictogramInternet Explorer options icon (in de rechterbovenhoek van Internet Explorer), selecteer "invoegtoepassingen beheren". In het geopende venster, selecteer "Zoekmachines", stel "Google", "Bing", of een andere geprefereerde zoekmachine in als uw standaard en verwijder dan "ThePDFConverterSearch".

Optionele methode:

Als je problemen blijft hebben met het verwijderen van thepdfconvertersearch.com doorverwijzingen dan kan je je Internet Explorer instellingen terug op standaard zetten.

Windows XP gebruikers: Klik op Start, klik Uitvoeren, in het geopende scherm typ inetcpl.cpl. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows XP

Windows Vista en Windows 7 gebruikers: Klik op het Windows logo, in de start-zoekbox typ inetcpl.cpl en klik op enter. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 7

Windows 8 gebruikers: Open Internet Explorer en klik op het "tandwiel" icoon. Selecteer Internet Opties. In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab en klik je op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - toegang

In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - Internet opties Geavanceerd tab

Klik op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 8 - klik op de herstellen-knop in Internet opties Geavanceerd-tab

Bevestig dat je de Internet Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen - Klik op de Herstellen-knop.

Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen

Samenvatting:

Samenvatting browser hijacker 1Een browser hijacker is een soort adware die de instellingen van de internetbrowsers van gebruikers wijzigt door de startpagina en standaard zoekmachine toe te wijzen aan een ongewenste website. Meestal infiltreert dit soort adware de besturingssystemen van de gebruiker via gratis software downloads. Als je download beheerd wordt door een download cliënt, verzeker je er dan van de installatie van geadverteerde werkbalken of applicaties te weigeren als deze je startpagina of standaard zoekmachine willen wijzigen.

Hulp bij de verwijdering:

Als je problemen ervaart bij het verwijderen van thepdfconvertersearch.com doorverwijzingen uit je internet browsers, vraag dan om hulp in ons malware verwijderingsforum.

Post een commentaar:
Als je bijkomende informatie hebt over thepdfconvertersearch.com doorverwijzingen of z'n verwijdering, gelieve dan je kennis te delen in de onderstaande commentaren.

Bron: https://www.pcrisk.com/removal-guides/21223-thepdfconvertersearch-browser-hijacker

Klik om een reactie te plaatsen

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Verwijderingsinstructies in andere talen
Instructies voor het verwijderen van de software
QR Code
thepdfconvertersearch.com doorverwijzingen QR code
Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van thepdfconvertersearch.com doorverwijzingen op je mobiele toestel.
Door ons aanbevolen:

Maak vandaag nog komaf met thepdfconvertersearch.com doorverwijzingen

▼ VERWIJDER DEZE NU met Combo Cleaner

Platform: Windows

Oordeel van de redactie over Combo Cleaner:
Oordeel van de redactieZeer goed!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of je computer besmet is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar.