FacebookTwitterLinkedIn

Combo Cleaner: Antivirus en Systeem Booster (voor Mac computers)

Gebruikerswaardering:rating starrating starrating starrating starrating star / 523
LaagsteHoogste 

combo cleaner software box pcrisk

Combo Cleaner is een antivirus programma en een systeem booster gemaakt door een bedrijf genaamd RCS LT. Deze applicatie werkt op Mac computers en is compatibel met alle recente besturingssystemen van Mac, waaronder macOS 14 (Sonoma), macOS 13 (Ventura). Deze applicatie kiest voor een andere aanpak in vergelijking met traditionele antivirus pakketten. Naast antivirus-bescherming bevat Combo Cleaner een schijfopruimer, een tool om dubbele en één om grote bestanden mee op te sporen, een privacy scanner en een applicatie verwijderaar.

Deze app kan gebruikt worden om computers te bevrijden van bedreigingen en kan behoorlijk veel schijfruimte vrijmaken die wordt ingenomen door overbodige bestanden. Hoewel Mac computers zogezegd veiliger zijn dan Windows-systemen is een betrouwbare antivirus-oplossing essentieel.

Werkt met: macOS 14 (Sonoma), macOS 13 (Ventura), macOS 12 (Monterey), macOS 11 (Big Sur)

Downloaden
Combo Cleaner voor Mac

Om het product met alle functies te kunnen gebruiken, moet je een licentie aanschaffen. Beperkte gratis proefperiode van zeven dagen beschikbaar.

Speciale tijdelijke aanbieding voor gebruikers van PCrisk.com!

Om deze coupon te gebruiken, ga naar Combo Cleaner afrekenpagina. Coupon wordt automatisch toegepast. Of je kunt de couponcode handmatig invoeren: PCRISK10 voor een 10% korting.

Tegenwoordig zien beveiligingsonderzoekers een stijging in adware die zich richt op Mac computers. Terwijl adware en mogelijk ongewenste applicaties niet herkend worden als beveiligingsbedreigingen met een 'hoog risico' kunnen ze wel leiden tot irritante pop-ups, identiteitsdiefstal, besmettingen met gevaarlijke malware enz. Het gebruiken van een betrouwbare antivirus-oplossing voorkomt dit soort problemen. Verder gebruikt Combo Cleaner een antivirus scan engine die is uitgerust met databases voor Mac én PC virussen. Zo sturen Mac-gebruikers niet onbedoeld mails met virusbijlages naar vrienden en collega's met een Windows-besturingssysteem.

combo cleaner dashboard

Ondersteunde platforms:

Op het moment van onderzoek was Combo Cleaner enkel beschikbaar voor Mac-computers met versies Mac OSX 10.10 (Yosemite), Mac OSX 10.11 en macOS Sierra (10.12) van het besturingssysteem.

Prijs:

Combo Cleaner kan gratis gedownload worden uit de Mac App Store. De gratis versie van dit programma laat het gebruik toe van de Disk Cleaner functie - waarbij het systeem gescand wordt en het mogelijk wordt gemaakt de cachebestanden van applicaties, downloads, logs van applicaties en bestanden in de prullenmand te verwijderen. Voor een volledige toegang tot alle andere functies van deze app kunnen gebruikers intekenen op de premiumversie van Combo Cleaner. De prijzen zijn als volgt: $2.99 voor 1 maand $14.99 voor 6 maanden (16% korting) en $25.99 voor 1 jaar (28% korting). Dit is waar voor je geld in vergelijking met andere applicaties beschikbaar in de Mac App Store. Legitieme antivirus-apps kosten gemiddeld zo'n $30, opspoorders van dubbele bestanden rond de $10 enz. Om alle functies beschikbaar in Combo Cleaner te verkrijgen (via het kopen van apps voor elke functie van verschillende leveranciers) zou gemiddeld zo'n $70 kosten, terwijl Combo Cleaner slechts $3 per maand kost.

Installatie:

Deze applicatie is beschikbaar als download in de Mac App Store van Apple, het installatieproces is dus vlot en eenvoudig.

Antivirus Engine:

combo cleaner antivirus

Combo Cleaner is uitgerust met twee engines voor het scannen op virussen. De eerste controleert op Mac-gebaseerde besmettingen en de tweede op PC-gebaseerde besmettingen. We testten deze antivirus uit op een virtuele machine en deze detecteerde alle voorgeïnstalleerde adware- en malware-besmettingen die irritante pop-up advertenties in Safari veroorzaakten en die andere kwaadaardige zaken uitvoerden. We waren vooral onder de indruk dat het programma ook alle besmette mailbijlages kon verwijderen. Hoewel de besmette bijlages geen probleem vormden voor onze Mac was het wel een garantie dat ze niet zouden doorgestuurd worden naar Windows-systemen die ze wel konden beschadigen.

Andere functies:

DISK CLEANER - Maakt het eenvoudig om de cachebestanden van applicaties en bestanden met logs en uit de prullenbak te verwijderen. Op onze testcomputer konden we zo 1.7 gigabytes aan nutteloze bestanden vrijmaken.

combo cleaner disk cleaner

BIG FILES - Deze functie werd ontworpen om grote bestanden op de harde schijf te vinden. Oude downloads en vergeten nutteloze bestanden kunnen veel schijfruimte in beslag nemen. Hiermee kun je ze snel oplijsten in een begrijpelijk overzicht zodat je snel kunt beslissen welke mogen verwijderd worden.

combo cleaner big files

DUPLICATES - Dit is een bestandsscanner die de harde schijf scant en die alle dubbele bestanden (identiek) opspoort. Op onze testcomputer konden we ze dubbele bestanden terugvinden zelfs als die verschillende bestandsnamen hadden. Met de 'Auto-select'-knop is het eenvoudig alle dubbele bestanden te verwijderen.

combo cleaner duplicates

PRIVACY SCANNER - Met deze functie kunnen computergebruikers die zich zorgen maken om hun privacy opgelucht ademhalen. De privacy scanner kan alle cookies identificeren en verwijderen, evenals cachebestanden, de browsergeschiedenis en andere data die de privacy in gevaar kan brengen. Tijdens onze test merkten wer dat het met deze functie ook mogelijk is om browsers volledig te 'resetten' - handig voor een browser die onstabiel is geworden door een hijacker of adware. 

combo cleaner privacy scanner

UNINSTALLER - Deze functie laat gebruikers toe om gedownloade applicaties te verwijderen. Mac-gebruikers kunnen dit natuurlijk ook doen door een app naar de prullenbak te slepen maar gekoppelde bestanden worden daarmee niet verwijderd. Hierdoor gaat schijfruimte verloren. Deze functie herkent alle gekoppelde bestanden en elimineert ze na het voltooien van de verwijderfunctie.

combo cleaner uninstaller

PERSONAL SECURITY ASSISTANT - Deze functie integreert de kennis van kunstmatige intelligentie via een gebruiksvriendelijke chatinterface. Gebruikers kunnen vragen stellen over internetbeveiliging en onze chatbot zal antwoorden met waardevolle inzichten. Een andere geweldige optie is om schermafbeeldingen te uploaden, en AI zal deze analyseren. Als je bijvoorbeeld een e-mail ontvangt waarvan je niet zeker weet of deze legitiem is, kun je een schermafdruk maken en deze uploaden naar Personal Security Assistant; deze zal de schermafdruk analyseren en je waardevolle informatie geven, waarin wordt uitgelegd of je de e-mail moet beantwoorden of dat het om oplichterij gaat.

combo cleaner ai chatbot

Samenvatting:

Gezien de geweldige detectiegraad voor malware/adware, z'n relatief lage prijs en de uitgebreide selectie aan bijkomende functies bevelen we dit product ten zeerste aan.

Weergave van Combo Cleaner (Mac):

combo-cleaner-appearance

▼ Toon discussie

Over ons

PCrisk is een cyberbeveiligingsportaal dat internetgebruikers informeert over de nieuwste digitale bedreigingen. Onze inhoud wordt verstrekt door beveiligingsexperts en professionele malware onderzoekers. Lees meer over ons.

Verwijderen van virussen en malware

Deze pagina bevat informatie over hoe besmetting met malware en virussen te voorkomen.

Verwijderen van malware