FacebookTwitterLinkedIn

De Combo Cleaner anti-malware (voor Windows-computers)

Gebruikerswaardering:rating starrating starrating starrating starrating star / 206
LaagsteHoogste 

Combo Cleaner voor Windows Box - PCRisk

Combo Cleaner is an anti-malware-programma voor Windows-computers (ook beschikbaar voor Mac-computers). Deze werd ontwikkeld door RCS LT, een bedrijf dat al meer dan 10 jaar actief is in de cyberbeveiligingsindustrie. De opgebouwde ervaring in internetbeveiliging stelde ons in staat een robuuste anti-malware-oplossing te creëren die de computers van gebruikers kan beschermen tegen de huidige cyberdreigingen. Combo Cleaner is ontworpen om te werken op alle populaire besturingssystemen van Microsoft, en dit naast Windows Defender.

Naast een professionele antivirus-engine is Combo Cleaner voor Windows ook uitgerust met een krachtige anti-adware- en anti-ransomware-functie en functionaliteit om gebruikers te beschermen tijdens het surfen op internet.

Hoewel malware al lang een plaag is voor computergebruikers zijn geavanceerde ransomware-aanvallen, mogelijk ongewenste applicaties, adware en online bedreigingen steeds meer wijdverspreid. Combo Cleaner kan al deze problemen oplossen. Bovendien is het met Combo Cleaner mogelijk om grote duplicaatbestanden snel op te sporen, waardoor mogelijk verouderde en nutteloze bestanden kunnen worden verwijderd.

Werkt met: Microsoft Windows 11/10/8.1/8/7 met SP1 en de laatste KB-updates geïnstalleerd

Downloaden
Combo Cleaner voor Windows

Om het product met alle functies te kunnen gebruiken, moet je een licentie aanschaffen. Beperkte gratis proefperiode van zeven dagen beschikbaar.

Speciale tijdelijke aanbieding voor gebruikers van PCrisk.com!

Om deze coupon te gebruiken, ga naar Combo Cleaner afrekenpagina. Coupon wordt automatisch toegepast. Of je kunt de couponcode handmatig invoeren: PCRISK10 voor een 10% korting.

Met Combo Cleaner Premium geïnstalleerd, kunnen gebruikers zorgeloos surfen op internet. De real-time webbrowser-beschermingsmodule voorkomt dat gebruikers schadelijke websites bezoeken (phishing, malware, online-oplichting). De real-time anti-malwaremodule controleert bestanden op schadelijke code, of het nu een geïnfecteerde e-mailbijlage is of een kwaadaardig gedownload bestanden, de infectie wordt gestopt voordat ze schade toebrengt aan de computer. Als de anti-malwaremodule is ingeschakeld, kunnen gebruikers er zeker van zijn dat hun bestanden niet zullen worden versleuteld en dat ze dus geen losgeld zullen moeten betalen aan ransomware-makers om hun bestanden te herstellen.

combo cleaner windows 11

Anti-malware modules:

Gebruikers van Combo Cleaner kunnen kiezen tussen een Snelle, Volledige en Aangepaste computerscan. De snelle scan controleert bestanden op locaties die vaak besmet worden, zoals de map met downloads. De volledige systeemscan controleert alle bestanden op de harde schijven van de gebruiker, en met de aangepaste scanoptie kunnen gebruikers mappen kiezen die op malware moeten worden gescand. Naast scans op aanvraag, controleert Combo Cleaner uw computer ook op malware met een realtime anti-malware-engine die u waarschuwt als er een kwaadaardig bestand wordt gedownload of uitgevoerd. Merk op dat de eerste computerscan behoorlijk lang kan duren, maar Combo Cleaner heeft een ingebouwde slimme scanfunctie die ervoor zorgt dat alle volgende scans veel sneller zullen worden uitgevoerd.

Combo Cleaner voor Windows - Anti-malware module

Anti-ransomware module:

Ransomware-infecties zijn een echte pandemie geworden voor computergebruikers. Bijna elke week zien we krantenkoppen over grote bedrijfsnetwerken die zijn gehackt en waar cybercriminelen bestanden konden versleutelen om vervolgens losgeld te vragen om de gegevens te ontsleutelen. Computergebruikers moeten zich ervan bewust zijn dat cybercriminelen zich niet alleen richten op grote bedrijven. Elke dag raken duizenden computers van thuisgebruikers geïnfecteerd met ransomware waarbij persoonlijke gegevens worden gecodeerd (foto's, video's, documenten, enz.). Om dit probleem op te lossen heeft Combo Cleaner meerdere verdedigingsmechanismen. Om te beginnen controleert de real-time scan-engine tegen malware alle gedownloade en uitgevoerde bestanden. Op deze manier wordt voorkomen dat ransomware de computer van de gebruiker binnendringt. Als tweede verdedigingsmechanisme kunnen gebruikers hun mappen beschermen met een speciale functie die voorkomt dat programma's kunnen knoeien met de bestanden in de beschermde map.

Combo Cleaner voor Windows - Anti-ransomware module

Beschermingsmodule voor de webbrowser:

Tegenwoordig zijn cybercriminelen erg innovatief als het gaat om het opzetten van phishing-, scam- en andere malafide websites. Voor een ongetraind oog is het bijna onmogelijk om te bepalen wat een legitieme site is en wat een nepsite die uw wachtwoorden steelt of schadelijke bestanden verspreidt. Als de browserbescherming is ingeschakeld, dan controleert Combo Cleaner alle internetverbindingen en blokkeert het phishing-websites (deze functie is compatibel met alle populaire internetbrowsers zoals Chrome, Firefox, Edge, enz.).

Grote bestanden en duplicaatbestanden:

Een paar extra functies waarover Combo Cleaner beschikt. Het scannen van uw harde schijven op grote en dubbele bestanden kan veel vergeten en nutteloze bestanden aan het licht brengen die waardevolle schijfruimte in beslag nemen. Hoewel dit uw computer niet tegen malware besmet, is het terugwinnen van schijfruimte (in sommige gevallen vele gigabytes) ook erg nuttig.

Combo Cleaner voor Windows - Opsporen van grote bestanden

Kostprijs en installatie:

Combo Cleaner kan gratis worden gedownload van de combocleaner.com website. Met de gratis versie van deze app kunnen gebruikers een snelle anti-malwarescan uitvoeren en de scanner voor grote bestanden en duplicaatbestanden gebruiken. Voor het verwijderen van gedetecteerde bedreigingen en het gebruik van andere functies (realtime scanners, anti-ransomware, enz.) is echter een abonnement vereist. Er is een gratis proefperiode van zeven dagen beschikbaar op aanvraag.

Combo Cleaner voor Windows - Kostprijs

Assistent persoonlijke beveiliging:

Een functie die kennis van kunstmatige intelligentie integreert. Via een gebruiksvriendelijke chatinterface kunnen gebruikers internetbeveiligingsgerelateerde vragen stellen, die de chatbot beantwoordt en waardevolle inzichten geeft. De AI kan ook schermafbeeldingen analyseren. Als je bijvoorbeeld een verdachte e-mail ontvangt, kun je een screenshot maken en de afbeelding uploaden naar de Personal Security Assistant. De afbeelding wordt dan geanalyseerd en de chatbot levert gedetailleerde informatie die uitlegt of de e-mail een scam is.

combo cleaner windows personal security assistant

Conclusie:

Combo Cleaner is uitgerust met alle mogelijke functies om malware, adware en ransomware-infecties te verwijderen en te voorkomen. Van scans op aanvraag tot realtime bescherming, deze app zorgt ervoor dat cybercriminelen uw dag niet meer kunnen verpesten. We raden dit product ten zeerste aan.

Weergave van Combo Cleaner (Windows):

combo cleaner windows appearance2

▼ Toon discussie

Over ons

PCrisk is een cyberbeveiligingsportaal dat internetgebruikers informeert over de nieuwste digitale bedreigingen. Onze inhoud wordt verstrekt door beveiligingsexperts en professionele malware onderzoekers. Lees meer over ons.

Verwijderen van virussen en malware

Deze pagina bevat informatie over hoe besmetting met malware en virussen te voorkomen.

Verwijderen van malware