Stop browserkapingen door FreeArticleSkimmer

Ook bekend als: FreeArticleSkimmer browserkaper
Verspreiding: Laag
Schadeniveau: Medium

Hp.myway.com doorverwijzing verwijderingsinstructies

Wat is hp.myway.com?

FreeArticleSkimmer is een frauduleuze applicatie, geadverteerd als een tool voor het skimmen/zoeken van tekst voor webpagina's, vergezeld van een valse zoekmachine. Het is gecategoriseerd als een PUA (mogelijk ongewenste toepassing), vanwege het vermogen om in de systemen binnen te dringen zonder toestemming van de gebruiker. Het is ook een browserkaper, omdat het ongeautoriseerde wijzigingen aanbrengt in de browsers en omdat het de browseractiviteit controleert. Ontwikkeld door Mindspark Interactive Network, is het ontworpen om absoluut legitiem en  functioneel te lijken, zoals de meeste producten van dit netwerk.

hp.myway.com browserkaper

Browserkapers richten zich meestal op de browsers met de grootste populariteit (Google Chrome, Mozilla Firefox en Internet Explorer). Ze veranderen de startpagina's van de browser, de nieuwe tab/venster-URL's en de standaardzoekmachines. Met andere woorden, elk nieuw tabblad/venster, elke zoekopdracht die in de URL-balk wordt getypt - ze worden allemaal omgeleid naar hun valse zoekmachine of veroorzaken omleidingsketens die eindigen in een legitieme zoekmachine. FreeArticleSkimmer wijst alles opnieuw toe aan hp.myway.com. Dit heeft ernstige gevolgen voor de bruikbaarheid en de effectiviteit van de browser. Hoewel deze wijzigingen eenvoudig ongedaan gemaakt kunnen worden, kunnen de pogingen om dit te doen geweigerd worden of gewoon opnieuw worden ingesteld. Daarom worden de browsers vrijwel onbruikbaar zonder de toepassing daadwerkelijk te verwijderen. Naast het feit dat het een browserkaper is, kan FreeArticleSkimmer ook een app voor het bijhouden van gegevens zijn. Door informatie te verzamelen over het surfgedrag van de gebruikers (bijv. dezochte URL's, bekeken pagina's, zoekmachine geschiedenis en dergelijke), kunnen dergelijke applicaties persoonlijke informatie afleiden (zoals IP-adres, geolocatie en real-life identiteitsinformatie). Wat belangrijk is om te begrijpen, is dat deze gegevens vervolgens aan externen worden verkocht en dus voor criminele doeleinden kunnen dienen. Samenvattend kunnen PUA's (inclusief browserkapers) de integriteit van de browser beschadigen, verschillende systeeminvasies en infecties veroorzaken en leiden tot ernstige privacyschendingen (zelfs identiteitsdiefstal). Het wordt ten zeerste aangeraden om alle frauduleuze applicaties onmiddellijk te verwijderen om de veiligheid van het apparaat en de gebruiker te waarborgen.

Bedreigingsoverzicht:
Naam FreeArticleSkimmer browserkaper
Bedreigingstype Browserkaper, doorverwijzing, zoekmachinekaper, menubalk, ongewenste nieuwe tabs
Browser Extensie(s) FreeArticleSkimmer
Verwachtte Functionaliteit Artikel skimming tool.
Geïnfecteerde Browserinstellingen Startpagina, nieuwe tabblad-URL, standaardzoekmachine
Gepromoot Domein hp.myway.com
Gebruikt IP Adres (hp.myway.com) 23.67.240.173
Detectie Namen (hp.myway.com)

Avira (Malware), Forcepoint ThreatSeeker (Suspicious), volledige detectielijst (VirusTotal)

Symptomen Gemanipuleerde instellingen van de internetbrowser(s) (startpagina, standaard internetzoekmachine, nieuwe tabbladinstellingen). De gebruikers worden gedwongen om de website van de kaper te bezoeken en om op het internet te zoeken met behulp van hun zoekmachines.
Verspreidingsmethoden Misleidende pop-upadvertenties, gratis software-installatieprogramma's (bundeling), valse flash player-installatieprogramma's.
Schade Internet browsing tracking (mogelijke privacyschendingen), weergave van ongewenste advertenties, omleidingen naar verdachte websites.
Verwijdering

Om FreeArticleSkimmer browserkaper verwijderen, adviseren onze malwareonderzoekers om uw computer te scannen met Malwarebytes.
▼ Malwarebytes Downloaden
Gratis scanner die controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Malwarebytes kopen. Beperkte proefperiode van 14 dagen beschikbaar.

Het aantal browserkapers groeit voortdurend. Relevante voorbeelden van browserkapers van Mindspark Interactive Network zijn: TotalRecipeSearch, CrazyForCrafts, PoliticalNewsCenter enz. - hoewel ze verschillende functies aanbieden, is hun gedrag identiek. Browserkapers zijn vaak moeilijk te identificeren, omdat ze er vaak legitiem uitzien. Dat is echter niet de enige manier waarop ze de gebruikers misleiden zodat ze hun systemen kunnen gebruiken. Bijna alle PUA's bieden een soort "praktische" en "nuttige" functies aan. Al hun verleidelijke beloften zijn vals want meestal zijn ze volkomen niet-functioneel. Wat belangrijk is om te begrijpen, is dat het enige doel dat deze ongewenste toepassingen dienen, is om inkomsten te verkrijgen voor hun makers. Zodra ze succesvol zijn geïnfiltreerd, veroorzaken ze malafide omleidingen naar verkoopgerichte en/of regelrechte kwaadaardige websites, leveren ze opdringerige advertentiecampagnes (pop-ups, banners, coupons, enz.) op en volgen ze de gebruikersgegevens.

Hoe werd FreeArticleSkimmer geïnstalleerd op mijn computer?

PUA's kunnen apparaten binnenvallen zonder het medeweten van de gebruiker of er onbedoeld door de gebruikers zelf op geïnstalleerd worden. Door op opdringerige advertenties te klikken (meestal op onbetrouwbare sites), kunnen de gebruikers ze activeren om scripts uit te voeren, die ontworpen zijn om autonome downloads/installaties van frauduleuze applicaties te maken. FreeArticleSkimmer wordt ook gratis aangeboden om te downloaden op zijn officiële website, waar het wordt gepromoot als een zeer nuttige tool. Maar PUA's kunnen zich ook verspreiden via installatiepakketten/bundels. Door programma's van onbetrouwbare bronnen te downloaden, hebben de gebruikers meer kans om hun gewenste software voorverpakt te krijgen met iets anders. "Bundelen" is een term die gebruikt wordt om een valse marketingmethode te beschrijven, waarmee de gewone programma's vol zitten met PUA's. Het weigeren van deze ongewenste toepassingen is mogelijk, maar dergelijke opties zijn vaak moeilijk te herkennen in het installatieproces. Ze zijn vaak verborgen binnen de instellingen "Aangepast/Geavanceerd" en dergelijke.

Hoe de installatie van mogelijk ongewenste applicaties te vermijden?

Het wordt aanbevolen om een kort onderzoek uit te voeren naar programma's/apps/functies om hun legitimiteit te verifiëren. Gebruik altijd officiële en geverifieerde bronnen voor het downloaden van software (bij voorkeur via directe downloadlinks). Vanwege de dreiging van gebundelde programma's of van ronduit bedrog, worden P2P-netwerken (peer-to-peer) en andere externe downloaders sterk afgeraden. De aanbevelingen voor installatie zijn onder meer: ​​het verkennen van de voorwaarden en de mogelijke opties, met behulp van de "Aangepaste/geavanceerde" instellingen en het afmelden voor extra toepassingen/functies. Tijdens het browsen is het verstandig om geen verdachte websites te bezoeken en om niet op verschillende advertenties te klikken. Opdringerige advertenties zien er normaal en onschadelijk uit, waardoor veel gebruikers erdoor misleid worden. Een veelbetekenend teken van een opdringerige advertentie zijn echter de dubieuze sites waarnaar ze doorverwijzen (bijv. gokken, dating voor volwassenen, pornografie en andere). Als gebruikers dergelijke advertenties/omleidingen tegenkomen, dan wordt hen aangeraden om hun systeem onmiddellijk te controleren en om eventuele dubieuze applicaties en/of browserextensies/plug-ins te verwijderen. Als uw computer al geïnfecteerd is met FreeArticleSkimmer, dan raden we u aan een scan uit te voeren met Malwarebytes om deze browserkaper automatisch te verwijderen.

Website promoot de FreeArticleSkimmer browserkaper:

Website promoot de FreeArticleSkimmer browserkaper

FreeArticleSkimmer browserkaper onmiddellijk en automatisch verwijderen: Het handmatig verwijderen van malware kan een lang en gecompliceerd proces zijn, en soms is hier professionele computerkennis voor nodig. Malwarebytes is een professionele tool voor het automatisch verwijderen van malware, en is aanbevolen voor het verwijderen van FreeArticleSkimmer browserkaper. Download het door op de knop hieronder te klikken:
Malwarebytes DOWNLOADEN De gratis scanner controleert of je computer besmet is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Malwarebytes kopen. Beperkte proefperiode van 14 dagen beschikbaar. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

FreeArticleSkimmer browserkaper verwijderen:

Windows 7 gebruikers:

Toegang

Klik Start ("het Windows Logo" in de linkerbenedenhoek van je desktop), kies Controle Paneel. Zoek naar Programma's en toepassingen.

Windows XP gebruikers:

Toegang

Klik Start, kies Instellingen en klik op Controle Paneel. Zoek en klik op Programma's toevoegen of verwijderen.

Windows 10, Windows 8 gebruikers:

Toegang tot Programma's en Toepassingen (verwijdering) in Windows 10

Klik rechts in de linkerbenedenhoek, in het Snelle Toegang-menu selecteer Controle Paneel. In het geopende schem kies je Programma's en Toepassingen.

Mac OSX gebruikers:

Hoe een programma te verwijderen in OSX (Mac)

Klik op Finder, in het geopende scherm selecteer je Applicaties. Sleep de app van de Applicaties folder naar de Prullenbak (die zich in je Dock bevindt), klik dan rechts op het Prullenbak-icoon en selecteer Prullenbak Leegmaken.

hp.myway.com browserkaper deinstalleren via Configuratiescherm

In het programma's verwijderen-scherm zoek je naar enige mogelijk ongewenste applicaties (bijvoorbeeld, "FreeArticleSkimmer Internet Explorer..."), selecteer deze verwijzingen en klik op "Deïnstalleren" of "Verwijderen".

Na het verwijderen van de mogelijk ongewenste applicatie (die de browserdoorverwijzingen naar de hp.myway.com website scant u best uw computer op enige overblijvende onderdelen of mogelijke malware besmettingen. Gebruik daarvoor aanbevolen malware verwijderingssoftware. 

FreeArticleSkimmer browserkaper verwijderen uit internet browsers:

Video die toont hoe browser doorverwijzingen te verwijderen: (Windows OS):

Video die toont hoe de FreeArticleSkimmer browserkaper te verwijderen met Combo Cleaner (MacOS):

Internet Explorer logoVerwijder de kwaadaardige add-ons uit Internet Explorer:

Verwijdering hp.myway.com gerelateerde Internet Explorer extensies

Klik op het "tandwiel"icoon Internet Explorer options icon (in de rechterbovenhoek van Internet Explorer) selecteer "Beheer Add-ons". Zoek naar recent geïnstalleerde en verdacht lijkende browser extensies en schakel deze uit.

Verander uw startpagina:

Verwijdering hp.myway.com uit Internet Explorer startpagina

Klik op het "tandwiel"icoon Internet Explorer options icon (in de rechterbovenhoek van Internet Explorer), selecteer "Internet Opties", verwijder hxxp://hp.myway.com in het geopende venster en voer het domein van uw voorkeur in, wat geopend zal worden iedere keer dat u Internet Explorer opent. Of typ about: blank om een nieuwe pagina te openen in Internet Explorer.

Verander uw standaard zoekmachine:

Verwijdering hp.myway.com uit Internet Explorer standaard zoekmachine

Klik op het "tandwiel"icoon Internet Explorer options icon (in de rechterbovenhoek van Internet Explorer), selecteer "Add-ons beheren". In het geopende venster, selecteer "Zoek Netwerken", en stel "Google", "Bing", of een andere zoekmachine naar keuze in als standaard en verwijder dan "hp.myway".

Optionele methode:

Als je problemen blijft hebben met het verwijderen van freearticleskimmer browserkaper dan kan je je Internet Explorer instellingen terug op standaard zetten.

Windows XP gebruikers: Klik op Start, klik Uitvoeren, in het geopende scherm typ inetcpl.cpl. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows XP

Windows Vista en Windows 7 gebruikers: Klik op het Windows logo, in de start-zoekbox typ inetcpl.cpl en klik op enter. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 7

Windows 8 gebruikers: Open Internet Explorer en klik op het "tandwiel" icoon. Selecteer Internet Opties. In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab en klik je op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - toegang

In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - Internet opties Geavanceerd tab

Klik op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 8 - klik op de herstellen-knop in Internet opties Geavanceerd-tab

Bevestig dat je de Internet Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen - Klik op de Herstellen-knop.

Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen

Google Chrome logoVerwijder de kwaadaardige extensies uit Google Chrome:

Verwijdering hp.myway.com gerelateerde Google Chrome extensies

Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer 'Meer hulpprogramma's' en klik op 'Extensies'. Zoek "FreeArticleSkimmer" en/of onlangs geïnstalleerde verdachte browser-add-ons en verwijder ze.

Verander uw startpagina:

Verwijdering hp.myway.com uit Google Chrome startpagina

Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer "Instellingen". Klik in het gedeelte "Bij opstarten" op "Pagina's instellen" en zoek naar de browserkaper URL (hp.myway.com). Klik op de drie vertikale puntjes en selecteer "verwijderen".

Verander uw standaardzoekmachine:

Verwijdering hp.myway.com uit Google Chrome standaard zoekmachine

Om uw standaardzoekmachine in Google Chrome wijzigen: klik op het Chrome-menupictogram Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer "Instellingen", klik in het gedeelte "Zoeken" op "Zoekmachines beheren ...", zoek naar "hp.myway.com" klik op de drie verticale stippen in de buurt van deze URL en selecteer "Verwijderen uit lijst".

Optionele methode:

Als je problemen hebt met het verwijderen van freearticleskimmer browserkaper, reset dan de instellingen van je Google Chrome browser. Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome) en selecteer Instellingen. Scroll naar onder. Klik op de link Geavanceerd....

Google Chrome reset instellingen stap 1

Nadat je helemaal naar benden hebt gescrolld klik je op  Resetten (Instellingen terugzetten naar de oorspronkelijke standaardwaarden)-knop.

Google Chrome instellingen resetten stap 2

In het geopende scherm, bevestig dat je de Google Chrome instellingen wilt resetten door op de 'resetten'-knop te klikken. 

Google Chrome instellingen resetten stap 3

Mozilla Firefox logoVerwijder de kwaadaardige plug-ins uit Mozilla Firefox:

Verwijdering hp.myway.com gerelateerde Mozilla Firefox extensies

Klik op het Firefox menu firefox menu icon (in de rechterbovenhoek van het hoofdscherm) selecteer "Add-ons". Klik op "Extensies" en verwijder "FreeArticleSkimmer" en alle recent geïnstalleerde en verdachte browser plug-ins.

Verander uw startpagina:

Verwijdering hp.myway.com uit Mozilla Firefox startpagina

Om de startpagina te veranderen, klik op het Firefox menu firefox menu icon (in de rechterbovenhoek van het hoofdscherm), selecteer "Opties" en in het geopende venster en verwijdert u hxxp://hp.myway.com en voert u het domein van uw voorkeur in, dat zal openen iedere keer dat u Mozilla Firefox opstart.

Verander uw standaard zoekmachine:

Verwijdering hp.myway.com uit Mozilla Firefox standaard zoekmachine

In de URL adres-balk, typ about:config en druk op Enter.
Klik op "I'll be careful, I promise!/Ik beloof dat ik voorzichtig zal zijn!".
In de zoekbalk bovenaan, typ: "myway"
Klik met de rechtermuisknop op de gevonden voorkeuren en selecteer "Reset" om de standaardwaarden te herstellen.

Optionele methode:

Computergebruikers die problemen blijven hebben met het verwijderen van freearticleskimmer browserkaper kunnen de Mozilla Firefox instellingen naar standaard herstellen.

Open Mozilla Firefox, in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster klik je op het Firefox menu firefox menu icon, in het geopende keuzemenu kies je het Open Help Menu-icoon firefox help menu

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - toegang

Klik dan op Probleemoplossing-informatie.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Toegang

In het geopende scherm klik je op de Firefox Herstellen knop.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Klik op de 'Herstellen'-Knop

In het geopende scherm bevestig je dat je de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard wil herstellen door op de Herstellen-knop te klikken.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - bevestig het herstel dor op de 'Herstellen'-knop te klikken

safari browser logoVerwijder kwaadaardige extensies uit Safari:

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 1

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is en klik op het Safari menu, selecteer dan Voorkeuren…

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 2

In het Voorkeuren-venster selecteer je de Extensies-tab. Zoek alle recent geïnstalleerde en verdachte extensies en verwijder deze.

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 3

In het voorkeuren-venster selecteer je het Algemeen-tabblad en verzeker je je ervan dat je startpagina staat ingesteld op de URL van je voorkeur, als het gewijzigd werd door een browser hijacker kan je dit hier terug aanpassen.

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 4

In het voorkeuren-venster selecteer je het Zoeken-tabblad en verzeker je je ervan dat je favoriete internet-zoekmachine geselecteerd werd.

Optionele methode:

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is en klik op het Safari-menu. In het keuzemenu selecteer je Geschiedenis en Website Data verwijderen…

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 5

In het geopende scherm seleceer je alle geschiedenis en klik je op de Geschiedenis Verwijderen-knop.

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 6

Microsoft Edge (Chromium) logoKwaadaardige extensies verwijderen uit Microsoft Edge:

Browserkapers verwijderen uit Microsoft Edge stap 1

Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), selecteer "Extensies". Zoek naar recent geïnstalleerde en verdachte browser add-ons, en verwijder ze.

De startpagina en nieuwe tabbladen wijzigen:

Browserkapers verwijderen uit Microsoft Edge stap 2

Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), selecteer "Instellingen". In het onderdeel "Bij het opstarten" zoekt u de naam van de browserkaper en klikt u op  "Uitschakelen".

Uw standaard zoekmachine wijzigen:

Browserkapers verwijderen uit Microsoft Edge stap 3

Om uw standaard zoekmachine te wijzigen in Microsoft Edge: klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), selecteer "Privacy en diensten", scroll naar onder en selecteer "Adresbalk". In het onderdeel "Zoekmachines gebruikt in de zoekbalk" zoekt u de naam van de ongewenste zoekmachine. Als u die hebt gevonden klikt u op de "Uitschakelen"-knop daarnaast. U kunt ook klikken op "Zoekmachines beheren", om in het geopende menu de ongewenste zoekmachine terug te vinden. Klik op het puzzel-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram daarnaast en selecteer "Uitschakelen".

Optionele methode:

Als u problemen bljft ondervinden met het verwijderen van de freearticleskimmer browserkaper, herstel dan uw Microsoft Edge browserinstellingen. Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge) en selecteer Instellingen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 1

In het geopende menu selecteert u Opnieuw instellen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 2

Selecteer Instellingen naar hun standaardwaarden herstellen. In het geopende scherm bevestigt u dat u de Microsoft Edge-instellingen naar hun standaardwaarden wilt herstellen door op de knop Opnieuw instellen te klikken.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 3

  • Als dit niet helpt, volg dan deze alternatieve instructies waarin wordt uitgelegd hoe de Microsoft Edge browser te herstellen.

Samenvatting:

Samenvatting browser hijacker 1Een browser hijacker is een soort adware die de instellingen van de internetbrowsers van gebruikers wijzigt door de startpagina en standaard zoekmachine toe te wijzen aan een ongewenste website. Meestal infiltreert dit soort adware de besturingssystemen van de gebruiker via gratis software downloads. Als je download beheerd wordt door een download cliënt, verzeker je er dan van de installatie van geadverteerde werkbalken of applicaties te weigeren als deze je startpagina of standaard zoekmachine willen wijzigen.

Hulp bij de verwijdering:

Als je problemen ervaart bij het verwijderen van freearticleskimmer browserkaper uit je internet browsers, vraag dan om hulp in ons malware verwijderingsforum.

Post een commentaar:
Als je bijkomende informatie hebt over freearticleskimmer browserkaper of z'n verwijdering, gelieve dan je kennis te delen in de onderstaande commentaren.

Bron: https://www.pcrisk.com/removal-guides/15733-freearticleskimmer-toolbar

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Verwijderingsinstructies in andere talen
Instructies voor het verwijderen van de software
QR Code
FreeArticleSkimmer browserkaper QR code
Een QR code (Quick Response Code) is een code die door toestellen kan gelezen worden en die URL's en andere informatie bevat. Deze code kan gelezen worden met de camera van een smartphone of tablet. Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van FreeArticleSkimmer browserkaper op je mobiele toestel.
Door ons aanbevolen:

Maak vandaag nog komaf met FreeArticleSkimmer browserkaper

▼ VERWIJDER DEZE NU met Malwarebytes

Platform: Windows

Oordeel van de redactie over Malwarebytes:
Zeer goed!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of je computer besmet is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Malwarebytes kopen. Beperkte proefperiode van 14 dagen beschikbaar.