Verwijderingsinstructies voor de Quick Weather Search browserkaper

Ook bekend als: search.quickweathersearch.com doorverwijzing
Verspreiding: Laag
Schadeniveau: Medium

Quick Weather Search browserkaper verwijderingsinstructies

Wat is Quick Weather Search?

Quick Weather Search is een misleidende applicatie waarmee de gebruikers volgens de ontwikkelaars eenvoudig weersvoorspellingen kunnen controleren. Afgaande hierop lijkt search.quickweathersearch.com legitiem en handig. Desondanks is het eigenlijk gecategoriseerd als een potentieel ongewenste app (PUA) en een browserkaper. De belangrijkste redenen voor deze negatieve associaties zijn de stiekeme installatie - zonder toestemming van de gebruiker-, de promotie van een valse zoekmachine en dataspionage.

search.quickweathersearch.com browserkaper

Zoals hierboven vermeld, is Quick Weather Search ontworpen om een ​​zoekmachine voor search.quickweathersearch.com te promoten. Daartoe kaapt Quick Weather Search de populairste webbrowsers en wijst een nieuwe tabblad-URL, standaardzoekmachine en startpagina-opties toe aan search.quickweathersearch.com. Nu zijn deze veranderingen onbeduidend. De gebruikers kunnen ze echter niet terugdraaien, omdat search.quickweathersearch.com de opties opnieuw toewijst telkens wanneer er pogingen gedaan worden om te veranderen. Browsers terugbrengen naar hun vorige status wordt onmogelijk gemaakt. Uiteindelijk zijn de gebruikers gedwongen om search.quickweathersearch.com te bezoeken telkens wanneer ze een nieuw tabblad openen of op het internet zoeken via de URL-balk. Als gevolg hiervan wordt de surfervaring verstoord. We moeten ook vermelden dat search.quickweathersearch.com de gebruikers omleidt naar search.yahoo.com wanneer er een zoekopdracht wordt ingevoerd. Gebruikers zoeken alleen maar op het internet via de Yahoo-zoekmachine en search.quickweathersearch.com wordt dus volledig irrelevant. Een ander belangrijk nadeel is dataspionage. Browserkapers en valse webzoekmachines registreren vaak IP-adressen, bezochte website-URL's, bekeken pagina's, zoekopdrachten en andere gegevens met betrekking tot de surfactiviteit van de gebruiker. Na registratie wordt deze informatie gedeeld met externe partijen (mogelijk cybercriminelen). Deze personen verkrijgen inkomsten door misbruik te maken van de ontvangen informatie. Daarom kan dataspionage uiteindelijk leiden tot ernstige privacyschendingen of zelfs tot identiteitsdiefstal. Gebruikers wordt ten zeerste aangeraden om de browserkaper van Quick Weather Search te verwijderen en om nooit meer de site search.quickweathersearch.com te bezoeken.

Bedreigingsoverzicht:
Naam Quick Weather Search
Bedreigingstype Browserkaper, doorverwijzing, zoekmachinekaper, menubalk, ongewenste nieuwe tab
Detectie Namen Avast (Win32:AdwareSig [Adw]), ESET-NOD32 (A Variant Of Win32/WinWrapper.V Potentially Unwanted), Kaspersky (Not-a-virus:Downloader.Win32.AdLoad.afaqc), McAfee (PUP-HOQ), Volledige detectielijst (VirusTotal)
Browser Extensie(s) Weather, Quick Weather Search
Verwachte Functionaliteit Weather forecasts.
Gepromote URL search.quickweathersearch.com
Gebruikt IP Adres (search.quickweathersearch.com) 34.192.52.193
Aangetaste Browserinstellingen Startpagina, nieuwe tabblad-URL, standaardzoekmachine
Symptomen Gemanipuleerde instellingen van internetbrowser(s) (startpagina, standaard internetzoekmachine, nieuwe tabbladinstellingen). Gebruikers worden gedwongen om de website van de kaper te bezoeken en op het internet te zoeken met behulp van hun zoekmachines.
Verspreidingsmethoden Misleidende pop-upadvertenties, gratis software-installatieprogramma's (bundeling), valse flash player-installatieprogramma's.
Schade Internet browsing tracking (mogelijke privacyschendingen), weergave van ongewenste advertenties, omleidingen naar verdachte websites.
Verwijdering

Om search.quickweathersearch.com doorverwijzing verwijderen, adviseren onze malwareonderzoekers om uw computer te scannen met Malwarebytes.
▼ Malwarebytes Downloaden
Gratis scanner die controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Malwarebytes kopen. Beperkte proefperiode van 14 dagen beschikbaar.

De ontwikkelaars van Quick Weather Search hebben tientallen toepassingen voor het kapen van browsers uitgebracht, die vrijwel identiek zijn. Door een enorme verscheidenheid aan "nuttige functies" aan te bieden, proberen browserkapers zoals Get Maps And Directions, Login To My Email, Easy Speed Test App (en vele andere) de indruk van legitimiteit/bruikbaarheid te creëren en om de gebruikers te misleiden zodat die overgaan tot installatie ervan. Het probleem is dat apps zoals Quick Weather Search maar één doel hebben: inkomsten verkrijgen voor de ontwikkelaars en daarom, in plaats van enige werkelijke waarde voor de gebruiker te geven, veroorzaken deze apps doorverwijzingen en verzamelen ze informatie, waardoor de surfervaring aanzienlijk wordt verstoord en die een bedreiging vormt voor de privacy van de gebruiker.

Hoe werd Quick Weather Search geïnstalleerd op mijn computer?

Deze browserkaper is voor iedereen gratis te downloaden op hun officiële websites. In de meeste gevallen infiltreert Quick Weather Search echter in de computers zonder toestemming van de gebruiker. Dat komt omdat de ontwikkelaars het verspreiden door opdringerige advertenties en de "bundeling"-methoden te gebruiken. Opdringerige advertenties (die meestal worden geleverd door adware-apps) leiden de gebruikers door naar onbetrouwbare websites en voeren in sommige gevallen scripts uit die PUA's downloaden/installeren. "Bundeling" is daarentegen een stiekeme installatie van applicaties van externen, samen met de reguliere software. De ontwikkelaars weten dat de gebruikers zich vaak achteloos door deze procedures haasten en de meeste stappen overslaan. Om deze reden zijn alle "gebundelde" applicaties verborgen achter de "Aangepaste/Geavanceerde" instellingen (of andere secties) van de download/installatieprocessen. Bovendien haasten de meeste gebruikers zich achteloos en slaan ze de meeste stappen over en/of klikken ze op verschillende advertenties. Door dit te doen, stellen de gebruikers het systeem bloot aan risicovolle infecties en brengen ze hun eigen privacy in gevaar.

Hoe de installatie van mogelijk ongewenste applicaties te vermijden?

Elke gebruiker moet weten dat gebrek aan kennis en roekeloos gedrag de belangrijkste redenen zijn voor computerinfecties. Voorzichtigheid is de sleutel tot zijn veiligheid en daarom is het van groot belang om goed op te letten bij het surfen op het internet, evenals tijdens het downloaden/installeren van software. Zorg ervoor dat u elk venster van de download-/installatiedialogen zorgvuldig analyseert met de instellingen "Aangepast" of "Geavanceerd". Vink extra inbegrepen programma's uit en weiger alle aanbiedingen om dergelijke te downloaden/installeren. We raden u aan om geen downloaders/installers van externen te gebruiken, omdat de meeste hiervan geld verdienen met de "bundeling"-methode. U dient alleen programma's te downloaden van officiële bronnen, bij voorkeur via directe downloadlinks. Houd er bovendien rekening mee dat opdringerige advertenties meestal doorverwijzen naar onbetrouwbare websites (voor gokken, dating voor volwassenen, pornografie en dergelijke). Deze advertenties worden meestal geleverd door adware-apps. Daarom moeten de gebruikers die dergelijke doorverwijzingen vaak tegenkomen, alle verdachte toepassingen en browserplug-ins zo snel mogelijk verwijderen. Als uw computer al geïnfecteerd is met Quick Weather Search, dan raden we u aan een scan uit te voeren met Malwarebytes om deze browserkaper automatisch te verwijderen.

Quick Weather Search browserkaper installatie set-up:

Official Quick Weather Search browserkaper installatie setup

Website promoot de Quick Weather Search browserkaper:

Website promoot Quick Weather Search browserkaper

De Quick Weather Search browserkaper vraagt om toestemmingen:

Quick Weather Search browserkaper toestemmingen

search.quickweathersearch.com doorverwijzing onmiddellijk en automatisch verwijderen: Het handmatig verwijderen van malware kan een lang en gecompliceerd proces zijn, en soms is hier professionele computerkennis voor nodig. Malwarebytes is een professionele tool voor het automatisch verwijderen van malware, en is aanbevolen voor het verwijderen van search.quickweathersearch.com doorverwijzing. Download het door op de knop hieronder te klikken:
Malwarebytes DOWNLOADEN De gratis scanner controleert of je computer besmet is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Malwarebytes kopen. Beperkte proefperiode van 14 dagen beschikbaar. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

Quick Weather Search browserkaper verwijderen:

Windows 7 gebruikers:

Toegang

Klik Start ("het Windows Logo" in de linkerbenedenhoek van je desktop), kies Controle Paneel. Zoek naar Programma's en toepassingen.

Windows XP gebruikers:

Toegang

Klik Start, kies Instellingen en klik op Controle Paneel. Zoek en klik op Programma's toevoegen of verwijderen.

Windows 10, Windows 8 gebruikers:

Toegang tot Programma's en Toepassingen (verwijdering) in Windows 10

Klik rechts in de linkerbenedenhoek, in het Snelle Toegang-menu selecteer Controle Paneel. In het geopende schem kies je Programma's en Toepassingen.

Mac OSX gebruikers:

Hoe een programma te verwijderen in OSX (Mac)

Klik op Finder, in het geopende scherm selecteer je Applicaties. Sleep de app van de Applicaties folder naar de Prullenbak (die zich in je Dock bevindt), klik dan rechts op het Prullenbak-icoon en selecteer Prullenbak Leegmaken.

search.quickweathersearch.com browserkaper deinstalleren via Configuratiescherm

In het programma's verwijderen-scherm zoek je naar enige mogelijk ongewenste applicaties (bijvoorbeeld, "Quick Weather Search"), selecteer deze verwijzingen en klik op "Deïnstalleren" of "Verwijderen".

Na het verwijderen van de mogelijk ongewenste applicatie die de browserdoorverwijzingen naar de search.quickweathersearch.com website veroorzaakt, scant u best uw computer op enige overblijvende onderdelen of mogelijke malware besmettingen. Gebruik daarvoor aanbevolen malware verwijderingssoftware.

Quick Weather Search browserkaper verwijderen uit internet browsers:

Video die toont hoe browserdoorverwijzingen te verwijderen:

Internet Explorer logoVerwijder de kwaadaardige add-ons uit Internet Explorer:

Verwijdering search.quickweathersearch.com gerelateerde Internet Explorer extensies

Klik op het "tandwiel" icoon Internet Explorer options icon (in de rechterbovenhoek van Internet Explorer) selecteer "Beheer Add-ons". Zoek naar recent geïnstalleerde en verdacht lijkende browser extensies en schakel deze uit.

Verander uw startpagina:

Verwijdering search.quickweathersearch.com uiy Internet Explorer startpagina

Klik op het "tandwiel" icoon Internet Explorer options icon (in de rechterbovenhoek van Internet Explorer), selecteer "Internet Opties", verwijder hxxp://search.quickweathersearch.com  in het geopende venster en voer het domein van uw voorkeur in, wat geopend zal worden iedere keer dat u Internet Explorer opent. Of typ about: blank om een nieuwe pagina te openen in Internet Explorer.

Verander uw standaard zoekmachine:

Verwijdering search.quickweathersearch.com uit Internet Explorer standaard zoekmachine

Klik op het "tandwiel" icoon Internet Explorer options icon (in de rechterbovenhoek van Internet Explorer), selecteer "Add-ons beheren". In het geopende venster, selecteer "Zoek Netwerken", en stel "Google", "Bing", of een andere zoekmachine naar keuze in als standaard en verwijder dan "Quick Weather Search".

Optionele methode:

Als je problemen blijft hebben met het verwijderen van search.quickweathersearch.com doorverwijzing dan kan je je Internet Explorer instellingen terug op standaard zetten.

Windows XP gebruikers: Klik op Start, klik Uitvoeren, in het geopende scherm typ inetcpl.cpl. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows XP

Windows Vista en Windows 7 gebruikers: Klik op het Windows logo, in de start-zoekbox typ inetcpl.cpl en klik op enter. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 7

Windows 8 gebruikers: Open Internet Explorer en klik op het "tandwiel" icoon. Selecteer Internet Opties. In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab en klik je op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - toegang

In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - Internet opties Geavanceerd tab

Klik op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 8 - klik op de herstellen-knop in Internet opties Geavanceerd-tab

Bevestig dat je de Internet Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen - Klik op de Herstellen-knop.

Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen

Google Chrome logoVerwijder de kwaadaardige extensies uit Google Chrome:

Verwijdering search.quickweathersearch.com gerelateerde Google Chrome extensies

Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer 'Meer hulpprogramma's' en klik op 'Extensies'. Zoek "Quick Weather Search" en/of onlangs geïnstalleerde verdachte browser-add-ons en verwijder ze.

Verander uw startpagina:

Verwijdering search.quickweathersearch.com uit Google Chrome startpagina

Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer "Instellingen". Klik in het gedeelte "Bij opstarten" op "Pagina's instellen" en zoek naar de browserkaper URL (hxxp://www.search.quickweathersearch.com) Klik op de drie vertikale puntjes en selecteer "verwijderen".

Verander uw standaardzoekmachine:

Verwijdering search.quickweathersearch.com uit Google Chrome standaard zoekmachine

Om uw standaardzoekmachine in Google Chrome wijzigen: klik op het Chrome-menupictogram Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer "Instellingen", klik in het gedeelte "Zoeken" op "Zoekmachines beheren ...", verwijder "Quick Weather Search", zoek naar "search.quickweathersearch.com" en voeg toe of selecteer uw voorkeursdomein.

Optionele methode:

Als je problemen hebt met het verwijderen van search.quickweathersearch.com doorverwijzing, reset dan de instellingen van je Google Chrome browser. Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome) en selecteer Instellingen. Scroll naar onder. Klik op de link Geavanceerd....

Google Chrome reset instellingen stap 1

Nadat je helemaal naar benden hebt gescrolld klik je op  Resetten (Instellingen terugzetten naar de oorspronkelijke standaardwaarden)-knop.

Google Chrome instellingen resetten stap 2

In het geopende scherm, bevestig dat je de Google Chrome instellingen wilt resetten door op de 'resetten'-knop te klikken. 

Google Chrome instellingen resetten stap 3

Mozilla Firefox logoVerwijder de kwaadaardige plug-ins uit Mozilla Firefox:

Verwijdering search.quickweathersearch.com gerelateerde Mozilla Firefox extensies

Klik op het Firefox menu firefox menu icon (in de rechterbovenhoek van het hoofdscherm) selecteer "Add-ons". Klik op "Extensies" en verwijder "Quick Weather Search" (of simpelweg "Weather"), en alle recent geïnstalleerde en verdachte browser plug-ins.

Verander uw startpagina:

Verwijdering search.quickweathersearch.com uiy Mozilla Firefox startpagina

Om de startpagina te veranderen, klik op het Firefox menu firefox menu icon (in de rechterbovenhoek van het hoofdscherm), selecteer "Opties" en in het geopende venster, schakel "Quick Weather Search" uit en verwijder hxxp://search.quickweathersearch.com en voert u het domein van uw voorkeur in, dat zal openen iedere keer dat u Mozilla Firefox opstart.

Verander uw standaard zoekmachine:

Verwijdering search.quickweathersearch.com uit Mozilla Firefox standaard zoekmachine

In de URL adres-balk, typ about:config en druk op Enter.
Klik op "I'll be careful, I promise!/Ik beloof dat ik voorzichtig zal zijn!".
In de zoekbalk bovenaan, typ: "quickweathersearch"
Klik met de rechtermuisknop op de gevonden voorkeuren en selecteer "Reset" om de standaardwaarden te herstellen.

Optionele methode:

Computergebruikers die problemen blijven hebben met het verwijderen van search.quickweathersearch.com doorverwijzing kunnen de Mozilla Firefox instellingen naar standaard herstellen.

Open Mozilla Firefox, in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster klik je op het Firefox menu firefox menu icon, in het geopende keuzemenu kies je het Open Help Menu-icoon firefox help menu

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - toegang

Klik dan op Probleemoplossing-informatie.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Toegang

In het geopende scherm klik je op de Firefox Herstellen knop.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Klik op de 'Herstellen'-Knop

In het geopende scherm bevestig je dat je de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard wil herstellen door op de Herstellen-knop te klikken.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - bevestig het herstel dor op de 'Herstellen'-knop te klikken

safari browser logoVerwijder kwaadaardige extensies uit Safari:

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 1

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is en klik op het Safari menu, selecteer dan Voorkeuren…

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 2

In het Voorkeuren-venster selecteer je de Extensies-tab. Zoek alle recent geïnstalleerde en verdachte extensies en verwijder deze.

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 3

In het voorkeuren-venster selecteer je het Algemeen-tabblad en verzeker je je ervan dat je startpagina staat ingesteld op de URL van je voorkeur, als het gewijzigd werd door een browser hijacker kan je dit hier terug aanpassen.

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 4

In het voorkeuren-venster selecteer je het Zoeken-tabblad en verzeker je je ervan dat je favoriete internet-zoekmachine geselecteerd werd.

Optionele methode:

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is en klik op het Safari-menu. In het keuzemenu selecteer je Geschiedenis en Website Data verwijderen…

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 5

In het geopende scherm seleceer je alle geschiedenis en klik je op de Geschiedenis Verwijderen-knop.

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 6

Microsoft Edge (Chromium) logoKwaadaardige extensies verwijderen uit Microsoft Edge:

Browserkapers verwijderen uit Microsoft Edge stap 1

Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), selecteer "Extensies". Zoek naar recent geïnstalleerde en verdachte browser add-ons, en verwijder ze.

De startpagina en nieuwe tabbladen wijzigen:

Browserkapers verwijderen uit Microsoft Edge stap 2

Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), selecteer "Instellingen". In het onderdeel "Bij het opstarten" zoekt u de naam van de browserkaper en klikt u op  "Uitschakelen".

Uw standaard zoekmachine wijzigen:

Browserkapers verwijderen uit Microsoft Edge stap 3

Om uw standaard zoekmachine te wijzigen in Microsoft Edge: klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), selecteer "Privacy en diensten", scroll naar onder en selecteer "Adresbalk". In het onderdeel "Zoekmachines gebruikt in de zoekbalk" zoekt u de naam van de ongewenste zoekmachine. Als u die hebt gevonden klikt u op de "Uitschakelen"-knop daarnaast. U kunt ook klikken op "Zoekmachines beheren", om in het geopende menu de ongewenste zoekmachine terug te vinden. Klik op het puzzel-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram daarnaast en selecteer "Uitschakelen".

Optionele methode:

Als u problemen bljft ondervinden met het verwijderen van de search.quickweathersearch.com doorverwijzing, herstel dan uw Microsoft Edge browserinstellingen. Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge) en selecteer Instellingen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 1

In het geopende menu selecteert u Opnieuw instellen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 2

Selecteer Instellingen naar hun standaardwaarden herstellen. In het geopende scherm bevestigt u dat u de Microsoft Edge-instellingen naar hun standaardwaarden wilt herstellen door op de knop Opnieuw instellen te klikken.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 3

  • Als dit niet helpt, volg dan deze alternatieve instructies waarin wordt uitgelegd hoe de Microsoft Edge browser te herstellen.

Samenvatting:

Samenvatting browser hijacker 1Een browser hijacker is een soort adware die de instellingen van de internetbrowsers van gebruikers wijzigt door de startpagina en standaard zoekmachine toe te wijzen aan een ongewenste website. Meestal infiltreert dit soort adware de besturingssystemen van de gebruiker via gratis software downloads. Als je download beheerd wordt door een download cliënt, verzeker je er dan van de installatie van geadverteerde werkbalken of applicaties te weigeren als deze je startpagina of standaard zoekmachine willen wijzigen.

Hulp bij de verwijdering:

Als je problemen ervaart bij het verwijderen van search.quickweathersearch.com doorverwijzing uit je internet browsers, vraag dan om hulp in ons malware verwijderingsforum.

Post een commentaar:
Als je bijkomende informatie hebt over search.quickweathersearch.com doorverwijzing of z'n verwijdering, gelieve dan je kennis te delen in de onderstaande commentaren.

Bron: https://www.pcrisk.com/removal-guides/15408-quick-weather-search-browser-hijacker

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Verwijderingsinstructies in andere talen
Instructies voor het verwijderen van de software
QR Code
search.quickweathersearch.com doorverwijzing QR code
Een QR code (Quick Response Code) is een code die door toestellen kan gelezen worden en die URL's en andere informatie bevat. Deze code kan gelezen worden met de camera van een smartphone of tablet. Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van search.quickweathersearch.com doorverwijzing op je mobiele toestel.
Door ons aanbevolen:

Maak vandaag nog komaf met search.quickweathersearch.com doorverwijzing

▼ VERWIJDER DEZE NU met Malwarebytes

Platform: Windows

Oordeel van de redactie over Malwarebytes:
Zeer goed!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of je computer besmet is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Malwarebytes kopen. Beperkte proefperiode van 14 dagen beschikbaar.