Putlocker advertenties

Ook bekend als: Putlockerfree advertenties
Type: Adware
Verspreiding: Laag
Schadeniveau: Medium

Putlocker verwijderingsinstructies

Wat is Putlocker?

Putlocker is de naam van een dienst waarmee de gebruikers gratis online films kunnen bekijken. Deze streamingdienst is echter illegaal en de website van Putlocker maakt gebruik van malafide advertentienetwerken. Dit betekent dat het pop-upadvertenties weergeeft die de installaties van adware of andere potentieel ongewenste apps (PUA's) kunnen veroorzaken. Bovendien vraagt de website van Putlocker aan haar bezoekers om meldingen toe te laten, wat ook kan leiden tot ongewenste downloads en installaties.

Putlocker adware

Indien deze wordt gebruikt veroorzaakt de Putlocker-pagina ongewenste doorverwijzingen. De geopende pagina's kunnen schadelijk zijn of gebruikt worden om mensen te misleiden tot het downloaden van ongewenste apps zoals adware, browserkapers enzovoort. Adware-apps, indien geïnstalleerd, overladen hun gebruikers met kortingsbonnen, banners, enquêtes, pop-ups enz. Gebruikers die erop klikken, worden meestal doorverwezen naar onbetrouwbare websites. Soms betekent het klikken op deze advertenties echter het uitvoeren van scripts die ontworpen werden om andere ongewenste apps (PUA's) te downloaden. De meeste browserkapers verzamelen informatie over hun gebruikers en sturen deze naar anderen (mogelijk cybercriminelen) die deze misbruiken om inkomsten te verkrijgen. Deze apps leggen details vast zoals IP-adressen van de gebruikers, geolocaties, URL's van bezochte websites, ingevoerde zoekopdrachten enzovoort. Deze apps leiden meestal tot problemen met de veiligheid op internet en de privacy of kunnen zelfs ernstigere problemen veroorzaken zoals identiteitsdiefstal. Bovendien vraagt ​​de website Putlocker (en andere pagina's die erdoor worden geopend) om meldingen te tonen. Als dergelijke websites deze mogen weergeven, beginnen ze ongewenste advertenties te vertonen en meldingen die, indien erop wordt geklikt, kunnen leiden tot ongewenste downloads van allerlei adware en andere ongewenste programma's. We raden u niet aan om pagina's te gebruiken die illegale services aanbieden en doorverwijzingen naar dubieuze websites veroorzaken. Als er bepaalde ongewenste apps in een browser (of besturingssysteem) geïnstalleerd zijn, dan moeten ze zo snel mogelijk worden verwijderd.

Bedreigingsoverzicht:
Naam Putlockerfree advertenties
Bedreigingstype Adware, ongewenste advertenties, pop-up virus
Gerelateerde Domeinen putlockerfree[.]sc, putlockertv.to
Gebruikt IP Adres 104.18.59.140
Waargenomen Domeinen ao8k.bikereddint[.]info, bfpq.bikereddint[.]info, dh3e.bikereddint[.]info, dnu0.bikereddint[.]info, e367.bikereddint[.]info, fx8e.bikereddint[.]info, lva1.bikereddint[.]info, p1.bikereddint[.]info, p5.bikereddint[.]info, p7.bikereddint[.]info, p8.bikereddint[.]info, pixel.bikereddint[.]info, uo3w.bikereddint[.]info
Symptomen U ziet advertenties die niet afkomstig zijn van de sites die u bekijkt. Opdringerige pop-upadvertenties. Verminderde internet-browsersnelheid.
Verspreidingsmethoden Misleidende pop-upadvertenties, gratis software-installatieprogramma's (bundeling), valse Flash Player-installatieprogramma's.
Schade Verminderde prestaties van de computer, browsertracking - privacyschendingen, mogelijke extra malware-infecties.
Verwijdering

Om Putlockerfree advertenties verwijderen, adviseren onze malwareonderzoekers om uw computer te scannen met Malwarebytes.
▼ Malwarebytes Downloaden
Gratis scanner die controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Malwarebytes kopen. Beperkte proefperiode van 14 dagen beschikbaar.

Er zijn verschillende pagina's die malafide advertentienetwerken gebruiken, bijvoorbeeld, savefrom[.]net, ouo[.]io en Kissmanga. Doorgaans worden de mensen die ze gebruiken omgeleid naar allerlei misleidende, onbetrouwbare websites die ontworpen werden om hen te misleiden zodat ze ongewenste downloads/installaties uitvoeren. Om problemen te voorkomen, raden we u aan om deze niet te gebruiken en ervoor te zorgen dat er geen ongewenste apps op uw computer aanwezig zijn.

Hoe werd Putlocker geïnstalleerd op mijn computer?

Doorgaans downloaden en installeren gebruikers ongewenste apps per ongeluk. Ze veroorzaken dit door op opdringerige, misleidende advertenties te klikken die we hierboven hebben vermeld of wanneer ze de stappen voor het downloaden van de software of de installatie overslaan. Het is bekend dat om mensen te misleiden de ontwikkelaars van malware vaak een misleidende marketingmethode gebruiken die "bundelen" wordt genoemd. Hiermee kunnen PUA's worden gedownload of geïnstalleerd samen met reguliere (meestal gratis) software. Alle informatie over de ongewenste apps die gebundeld worden in de setups is meestal verborgen in de "Aangepaste", "Geavanceerde" en andere soortgelijke instellingen. Wanneer mensen deze ongewijzigd laten, dan downloaden en installeren ze de ongewenste applicaties samen met de programma's die ze daadwerkelijk willen downloaden en installeren.

Hoe de installatie van mogelijk ongewenste applicaties te vermijden?

Download software alleen via officiële websites, gebruik directe links. Download deze niet (of installeer deze niet) met behulp van externe downloaders, installatieprogramma's, torrent-clients, eMule (en andere peer-to-peer-netwerken) enz. Controleer de "Geavanceerde", "Aangepaste" en andere secties van een download- of installatie-installatie. Vink aanbiedingen uit om ongewenste apps te downloaden of te installeren en voltooi pas dan de setup. Vermijd het klikken op verdachte, opdringerige advertenties. Ze leiden gebruikers om naar onbetrouwbare websites, bijvoorbeeld naar pagina's met betrekking tot gokken, pornografie, dating voor volwassenen enzovoort. Als deze doorverwijzingen vaak voorkomen of als er ongewenste advertenties op een bezochte website verschijnen, controleer dan of er verdachte items (plug-ins, add-ons, extensies, enz.) in de browser geïnstalleerd zijn. Verwijder alle soortgelijke apps zo snel mogelijk. Verwijder ook ongewenste programma's van het besturingssysteem. Als uw computer al met Putlocker geïnfecteerd is, dan raden we u aan een scan uit te voeren met Malwarebytes om deze adware automatisch te verwijderen.

De Putlocker website verwijst door naar een oplichtingspagina (GIF):

putlocker ads verwijzen door naar een valse virusscan

Pushmeldingen door Putlocker:

putlocker pushmelding 1 putlocker pushmelding 2 putlocker pushmelding 3

Putloker verwijst door naar dubeiuze pagina's die vragen om meldingen weer te geven:

putlockerads verwijst door naar dubieuze page die vragen om meldingen weer te geven 1 putlockerads verwijst door naar dubieuze pagina's die vragen om meldigen weer te geven 2 putlockerads verwijst door naar dubieuze pagina's die vragen om meldingen weer te geven 3 putlockerads verwijst door naar dubieuze pagina's die vragen om meldingen weer te geven 4

BELANGRIJK! Deze misleidende site vraagt om browsermeldingen in te schakelen.

Voer daarom, voordat u begint, deze stappen uit:

Google Chrome (PC):

 • Klik op de knop Menu (drie punten) in de rechterbovenhoek van het scherm
 • Selecteer "Instellingen", scroll naar beneden en klik op "Geavanceerd"
 • Scroll omlaag naar het gedeelte "Privacy en beveiliging", selecteer "Inhoudsinstellingen" en vervolgens "Meldingen"
 • Klik op de drie stippen aan de rechterkant van elke verdachte URL en klik op "Blokkeren" of "Verwijderen"(als u op "Verwijderen" klikt en de schadelijke site nogmaals bezoekt, wordt u gevraagd om opnieuw de meldingen in te schakelen)

Schakel pop-up'meldingen uit in Google Chrome webbrowser

Google Chrome (Android):

 • Klik op de menuknop (drie stippen) in de rechterbovenhoek van het scherm en klik op "Instellingen"
 • Scroll naar beneden, klik op "Site-instellingen" en vervolgens op "Meldingen"
 • Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's op en klik ze één voor één aan
 • Selecteer "Meldingen" in het gedeelte "Machtigingen" en klik op "OFF"

Schakel pop-up'meldingen uit in Android Google Chrome webbrowser

Mozilla Firefox:

 • Klik op de knop Menu (drie balken) in de rechterbovenhoek van het scherm
 • Selecteer "Opties" en klik op "Privacy en beveiliging" in de werkbalk aan de linkerkant van het scherm
 • Blader omlaag naar het gedeelte 'Machtigingen' en klik op de knop 'Instellingen' naast 'Meldingen'
 • Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's, klik op het vervolgkeuzemenu en selecteer "Blokkeren"

Schakel pop-up'meldingen uit in Mozilla Firefox webbrowser

Internet Explorer:

 • Klik op de knop Gear in de rechterbovenhoek van het IE-venster
 • Selecteer "Internetopties"
 • Selecteer het tabblad "Privacy" en klik op "Instellingen" onder "Pop-upblokkering"
 • Selecteer hieronder verdachte URL's en verwijder ze één voor één door op de knop "Verwijderen" te klikken

Schakel pop-up'meldingen uit in Internet Explorer webbrowser

Microsoft Edge:

 • Klik op de menuknop (drie punten) in de rechterbovenhoek van het Edge-venster
 • Scroll naar beneden, vind en klik op "Instellingen"
 • Blader weer naar beneden en klik op "Geavanceerde instellingen bekijken"
 • Klik op 'Beheren' onder 'Meldingen'
 • Klik op de schakelaar onder elke verdachte website

Schakel pop-up'meldingen uit in Microsoft Edge webbrowser

Safari (Mac):

 • Klik op de knop "Safari" onder aan het scherm en selecteer "Voorkeuren"
 • Selecteer het tabblad "Websites" en selecteer vervolgens het gedeelte "Meldingen" in het linker deelvenster
 • Controleer op verdachte URL's en pas de optie 'Weigeren' toe voor elke URL

Schakel pop-up'meldingen uit in Safari webbrowser

Putlockerfree advertenties onmiddellijk en automatisch verwijderen: Het handmatig verwijderen van malware kan een lang en gecompliceerd proces zijn, en soms is hier professionele computerkennis voor nodig. Malwarebytes is een professionele tool voor het automatisch verwijderen van malware, en is aanbevolen voor het verwijderen van Putlockerfree advertenties. Download het door op de knop hieronder te klikken:
Malwarebytes DOWNLOADEN De gratis scanner controleert of je computer besmet is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Malwarebytes kopen. Beperkte proefperiode van 14 dagen beschikbaar. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

Putlocker adware verwijderen:

Windows 7 gebruikers:

Toegang

Klik Start ("het Windows Logo" in de linkerbenedenhoek van je desktop), kies Controle Paneel. Zoek naar Programma's en toepassingen.

Windows XP gebruikers:

Toegang

Klik Start, kies Instellingen en klik op Controle Paneel. Zoek en klik op Programma's toevoegen of verwijderen.

Windows 10, Windows 8 gebruikers:

Toegang tot Programma's en Toepassingen (verwijdering) in Windows 10

Klik rechts in de linkerbenedenhoek, in het Snelle Toegang-menu selecteer Controle Paneel. In het geopende schem kies je Programma's en Toepassingen.

Mac OSX gebruikers:

Hoe een programma te verwijderen in OSX (Mac)

Klik op Finder, in het geopende scherm selecteer je Applicaties. Sleep de app van de Applicaties folder naar de Prullenbak (die zich in je Dock bevindt), klik dan rechts op het Prullenbak-icoon en selecteer Prullenbak Leegmaken.

Putlocker adware deinstalleren via Configuratiescherm

In het programma's verwijderen-scherm zoek je naar "Putlocker", selecteer deze verwijzing en klik op "Deïnstalleren" of "Verwijderen".

Na het verwijderen van de mogelijk ongewenste apps (die de doorverwijzingen naar Putlocker ads veroorzaakt), scant u best uw computer op enige overblijvende onderdelen of mogelijke malware besmettingen. Gebruik daarvoor aanbevolen malware verwijderingssoftware.

Verwijder de Putlocker adware uit internet browsers:

Video die toont hoe mogelijk ongewenste browser add-ons te verwijderen:

Internet Explorer logoVerwijder de kwaadaardige add-ons uit Internet Explorer:

Verwijdering Putlocker ads uit Internet Explorer stap 1

Klik op het "tandwiel" icoon Internet Explorer options icon (in de rechterbovenhoek van Internet Explorer) selecteer "Beheer Add-ons". Zoek naar "Putlocker" en schakel deze uit.

Verwijdering Putlocker ads uit Internet Explorer stap 2

Optionele methode:

Als je problemen blijft hebben met het verwijderen van putlockerfree advertenties dan kan je je Internet Explorer instellingen terug op standaard zetten.

Windows XP gebruikers: Klik op Start, klik Uitvoeren, in het geopende scherm typ inetcpl.cpl. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows XP

Windows Vista en Windows 7 gebruikers: Klik op het Windows logo, in de start-zoekbox typ inetcpl.cpl en klik op enter. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 7

Windows 8 gebruikers: Open Internet Explorer en klik op het "tandwiel" icoon. Selecteer Internet Opties. In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab en klik je op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - toegang

In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - Internet opties Geavanceerd tab

Klik op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 8 - klik op de herstellen-knop in Internet opties Geavanceerd-tab

Bevestig dat je de Internet Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen - Klik op de Herstellen-knop.

Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen

Google Chrome logoVerwijder de kwaadaardige extensies uit Google Chrome:

Verwijdering Putlocker ads uit Google Chrome stap 1

Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer 'Meer hulpprogramma's' en klik op 'Extensies'. Zoek "Putlocker" en verwijder het.

Verwijdering Putlocker ads uit Google Chrome stap 2

Optionele methode:

Als je problemen hebt met het verwijderen van putlockerfree advertenties, reset dan de instellingen van je Google Chrome browser. Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome) en selecteer Instellingen. Scroll naar onder. Klik op de link Geavanceerd....

Google Chrome reset instellingen stap 1

Nadat je helemaal naar benden hebt gescrolld klik je op  Resetten (Instellingen terugzetten naar de oorspronkelijke standaardwaarden)-knop.

Google Chrome instellingen resetten stap 2

In het geopende scherm, bevestig dat je de Google Chrome instellingen wilt resetten door op de 'resetten'-knop te klikken. 

Google Chrome instellingen resetten stap 3

Mozilla Firefox logoVerwijder de kwaadaardige plug-ins uit Mozilla Firefox:

Verwijdering Putlocker ads uit Mozilla Firefox stap 1

Klik op het Firefox menu firefox menu icon (in de rechterbovenhoek van het hoofdscherm) selecteer "Add-ons". Klik op "Extensies" en verwijder "Putlocker" in het geopende venster.

Verwijdering Putlocker ads uit Mozilla Firefox stap 2

Optionele methode:

Computergebruikers die problemen blijven hebben met het verwijderen van putlockerfree advertenties kunnen de Mozilla Firefox instellingen naar standaard herstellen.

Open Mozilla Firefox, in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster klik je op het Firefox menu firefox menu icon, in het geopende keuzemenu kies je het Open Help Menu-icoon firefox help menu

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - toegang

Klik dan op Probleemoplossing-informatie.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Toegang

In het geopende scherm klik je op de Firefox Herstellen knop.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Klik op de 'Herstellen'-Knop

In het geopende scherm bevestig je dat je de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard wil herstellen door op de Herstellen-knop te klikken.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - bevestig het herstel dor op de 'Herstellen'-knop te klikken

safari browser logoVerwijder kwaadaardige extensies uit Safari:

Verwijder adware uit Safari - 1

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is, klik op het Safari menu en selecteer Voorkeuren….

Verwijder adware uit Safari - 2

In het geopende venster klik je op Extensies, zoek naar recent geïnstalleerde verdachte extensies, selecteer deze en klik op Verwijderen.

Optionele methode:

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is en klik op het Safari-menu. In het keuzemenu selecteer je Geschiedenis en Website Data verwijderen…

Verwijder adware uit Safari - 3

In het geopende scherm seleceer je alle geschiedenis en klik je op de Geschiedenis Verwijderen-knop.

Verwijder adware uit Safari - 4

Microsoft Edge (Chromium) logoKwaadaardige extensies verwijderen uit Microsoft Edge:

Adware uit Microsoft Edge verwijderen stap 1

Klik op het menu-icoon in Edge Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), kiest u "Extensies". Zoek recent geïnstalleerde en verdachte browser add-ons en klik op "Verwijderen" (onder hun naam).

Adware uit Microsoft Edge verwijderen stap 2

Optionele methode:

Als u problemen blijft ondervinden met het verwijderen van de putlockerfree advertenties, herstel dan de instellingen van uw Microsoft Edge browser. Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge) en selecteer Instellingen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 1

In het geopende menu kiest u  Opnieuw instellen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 2

Kies Instellingen naar hun standaardwaarden herstellen. In het geopende scherm bevestigt u dat u de instellingen van Microsoft Edge wilt herstellen door op de knop Opnieuw instellen te klikken.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 3

 • Als dat niet helpt, volg dan deze alternatieve instructies om de Microsoft Edge browser te herstellen.

Samenvatting:

Samenvatting adware programmaDe meeste adware of mogelijk ongewenste applicaties infiltreren internetbrowsers van gebruikers via gratis software downloads. Merk op dat de veiligste bron voor het downloaden van gratis software de website van de ontwikkelaar is. Om de installatie van adware te vermijden wees je best erg oplettend met het downloaden of installeren van gratis software.Bij het installeren van het reeds gedownloaden gratis programma kies je best de aangepast of geavanceerde installatie-opties - deze stap zal zlle mogelijk ongewenste applicaties aan het licht brengen die werden geïnstalleerd samen met het gekozen gratis programma.

Hulp bij de verwijdering:
Als je problemen ervaart bij pogingen om putlockerfree advertenties van je computer te verwijderen, vraag dan om hulp in ons malware verwijderingsforum.

Post een commentaar:
Als je bijkomende informatie hebt over putlockerfree advertenties of z'n verwijdering, gelieve je kennis dan te delen in de onderstaande commentaren.

Bron: https://www.pcrisk.com/removal-guides/15184-putlocker-ads

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Verwijderingsinstructies in andere talen
Instructies voor het verwijderen van de software
QR Code
Putlockerfree advertenties QR code
Een QR code (Quick Response Code) is een code die door toestellen kan gelezen worden en die URL's en andere informatie bevat. Deze code kan gelezen worden met de camera van een smartphone of tablet. Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van Putlockerfree advertenties op je mobiele toestel.
Door ons aanbevolen:

Maak vandaag nog komaf met Putlockerfree advertenties

▼ VERWIJDER DEZE NU met Malwarebytes

Platform: Windows

Oordeel van de redactie over Malwarebytes:
Zeer goed!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of je computer besmet is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Malwarebytes kopen. Beperkte proefperiode van 14 dagen beschikbaar.