Fmovies advertenties

Ook bekend als: Advertenties door fmovies.to
Type: Adware
Verspreiding: Laag
Schadeniveau: Medium

Fmovies[.]to doorverwijzing verwijderingsinstructies

Wat is fmovies[.]to?

De fmovies[.]to-website stelt dat de gebruikers in staat zijn om online gratis films van hoge kwaliteit te bekijken. Het stelt dat ze bekeken kunnen worden zonder vervelende advertenties. Deze informatie is misschien juist, maar fmovies[.]to maakt gebruik van malafide advertentienetwerken die verschillende pop-upadvertenties implementeren. Samenvattend geeft deze pagina advertenties weer, ze linkt naar onbetrouwbare websites en ze kan ook ongewenste installaties veroorzaken.

fmovies[.]to pop-up doorverwijzingen

Deze website bevat advertenties die, indien erop wordt geklikt, dubieuze websites openen. Het gebruik van de site veroorzaakt ook doorverwijzingen naar andere onbetrouwbare websites. Als u bijvoorbeeld meerdere keren op het zoektabblad klikt, worden er dubieuze websites geopend, waarvan sommige oplichtingspagina's zijn met valse meldingen over 'gedetecteerde' virussen, fouten en andere soortgelijke problemen. Meestal worden deze websites gebruikt door oplichters om verschillende ongewenste apps te promoten. Sommige pagina's kunnen gebruikt worden om geld van mensen af ​​te persen door hen aan te moedigen om dubieuze software aan te kopen of betaalde technische ondersteuningsservices te gebruiken. Websites die door fmovies[.]to geopend worden, mogen niet vertrouwd worden en hetzelfde geldt voor de advertenties die erop worden weergegeven. Als u hierop klikt, kan dit leiden tot het downloaden en installeren van ongewenste applicaties, waarvan sommige mogelijk kwaadaardig zijn. Zoals met veel andere frauduleuze sites vraagt ​​fmovies[.]to aan zijn bezoekers om meldingen toe te staan. Het toestaan h​​iervan leidt tot irrelevante, irritante meldingen, advertenties en ander ongewenst gedrag. Net als bij de opdringerige advertenties kunnen de valse meldingen leiden tot dubieuze, mogelijk schadelijke pagina's of ongewenste downloads/installaties. We raden u dan ook ten stelligste af om deze rechten aan fmovies[.]to of andere soortgelijk websites te verlenen.

Bedreigingsoverzicht:
Naam Advertenties door fmovies.to
Bedreigingstype Push-meldingen ads, Ongewenste ads, Pop-up ads.
Detectie Namen (fmovies[.]to)
Quttera (Malicious), CLEAN MX (Suspicious), Volledige Lijst met Detecties (VirusTotal)
Gebruikt IP Adres 104.31.18.30
Gelijkaardige Domeinen player.fmovies.to, player1.fmovies.to, player2.fmovies.to, player3.fmovies.to
Symptomen U ziet advertenties die niet afkomstig zijn van de sites die u bekijkt. Opdringerige pop-upadvertenties. Verminderde internet-browsersnelheid.
Verspreidingsmethoden Misleidende pop-upadvertenties, mogelijk ongewenste apps (adware).
Schade Lagere prestaties van de computer, browsetracking - privacyschendingen, mogelijke extra malware-infecties.
Verwijdering

Om Advertenties door fmovies.to verwijderen, adviseren onze malwareonderzoekers om uw computer te scannen met Malwarebytes.
▼ Malwarebytes Downloaden
Gratis scanner die controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Malwarebytes kopen. Beperkte proefperiode van 14 dagen beschikbaar.

fmovies[.]to vertoont overeenkomsten met veel andere pagina's, zoals savefrom[.]net, flvto[.]biz, en ytmp3[.]cc. Doorgaans zijn deze websites niet schadelijk (ze veroorzaken geen directe schade aan de computers), maar ze linken wel naar dubieuze websites en geven advertenties weer die de installatie van ongewenste software of zelfs een computerinfectie kunnen veroorzaken. Vermijd daarom deze sites.

Hoe werd adware geïnstalleerd op mijn computer?

Sommige van deze apps worden gepromoot op zogenaamd officiële websites, maar de meeste mensen installeren ongewenste apps via opdringerige advertenties waar ze opzettelijk of per ongeluk op klikken, of wanneer softwareontwikkelaars een misleidende marketingmethode gebruiken die 'bundeling' wordt genoemd. Deze methode wordt gebruikt om mensen te misleiden zodat ze zelf ongewenste apps downloaden en installeren samen met andere, reguliere software die ze opzettelijk downloaden of installeren. De ontwikkelaars slagen hier vaak in, eenvoudigweg door de informatie over de aanwezigheid van de ongewenste apps te verbergen in de andere software-instellingen. Ze verbergen ze in de "Aangepaste", "Geavanceerde" en andere vergelijkbare opties/instellingen van de instellingen. Bovendien controleren veel gebruikers deze instellingen niet en laten ze deze ongewijzigd, waardoor ongewenste installatie/downloads veroorzaakt worden.

Hoe de installatie van mogelijk ongewenste applicaties te vermijden?

Download en installeer software met zorg, vooral als het gratis is. Gratis programma's worden vaak door advertenties betaald. Download applicaties met behulp van officiële/betrouwbare websites en directe links. Vermijd het gebruik van peer-to-peer-netwerken, onofficiële/dubieuze websites en andere soortgelijke methoden. Controleer alle beschikbare "Aangepaste", "Geavanceerde" en andere instellingen bij het doorlopen van de software-instellingsstappen. Veel opdringerige advertenties leiden gebruikers om naar sites voor gokken, daten voor volwassenen, pornografie en andere onbetrouwbare, mogelijk kwaadaardige websites. Er mag niet op deze advertenties geklikt worden of ze mogen ook niet worden vertrouwd. Maar als doorverwijzingen ook voorkomen zonder op advertenties te klikken of wanneer er advertenties worden weergegeven op elke bezochte website, dan is dit zeer waarschijnlijk het gevolg van geïnstalleerde ongewenste apps. Controleer in dat geval of er verdachte add-ons, extensies en plug-ins in uw browser geïnstalleerd zijn en verwijder ze. Hetzelfde geldt voor programma's die op het besturingssysteem geïnstalleerd zijn. Als uw computer al geïnfecteerd is met frauduleuze apps, dan raden we u aan een scan uit te voeren met Malwarebytes om deze automatisch te verwijderen.

Oplichtingswebsite geopend door fmovies[.]to:

fmoviesads[.]to opent oplichtingswebsite

Een andere website geopend door fmovies[.]to:

website geopend door fmovies[.]to

Screenshot van een andere dubieuze website geopend door fmovies[.]to:

fmovies[.]to opent website die onbetrouwbare applicaties promoot

BELANGRIJK! Deze misleidende site vraagt om browsermeldingen in te schakelen.

Voer daarom, voordat u begint, deze stappen uit:

Google Chrome (PC):

 • Klik op de knop Menu (drie punten) in de rechterbovenhoek van het scherm
 • Selecteer "Instellingen", scroll naar beneden en klik op "Geavanceerd"
 • Scroll omlaag naar het gedeelte "Privacy en beveiliging", selecteer "Inhoudsinstellingen" en vervolgens "Meldingen"
 • Klik op de drie stippen aan de rechterkant van elke verdachte URL en klik op "Blokkeren" of "Verwijderen"(als u op "Verwijderen" klikt en de schadelijke site nogmaals bezoekt, wordt u gevraagd om opnieuw de meldingen in te schakelen)

Verwijder pop-up' meldingen in Google Chrome webbrowser

Google Chrome (Android):

 • Klik op de menuknop (drie stippen) in de rechterbovenhoek van het scherm en klik op "Instellingen"
 • Scroll naar beneden, klik op "Site-instellingen" en vervolgens op "Meldingen"
 • Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's op en klik ze één voor één aan
 • Selecteer "Meldingen" in het gedeelte "Machtigingen" en klik op "OFF"

Verwijder pop-up' meldingen in Android Google Chrome webbrowser

Mozilla Firefox:

 • Klik op de knop Menu (drie balken) in de rechterbovenhoek van het scherm
 • Selecteer "Opties" en klik op "Privacy en beveiliging" in de werkbalk aan de linkerkant van het scherm
 • Blader omlaag naar het gedeelte 'Machtigingen' en klik op de knop 'Instellingen' naast 'Meldingen'
 • Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's, klik op het vervolgkeuzemenu en selecteer "Blokkeren"

Verwijder pop-up' meldingen in Mozilla Firefox webbrowser

Internet Explorer:

 • Klik op de knop Gear in de rechterbovenhoek van het IE-venster
 • Selecteer "Internetopties"
 • Selecteer het tabblad "Privacy" en klik op "Instellingen" onder "Pop-upblokkering"
 • Selecteer hieronder verdachte URL's en verwijder ze één voor één door op de knop "Verwijderen" te klikken

Verwijder pop-up' meldingen in Internet Explorer webbrowser

Microsoft Edge:

 • Klik op de menuknop (drie punten) in de rechterbovenhoek van het Edge-venster
 • Scroll naar beneden, vind en klik op "Instellingen"
 • Blader weer naar beneden en klik op "Geavanceerde instellingen bekijken"
 • Klik op 'Beheren' onder 'Meldingen'
 • Klik op de schakelaar onder elke verdachte website

Verwijder pop-up' meldingen in Microsoft Edge webbrowser

Safari (Mac):

 • Klik op de knop "Safari" onder aan het scherm en selecteer "Voorkeuren"
 • Selecteer het tabblad "Websites" en selecteer vervolgens het gedeelte "Meldingen" in het linker deelvenster
 • Controleer op verdachte URL's en pas de optie 'Weigeren' toe voor elke URL

Verwijder pop-up' meldingen in Safari webbrowser

Advertenties door fmovies.to onmiddellijk en automatisch verwijderen: Het handmatig verwijderen van malware kan een lang en gecompliceerd proces zijn, en soms is hier professionele computerkennis voor nodig. Malwarebytes is een professionele tool voor het automatisch verwijderen van malware, en is aanbevolen voor het verwijderen van Advertenties door fmovies.to. Download het door op de knop hieronder te klikken:
Malwarebytes DOWNLOADEN De gratis scanner controleert of je computer besmet is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Malwarebytes kopen. Beperkte proefperiode van 14 dagen beschikbaar. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

Adware verwijderen:

Windows 7 gebruikers:

Toegang

Klik Start ("het Windows Logo" in de linkerbenedenhoek van je desktop), kies Controle Paneel. Zoek naar Programma's en toepassingen.

Windows XP gebruikers:

Toegang

Klik Start, kies Instellingen en klik op Controle Paneel. Zoek en klik op Programma's toevoegen of verwijderen.

Windows 10, Windows 8 gebruikers:

Toegang tot Programma's en Toepassingen (verwijdering) in Windows 10

Klik rechts in de linkerbenedenhoek, in het Snelle Toegang-menu selecteer Controle Paneel. In het geopende schem kies je Programma's en Toepassingen.

Mac OSX gebruikers:

Hoe een programma te verwijderen in OSX (Mac)

Klik op Finder, in het geopende scherm selecteer je Applicaties. Sleep de app van de Applicaties folder naar de Prullenbak (die zich in je Dock bevindt), klik dan rechts op het Prullenbak-icoon en selecteer Prullenbak Leegmaken.

fmovies[.]to adware deinstalleren via Configuratiescherm

In het programma's verwijderen-scherm zoek je naar enige mogelijk ongewenste applicaties, selecteer deze verwijzingen en klik op "Deïnstalleren" of "Verwijderen".

Na het verwijderen van het mogelijk ongewenst programma dat de browserdoorverwijzingen naar fmovies[.]to veroorzaakt, scant u best uw computer op enige overblijvende onderdelen of mogelijke malware besmettingen. Gebruik daarvoor aanbevolen malware verwijderingssoftware.

Verwijder adware uit internet browsers:

Video die toont hoe mogelijk ongewenste browser add-ons te verwijderen:

Internet Explorer logoVerwijder de kwaadaardige add-ons uit Internet Explorer:

Verwijdering fmovies[.]to ads uit Internet Explorer stap 1

Klik op het "tandwiel" icoon Internet Explorer options icon (in de rechterbovenhoek van Internet Explorer) selecteer "Beheer Add-ons". Zoek naar recent geïnstalleerde en verdacht lijkende browser extensies en schakel deze uit.

Verwijdering fmovies[.]to ads uit Internet Explorer stap 2

Optionele methode:

Als je problemen blijft hebben met het verwijderen van advertenties door fmovies.to dan kan je je Internet Explorer instellingen terug op standaard zetten.

Windows XP gebruikers: Klik op Start, klik Uitvoeren, in het geopende scherm typ inetcpl.cpl. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows XP

Windows Vista en Windows 7 gebruikers: Klik op het Windows logo, in de start-zoekbox typ inetcpl.cpl en klik op enter. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 7

Windows 8 gebruikers: Open Internet Explorer en klik op het "tandwiel" icoon. Selecteer Internet Opties. In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab en klik je op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - toegang

In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - Internet opties Geavanceerd tab

Klik op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 8 - klik op de herstellen-knop in Internet opties Geavanceerd-tab

Bevestig dat je de Internet Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen - Klik op de Herstellen-knop.

Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen

Google Chrome logoVerwijder de kwaadaardige extensies uit Google Chrome:

Verwijdering fmovies[.]to ads uit Google Chrome stap 1

Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer 'Meer hulpprogramma's' en klik op 'Extensies'. Zoek onlangs geïnstalleerde verdachte browser-add-ons en verwijder ze.

Verwijdering fmovies[.]to ads uit Google Chrome stap 2

Optionele methode:

Als je problemen hebt met het verwijderen van advertenties door fmovies.to, reset dan de instellingen van je Google Chrome browser. Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome) en selecteer Instellingen. Scroll naar onder. Klik op de link Geavanceerd....

Google Chrome reset instellingen stap 1

Nadat je helemaal naar benden hebt gescrolld klik je op  Resetten (Instellingen terugzetten naar de oorspronkelijke standaardwaarden)-knop.

Google Chrome instellingen resetten stap 2

In het geopende scherm, bevestig dat je de Google Chrome instellingen wilt resetten door op de 'resetten'-knop te klikken. 

Google Chrome instellingen resetten stap 3

Mozilla Firefox logoVerwijder de kwaadaardige plug-ins uit Mozilla Firefox:

Verwijdering fmovies[.]to ads uit Mozilla Firefox stap 1

Klik op het Firefox menu firefox menu icon (in de rechterbovenhoek van het hoofdscherm) selecteer "Add-ons". Klik op "Extensies" en verwijder alle recent geïnstalleerde en verdachte browser plug-ins.

Verwijdering fmovies[.]to ads uit Mozilla Firefox stap 2

Optionele methode:

Computergebruikers die problemen blijven hebben met het verwijderen van advertenties door fmovies.to kunnen de Mozilla Firefox instellingen naar standaard herstellen.

Open Mozilla Firefox, in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster klik je op het Firefox menu firefox menu icon, in het geopende keuzemenu kies je het Open Help Menu-icoon firefox help menu

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - toegang

Klik dan op Probleemoplossing-informatie.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Toegang

In het geopende scherm klik je op de Firefox Herstellen knop.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Klik op de 'Herstellen'-Knop

In het geopende scherm bevestig je dat je de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard wil herstellen door op de Herstellen-knop te klikken.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - bevestig het herstel dor op de 'Herstellen'-knop te klikken

safari browser logoVerwijder kwaadaardige extensies uit Safari:

Verwijder adware uit Safari - 1

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is, klik op het Safari menu en selecteer Voorkeuren….

Verwijder adware uit Safari - 2

In het geopende venster klik je op Extensies, zoek naar recent geïnstalleerde verdachte extensies, selecteer deze en klik op Verwijderen.

Optionele methode:

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is en klik op het Safari-menu. In het keuzemenu selecteer je Geschiedenis en Website Data verwijderen…

Verwijder adware uit Safari - 3

In het geopende scherm seleceer je alle geschiedenis en klik je op de Geschiedenis Verwijderen-knop.

Verwijder adware uit Safari - 4

Microsoft Edge (Chromium) logoKwaadaardige extensies verwijderen uit Microsoft Edge:

Adware uit Microsoft Edge verwijderen stap 1

Klik op het menu-icoon in Edge Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), kiest u "Extensies". Zoek recent geïnstalleerde en verdachte browser add-ons en klik op "Verwijderen" (onder hun naam).

Adware uit Microsoft Edge verwijderen stap 2

Optionele methode:

Als u problemen blijft ondervinden met het verwijderen van de advertenties door fmovies.to, herstel dan de instellingen van uw Microsoft Edge browser. Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge) en selecteer Instellingen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 1

In het geopende menu kiest u  Opnieuw instellen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 2

Kies Instellingen naar hun standaardwaarden herstellen. In het geopende scherm bevestigt u dat u de instellingen van Microsoft Edge wilt herstellen door op de knop Opnieuw instellen te klikken.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 3

 • Als dat niet helpt, volg dan deze alternatieve instructies om de Microsoft Edge browser te herstellen.

Samenvatting:

Samenvatting adware programmaDe meeste adware of mogelijk ongewenste applicaties infiltreren internetbrowsers van gebruikers via gratis software downloads. Merk op dat de veiligste bron voor het downloaden van gratis software de website van de ontwikkelaar is. Om de installatie van adware te vermijden wees je best erg oplettend met het downloaden of installeren van gratis software.Bij het installeren van het reeds gedownloaden gratis programma kies je best de aangepast of geavanceerde installatie-opties - deze stap zal zlle mogelijk ongewenste applicaties aan het licht brengen die werden geïnstalleerd samen met het gekozen gratis programma.

Hulp bij de verwijdering:
Als je problemen ervaart bij pogingen om advertenties door fmovies.to van je computer te verwijderen, vraag dan om hulp in ons malware verwijderingsforum.

Post een commentaar:
Als je bijkomende informatie hebt over advertenties door fmovies.to of z'n verwijdering, gelieve je kennis dan te delen in de onderstaande commentaren.

Bron: https://www.pcrisk.com/removal-guides/14875-fmovies-ads

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Verwijderingsinstructies in andere talen
Instructies voor het verwijderen van de software
QR Code
Advertenties door fmovies.to QR code
Een QR code (Quick Response Code) is een code die door toestellen kan gelezen worden en die URL's en andere informatie bevat. Deze code kan gelezen worden met de camera van een smartphone of tablet. Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van Advertenties door fmovies.to op je mobiele toestel.
Door ons aanbevolen:

Maak vandaag nog komaf met Advertenties door fmovies.to

▼ VERWIJDER DEZE NU met Malwarebytes

Platform: Windows

Oordeel van de redactie over Malwarebytes:
Zeer goed!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of je computer besmet is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Malwarebytes kopen. Beperkte proefperiode van 14 dagen beschikbaar.