FacebookTwitterLinkedIn

Hoe myhypenews.com te stoppen met het tonen van meldingen

Ook bekend als: Advertenties van myhypenews.com
Schadeniveau: Medium

Wat voor soort pagina is myhypenews[.]com?

Ons team onderzocht myhypenews[.]com en ontdekte dat het een misleidend bericht weergeeft om bezoekers te verleiden in te stemmen met het ontvangen van zijn meldingen. We ontdekten myhypenews[.]com terwijl we sites onderzochten die malafide advertentienetwerken gebruiken (louche advertenties weergeven en omleiden naar pagina's zoals myhypenews[.]com).

myhypenews[.]com ads

Myhypenews[.]com in detail

Myhypenews[.]com geeft een bericht weer waarin bezoekers wordt gevraagd op de knop "Toestaan" te klikken om zich op de pushberichten te abonneren en verder te kijken. Dat bericht impliceert dat een video niet kan worden afgespeeld zolang myhypenews[.]com geen toestemming heeft om meldingen te leveren.

We inspecteerden meldingen van myhypenews[.]com en ontdekten dat ze verschillende zwendelpraktijken ("speciale aanbiedingen") promoten, aanbieden om nutteloze bestanden te verwijderen, enz. Door te klikken op meldingen van myhypenews[.]com kunnen websites worden geopend die zijn ontworpen om bezoekers te verleiden tot het verstrekken van gevoelige informatie, het downloaden van potentieel schadelijke software, het bellen van valse technische ondersteuningsnummers, enz.

Naast het gebruik van een clickbait-techniek om bezoekers te lokken om op de knop "Toestaan" te klikken, kan myhypenews[.]com omleiden naar andere soortgelijke pagina's (waaronder vrijwel identieke websites). Het wordt dus aanbevolen deze site niet te bezoeken en nooit in te stemmen met het ontvangen van meldingen ervan.

Overzicht bedreiging:
Naam Advertenties van myhypenews.com
Type bedreiging Push meldingen advertenties, Ongewenste advertenties, Pop-up advertenties
Detectienamen N/A (VirusTotal)
Dienend IP adres 104.21.15.221
Symptomen Het zien van advertenties die niet afkomstig zijn van de sites die u bezoekt. Opdringerige pop-up advertenties. Verminderde internetsnelheid.
Verspreidingsmethodes Misleidende pop-up advertenties, valse beweringen binnen bezochte websites, ongewenste toepassingen (adware)
Schade Verminderde computer prestaties, browser tracking - privacy problemen, mogelijke extra malware infecties.
Malware verwijderen (Windows)

Om mogelijke malware-infecties te verwijderen, scant u uw computer met legitieme antivirussoftware. Onze beveiligingsonderzoekers raden aan Combo Cleaner te gebruiken.
▼ Combo Cleaner voor Windows Downloaden
Gratis scanner die controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.

Meer over pagina's van dit type

Dit type websites worden zelden bewust bezocht. De meeste gebruikers komen er terecht via louche advertenties, meldingen van soortgelijke pagina's of via illegale filmstreamingpagina's, torrentsites en andere pagina's die gebruik maken van malafide advertentienetwerken.

Er zijn veel pagina's die vergelijkbaar zijn met myhypenews[.]com op het internet. Enkele voorbeelden zijn newspoldays[.]site, daphomost[.]com, en ourbestspot[.]com. Al deze pagina's gebruiken bedrieglijke technieken om bezoekers te verleiden hen toe te staan kennisgevingen te versturen.

Hoe heeft myhypenews[.]com toestemming gekregen om spam meldingen af te leveren?

Websites krijgen toestemming om meldingen te tonen wanneer bezoekers op de knop "Toestaan" (of gelijkwaardig) klikken die browsers tonen wanneer pagina's meldingen willen tonen. Ze kunnen dat niet doen zonder toestemming. Hetzelfde geldt voor myhypenews[.]com. De enige reden waarom het meldingen weergeeft is dat het bezocht is en toestemming heeft gekregen om ze weer te geven.

Hoe kan worden voorkomen dat bedrieglijke sites spammeldingen afleveren?

Sluit websites die beweren dat u op de knop "Toestaan" moet klikken om te bewijzen dat u geen robot bent, een video moet afspelen, uw leeftijd moet bevestigen, enz. of klik op "Altijd blokkeren", "Blokkeren" of een soortgelijke knop wanneer louche pagina's om toestemming vragen om meldingen te tonen. Als u ongewenste meldingen ontvangt, raden we u aan een scan uit te voeren met Combo Cleaner om ze automatisch te verwijderen.

Verschijning van myhypenews[.]com website (GIF):

myhypenews[.]com website appearance (GIF)

Meldingen van myhypenews[.]com:

myhypenews.com notification myhypenews.com notification 2

Onmiddellijke automatische malwareverwijdering: Handmatig de dreiging verwijderen, kan een langdurig en ingewikkeld proces zijn dat geavanceerde computer vaardigheden vereist. Combo Cleaner is een professionele automatische malware verwijderaar die wordt aanbevolen om malware te verwijderen. Download het door op de onderstaande knop te klikken:
▼ DOWNLOAD Combo Cleaner De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

Schakel ongewenste browsermeldingen uit:

Video die laat zien hoe u web browser meldingen uitschakelt:

Google Chrome logoVerwijder spammeldingen uit Google Chrome:

Klik op de Menu knop (drie puntjes) in de rechter bovenhoek van het scherm en selecteer "Instellingen". In het geopende venster selecteert u "Privacy en beveiliging", vervolgens klikt u op "Site-instellingen" en kiest u "Meldingen".

Webbrowsermeldingen in Google Chrome uitschakelen (stap 1)

Zoek in de lijst "Toegestaan om meldingen te verzenden" naar websites waarvan u geen meldingen meer wilt ontvangen. Klik op het pictogram met de drie puntjes naast de URL van de website en klik op "Blokkeren" of "Verwijderen" (als u op "Verwijderen" klikt en de schadelijke site opnieuw bezoekt, zal deze vragen om meldingen opnieuw in te schakelen).

Webbrowsermeldingen in Google Chrome uitschakelen (stap 2)

Android logoVerwijder spammeldingen uit Google Chrome (Android):

Tik op de Menu knop (drie puntjes) in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer "Instellingen". Scroll naar beneden, tik op "Site-instellingen" en vervolgens op "Meldingen".

Webbrowser-meldingen uitschakelen in Google Chrome - Android (stap 1)

Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's en tik er één voor één op. Zodra de pop-up verschijnt, selecteert u ofwel "Blokkeren" of "Verwijderen" (als u op "Verwijderen" tikt en de schadelijke site opnieuw bezoekt, zal het vragen om meldingen opnieuw in te schakelen).

Webbrowser-meldingen uitschakelen in Google Chrome - Android (stap 2)

Mozilla Firefox logoVerwijder spammeldingen van Mozilla Firefox:

Klik op de Menu knop (drie balkjes) in de rechter bovenhoek van het scherm. Selecteer "Instellingen" en klik op "Privacy & Beveiliging" in de werkbalk aan de linkerkant van het scherm. Scroll naar beneden naar de sectie "Machtigingen" en klik op de knop "Instellingen" naast "Meldingen".

Webbrowsermeldingen in Mozilla Firefox uitschakelen (stap 1)

Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's en blokkeer ze met behulp van het vervolgkeuzemenu of verwijder ze door te klikken op "Website verwijderen" onderin het venster (als u klikt op "Website verwijderen" en de kwaadaardige site nogmaals bezoekt, zal deze vragen om meldingen opnieuw in te schakelen).

Webbrowsermeldingen in Mozilla Firefox uitschakelen (stap 2)

Microsoft Edge logoVerwijder spammeldingen uit Microsoft Edge:

Klik op de menuknop (drie puntjes) in de rechterbovenhoek van het Edge-venster en selecteer "Instellingen". Klik op "Cookies en site-toestemmingen" in de werkbalk aan de linkerkant van het scherm en selecteer "Meldingen".

Webbrowsermeldingen in Microsoft Edge uitschakelen (stap 1)

Klik op drie puntjes aan de rechterkant van elke verdachte URL onder "Toestaan" en klik op "Blokkeren" of "Verwijderen" (als u op "Verwijderen" klikt en de kwaadaardige site nogmaals bezoekt, zal het vragen om meldingen opnieuw in te schakelen).

Webbrowsermeldingen in Microsoft Edge uitschakelen (stap 2)

Safari logoVerwijder spammeldingen uit Safari (macOS):

Klik op de knop "Safari" in de linkerbovenhoek van het scherm en selecteer "Voorkeuren...". Selecteer het tabblad "Websites" en vervolgens de sectie "Meldingen" in het linkerdeelvenster.

Webbrowsermeldingen in Safari uitschakelen - macOS (stap 1)

Controleer op verdachte URL's en pas de "Weigeren" optie toe via het drop-down menu of verwijder ze door op "Verwijderen" te klikken onderaan het venster (als u op "Verwijderen" klikt en de kwaadaardige site opnieuw bezoekt, zal het vragen om meldingen opnieuw in te schakelen)

Webbrowsermeldingen in Safari uitschakelen - macOS (step 2)

Hoe kan ik spam in browsermeldingen vermijden?

Internetgebruikers moeten zeer sceptisch zijn wanneer ze gevraagd wordt om meldingen toe te staan. Hoewel dit een nuttige functie is waarmee u tijdig nieuws kunt ontvangen van websites die u leuk vindt, maken bedrieglijke marketeers er vaak misbruik van.

Sta alleen meldingen toe van websites die u volledig vertrouwt. Voor extra veiligheid - gebruik een anti-malware applicatie met een real-time web browser monitor om louche websites te blokkeren die u proberen te verleiden tot het toestaan van spam meldingen. Wij raden u aan Combo Cleaner te gebruiken.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Waarom zie ik advertenties (browsermeldingen) van myhypenews[.]com in de rechter benedenhoek van mijn bureaublad?

Als een website browsermeldingen levert, betekent dit dat het toestemming heeft om dit te doen. Myhypenews[.]com heeft toestemming gekregen om meldingen te tonen door tijdens het bezoek op de knop "Toestaan" te klikken.

Ik heb op meldingen-advertenties geklikt, is mijn computer geïnfecteerd?

Meldingen kunnen computers niet besmetten met malware. Ze kunnen echter wel onbetrouwbare websites openen (inclusief pagina's die worden gebruikt om malware te verspreiden).

Is myhypenews[.]com een virus?

Myhypenews[.]com is geen virus. Het promoot verschillende scams, potentieel schadelijke software en websites.

Zal Combo Cleaner myhypenews[.]com advertenties automatisch verwijderen of zijn er nog handmatige stappen nodig?

Ja, Combo Cleaner zal uw computer scannen en de rechten die de myhypenews[.]com pagina heeft verwijderen. Het zal ook verdere toegang tot myhypenews[.]com blokkeren. Er zijn geen extra stappen nodig.

▼ Toon discussie

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Over ons

PCrisk is een cyberbeveiligingsportaal dat internetgebruikers informeert over de nieuwste digitale bedreigingen. Onze inhoud wordt verstrekt door beveiligingsexperts en professionele malware onderzoekers. Lees meer over ons.

Verwijderingsinstructies in andere talen
Instructies voor het verwijderen van de software
QR Code
Advertenties van myhypenews.com QR code
Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van Advertenties van myhypenews.com op je mobiele toestel.
Wij raden aan:

Verwijder vandaag nog Windows malware infecties:

▼ VERWIJDER HET NU
Download Combo Cleaner

Platform: Windows

Beoordeling van de redactie voor Combo Cleaner:
Oordeel van de redactieUitmuntend!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.