FacebookTwitterLinkedIn

Hoe MyShopSearch browser hijacker verwijderen?

Ook bekend als: myshopsearch.com doorverwijzing
Schadeniveau: Medium

Wat is MyShopSearch browser hijacker?

Het hoofddoel van de MyShopSearch toepassing is het promoten van een valse zoekmachine. Het verandert sommige van de browser instellingen naar myshopsearch.com om gebruikers te dwingen het als zoekmachine te gebruiken. Het is gebruikelijk dat browser hijackers zoals MyShopSearch browsing-gerelateerde informatie ook verzamelen.

Het is vermeldenswaard dat de meeste browser hijackers worden verspreid met behulp van twijfelachtige methoden. Daarom, gebruikers downloaden en installeren ze onbewust.

myshopsearch.com browser hijacker

MyShopSearch browser hijacker in detail

Typisch, promoten browser hijackers nep zoekmachines door het veranderen van instellingen zoals het adres van een standaard zoekmachine, homepage, en nieuw tabblad (soms, promoten ze zonder instellingen te veranderen). Aangezien MyShopSearch is ontworpen om myshopsearch.com te promoten, verandert het de bovengenoemde instellingen naar dit adres.

Myshopsearch.com is een nep zoekmachine die resultaten laat zien gegenereerd door Google - het genereert geen unieke resultaten. Het is belangrijk om te vermelden dat zoekmachines van dit type misleidende resultaten tonen - ze kunnen worden gebruikt om potentieel kwaadaardige pagina's te promoten.

Ook kunnen ze ongewenste advertenties in hun resultaten opnemen. Hoe dan ook, het is niet aangeraden om valse zoekmachines te gebruiken/websites te vertrouwen die gepromoot worden door browser hijackers zoals MyShopSearch. Een ander detail over browser hijackers is dat adressen die door hen worden gepromoot niet uit de instellingen kunnen worden verwijderd totdat deze apps niet langer zijn geïnstalleerd. In dit geval kunnen wijzigingen die zijn aangebracht door de MyShopSearch toepassing niet ongedaan worden gemaakt terwijl het is geïnstalleerd op een browser (of het besturingssysteem).

Overzicht bedreiging:
Naam MyShopSearch
Type bedreiging Browser Hijacker, Redirect, Search Hijacker, Toolbar, Ongewenst Nieuw Tabblad
Browser Extensie(s) MyShopSearch
Veronderstelde functionaliteit  Verbeterde browse-ervaring
Gepromote URL myshopsearch.com
Dienend IP Adres (myshopsearch.com) 184.168.221.52
Aangetaste browserinstellingen Homepage, URL nieuw tabblad, standaard zoekmachine
Symptomen Gemanipuleerde Internet browser instellingen (homepage, standaard Internet zoekmachine, nieuwe tabblad instellingen). Gebruikers worden gedwongen de website van de kaper te bezoeken en het Internet te doorzoeken met hun zoekmachines.
Verspreidingsmethodes Misleidende pop-up advertenties, gratis software-installers (bundeling), nep Flash Player-installers.
Schade Tracken van internetbrowser (mogelijke privacyproblemen), weergave van ongewenste advertenties, omleidingen naar dubieuze websites.
Malware verwijderen (Windows)

Om mogelijke malware-infecties te verwijderen, scant u uw computer met legitieme antivirussoftware. Onze beveiligingsonderzoekers raden aan Combo Cleaner te gebruiken.
▼ Combo Cleaner voor Windows downloaden
Gratis scanner die controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.

Meer over de browser hijackers

Een andere reden om een geïnstalleerde browser hijacker te verwijderen is dat het kan worden ontworpen om IP-adressen, geolocaties, adressen van geopende pagina's, ingevoerde zoekopdrachten, of andere het doorbladeren gegevens te verzamelen. Niettemin kunnen browser hijackers in staat zijn om toegang te krijgen tot gevoelige informatie (bijvoorbeeld wachtwoorden, telefoonnummers, credit card gegevens) die kunnen worden gebruikt om rekeningen te stelen, identiteiten, maken ongeoorloofde aankopen.

Op een of andere manier wordt het sterk aangeraden om apps van dit type niet te vertrouwen. Tot slot, de meeste browser hijackers promoten valse zoekmachines door de instellingen van de browser te wijzigen en staan niet toe dat gebruikers wijzigingen aanbrengen in deze instellingen.

Meer voorbeelden van apps van dit type zijn MyStreamsSearch, Dark Mode, en Search By QuickNewtab. Het is vermeldenswaard dat downloadpagina's voor browser hijackers hen vaak aanprijzen als legitieme en nuttige toepassingen. Het is echter gebruikelijk dat browser hijackers zijn ontworpen om valse zoekmachines te promoten en gegevens te verzamelen - ze zijn nutteloos voor hun gebruikers.

Hoe heeft MyShopSearch zich op mijn computer geïnstalleerd?

Het komt vaak voor dat browser hijackers en potentieel ongewenste toepassingen van een andere soort onbewust worden gedownload en geïnstalleerd. Een van de populaire manieren om mogelijk ongewenste programma's te verspreiden is door ze te bundelen met programma's. Meestal met gratis programma's. In zulke gevallen hebben downloaders, installers voor die programma's bepaalde instellingen.

Bijvoorbeeld, "Aangepaste", "Geavanceerde", "Manuele" instellingen, of aangevinkte selectievakjes. Gebruikers kunnen deze gebruiken om ongewenste aanbiedingen te weigeren voordat ze de downloads, installaties voltooien. Gebruikers stemmen in met het downloaden en installeren van potentieel ongewenste toepassingen wanneer ze deze instellingen ongewijzigd laten.

Soms, veroorzaken de gebruikers onbewust ongewenste downloads, installaties door op onbetrouwbare advertenties te klikken. Meer precies, door te klikken op advertenties die zijn ontworpen om bepaalde scripts uit te voeren.

Hoe kan ik de installatie van browser hijackers vermijden?

Downloadprogramma's van derden, installatieprogramma's, onofficiële webpagina's, Peer-to-Peer netwerken (zoals torrent clients, eMule), enz., zijn onbetrouwbare bronnen die kunnen worden gebruikt om potentieel ongewenste, kwaadaardige toepassingen te verspreiden. Om deze reden moeten toepassingen/programma's en bestanden worden gedownload van officiële websites en via directe downloadlinks.

Downloaders en installers met instellingen als "Handmatige", "Aangepaste", "Geavanceerde" of enkele selectievakjes hebben vaak extra aanbiedingen. Het wordt aanbevolen om deze downloaders, installateurs te controleren op ongewenste aanbiedingen en deze aanbiedingen te weigeren.

Advertenties die twijfelachtige pagina's bevatten moeten ook niet aangeklikt worden. Het is heel gebruikelijk dat deze advertenties worden gebruikt om andere pagina's van dit soort te promoten. Het is belangrijk om te vermelden dat deze advertenties kunnen worden ontworpen om scripts uit te voeren en veroorzaken ongewenste downloads, installaties.

Ongewenste, verdachte extensies, plug-ins, of add-ons geïnstalleerd op een webbrowser moet worden verwijderd. De moet worden toegepast op programma's van deze soort geïnstalleerd op een computer. Als uw computer al is geïnfecteerd met MyShopSearch, raden wij u het uitvoeren van een scan met Combo Cleaner om automatisch deze browser hijacker te verwijderen.

MyShopSearch.com toont resultaten gegenereerd door Google (GIF):

myshopsearch browser hijacker myshopsearch.com toont google resultaten

Websites die MyShopSearch browser hijacker promoten:

Website gebruikt om MyShopSearch browser hijacker te promoten 1 Website gebruikt om MyShopSearch browser hijacker te promoten 2

Onmiddellijke automatische malwareverwijdering: Handmatig de dreiging verwijderen, kan een langdurig en ingewikkeld proces zijn dat geavanceerde computer vaardigheden vereist. Combo Cleaner is een professionele automatische malware verwijderaar die wordt aanbevolen om malware te verwijderen. Download het door op de onderstaande knop te klikken:
▼ DOWNLOAD Combo Cleaner De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

MyShopSearch browser hijacker verwijderen:

Windows 10 gebruikers:

Toegang tot Programma's en Toepassingen (verwijdering) in Windows 10

Klik rechts in de linkerbenedenhoek, in het Snelle Toegang-menu selecteer Controle Paneel. In het geopende schem kies je Programma's en Toepassingen.

Windows 7 gebruikers:

Toegang

Klik Start ("het Windows Logo" in de linkerbenedenhoek van je desktop), kies Controle Paneel. Zoek naar Programma's en toepassingen.

macOS (OSX) gebruikers:

Hoe een programma te verwijderen in OSX (Mac)

Klik op Finder, in het geopende scherm selecteer je Applicaties. Sleep de app van de Applicaties folder naar de Prullenbak (die zich in je Dock bevindt), klik dan rechts op het Prullenbak-icoon en selecteer Prullenbak Leegmaken.

myshopsearch.com browser hijacker verwijderen via het Configuratiescherm

In het verwijderingsprogramma's venster: zoek naar een recent geïnstalleerde verdachte toepassingen (bijvoorbeeld, "MyShopSearch"), selecteer deze items en klik op "Uninstall" of "Verwijderen".

Na het verwijderen van de mogelijk ongewenste toepassingen (die browser omleidingen naar de myshopsearch.com website veroorzaken), scant u uw computer voor alle resterende ongewenste onderdelen. Om uw computer te scannen, gebruik aanbevolen malware verwijdering software.

MyShopSearch browser hijacker verwijderen van Internet browsers:

Video die toont hoe browser omleidingen te verwijderen:

Google Chrome logoVerwijder schadelijke extensies uit Google Chrome:

Verwijderen van myshopsearch.com verwante Google Chrome extensies

Klik op het Google Chrome menu pictogram  Google Chrome menu icon(in de rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer "Meer tools" en klik op "Extensies". Zoek "MyShopSearch" en andere recentelijk geïnstalleerde verdachte browser add-ons, en verwijder ze.

Wijzig uw startpagina:

Het verwijderen van myshopsearch.com uit Google Chrome homepage

Klik op het menupictogram van Google Chrome Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer "Instellingen". In de "Bij opstarten" sectie, schakel "MyShopSearch" uit, zoek naar een browser hijacker URL (hxxp://www.myshopsearch.com) onder de "Open een specifieke of set van pagina's" optie. Als aanwezig klik op de drie verticale stippen pictogram en selecteer "Verwijderen".

Wijzig uw standaard zoekmachine:

Verwijderen van myshopsearch.com uit Google Chrome standaard zoekmachine

Om uw standaard zoekmachine in Google Chrome te wijzigen: Klik op het Google Chrome menu Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer "Instellingen", klik in de sectie "Zoekmachine" op "Zoekmachines beheren...", zoek in de geopende lijst naar "myshopsearch.com", klik wanneer deze zich bevindt op de drie verticale puntjes in de buurt van deze URL en selecteer "Verwijderen uit lijst".

Optionele methode:

Als je problemen hebt met het verwijderen van myshopsearch.com doorverwijzing, reset dan de instellingen van je Google Chrome browser. Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome) en selecteer Instellingen. Scroll naar onder. Klik op de link Geavanceerd....

Google Chrome reset instellingen stap 1

Nadat je helemaal naar benden hebt gescrolld klik je op  Resetten (Instellingen terugzetten naar de oorspronkelijke standaardwaarden)-knop.

Google Chrome instellingen resetten stap 2

In het geopende scherm, bevestig dat je de Google Chrome instellingen wilt resetten door op de 'resetten'-knop te klikken. 

Google Chrome instellingen resetten stap 3

Mozilla Firefox logoVerwijder schadelijke plug-ins uit Mozilla Firefox:

Removing myshopsearch.com related Mozilla Firefox extensions

Klik op het Firefox menu icoonfirefox menu icon (in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster), selecteer "Add-ons". Klik op "Extensies" en verwijder "MyShopSearch", evenals alle andere onlangs geïnstalleerde browser plug-ins.

Wijzig uw startpagina:

Myshopsearch.com van Mozilla Firefox-homepage verwijderen

Om uw startpagina opnieuw in te stellen, klikt u op het Firefox-menupictogramfirefox menu icon (in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster), selecteert u vervolgens "Opties", in het geopende venster schakelt u "MyShopSearch" uit, verwijdert u hxxp://myshopsearch.com en voert u het domein van uw voorkeur in, dat telkens wordt geopend wanneer u Mozilla Firefox start.

Wijzig uw standaard zoekmachine:

Myshopsearch.com verwijderen uit Mozilla Firefox standaard zoekmachine

Typ in de URL adresbalk about:config en druk op Enter.
Klik op "Ik zal voorzichtig zijn, ik beloof het!".
In het zoekfilter bovenaan, type: "extensionControlled"
Zet beide resultaten op "false" door te dubbelklikken op elke invoer of door te klikken op de Mozilla Firefox switch about:config entry buttonknop.

Optionele methode:

Computergebruikers die problemen blijven hebben met het verwijderen van myshopsearch.com doorverwijzing kunnen de Mozilla Firefox instellingen naar standaard herstellen.

Open Mozilla Firefox, in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster klik je op het Firefox menu firefox menu icon, in het geopende keuzemenu kies je het Open Help Menu-icoon firefox help menu

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - toegang

Klik dan op Probleemoplossing-informatie.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Toegang

In het geopende scherm klik je op de Firefox Herstellen knop.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Klik op de 'Herstellen'-Knop

In het geopende scherm bevestig je dat je de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard wil herstellen door op de Herstellen-knop te klikken.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - bevestig het herstel dor op de 'Herstellen'-knop te klikken

safari browser logoVerwijder kwaadaardige extensies uit Safari:

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 1

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is en klik op het Safari menu, selecteer dan Voorkeuren…

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 2

In het Voorkeuren-venster selecteer je de Extensies-tab. Zoek alle recent geïnstalleerde en verdachte extensies en verwijder deze.

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 3

In het voorkeuren-venster selecteer je het Algemeen-tabblad en verzeker je je ervan dat je startpagina staat ingesteld op de URL van je voorkeur, als het gewijzigd werd door een browser hijacker kan je dit hier terug aanpassen.

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 4

In het voorkeuren-venster selecteer je het Zoeken-tabblad en verzeker je je ervan dat je favoriete internet-zoekmachine geselecteerd werd.

Optionele methode:

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is en klik op het Safari-menu. In het keuzemenu selecteer je Geschiedenis en Website Data verwijderen…

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 5

In het geopende scherm seleceer je alle geschiedenis en klik je op de Geschiedenis Verwijderen-knop.

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 6

Microsoft Edge (Chromium) logoKwaadaardige extensies verwijderen uit Microsoft Edge:

Browserkapers verwijderen uit Microsoft Edge stap 1

Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), selecteer "Extensies". Zoek naar recent geïnstalleerde en verdachte browser add-ons, en verwijder ze.

De startpagina en nieuwe tabbladen wijzigen:

Browserkapers verwijderen uit Microsoft Edge stap 2

Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), selecteer "Instellingen". In het onderdeel "Bij het opstarten" zoekt u de naam van de browserkaper en klikt u op  "Uitschakelen".

Uw standaard zoekmachine wijzigen:

Browserkapers verwijderen uit Microsoft Edge stap 3

Om uw standaard zoekmachine te wijzigen in Microsoft Edge: klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), selecteer "Privacy en diensten", scroll naar onder en selecteer "Adresbalk". In het onderdeel "Zoekmachines gebruikt in de zoekbalk" zoekt u de naam van de ongewenste zoekmachine. Als u die hebt gevonden klikt u op de "Uitschakelen"-knop daarnaast. U kunt ook klikken op "Zoekmachines beheren", om in het geopende menu de ongewenste zoekmachine terug te vinden. Klik op het puzzel-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram daarnaast en selecteer "Uitschakelen".

Optionele methode:

Als u problemen bljft ondervinden met het verwijderen van de myshopsearch.com doorverwijzing, herstel dan uw Microsoft Edge browserinstellingen. Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge) en selecteer Instellingen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 1

In het geopende menu selecteert u Opnieuw instellen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 2

Selecteer Instellingen naar hun standaardwaarden herstellen. In het geopende scherm bevestigt u dat u de Microsoft Edge-instellingen naar hun standaardwaarden wilt herstellen door op de knop Opnieuw instellen te klikken.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 3

  • Als dit niet helpt, volg dan deze alternatieve instructies waarin wordt uitgelegd hoe de Microsoft Edge browser te herstellen.

Internet Explorer logoVerwijder schadelijke add-ons van Internet Explorer:

Verwijderen van myshopsearch.com gerelateerde Internet Explorer extensies

Klik op het "tandwiel" pictogramInternet Explorer options icon (in de rechterbovenhoek van Internet Explorer), selecteer "invoegtoepassingen beheren". Kijk voor een recent geïnstalleerde verdachte extensies, selecteer deze vermeldingen en klik op "Verwijderen".

Wijzig uw startpagina:

Het verwijderen van myshopsearch.com uit Internet Explorer homepage

Klik op het "tandwiel" icoonInternet Explorer options icon (in de rechter bovenhoek van Internet Explorer), selecteer "Internet Opties", in het geopende venster verwijdert u hxxp://myshopsearch.com en voert u het domein van uw voorkeur in, dat elke keer dat u Internet Explorer opstart geopend zal worden. U kunt ook about: blank invoeren om een lege pagina te openen wanneer u Internet Explorer opstart.

Wijzig uw standaardzoekmachine:

Het verwijderen van myshopsearch.com uit Internet Explorer standaard zoekmachine

Klik op het "tandwiel" pictogramInternet Explorer options icon (in de rechterbovenhoek van Internet Explorer), selecteer "invoegtoepassingen beheren". In het geopende venster, selecteer "Zoek Providers", stel "Google", "Bing", of een andere geprefereerde zoekmachine in als uw standaard en verwijder dan "MyShopSearch".

Optionele methode:

Als je problemen blijft hebben met het verwijderen van myshopsearch.com doorverwijzing dan kan je je Internet Explorer instellingen terug op standaard zetten.

Windows XP gebruikers: Klik op Start, klik Uitvoeren, in het geopende scherm typ inetcpl.cpl. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows XP

Windows Vista en Windows 7 gebruikers: Klik op het Windows logo, in de start-zoekbox typ inetcpl.cpl en klik op enter. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 7

Windows 8 gebruikers: Open Internet Explorer en klik op het "tandwiel" icoon. Selecteer Internet Opties. In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab en klik je op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - toegang

In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - Internet opties Geavanceerd tab

Klik op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 8 - klik op de herstellen-knop in Internet opties Geavanceerd-tab

Bevestig dat je de Internet Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen - Klik op de Herstellen-knop.

Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen

Samenvatting:

Samenvatting browser hijacker 1Een browser hijacker is een soort adware die de instellingen van de internetbrowsers van gebruikers wijzigt door de startpagina en standaard zoekmachine toe te wijzen aan een ongewenste website. Meestal infiltreert dit soort adware de besturingssystemen van de gebruiker via gratis software downloads. Als je download beheerd wordt door een download cliënt, verzeker je er dan van de installatie van geadverteerde werkbalken of applicaties te weigeren als deze je startpagina of standaard zoekmachine willen wijzigen.

Hulp bij de verwijdering:

Als je problemen ervaart bij het verwijderen van myshopsearch.com doorverwijzing uit je internet browsers, vraag dan om hulp in ons malware verwijderingsforum.

Post een commentaar:
Als je bijkomende informatie hebt over myshopsearch.com doorverwijzing of z'n verwijdering, gelieve dan je kennis te delen in de onderstaande commentaren.

Bron: https://www.pcrisk.com/removal-guides/21155-myshopsearch-browser-hijacker

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is het doel van het dwingen van gebruikers naar de myshopsearch.com website?

Dergelijke omleidingen genereren inkomsten voor cybercriminelen (dat wil zeggen, browser hijacker en nep zoekmachine ontwikkelaars).

Is een bezoek aan myshopsearch.com een bedreiging voor mijn privacy?

Hoogst waarschijnlijk, ja. Websites zoals myshopsearch.com verzamelen meestal informatie over hun bezoekers.

Hoe heeft een browser hijacker mijn computer geïnfiltreerd?

Browser hijackers worden voornamelijk verspreid via misleidende promotionele webpagina's, onofficiële en freeware download sites, Peer-to-Peer sharing netwerken, misleidende browser meldingen / opdringerige advertenties, online oplichting, nep-updates, enzovoort.

Zal Combo Cleaner mij helpen MyShopSearch browser hijacker te verwijderen?

Ja, Combo Cleaner kan apparaten scannen en geïnstalleerde browser-hijacking apps verwijderen. Het is opmerkelijk dat handmatige verwijdering niet ideaal zou kunnen zijn wanneer meerdere browser hijackers het systeem hebben geïnfiltreerd. Aangezien in sommige gevallen, zodra één is verwijderd - de anderen het opnieuw installeren. Bovendien, verwijdering gerelateerde instellingen kunnen ontoegankelijk zijn met deze software geïnstalleerd. Daarom is het cruciaal om browser hijackers grondig en in één keer te verwijderen.

▼ Toon discussie

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Over ons

PCrisk

PCrisk is een cyberbeveiligingsportaal dat internetgebruikers informeert over de nieuwste digitale bedreigingen. Onze inhoud wordt verstrekt door beveiligingsexperts en professionele malware onderzoekers. Lees meer over ons.

Verwijderingsinstructies in andere talen
Instructies voor het verwijderen van de software
QR Code
myshopsearch.com doorverwijzing QR code
Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van myshopsearch.com doorverwijzing op je mobiele toestel.
Wij raden aan:

Verwijder vandaag nog Windows malware infecties:

▼ VERWIJDER HET NU
Download Combo Cleaner

Platform: Windows

Beoordeling van de redactie voor Combo Cleaner:
Oordeel van de redactieUitmuntend!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.