FacebookTwitterLinkedIn

Hoe verwijdert u de Music Search for Chrome browser hijacker?

Ook bekend als: amazingossearch.com doorverwijzing
Schadeniveau: Medium

Wat is Music Search for Chrome?

Music Search for Chrome is een browserextensie die wordt omschreven als een eenvoudig hulpmiddel om toegang te krijgen tot muziekgerelateerde online inhoud. Het is zogenaamd in staat om de zoekintentie voor muziek (bijv. nummers, zangers, enz.) te detecteren en snelkoppelingen in te voegen in de suggesties van de adresbalk (URL). Deze software promoot echter de amazingossearch.com valse zoekmachine door wijzigingen aan te brengen in de browserinstellingen.

Vanwege dit is Music Search for Chrome geclassificeerd als een browser hijacker. Bovendien bespioneert het de browsing activiteit van gebruikers. Aangezien de meeste gebruikers browser hijackers onbedoeld downloaden/installeren, worden ze ook geacht mogelijk ongewenste programma's te zijn.

Music Search for Chrome browser hijacker vraagt om verschillende machtigingen

Browserhijackers richten zich vooral op populaire browsers met een groot gebruikersbestand. Deze software werkt door het toewijzen van nep websearcher adressen als browsers homepage, standaard zoekmachine, en nieuwe tabblad / venster URL's.

Music Search for Chrome maakt deze wijzigingen aan browsers ook. Vandaar, met Music Search for Chrome geïnstalleerd worden nieuwe browser tabbladen / vensters geopend en zoekopdrachten getypt in de URL-balk doorverwezen naar amazingossearch.com.

Illegitieme zoekmachines zijn zelden in staat om zoekresultaten te bieden, dus ze verwijzen door naar Google, Yahoo, Bing, en andere echte zoekmachines. Dit is ook het geval voor amazingossearch.com; het wordt doorverwezen naar de Yahoo (search.yahoo.com) zoekmachine.

Bovendien kunnen browser hijackers alle wijzigingen die gebruikers proberen aan te brengen in hun browsers ongedaan maken. Ook kan deze software de toegang tot de browserinstellingen beperken of ontzeggen.

Daarom is het herstellen van een aangetaste browser onmogelijk zonder de browser hijacker te verwijderen. Bovendien heet de Music Search for Chrome hijacker capaciteiten om gegevens bij te houden die typisch is voor browser hijackers.

Zij controleren de browsingactiviteit (bezochte URL's, bekeken pagina's, zoekopdrachten, enz.) en gevoelige informatie eruit (IP-adressen, geolocaties, persoonlijk identificeerbare details, enz.) verzamelen. De verzamelde gegevens worden vervolgens gedeeld met en/of verkocht aan derden (mogelijk cybercriminelen).

Samenvattend kan de aanwezigheid van software voor het traceren van gegevens op browsers/systemen leiden tot ernstige privacyproblemen, financiële verliezen en zelfs identiteitsdiefstal. Om de integriteit van het apparaat en de privacy van de gebruiker te waarborgen, moeten alle verdachte toepassingen en browserextensies/plug-ins onverwijld worden verwijderd.

Overzicht bedreiging:
Naam Music Search for Chrome
Type bedreiging Browser hijacker, doorverwijzingen, search hijacker, toolbar, ongewenst nieuw tabblad
Browser extensies Music Search for Chrome
Veronderstelde functionaliteit Geavanceerde muziek-gerelateerde zoeksuggesties via de URL-balk
Gepromote URL amazingossearch.com
Dienend IP Adres (amazingossearch.com) 104.27.130.210
Getroffen browserinstellingen Homepage, nieuw tabblad URL, standaard zoekmachine
Symptomen Gemanipuleerde internet browser instellingen (homepage, standaard Internet zoekmachine, nieuwe tabblad instellingen). Gebruikers worden gedwongen de website van de hijacker te bezoeken en het internet te doorzoeken met hun zoekmachines.
Verspreidingsmethodes Misleidende pop-up advertenties, gratis software-installateurs (bundeling), nep Flash Player-installers.
Schade Volgen van internetbrowser (mogelijke privacyproblemen), weergave van ongewenste advertenties, doorverwijzingen naar dubieuze websites.
Malware verwijderen (Windows)

Om mogelijke malware-infecties te verwijderen, scant u uw computer met legitieme antivirussoftware. Onze beveiligingsonderzoekers raden aan Combo Cleaner te gebruiken.
▼ Combo Cleaner voor Windows downloaden
Gratis scanner die controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.

Img Preview, Job Search, Full Img, Focus Line, Newz Finder, en DigitalPDFConverterSearch zijn enkele voorbeelden van browser hijackers. Ze lijken normaal en nuttig. Gebruikers worden verleid tot downloaden/installeren met aanbiedingen van verschillende functionaliteiten.

Echter, de geadverteerde functies zijn meestal niet operationeel. Dit geldt voor bijna alle mogelijk ongewenste programma's. Het enige doel van ongewenste apps is het genereren van inkomsten voor de ontwikkelaars; functionaliteit en gebruikersveiligheid zijn dus irrelevant.

Mogelijk ongewenste programma's zijn ontworpen om browsers te kapen, doorverwijzingen te veroorzaken, opdringerige advertentiecampagnes (adware) te leveren en privégegevens te verzamelen.

Hoe heeft Music Search for Chrome zich op mijn computer geïnstalleerd?

Bepaalde mogelijk ongewenste programma's (bijv. Music Search for Chrome) hebben "officiële" promotie/download webpagina's. Deze toepassingen kunnen ook worden gedownload/geïnstalleerd samen met andere programma's.

"Bundelen" is de naam van de bedrieglijke marketing tactiek - het verpakken van reguliere software met ongewenste of kwaadaardige toevoegingen. Overhaaste downloads/installaties (bv. termen genegeerd, vooraf ingestelde opties gebruikt, enz.) verhogen het risico dat gebundelde inhoud onbedoeld in het systeem wordt toegelaten.

Opdringerige advertenties worden ook gebruikt om mogelijk ongewenste programma's te verspreiden. Wanneer er op de advertenties wordt geklikt, kunnen ze scripts uitvoeren om stiekem downloads/installaties uit te voeren.

Hoe voorkomt u de installatie van mogelijk ongewenste programma's?

Het wordt aangeraden om softwareproducten te onderzoeken voordat u ze downloadt/installeert en/of koopt. Bovendien moeten alle downloads worden gedaan van officiële en geverifieerde bronnen.

Dubieuze downloadkanalen, bijv. onofficiële en gratis file-hosting websites, Peer-to-Peer sharing netwerken (Torrent clients, eMule, Gnutella, etc.), en andere third-party downloaders - bieden vaak schadelijke en gebundelde inhoud.

Bij het downloaden/installeren, is het aanbevolen om de voorwaarden te lezen, mogelijke opties te onderzoeken, de "Aangepaste/Geavanceerde" instellingen te gebruiken, en opt-out van extra apps, tools, functies, enzovoort. Opdringerige advertenties lijken legitiem en onschadelijk; ze leiden echter door naar verschillende onbetrouwbare en twijfelachtige sites (bijv. gokken, pornografie, adult-dating, etc.).

Als u dergelijke advertenties en/of doorverwijzingen tegenkomt, moet u het systeem controleren en alle verdachte toepassingen en browserextensies/plug-ins detecteren en onmiddellijk van het systeem verwijderen. Als uw computer al geïnfecteerd is met Music Search for Chrome, raden wij u aan een scan uit te voeren met Combo Cleaner om deze browser hijacker automatisch te verwijderen.

Website die Music Search for Chrome browser hijacker promoot:

Website gebruikt om Music Search for Chrome browser hijacker te promoten

Bedrieglijke website die Music Search for Chrome promoot:

Misleidende website gebruikt om Music Search for Chrome browser hijacker te promoten

Weergave van amazingossearch.com die doorverwijst naar de Yahoo zoekmachine (GIF):Music Search for Chrome browser hijacker doorverwijzen naar Yahoo (GIF)

Onmiddellijke automatische malwareverwijdering: Handmatig de dreiging verwijderen, kan een langdurig en ingewikkeld proces zijn dat geavanceerde computer vaardigheden vereist. Combo Cleaner is een professionele automatische malware verwijderaar die wordt aanbevolen om malware te verwijderen. Download het door op de onderstaande knop te klikken:
▼ DOWNLOAD Combo Cleaner De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

Music Search for Chrome browser hijacker verwijderen:

Windows 10 gebruikers:

Toegang tot Programma's en Toepassingen (verwijdering) in Windows 10

Klik rechts in de linkerbenedenhoek, in het Snelle Toegang-menu selecteer Controle Paneel. In het geopende schem kies je Programma's en Toepassingen.

Windows 7 gebruikers:

Toegang

Klik Start ("het Windows Logo" in de linkerbenedenhoek van je desktop), kies Controle Paneel. Zoek naar Programma's en toepassingen.

macOS (OSX) gebruikers:

Hoe een programma te verwijderen in OSX (Mac)

Klik op Finder, in het geopende scherm selecteer je Applicaties. Sleep de app van de Applicaties folder naar de Prullenbak (die zich in je Dock bevindt), klik dan rechts op het Prullenbak-icoon en selecteer Prullenbak Leegmaken.

amazingossearch.com browser hijacker verwijderen via Configuratiescherm

In het venster met de verwijderingsprogramma's: zoek naar recentelijk geïnstalleerde verdachte toepassingen (bijvoorbeeld "Music Search for Chrome"), selecteer deze vermeldingen en klik op "Verwijderen" of "Uninstall".

Na het verwijderen van het mogelijk ongewenst programma (die browser doorverwijzingen naar de amazingossearch.com website veroorzaken), scant u uw computer voor alle resterende ongewenste onderdelen. Om uw computer te scannen, gebruikt u aanbevolen malware verwijdering software.

Music Search for Chrome browser hijacker verwijderen van internet browsers:

Video die toont hoe browser doorverwijzingen te verwijderen:

Google Chrome logoVerwijder schadelijke extensies uit Google Chrome:

Verwijderen van amazingossearch.com gerelateerde Google Chrome extensies

Klik op het menupictogram Google Chrome menu Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer "Meer tools" en klik op "Extensies". Zoek "Music Search for Chrome" en andere recentelijk geïnstalleerde verdachte browser add-ons, en verwijder ze.

Wijzig uw startpagina:

Verwijderen van amazingossearch.com uit Google Chrome homepage

Klik op het menupictogram van Google Chrome Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer "Instellingen". In de "Bij opstarten" sectie, schakel "Music Search for Chrome" uit, zoek naar een browser hijacker URL (hxxp://www.amazingossearch.com) onder de "Open een specifieke of set van pagina's" optie. Indien aanwezig klik op de drie verticale stippen pictogram en selecteer "Verwijderen".

Wijzig uw standaard zoekmachine:

Verwijderen van amazingossearch.com uit Google Chrome standaard zoekmachine

Om uw standaard zoekmachine in Google Chrome te wijzigen: Klik op het menupictogram van Google Chrome Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer "Instellingen", klik in de sectie "Zoekmachine" op "Zoekmachines beheren...", zoek in de geopende lijst naar "amazingossearch.com", wanneer deze zich bevindt klikt u op de drie verticale stippen in de buurt van deze URL en selecteert u "Verwijderen uit lijst".

Optionele methode:

Als je problemen hebt met het verwijderen van amazingossearch.com doorverwijzing, reset dan de instellingen van je Google Chrome browser. Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome) en selecteer Instellingen. Scroll naar onder. Klik op de link Geavanceerd....

Google Chrome reset instellingen stap 1

Nadat je helemaal naar benden hebt gescrolld klik je op  Resetten (Instellingen terugzetten naar de oorspronkelijke standaardwaarden)-knop.

Google Chrome instellingen resetten stap 2

In het geopende scherm, bevestig dat je de Google Chrome instellingen wilt resetten door op de 'resetten'-knop te klikken. 

Google Chrome instellingen resetten stap 3

Mozilla Firefox logoVerwijder schadelijke plug-ins uit Mozilla Firefox:

Verwijderen van amazingossearch.com gerelateerde Mozilla Firefox extensies

Klik op het Firefox menu icoonfirefox menu icon (in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster), selecteer "Add-ons". Klik op "Extensies" en verwijder "Music Search for Chrome", net als alle andere recentelijk geïnstalleerde browser plug-ins.

Wijzig uw startpagina:

Verwijderen van amazingossearch.com uit Mozilla Firefox homepage

Om uw startpagina opnieuw in te stellen, klikt u op het Firefox-menupictogramfirefox menu icon (in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster), selecteert u vervolgens "Opties", in het geopende venster schakelt u "Music Search for Chrome" uit, verwijdert u hxxp://amazingossearch.com en voert u het domein van uw voorkeur in, dat telkens wordt geopend wanneer u Mozilla Firefox start.

Wijzig uw standaard zoekmachine:

Verwijderen van amazingossearch.com uit Mozilla Firefox standaard zoekmachine

Typ in de URL adresbalk about:config en druk op Enter.
Klik op "Ik zal voorzichtig zijn, ik beloof het!".
In het zoekfilter bovenaan, type: "extensionControlled"
Zet beide resultaten op "false" door te dubbelklikken op elke invoer of door te klikken op de knop Mozilla Firefox switch about:config entry button .

Optionele methode:

Computergebruikers die problemen blijven hebben met het verwijderen van amazingossearch.com doorverwijzing kunnen de Mozilla Firefox instellingen naar standaard herstellen.

Open Mozilla Firefox, in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster klik je op het Firefox menu firefox menu icon, in het geopende keuzemenu kies je het Open Help Menu-icoon firefox help menu

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - toegang

Klik dan op Probleemoplossing-informatie.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Toegang

In het geopende scherm klik je op de Firefox Herstellen knop.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Klik op de 'Herstellen'-Knop

In het geopende scherm bevestig je dat je de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard wil herstellen door op de Herstellen-knop te klikken.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - bevestig het herstel dor op de 'Herstellen'-knop te klikken

safari browser logoVerwijder kwaadaardige extensies uit Safari:

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 1

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is en klik op het Safari menu, selecteer dan Voorkeuren…

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 2

In het Voorkeuren-venster selecteer je de Extensies-tab. Zoek alle recent geïnstalleerde en verdachte extensies en verwijder deze.

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 3

In het voorkeuren-venster selecteer je het Algemeen-tabblad en verzeker je je ervan dat je startpagina staat ingesteld op de URL van je voorkeur, als het gewijzigd werd door een browser hijacker kan je dit hier terug aanpassen.

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 4

In het voorkeuren-venster selecteer je het Zoeken-tabblad en verzeker je je ervan dat je favoriete internet-zoekmachine geselecteerd werd.

Optionele methode:

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is en klik op het Safari-menu. In het keuzemenu selecteer je Geschiedenis en Website Data verwijderen…

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 5

In het geopende scherm seleceer je alle geschiedenis en klik je op de Geschiedenis Verwijderen-knop.

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 6

Microsoft Edge (Chromium) logoKwaadaardige extensies verwijderen uit Microsoft Edge:

Browserkapers verwijderen uit Microsoft Edge stap 1

Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), selecteer "Extensies". Zoek naar recent geïnstalleerde en verdachte browser add-ons, en verwijder ze.

De startpagina en nieuwe tabbladen wijzigen:

Browserkapers verwijderen uit Microsoft Edge stap 2

Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), selecteer "Instellingen". In het onderdeel "Bij het opstarten" zoekt u de naam van de browserkaper en klikt u op  "Uitschakelen".

Uw standaard zoekmachine wijzigen:

Browserkapers verwijderen uit Microsoft Edge stap 3

Om uw standaard zoekmachine te wijzigen in Microsoft Edge: klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), selecteer "Privacy en diensten", scroll naar onder en selecteer "Adresbalk". In het onderdeel "Zoekmachines gebruikt in de zoekbalk" zoekt u de naam van de ongewenste zoekmachine. Als u die hebt gevonden klikt u op de "Uitschakelen"-knop daarnaast. U kunt ook klikken op "Zoekmachines beheren", om in het geopende menu de ongewenste zoekmachine terug te vinden. Klik op het puzzel-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram daarnaast en selecteer "Uitschakelen".

Optionele methode:

Als u problemen bljft ondervinden met het verwijderen van de amazingossearch.com doorverwijzing, herstel dan uw Microsoft Edge browserinstellingen. Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge) en selecteer Instellingen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 1

In het geopende menu selecteert u Opnieuw instellen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 2

Selecteer Instellingen naar hun standaardwaarden herstellen. In het geopende scherm bevestigt u dat u de Microsoft Edge-instellingen naar hun standaardwaarden wilt herstellen door op de knop Opnieuw instellen te klikken.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 3

  • Als dit niet helpt, volg dan deze alternatieve instructies waarin wordt uitgelegd hoe de Microsoft Edge browser te herstellen.

Internet Explorer logoVerwijder schadelijke add-ons van Internet Explorer:

Verwijderen van amazingossearch.com gerelateerde Internet Explorer extensies

Klik op het "tandwiel" icoonInternet Explorer options icon (in de rechterbovenhoek van Internet Explorer), selecteer "invoegtoepassingen beheren". Zoek naar recent geïnstalleerde verdachte extensies, selecteer deze items en klik op "Verwijderen".

Wijzig uw startpagina:

Verwijderen van amazingossearch.com uit Internet Explorer homepage

Klik op het "tandwiel" icoonInternet Explorer options icon (in de rechter bovenhoek van Internet Explorer), selecteer "Internet Opties", in het geopende venster verwijdert u hxxp://amazingossearch.com en voert u het domein van uw voorkeur in, dat elke keer dat u Internet Explorer opstart geopend zal worden. U kunt ook about: blank invoeren om een lege pagina te openen wanneer u Internet Explorer opstart.

Wijzig uw standaard zoekmachine:

Verwijderen van amazingossearch.com uit Internet Explorer standaard zoekmachine

Klik op het "tandwiel" icoonInternet Explorer options icon (in de rechterbovenhoek van Internet Explorer), selecteer "invoegtoepassingen beheren". In het geopende venster, selecteer "Zoekmachines", stel "Google", "Bing", of een andere gewenste zoekmachine in als uw standaard en verwijder vervolgens "Music Search for Chrome".

Optionele methode:

Als je problemen blijft hebben met het verwijderen van amazingossearch.com doorverwijzing dan kan je je Internet Explorer instellingen terug op standaard zetten.

Windows XP gebruikers: Klik op Start, klik Uitvoeren, in het geopende scherm typ inetcpl.cpl. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows XP

Windows Vista en Windows 7 gebruikers: Klik op het Windows logo, in de start-zoekbox typ inetcpl.cpl en klik op enter. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 7

Windows 8 gebruikers: Open Internet Explorer en klik op het "tandwiel" icoon. Selecteer Internet Opties. In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab en klik je op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - toegang

In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - Internet opties Geavanceerd tab

Klik op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 8 - klik op de herstellen-knop in Internet opties Geavanceerd-tab

Bevestig dat je de Internet Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen - Klik op de Herstellen-knop.

Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen

Samenvatting:

Samenvatting browser hijacker 1Een browser hijacker is een soort adware die de instellingen van de internetbrowsers van gebruikers wijzigt door de startpagina en standaard zoekmachine toe te wijzen aan een ongewenste website. Meestal infiltreert dit soort adware de besturingssystemen van de gebruiker via gratis software downloads. Als je download beheerd wordt door een download cliënt, verzeker je er dan van de installatie van geadverteerde werkbalken of applicaties te weigeren als deze je startpagina of standaard zoekmachine willen wijzigen.

Hulp bij de verwijdering:

Als je problemen ervaart bij het verwijderen van amazingossearch.com doorverwijzing uit je internet browsers, vraag dan om hulp in ons malware verwijderingsforum.

Post een commentaar:
Als je bijkomende informatie hebt over amazingossearch.com doorverwijzing of z'n verwijdering, gelieve dan je kennis te delen in de onderstaande commentaren.

Bron: https://www.pcrisk.com/removal-guides/20907-music-search-for-chrome-browser-hijacker#prevention

▼ Toon discussie

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Over ons

PCrisk

PCrisk is een cyberbeveiligingsportaal dat internetgebruikers informeert over de nieuwste digitale bedreigingen. Onze inhoud wordt verstrekt door beveiligingsexperts en professionele malware onderzoekers. Lees meer over ons.

Verwijderingsinstructies in andere talen
Instructies voor het verwijderen van de software
QR Code
amazingossearch.com doorverwijzing QR code
Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van amazingossearch.com doorverwijzing op je mobiele toestel.
Wij raden aan:

Verwijder vandaag nog Windows malware infecties:

▼ VERWIJDER HET NU
Download Combo Cleaner

Platform: Windows

Beoordeling van de redactie voor Combo Cleaner:
Oordeel van de redactieUitmuntend!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.