FacebookTwitterLinkedIn

Hoe verwjidert u apps ontworpen om goodsurvey365.org te openen?

Ook bekend als: Advertenties door goodsurvey365.org
Type: Adware
Schadeniveau: Medium

Wat is goodsurvey365[.]org?

Goodsurvey365[.]org is een pagina die is ontworpen om andere websites te promoten (voornamelijk dubieuze) en frauduleuze enquêtes te laden. De functionaliteit is afhankelijk van het IP-adres van de bezoeker. Er zijn veel voorbeelden van pagina's zoals goodsurvey365[.]org, sommige daarvan zijn junesmile[.]xyz, zpreland[.]com, en reverscaptcha[.]com.

goodsurvey365[.]org pop-up doorverwijzingen

Goodsurvey365[.]org in detail

Het is vermeldenswaard dat gebruikers zelden sites zoals goodsurvey365[.]org uit zichzelf bezoeken. Meestal worden deze pagina's geopend via misleidende advertenties, andere onbetrouwbare websites en mogelijk ongewenste programma's. Meestal downloaden en installeren gebruikers de voornoemde toepassingen onbedoeld.

Op het moment van het onderzoek laadde goodsurvey365[.]org een enquête met vragen over geslacht en leeftijd. Na het beantwoorden van deze vragen, opende goodsurvey365[.]org de World Of Tanks game website. De personen achter goodsurvey365[.]org krijgen een verwijzingsvergoeding betaald wanneer gebruikers een account aanmaken op die spelwebsite via deze website.

Goodsurvey365[.]org zou ook andere, onbetrouwbare websites kunnen openen. Bijvoorbeeld, pagina's die lijken op "Kans om de gloednieuwe Playstation 5 te winnen", "Norton Antivirus 2021 Update", of "Inbreuk op auteursrechten Instagram". Ook zou het pagina's kunnen openen die zijn ontworpen om gebruikers te verleiden tot het installeren van adware, browser hijackers.

Ook vraagt goodsurvey365[.]org toestemming om meldingen te tonen. Meestal gebruiken websites zoals deze een of andere clickbait techniek om bezoekers te verleiden in te stemmen met het zien van hun meldingen (door op de "Toestaan" knop te klikken). Hoe dan ook, het is sterk af te raden om pagina's als goodsurvey365[.]org toestemming te geven om meldingen te tonen.

Zoals eerder vermeld, is het gebruikelijk dat pagina's zoals goodsurvey365[.]org worden gepromoot via mogelijk ongewenste programma's. Het is belangrijk om te vermelden dat dit soort apps vaak ontworpen zijn om verschillende informatie te verzamelen, advertenties te genereren. In sommige gevallen kunnen dit soort apps kwaadaardig zijn.

Voorbeelden van gegevens die mogelijk ongewenste programma's verzamelen zijn IP-adressen, geolocaties, bezochte websites. Ze kunnen ook ontworpen zijn om gevoelige informatie zoals wachtwoorden en creditcardgegevens te verzamelen. Erger nog, de verzamelde informatie kan misbruikt worden voor kwaadaardige doeleinden, bijvoorbeeld om identiteiten en online accounts te stelen.

Advertenties gegenereerd door mogelijk ongewenste programma's (banners, coupons, pop-up advertenties, enquêtes, etc.) zijn meestal ontworpen om twijfelachtige websites te promoten. In sommige gevallen kunnen deze advertenties gebruikt worden om mogelijk ongewenste programma's te verspreiden - ze kunnen ongewenste apps downloaden of zelfs installeren door bepaalde scripts uit te voeren. Daarom is het sterk aan te raden niet op deze advertenties te klikken.

Overzicht bedreiging:
Naam Advertenties door goodsurvey365.org
Type bedreiging Pushberichten advertenties, Ongewenste advertenties, Pop-up advertenties
Dienend IP Adres 172.67.75.138
Symptomen Advertenties zien die niet afkomstig zijn van de sites waar u surft. Opdringerige pop-up advertenties. Verminderde snelheid bij het surfen op internet.
Verspreidingsmethodes Misleidende pop-up advertenties, potentieel ongewenste toepassingen (adware)
Schade Verminderde computer prestaties, browser tracking - privacy problemen, mogelijke extra malware infecties.
Malware verwijderen (Windows)

Om mogelijke malware-infecties te verwijderen, scant u uw computer met legitieme antivirussoftware. Onze beveiligingsonderzoekers raden aan Combo Cleaner te gebruiken.
▼ Combo Cleaner voor Windows downloaden
Gratis scanner die controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.

Mogelijk ongewenste programma's en pagina's zoals goodsurvey365[.]org in het algemeen

Om samen te vatten, is het aanbevolen om te voorkomen dat het bezoeken van websites zoals goodsurvey365[.]org of het hebben van mogelijk ongewenste programma's geïnstalleerd op browsers, computers. Beide worden gebruikt om andere dubieuze websites en toepassingen te promoten. Het is vermeldenswaard dat mogelijk ongewenste programma's kunnen worden geadverteerd als legitieme, nuttige apps.

Hoe heeft adware zich op mijn computer geïnstalleerd?

Meestal downloaden en installeren gebruikers mogelijk ongewenste programma's door te klikken op misleidende advertenties die ontworpen zijn om bepaalde scripts uit te voeren of samen met andere programma's die deze mogelijk ongewenste programma's als optionele aanbiedingen in hun downloaders of installers hebben opgenomen. Hoe dan ook, ze downloaden of installeren ze onbewust.

Gebruikers kunnen ongewenste aanbiedingen weigeren met behulp van "Aangepaste", "Geavanceerde", "Manueel", of andere instellingen of door het uitvinken van aangevinkte selectievakjes die deze downloaders, installers hebben. Gebruikers downloaden of installeren mogelijk ongewenste apps naast gewenste programma's wanneer ze de eerder genoemde instellingen ongewijzigd laten.

Hoe voorkomt u de installatie van mogelijk ongewenste programma's?

Het wordt aanbevolen om geen downloaders van derden, installers, onofficiële websites, Peer-to-Peer netwerken (zoals torrent clients, eMule), te gebruiken als hulpmiddelen om programma's, bestanden te downloaden of te installeren - ze kunnen vaak worden gebruikt om ongewenste toepassingen te verspreiden. Het is aanbevolen om daarvoor officiële websites en directe links te gebruiken.

Downloaders en installers die instellingen hebben (zoals "Geavanceerd", "Aangepast", "Handmatig") of aangevinkte selectievakjes moeten worden onderzocht. In de meeste gevallen hebben deze downloaders, installers optionele aanbiedingen in hen. Daarom moeten downloads en installaties worden voltooid na het deselecteren van alle ongewenste toepassingen.

Advertenties die verschijnen op onbetrouwbare pagina's moeten niet vertrouwd (aangeklikt) worden. Vaker wel dan niet zijn deze advertenties ontworpen om dubieuze websites te openen. In sommige gevallen kunnen ze scripts uitvoeren die zijn ontworpen om downloads en installaties te veroorzaken. Alle verdachte of onbekende programma's die op een webbrowser of computer zijn geïnstalleerd, moeten worden verwijderd. Als uw computer al geïnfecteerd is met malafide toepassingen, raden wij u aan een scan uit te voeren met Combo Cleaner om ze automatisch te verwijderen.

Weergave van de goodsurvey365[.]org website (GIF):

goodsurvey365[.]org website weergave (GIF)

Melding van goodsurvey365[.]org:

goodsurvey365.org advertenties melding

BELANGRIJKE OPMERKING! Deze bedrieglijke site vraagt om web browser meldingen in te schakelen.

Voer daarom deze stappen uit voordat u begint:

Google Chrome (PC):

 • Klik op de Menu knop (drie puntjes) in de rechter bovenhoek van het scherm
 • Selecteer "Instellingen", scroll naar beneden en klik op "Geavanceerd"
 • Scroll naar beneden naar de "Privacy en beveiliging" sectie, selecteer "Inhoud instellingen" en vervolgens "Meldingen"
 • Klik op de drie puntjes aan de rechterkant van elke verdachte URL en klik op "Blokkeren" of "Verwijderen" (als u op "Verwijderen" klikt en de schadelijke site opnieuw bezoekt, zal het vragen om meldingen opnieuw in te schakelen)

Pop-up meldingen uitschakelen in Google Chrome webbrowser

Google Chrome (Android):

 • Klik op de Menu knop (drie puntjes) in de rechter bovenhoek van het scherm en klik op "Instellingen"
 • Scroll naar beneden, klik op "Site-instellingen" en vervolgens op "Meldingen"
 • Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's en klik ze één voor één aan
 • Selecteer "Meldingen" in de sectie "Rechten" en zet de omschakelknop op "UIT"

Pop-up meldingen uitschakelen in Android Google Chrome webbrowser

Mozilla Firefox:

 • lik op de Menu knop (drie balkjes) in de rechter bovenhoek van het scherm
 • Selecteer "Opties" en klik op "Privacy & Beveiliging" in de werkbalk aan de linkerkant van het scherm
 • Scroll naar beneden naar de "Machtigingen" sectie en klik op de "Instellingen" knop naast "Meldingen"
 • Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's, klik op het drop-down menu en selecteer "Blokkeren"

Pop-up meldingen uitschakelen in Mozilla Firefox webbrowser

Microsoft Edge:

 • Klik op de menuknop (drie puntjes) in de rechterbovenhoek van het Edge-venster en selecteer "Instellingen"
 • Klik op "Site permissies" in de werkbalk aan de linkerkant van het scherm en selecteer "Meldingen"
 • Klik op drie puntjes aan de rechterkant van elke verdachte URL onder "Toestaan" en klik op "Blokkeren" of "Verwijderen" (als u op "Verwijderen" klikt en de kwaadaardige site nogmaals bezoekt, zal deze vragen om meldingen opnieuw in te schakelen)

Pop-up meldingen uitschakelen in Microsoft Edge webbrowser

Safari (Mac):

 • Klik op de knop "Safari" in de linkerbovenhoek van het scherm en selecteer "Voorkeuren..."
 • Selecteer het tabblad "Websites" en vervolgens de sectie "Meldingen" in het linkerdeelvenster
 • Controleer op verdachte URL's en pas de optie "Weigeren" toe voor elke URL

Pop-up meldingen uitschakelen in Safari webbrowser

Onmiddellijke automatische malwareverwijdering: Handmatig de dreiging verwijderen, kan een langdurig en ingewikkeld proces zijn dat geavanceerde computer vaardigheden vereist. Combo Cleaner is een professionele automatische malware verwijderaar die wordt aanbevolen om malware te verwijderen. Download het door op de onderstaande knop te klikken:
▼ DOWNLOAD Combo Cleaner De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

Adware verwijderen:

Windows 10 gebruikers:

Toegang tot Programma's en Toepassingen (verwijdering) in Windows 10

Klik rechts in de linkerbenedenhoek, in het Snelle Toegang-menu selecteer Controle Paneel. In het geopende schem kies je Programma's en Toepassingen.

Windows 7 gebruikers:

Toegang

Klik Start ("het Windows Logo" in de linkerbenedenhoek van je desktop), kies Controle Paneel. Zoek naar Programma's en toepassingen.

macOS (OSX) gebruikers:

Hoe een programma te verwijderen in OSX (Mac)

Klik op Finder, in het geopende scherm selecteer je Applicaties. Sleep de app van de Applicaties folder naar de Prullenbak (die zich in je Dock bevindt), klik dan rechts op het Prullenbak-icoon en selecteer Prullenbak Leegmaken.

goodsurvey365[.]org adware verwijderen via Configuratiescherm

In de uninstall programma's venster, op zoek naar alle mogelijk ongewenste programma's, selecteer deze items en klik op "Uninstall" of "Verwijderen".

Na het verwijderen van het mogelijk ongewenste programma die goodsurvey365[.]org doorverwijzingen veroorzaakt, scant u uw computer voor alle resterende ongewenste onderdelen of mogelijke malware infecties. Om uw computer te scannen, gebruikt u aanbevolen malwareverwijderingssoftware.

Verwijder adware van internet browsers:

Video die laat zien hoe u mogelijk ongewenste browser add-ons verwijdert:

Google Chrome logoVerwijder schadelijke extensies uit Google Chrome:

Het verwijderen van goodsurvey365[.]org advertenties uit Google Chrome stap 1

Klik op het menupictogram van Google Chrome Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer "Meer hulpmiddelen" en klik op "Extensies". Zoek alle recent geïnstalleerde verdachte browser add-ons en verwijder ze.

Het verwijderen van goodsurvey365[.]org advertenties uit Google Chrome stap 2

Optionele methode:

Als je problemen hebt met het verwijderen van advertenties door goodsurvey365.org, reset dan de instellingen van je Google Chrome browser. Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome) en selecteer Instellingen. Scroll naar onder. Klik op de link Geavanceerd....

Google Chrome reset instellingen stap 1

Nadat je helemaal naar benden hebt gescrolld klik je op  Resetten (Instellingen terugzetten naar de oorspronkelijke standaardwaarden)-knop.

Google Chrome instellingen resetten stap 2

In het geopende scherm, bevestig dat je de Google Chrome instellingen wilt resetten door op de 'resetten'-knop te klikken. 

Google Chrome instellingen resetten stap 3

Mozilla Firefox logoVerwijder schadelijke plug-ins uit Mozilla Firefox:

Het verwijderen van goodsurvey365[.]org advertenties uit Mozilla Firefox stap 1

Klik op het Firefox menu icoonfirefox menu icon (in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster), selecteer "Add-ons". Klik op "Extensies", in het geopende venster, verwijder alle recentelijk geïnstalleerde verdachte browser plug-ins.

Het verwijderen van goodsurvey365[.]org advertenties uit Mozilla Firefox stap 2

Optionele methode:

Computergebruikers die problemen blijven hebben met het verwijderen van advertenties door goodsurvey365.org kunnen de Mozilla Firefox instellingen naar standaard herstellen.

Open Mozilla Firefox, in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster klik je op het Firefox menu firefox menu icon, in het geopende keuzemenu kies je het Open Help Menu-icoon firefox help menu

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - toegang

Klik dan op Probleemoplossing-informatie.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Toegang

In het geopende scherm klik je op de Firefox Herstellen knop.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Klik op de 'Herstellen'-Knop

In het geopende scherm bevestig je dat je de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard wil herstellen door op de Herstellen-knop te klikken.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - bevestig het herstel dor op de 'Herstellen'-knop te klikken

safari browser logoVerwijder kwaadaardige extensies uit Safari:

Verwijder adware uit Safari - 1

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is, klik op het Safari menu en selecteer Voorkeuren….

Verwijder adware uit Safari - 2

In het geopende venster klik je op Extensies, zoek naar recent geïnstalleerde verdachte extensies, selecteer deze en klik op Verwijderen.

Optionele methode:

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is en klik op het Safari-menu. In het keuzemenu selecteer je Geschiedenis en Website Data verwijderen…

Verwijder adware uit Safari - 3

In het geopende scherm seleceer je alle geschiedenis en klik je op de Geschiedenis Verwijderen-knop.

Verwijder adware uit Safari - 4

Microsoft Edge (Chromium) logoKwaadaardige extensies verwijderen uit Microsoft Edge:

Adware uit Microsoft Edge verwijderen stap 1

Klik op het menu-icoon in Edge Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), kiest u "Extensies". Zoek recent geïnstalleerde en verdachte browser add-ons en klik op "Verwijderen" (onder hun naam).

Adware uit Microsoft Edge verwijderen stap 2

Optionele methode:

Als u problemen blijft ondervinden met het verwijderen van de advertenties door goodsurvey365.org, herstel dan de instellingen van uw Microsoft Edge browser. Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge) en selecteer Instellingen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 1

In het geopende menu kiest u  Opnieuw instellen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 2

Kies Instellingen naar hun standaardwaarden herstellen. In het geopende scherm bevestigt u dat u de instellingen van Microsoft Edge wilt herstellen door op de knop Opnieuw instellen te klikken.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 3

 • Als dat niet helpt, volg dan deze alternatieve instructies om de Microsoft Edge browser te herstellen.

Samenvatting:

Samenvatting adware programmaDe meeste adware of mogelijk ongewenste applicaties infiltreren internetbrowsers van gebruikers via gratis software downloads. Merk op dat de veiligste bron voor het downloaden van gratis software de website van de ontwikkelaar is. Om de installatie van adware te vermijden wees je best erg oplettend met het downloaden of installeren van gratis software.Bij het installeren van het reeds gedownloaden gratis programma kies je best de aangepast of geavanceerde installatie-opties - deze stap zal zlle mogelijk ongewenste applicaties aan het licht brengen die werden geïnstalleerd samen met het gekozen gratis programma.

Hulp bij de verwijdering:
Als je problemen ervaart bij pogingen om advertenties door goodsurvey365.org van je computer te verwijderen, vraag dan om hulp in ons malware verwijderingsforum.

Post een commentaar:
Als je bijkomende informatie hebt over advertenties door goodsurvey365.org of z'n verwijdering, gelieve je kennis dan te delen in de onderstaande commentaren.

Bron: https://www.pcrisk.com/removal-guides/21299-goodsurvey365-org-ads

▼ Toon discussie

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Over ons

PCrisk

PCrisk is een cyberbeveiligingsportaal dat internetgebruikers informeert over de nieuwste digitale bedreigingen. Onze inhoud wordt verstrekt door beveiligingsexperts en professionele malware onderzoekers. Lees meer over ons.

Verwijderingsinstructies in andere talen
Instructies voor het verwijderen van de software
QR Code
Advertenties door goodsurvey365.org QR code
Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van Advertenties door goodsurvey365.org op je mobiele toestel.
Wij raden aan:

Verwijder vandaag nog Windows malware infecties:

▼ VERWIJDER HET NU
Download Combo Cleaner

Platform: Windows

Beoordeling van de redactie voor Combo Cleaner:
Oordeel van de redactieUitmuntend!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.