Hoe verwijdert u de BestSearchConverter browserkaper?

Ook bekend als: De bestsearchconverter.com doorverwijzing
Verspreiding: Laag
Schadeniveau: Medium

Instructies voor het verwijderen van de BestSearchConverter browserkaper

Wat is de BestSearchConverter?

BestSearchConverter is een frauduleuze software die wordt geclassificeerd als een browserkaper. Deze wijzigt de browserinstellingen om de nepzoekmachine bestsearchconverter.com te promoten. Bovendien verzamelt BestSearchConverter browsergerelateerde informatie. Aangezien de meeste gebruikers browserkapers onbewust downloaden / installeren, worden deze gecategoriseerd als mogelijke ongewenste programma's.

bestsearchconverter.com browserkaper

Browserkapers richten zich voornamelijk op populaire browsers met veel gebruikers. Deze software stelt de adressen van valse zoekmachines in als de startpagina van de browser, de standaardzoekmachine en de URL voor nieuwe tabbladen en vensters. BestSearchConverter wijzigt ook browserinstellingen. Met deze browserkaper op uw computer zal elk nieuw browsertabblad en -venster dat wordt geopend en elke zoekopdracht via de adresbalk worden doorverwezen naar bestsearchconverter.com. Valse zoekmachines zijn zelden in staat om eigen zoekresultaten te genereren, en dus verwijzen ze meestal door (soms via omleidingsketens) naar Google, Yahoo, Bing en andere echte zoekmachines. Dit is ook het geval met bestsearchconverter.com. De precieze zoekmachine waarnaar wordt doorverwezen is echter afhankelijk van de geolocatie van de gebruikers. Op het moment van onderzoek verwees bestsearchconverter.com door naar de zoekmachines Yahoo (search.yahoo.com) of (via search.onlinebars.xyz) Bing (bing.com).

Browserkapers kunnen voorkomen dat gebruikers hun browser herstellen. Deze software kan alle wijzigingen ongedaan maken die gebruikers proberen aan te brengen in de browserinstellingen. Ook kunnen sommige browserkapers de toegang tot de instellingen van de browser volledig blokkeren. Zo wordt het onmogelijk om een ​​getroffen browser te herstellen zonder eerst de browserkaper te verwijderen.

BestSearchConverter heeft datatracking-functionaliteit, en dat is klassiek voor browserkapers. Verzamelde gegevens zijn onder andere bezochte URL's, bekeken pagina's, ingevoerde zoekopdrachten, IP-adressen, geolocaties en zelfs persoonlijk identificeerbare informatie. Ontwikkelaars van browserkapers verdienen geld met deze gegevens door te verkopen aan derden (mogelijk cybercriminelen). Met andere woorden, datatracking-software kan ernstige privacyproblemen, financiële verliezen en identiteitsdiefstal veroorzaken. Om de integriteit van uw apparaat en uw privacy te garanderen, moet u alle verdachte applicaties, browserextensies en plug-ins die worden gedetecteerd, onmiddellijk na detectie verwijderen.

Overzicht bedreiging:
Naam BestSearchConverter
Type bedreiging Browserkaper, doorverwijzing, zoekmachinekaper, werkbalk, ongewenste nieuwe tabs
Browserextensie(s) BestSearchConverter
Promotie-URL bestsearchconverter.com
IP-adres (bestsearchconverter.com) 104.27.147.19
Gewijzigde browserinstellingen Homepage en nieuwe tabs krijgen een andere URL, standaardzoekmachine ook
Symptomen Gewijzigde browserinstellingen (homepage, standaard zoekmachine, instellingen nieuwe tabs). Gebruikers worden gedwongen om de website van de kapers te bezoeken en op internet te zoeken met hun zoekmachines.
Distributiemethodes Misleidende pop-ups met advertenties, gratis software installers en valse flash players.
Schade Internet browsertracking (mogelijke privacyschendingen), vertonen van ongewenste advertenties, doorverwijzingen naar verdachte websites.
Verwijdering

Om De bestsearchconverter.com doorverwijzing verwijderen, adviseren onze malwareonderzoekers om uw computer te scannen met Malwarebytes.
▼ Malwarebytes Downloaden
Gratis scanner die controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Malwarebytes kopen. Beperkte proefperiode van 14 dagen beschikbaar.

SearchConverterPro, FreeSearchConverter, CoolStreamSearch en GameSearcher zijn enkele voorbeelden van browserkapers. Deze lijken legitiem en beloven allerlei "handige" functionaliteiten. De geadverteerde functionaliteit werkt echter zelden. Dit geldt overigens voor bijna alle mogelijk ongewenste programma's. Hun enige doel is geld op te leveren voor de ontwikkelaars. Functionaliteit en gebruikersveiligheid zijn daarbij niet relevant. Mogelijk ongewenste programma's zijn ontworpen om browsers te kapen, doorverwijzingen te veroorzaken, opdringerige advertenties (adware) te vertonen en gevoelige gegevens te verzamelen.

Hoe werd BestSearchConverter op mijn computer geïnstalleerd?

Sommige mogelijk ongewenste programma's (bijv. BestSearchConverter) hebben "officiële" websites waarop ze worden gepromoot. Deze applicaties worden echter ook verspreid via downloaders en installers van andere producten. Deze valse marketingmethode waarbij legitieme software wordt voorverpakt samen met ongewenste of kwaadaardige add-ons wordt "bundeling" genoemd. Het overhaasten van de download- / installatieprocessen (bijv. negeren van de voorwaarden, gebruiken van vooringestelde opties enz.) verhoogt het risico dat er onbedoeld gebundelde inhoud op het systeem wordt toegelaten. Opdringerige advertenties verspreiden ook mogelijk ongewenste programma's. Nadat ze zijn aangeklikt kunnen de advertenties scripts uitvoeren waarmee stiekem apps worden gedownload of geïnstalleerd.

Hoe voorkomt u de installatie van mogelijk ongewenste applicaties?

Het is belangrijk om software altijd te onderzoeken voordat u deze downloadt, installeert of aankoopt. Downloads moeten altijd worden uitgevoerd vanaf officiële en geverifieerde bronnen. Onbetrouwbare downloadkanalen, zoals niet-officiële en gratis bestandshostingsites, peer-to-peer-deelnetwerken en andere externe downloaders bieden immers vaak misleidende of gebundelde inhoud aan. Bij het downloaden / installeren is het aanbevolen om de voorwaarden te lezen, alle beschikbare opties te controleren, de "Aangepaste" of "Geavanceerde" instellingen te gebruiken en u af te melden voor alle aanvullende apps, tools, functies, enz. Opdringerige advertenties zien er vaak legitiem en ongevaarlijk uit; maar ze linken soms door naar allerlei onbetrouwbare en verdachte websites (met inhoud zoals gokken, pornografie, dating voor volwassenen, enzovoort). Als u dergelijke advertenties en / of omleidingen opmerkt, dan moet u uw systeem controleren en alle verdachte applicaties, browserextensies en plug-ins die worden gedetecteerd er onmiddellijk uit verwijderen. Als uw computer al is geïnfecteerd met BestSearchConverter, dan raden we u aan een scan uit te voeren met Malwarebytes om deze browserkaper automatisch te verwijderen.

De BestSearchConverter browserkaper vraagt verschillende rechten:

BestSearchConverter browserkaper vraagt rechten

Weergave van de bestsearchconverter.com website die doorverwijst naar de Yahoo-zoekmachine (GIF):

De BestSearchConverter browserkaper verwijst door naar Yahoo (GIF)

Bestsearchconverter.com verwijst (via search.onlinebars.xyz) door naar de Bing-zoekmachines (GIF):

Bestsearchconverter.com verwijst (via search.onlinebars.xyz) door naar de Bing-zoekmachines (GIF)

Websites die de BestSearchConverter browserkaper promoten:

BELANGRIJK! Deze misleidende website vraagt om browsermeldingen in te schakelen:

Website die de BestSearchConverter browserkaper promoot 1 Website die de BestSearchConverter browserkaper promoot 2

Voer daarom, voordat u begint, deze stappen uit:

Google Chrome (PC):

 • Klik op de knop Menu (drie punten) in de rechterbovenhoek van het scherm
 • Selecteer "Instellingen", scroll naar beneden en klik op "Geavanceerd"
 • Scroll omlaag naar het gedeelte "Privacy en beveiliging", selecteer "Inhoudsinstellingen" en vervolgens "Meldingen"
 • Klik op de drie stippen aan de rechterkant van elke verdachte URL en klik op "Blokkeren" of "Verwijderen"(als u op "Verwijderen" klikt en de schadelijke site nogmaals bezoekt, wordt u gevraagd om opnieuw de meldingen in te schakelen)

Schakel pop-upmeldingen uit in de Google Chrome-webbrowser

Google Chrome (Android):

 • Klik op de menuknop (drie stippen) in de rechterbovenhoek van het scherm en klik op "Instellingen"
 • Scroll naar beneden, klik op "Site-instellingen" en vervolgens op "Meldingen"
 • Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's op en klik ze één voor één aan
 • Selecteer "Meldingen" in het gedeelte "Machtigingen" en klik op "OFF"

Schakel pop-upmeldingen uit in de Android Google Chrome-webbrowser

Mozilla Firefox:

 • Klik op de knop Menu (drie balken) in de rechterbovenhoek van het scherm
 • Selecteer "Opties" en klik op "Privacy en beveiliging" in de werkbalk aan de linkerkant van het scherm
 • Blader omlaag naar het gedeelte "Machtigingen" en klik op de knop "Instellingen" naast "Meldingen"
 • Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's, klik op het vervolgkeuzemenu en selecteer "Blokkeren"

Schakel pop-upmeldingen uit in de Mozilla Firefox-webbrowser

Internet Explorer:

 • Klik op de knop Gear in de rechterbovenhoek van het IE-venster
 • Selecteer "Internetopties"
 • Selecteer het tabblad "Privacy" en klik op "Instellingen" onder "Pop-upblokkering"
 • Selecteer hieronder verdachte URL's en verwijder ze één voor één door op de knop "Verwijderen" te klikken

Schakel pop-upmeldingen uit in de webbrowser van Internet Explorer

Microsoft Edge:

 • Klik op de menuknop (drie punten) in de rechterbovenhoek van het Edge-venster
 • Scroll naar beneden, vind en klik op "Instellingen"
 • Blader weer naar beneden en klik op "Geavanceerde instellingen bekijken"
 • Klik op "Beheren" onder "Meldingen"
 • Klik op de schakelaar onder elke verdachte website

Schakel pop-upmeldingen uit in de Microsoft Edge-webbrowser

Safari (Mac):

 • Klik op de knop "Safari" onder aan het scherm en selecteer "Voorkeuren"
 • Selecteer het tabblad "Websites" en selecteer vervolgens het gedeelte "Meldingen" in het linker deelvenster
 • Controleer op verdachte URL's en pas de optie "Weigeren" toe voor elke URL

Schakel pop-upmeldingen uit in de Safari-webbrowser

De bestsearchconverter.com doorverwijzing onmiddellijk en automatisch verwijderen: Het handmatig verwijderen van malware kan een lang en gecompliceerd proces zijn, en soms is hier professionele computerkennis voor nodig. Malwarebytes is een professionele tool voor het automatisch verwijderen van malware, en is aanbevolen voor het verwijderen van De bestsearchconverter.com doorverwijzing. Download het door op de knop hieronder te klikken:
Malwarebytes DOWNLOADEN De gratis scanner controleert of je computer besmet is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Malwarebytes kopen. Beperkte proefperiode van 14 dagen beschikbaar. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

De BestSearchConverter browserkaper verwijderen:

Windows 7 gebruikers:

Toegang

Klik Start ("het Windows Logo" in de linkerbenedenhoek van je desktop), kies Controle Paneel. Zoek naar Programma's en toepassingen.

Windows XP gebruikers:

Toegang

Klik Start, kies Instellingen en klik op Controle Paneel. Zoek en klik op Programma's toevoegen of verwijderen.

Windows 10, Windows 8 gebruikers:

Toegang tot Programma's en Toepassingen (verwijdering) in Windows 10

Klik rechts in de linkerbenedenhoek, in het Snelle Toegang-menu selecteer Controle Paneel. In het geopende schem kies je Programma's en Toepassingen.

Mac OSX gebruikers:

Hoe een programma te verwijderen in OSX (Mac)

Klik op Finder, in het geopende scherm selecteer je Applicaties. Sleep de app van de Applicaties folder naar de Prullenbak (die zich in je Dock bevindt), klik dan rechts op het Prullenbak-icoon en selecteer Prullenbak Leegmaken.

De bestsearchconverter.com browserkaper verwijderen via het configuratiescherm

In het 'Programma's verwijderen'-scherm zoekt u naar verdachte/mogelijk ongewenste applicaties zoals BestSearchConverter, selecteer deze verwijzingen en klik op "Deïnstalleren" of "Verwijderen".

Na het verwijderen van de mogelijk ongewenste applicatie (die de doorverwijzing naar de bestsearchconvertor.com website veroorzaakt), scant u best uw computer op enige overblijvende onderdelen of mogelijke malware besmettingen. Gebruik daarvoor aanbevolen malware verwijderingssoftware.

De BestSearchConverter browserkaper verwijderen uit internet browsers:

Video die toont hoe browserdoorverwijzingen te stoppen:

Google Chrome logoVerwijder de kwaadaardige extensies uit Google Chrome:

Verwijder aan bestsearchconverter.com gerelateerde Google Chrome extensies

Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer 'Meer hulpprogramma's' en klik op 'Extensies'. Zoek BestSearchConverter en onlangs geïnstalleerde/verdachte browser-add-ons en verwijder ze.

Verander uw startpagina:

Verwijder bestsearchconverter.com als startpagina in Google Chrome

Klik op het Chrome menu-icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer "Instellingen". In het gedeelte "Bij opstarten" zoekt u naar de browserkaper-URL (hxxp:/bestsearchconverter.com). Klik op de drie vertikale puntjes en selecteer "verwijderen".

Verander uw standaard zoekmachine:

Verwijder bestsearchconverter.com als standaard zoekmachine in Google Chrome

To change your default search engine in Google Chrome: Click the Chrome menu icon Google Chrome menu icon (at the top right corner of Google Chrome), select "Settings", in the "Search engine" section, click "Manage search engines...", in the opened list look for "bestsearchconverter.com", when located click the three vertical dots near this URL and select "Remove from list".

Optionele methode:

Als je problemen hebt met het verwijderen van de bestsearchconverter.com doorverwijzing, reset dan de instellingen van je Google Chrome browser. Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome) en selecteer Instellingen. Scroll naar onder. Klik op de link Geavanceerd....

Google Chrome reset instellingen stap 1

Nadat je helemaal naar benden hebt gescrolld klik je op  Resetten (Instellingen terugzetten naar de oorspronkelijke standaardwaarden)-knop.

Google Chrome instellingen resetten stap 2

In het geopende scherm, bevestig dat je de Google Chrome instellingen wilt resetten door op de 'resetten'-knop te klikken. 

Google Chrome instellingen resetten stap 3

Mozilla Firefox logoVerwijder de kwaadaardige plug-ins uit Mozilla Firefox:

Verwijder aan bestsearchconverter.com gerelateerde Mozilla Firefox extensies

Klik op het Firefox menu-iccoon firefox menu icon (in de rechterbovenhoek van het hoofdscherm) selecteer "Add-ons". Klik op "Extensies" en verwijder alle recent geïnstalleerde en verdachte browser plug-ins.

Verander uw startpagina:

Verwijder bestsearchconverter.com als startpagina in Mozilla Firefox

Om de startpagina te veranderen, klik op het Firefox menu firefox menu icon (in de rechterbovenhoek van het hoofdscherm), selecteer "Opties" en in het geopende venster verwijdert u de browserkaper BestSearchConverter en de URL directsearchapp.com en voert u het domein van uw voorkeur in, dat zal openen iedere keer dat u Mozilla Firefox opstart.

Verander uw standaard zoekmachine:

Verwijder bestsearchconverter.com als standaard zoekmachine in Mozilla Firefox

In de URL adres-balk, typ about:config en druk op Enter.
Klik op "I'll be careful, I promise!/Ik beloof dat ik voorzichtig zal zijn!".
In de zoekbalk bovenaan, typ: "extensionControlled"
Stel beide resultaten in op "false" door ofwel op elk item te dubbelklikken ofwel door op de knop Mozilla Firefox switch about:config entry button te klikken.

Optionele methode:

Computergebruikers die problemen blijven hebben met het verwijderen van de bestsearchconverter.com doorverwijzing kunnen de Mozilla Firefox instellingen naar standaard herstellen.

Open Mozilla Firefox, in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster klik je op het Firefox menu firefox menu icon, in het geopende keuzemenu kies je het Open Help Menu-icoon firefox help menu

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - toegang

Klik dan op Probleemoplossing-informatie.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Toegang

In het geopende scherm klik je op de Firefox Herstellen knop.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Klik op de 'Herstellen'-Knop

In het geopende scherm bevestig je dat je de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard wil herstellen door op de Herstellen-knop te klikken.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - bevestig het herstel dor op de 'Herstellen'-knop te klikken

safari browser logoVerwijder kwaadaardige extensies uit Safari:

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 1

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is en klik op het Safari menu, selecteer dan Voorkeuren…

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 2

In het Voorkeuren-venster selecteer je de Extensies-tab. Zoek alle recent geïnstalleerde en verdachte extensies en verwijder deze.

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 3

In het voorkeuren-venster selecteer je het Algemeen-tabblad en verzeker je je ervan dat je startpagina staat ingesteld op de URL van je voorkeur, als het gewijzigd werd door een browser hijacker kan je dit hier terug aanpassen.

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 4

In het voorkeuren-venster selecteer je het Zoeken-tabblad en verzeker je je ervan dat je favoriete internet-zoekmachine geselecteerd werd.

Optionele methode:

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is en klik op het Safari-menu. In het keuzemenu selecteer je Geschiedenis en Website Data verwijderen…

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 5

In het geopende scherm seleceer je alle geschiedenis en klik je op de Geschiedenis Verwijderen-knop.

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 6

Microsoft Edge (Chromium) logoKwaadaardige extensies verwijderen uit Microsoft Edge:

Browserkapers verwijderen uit Microsoft Edge stap 1

Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), selecteer "Extensies". Zoek naar recent geïnstalleerde en verdachte browser add-ons, en verwijder ze.

De startpagina en nieuwe tabbladen wijzigen:

Browserkapers verwijderen uit Microsoft Edge stap 2

Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), selecteer "Instellingen". In het onderdeel "Bij het opstarten" zoekt u de naam van de browserkaper en klikt u op  "Uitschakelen".

Uw standaard zoekmachine wijzigen:

Browserkapers verwijderen uit Microsoft Edge stap 3

Om uw standaard zoekmachine te wijzigen in Microsoft Edge: klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), selecteer "Privacy en diensten", scroll naar onder en selecteer "Adresbalk". In het onderdeel "Zoekmachines gebruikt in de zoekbalk" zoekt u de naam van de ongewenste zoekmachine. Als u die hebt gevonden klikt u op de "Uitschakelen"-knop daarnaast. U kunt ook klikken op "Zoekmachines beheren", om in het geopende menu de ongewenste zoekmachine terug te vinden. Klik op het puzzel-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram daarnaast en selecteer "Uitschakelen".

Optionele methode:

Als u problemen bljft ondervinden met het verwijderen van de de bestsearchconverter.com doorverwijzing, herstel dan uw Microsoft Edge browserinstellingen. Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge) en selecteer Instellingen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 1

In het geopende menu selecteert u Opnieuw instellen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 2

Selecteer Instellingen naar hun standaardwaarden herstellen. In het geopende scherm bevestigt u dat u de Microsoft Edge-instellingen naar hun standaardwaarden wilt herstellen door op de knop Opnieuw instellen te klikken.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 3

 • Als dit niet helpt, volg dan deze alternatieve instructies waarin wordt uitgelegd hoe de Microsoft Edge browser te herstellen.

Internet Explorer logoVerwijder de kwaadaardige add-ons uit Internet Explorer:

Verwijder aan bestsearchconverter.com gerelateerde Internet Explorer extensies

Klik op het "tandwiel"-icoon Internet Explorer options icon (in de rechterbovenhoek van Internet Explorer) selecteer "Beheer Add-ons". Zoek naar recent geïnstalleerde en verdacht lijkende browser extensies en schakel deze uit.

Verander uw startpagina:

Verwijder bestsearchconverter.com als startpagina in Internet Explorer

Klik op het "tandwiel"-icoon Internet Explorer options icon (in de rechterbovenhoek van Internet Explorer), selecteer "Internet Opties", verwijder de browserkaper-URL hxxp://bestsearchconverter.com in het geopende venster en voer het domein van uw voorkeur in, wat geopend zal worden iedere keer dat u Internet Explorer opent. Of typ about: blank om een nieuwe pagina te openen in Internet Explorer.

Verander uw standaard zoekmachine:

Verwijder bestsearchconverter.com als standaard zoekmachine in Internet Explorer

Klik op het "tandwiel"-icoon Internet Explorer options icon (in de rechterbovenhoek van Internet Explorer), selecteer "Add-ons beheren". In het geopende venster, selecteer "Zoek Netwerken", en stel "Google", "Bing", of een andere zoekmachine naar keuze in als standaard en verwijder dan "BestSearchConverter".

Optionele methode:

Als je problemen blijft hebben met het verwijderen van de bestsearchconverter.com doorverwijzing dan kan je je Internet Explorer instellingen terug op standaard zetten.

Windows XP gebruikers: Klik op Start, klik Uitvoeren, in het geopende scherm typ inetcpl.cpl. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows XP

Windows Vista en Windows 7 gebruikers: Klik op het Windows logo, in de start-zoekbox typ inetcpl.cpl en klik op enter. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 7

Windows 8 gebruikers: Open Internet Explorer en klik op het "tandwiel" icoon. Selecteer Internet Opties. In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab en klik je op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - toegang

In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - Internet opties Geavanceerd tab

Klik op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 8 - klik op de herstellen-knop in Internet opties Geavanceerd-tab

Bevestig dat je de Internet Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen - Klik op de Herstellen-knop.

Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen

Samenvatting:

Samenvatting browser hijacker 1Een browser hijacker is een soort adware die de instellingen van de internetbrowsers van gebruikers wijzigt door de startpagina en standaard zoekmachine toe te wijzen aan een ongewenste website. Meestal infiltreert dit soort adware de besturingssystemen van de gebruiker via gratis software downloads. Als je download beheerd wordt door een download cliënt, verzeker je er dan van de installatie van geadverteerde werkbalken of applicaties te weigeren als deze je startpagina of standaard zoekmachine willen wijzigen.

Hulp bij de verwijdering:

Als je problemen ervaart bij het verwijderen van de bestsearchconverter.com doorverwijzing uit je internet browsers, vraag dan om hulp in ons malware verwijderingsforum.

Post een commentaar:
Als je bijkomende informatie hebt over de bestsearchconverter.com doorverwijzing of z'n verwijdering, gelieve dan je kennis te delen in de onderstaande commentaren.

Bron: https://www.pcrisk.com/removal-guides/20085-bestsearchconverter-browser-hijacker

Klik om een reactie te plaatsen

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Verwijderingsinstructies in andere talen
Instructies voor het verwijderen van de software
QR Code
De bestsearchconverter.com doorverwijzing QR code
Een QR code (Quick Response Code) is een code die door toestellen kan gelezen worden en die URL's en andere informatie bevat. Deze code kan gelezen worden met de camera van een smartphone of tablet. Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van De bestsearchconverter.com doorverwijzing op je mobiele toestel.
Door ons aanbevolen:

Maak vandaag nog komaf met De bestsearchconverter.com doorverwijzing

▼ VERWIJDER DEZE NU met Malwarebytes

Platform: Windows

Oordeel van de redactie over Malwarebytes:
Zeer goed!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of je computer besmet is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Malwarebytes kopen. Beperkte proefperiode van 14 dagen beschikbaar.