FacebookTwitterLinkedIn

Pop-up met virus "Your Computer Has Been Locked"

Ook bekend als: "Uw computer werd vergrendeld om schade te voorkomen" virus
Type: Adware
Schadeniveau: Medium

Instructies voor het verwijderen van de valse foutmelding "Your Computer Has Been Locked To Prevent Damage"

Wat is "Uw computer werd vergrendeld om schade te voorkomen"?

Net zoals Microsoft Has Blocked The Computer, Windows Failed To Find Any Security Tool, Call Windows Help Desk Immediately en vele andere is "Your Computer Has Been Locked To Prevent Damage" een valse foutmelding die stelt dat het besturingssysteem is beschadigd. Deze foutmelding wordt weergegeven door een kwaadaardige website die gebruikers vaak onbedoeld bezoeken - ze worden ernaar doorverwezen door allerlei mogelijk ongewenste programma's die zonder toestemming in systemen infiltreren. Van deze dubieuze programma's is ook bekend dat ze systeembronnen misbruiken, kwaadaardige advertenties vertonen (coupons, pop-ups, banners, enz.) en informatie verzamelen. Hiervoor wordt geen toestemming van de gebruikers gevraagd.

Your Computer Has Been Locked To Prevent Damage adware

"Uw computer werd vergrendeld om schade te voorkomen" stelt dat er een gevaarlijke ransomware is gedetecteerd en dat de activeringssleutel van het systeem is verlopen. Hierdoor zouden gevoelige gegevens (logins / wachtwoorden, bankgegevens enz.) gevaar lopen. Gebruikers krijgen de instructie om onmiddellijk contact op te nemen met 'beveiligingsexperts' (via het opgegeven telefoonnummer "+39 0426 270 222"). Ze zouden dan hulp krijgen bij het verwijderen van de malware en het oplossen van andere problemen. "Uw computer is vergrendeld om schade te voorkomen" is in feite een valse melding en mag niet worden vertrouwd - het is oplichterij. De verantwoordelijke cybercriminelen beweren 'gecertificeerde technici' te zijn en bieden hun hulp aan (totaal nutteloos, aangezien de malware niet bestaat) tegen een bepaalde vergoeding. Deze mensen eisen vaak toegang op afstand tot de computer van de beller. Ze doen dit om malware te installeren en / of systeeminstellingen te wijzigen. Op dat moment beweren ze gewoonlijk nog meer problemen te detecteren en bieden ze verdere hulp tegen extra kosten. Bel daarom nooit de opgegeven telefoonnummers. De melding "Uw computer is vergrendeld om schade te voorkomen" kan eenvoudig worden verwijderd door de webbrowser te sluiten (bij voorkeur via Taakbeheer) of door het systeem opnieuw op te starten.

Onderzoek toont aan dat sommige potentieel ongewenste programma's en dubieuze (kwaadaardige) websites cryptocurrency minen of systeembronnen op andere manieren misbruiken. Door dit te doen, verstoren deze ongewenste programma's en websites de browse-ervaring aanzienlijk en verminderen ze de algehele computerprestaties. Cybercriminelen gebruiken ook mogelijk ongewenste programma's om inkomsten te genereren door middel van 'malvertising'. Deze programma's vertonen ongewenste advertenties die dikwijls de inhoud van de bezochte website verbergen, waardoor de surfervaring wordt verstoord. Sommige verwijzen door naar kwaadaardige websites of voeren scripts uit waarmee malware kan worden gedownload of geïnstallerd. Als u daarop klikt, riskeert u dus verdere computerinfecties. Bovendien verzamelen potentieel ongewenste programma's voortdurend gevoelige gegevens, die later aan derden worden verkocht. Deze vorm van tracking kan leiden tot ernstige privacyschendingen. We raden u ten zeerste aan om alle mogelijk ongewenste programma's onmiddellijk te verwijderen.

Overzicht risico's:
Naam "Uw computer werd vergrendeld om schade te voorkomen" virus
Bedreigingstype Phishing, oplichting, social engineering, fraude
Valse claim Deze pop-ups beweren dat het systeem is beschadigd en vragen gebruikers om contact op te nemen met een 'technische helpdesk".
Telefoonnummer valse technische ondersteuning +39 0426 270 222, +44-800-861-1148, +1-888-834-8756
Gerelateerde domeinen mailsupportt[.]live
Symptomen Valse foutmeldingen, valse systeemwaarschuwingen, pop-ups met foutmeldingen, valse computerscans.
Distributiemethodes Gehackte websites, frauduleuze advertenties in pop-ups, mogelijk ongewenste apps.
Schade Verlies van privégegevens, financiële verliezen, identiteitsdiefstal, mogelijke malwarebesmettingen.
Malware verwijderen (Windows)

Om mogelijke malware-infecties te verwijderen, scant u uw computer met legitieme antivirussoftware. Onze beveiligingsonderzoekers raden aan Combo Cleaner te gebruiken.
▼ Combo Cleaner voor Windows Downloaden
Gratis scanner die controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.

Zoals hierboven vermeld, zijn er tientallen valse foutmeldingen zoals "Your Computer Has Been Locked to Prevent Damage". Deze beweren allemaal dat het computersysteem van gebruikers beschadigd is, maar deze foutmeldingen zijn alleen bedoeld om nietsvermoedende gebruikers te misleiden zodat ze naar een duur telefoonnummer voor technische ondersteuning bellen of op een andere manier betalen voor ondersteuning die ze niet nodig hebben. Potentieel ongewenste programma's zijn alleen ontworpen om geld op te leveren voor de ontwikkelaars. Ze bieden veel zogenaamd "nuttige functies", maar de meeste zijn eigenlijk nutteloos voor gewone gebruikers. Ze proberen enkel om een legitieme indruk te wekken. Ongewenste programma's veroorzaken doorverwijzingen (en leiden zo webverkeer naar kwaadwillende websites), ze verminderen de systeemprestaties, vertonen kwaadaardige advertenties en registreren gebruikersgegevens. Mogelijk ongewenste programma's vormen daarom een directe bedreiging voor uw privacy en uw veiligheid op internet.

Hoe werd adware geïnstalleerd op mijn computer?

In sommige gevallen hebben potentieel ongewenste programma's officiële downloadwebsites, maar de meeste worden verspreid via een misleidende marketingmethode genaamd "bundling" en via kwaadaardige advertenties. Vanwege onzorgvuldig gedrag en gebrek aan kennis bij veel gebruikers, infiltreren mogelijk ongewenste programma's vaak zonder toestemming in systemen. "Bundling" is een stiekeme installatie van mogelijk ongewenste programma's samen met legitieme (meestal gratis) software. Ontwikkelaars verbergen informatie over de installatie van aanvullende programma's in verschillende secties (meestal de "Aangepaste" of "Geavanceerde" opties) van de download- en installatieprocessen. Het overslaan van download- en installatiestappen en het klikken op verschillende advertenties stelt systemen ook bloot aan allerlei risico's en het brengt de privacy van gebruikers in gevaar.

Hoe voorkomt u de installatie van mogelijk ongewenste applicaties?

Om systeeminfiltratie door mogelijk ongewenste programma's te voorkomen, moet u goed opletten bij het downloaden en installeren van software en bij het surfen op internet in het algemeen. Analyseer zorgvuldig elk venster van de download- en installatieprocedures en weiger alle extra inbegrepen programma's. Download uw software alleen vanaf officiële bronnen en bij voorkeur via een directe downloadlink. Houd er rekening mee dat download- en installatietools van derden gewoonlijk dubieuze apps "bundelen" en daarom nooit mogen worden gebruikt. Houd er ook rekening mee dat 'malvertising'-advertenties vaak legitiem lijken omdat criminelen veel middelen investeren in het ontwerpen van dergelijke advertenties. Ze zijn echter te onderscheiden doordat ze naar verdachte websites linken, met inhoud zoals gokken, dating voor volwassenen, pornografie, enquêtes en andere dubieuze websites. Zoals hierboven vermeld, worden de advertenties weergegeven door kwaadaardige apps. Als u dergelijke advertenties opmerkt, verwijder dan onmiddellijk alle verdachte programma's en browserplug-ins.

Tekst op de kwaadwillende website:

Your computer has been Locked to prevent damage
Call Now: +39 0426 270 222
Threat: Ransomware Attack Detected.
Internet Security affected
Your computer with the IP address has been infected by the Trojan Zeus -- System Activation KEY has expired & Your information (for example, passwords, messages, and credit cards) are at the verge of being stolen. Call the Help Desk +39 0426 270 222 to protect your files and identify from further damage.
Call Now: +39 0426 270 222
Automatically report details of possible security incidents to Google.
Ransomware Detected
Object
Error # 268D3 (Unauthorised access)
Regio
Russia, China, Vietnam
Compromised Information
1) Facebook Login
2) Credit Card Details
3) Email Account Login

Action
Do Not Shut down or Restart Your Computer, Call Security Expert & Scan Your Device & Network Now.
+39 0426 270 222 (Toll Free)

De weergave van de pop-up "Your Computer Has Been Locked To Prevent Damage" (GIF):

Your Computer Has Been Locked To Prevent Damage scam gif

Tekst in het pop-up-venster:

YOUR Computer Has BEEN BLOCKED
Error # 268D3
Please call us immediately at: +39 0426 270 222
Do not ignore this page, your computer access will be disabled to prevent further damage to our network.
Your computer has alerted us that it has been infected with a Suspicious Activity. The following information is bring stolen...
>Facebook Login
> Credit Card Details
> Email Account Login
> Photos stored on this computer

You must contact us immediately so that our engineers can walk you through the removal process over the phone. Please call us within the next 5 minutes to prevent your computer from being disabled.

Een andere variant van deze oplichting (De oplichters gebruiken het telefoonnummer +44-800-861-1148):

computer locked to prevent damage tech support scam sample 2

Weergave van deze oplichting met technische ondersteuning:

computer locked to prevent damage tech support scam appearance sample 2 gif

Tekst in deze variant van de oplichting:

Microsoft Security Alert!
Firewall detecting 'suspicious' incoming network connections, we recommend that you click on "Back to Safety"
Your computer has been Locked to prevent damage
Call Now: +44-800-8611-1148
Error Code - M01XCGQ
Your computer with the IP address - has been infected with the Trojan Zeus - System Activation KEY has expired & Your information (for example, passwords, messages, and credit cards) are at the verge of being stolen. Call the Windows Help Desk +44-800-861-1148 to protect your files and identity from further damage.
Call Now: +44-800-8611-1148
The following data will be compromised if you continue:
1. Passwords
2. Browser History
3. Credit Card Information
This virus is well known for complete identity and credit card theft. Further action through this computer or any computer on the network will reveal private information and involve serious risks.
Call Windows Help Desk Immediately at +44-800-861-1148

Nog een variant van de"Your Computer Has Been Locked"-oplichting via pop-ups:

Your Computer Has Been Locked pop-up scam

Tekst op deze site:

Pop-up:

 

****Do not ignore this windows alert ****
Please call us immediately at: +1-888-834-8756 (Toll free)

 If you close this page, your computer access will be disabled to prevent further damage to our network.

Your computer has alerted us that it has been infected with a trojan and spyware. The following information is being stolen...
1. Facebook Login
2. CC Details
3. Email Account Login
4.Photos stored & saved on this computer

You must contact us immediately so that our engineers can walk you through the most process over the phone. Please call us within the next 5 minutes to prevent your computer from being disabled.

Please call us immediately: +1-888-834-8756 (Toll free)
****Do not ignore this windows alert ****

 

Background:

 

Your computer has been locked
Your computer with the IP address ***.**.**.** might infected by the Trojans-- Because System Activation KEY has expired & Your information (for example, passwords, messages, and CCs) have been stolen. Call the Help Desk number +1-888-834-8756 to protect your files and identity from further damage.

System Activation Error Code: 0x44578 Lock Screen. To immediate rectify issue and prevent data lose
Please call Toll free : +1-888-834-8756

Warning: Hard Drive Safety Delete Starting In 4:54 minutes.

Automatically report details of possible security incidents to Google. Privacy policy

Leave Page Toll free : +1-888-834-8756 Back to safety

Weergave van deze variant:

Your Computer Has Been Locked pop-up scam (GIF)

Voorbeeld van een andere "Your Computer Has Been Locked"-oplichting:

Your Computer Has Been Locked pop-up scam (2020-08-03)

Tekst in deze variant:

Pop-up:

 

**VIRUS Alert** Error Code 0x80092ee9
Call Microsoft Certified Technicians at 1-888-712-0512 Your computer access has been disabled by Microsoft to prevent further damage due to the virus attack into your network.

Call Microsoft Certified Technicians at 1-888-712-0512

Leave PageStay Page


Background:

 

Windows
Call 1-888-712-0512
stop
Your computer has been Locked
Call 1-888-712-0512

Your computer with the IP address 192.84.29.40 has been infected by the Virus -- because of this Microsoft Activation KEY has expired and your information (for example, passwords, messages, and credit cards) are at risk. Call Microsft Certified Technicians at 1-888-712-0512 to protect your files and identity from further damage.


Call Microsft Certified Technicians at 1-888-712-0512
Privacy policy

Onmiddellijke automatische malwareverwijdering: Handmatig de dreiging verwijderen, kan een langdurig en ingewikkeld proces zijn dat geavanceerde computer vaardigheden vereist. Combo Cleaner is een professionele automatische malware verwijderaar die wordt aanbevolen om malware te verwijderen. Download het door op de onderstaande knop te klikken:
▼ DOWNLOAD Combo Cleaner De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

Adware verwijderen:

Windows 10 gebruikers:

Toegang tot Programma's en Toepassingen (verwijdering) in Windows 10

Klik rechts in de linkerbenedenhoek, in het Snelle Toegang-menu selecteer Controle Paneel. In het geopende schem kies je Programma's en Toepassingen.

Windows 7 gebruikers:

Toegang

Klik Start ("het Windows Logo" in de linkerbenedenhoek van je desktop), kies Controle Paneel. Zoek naar Programma's en toepassingen.

macOS (OSX) gebruikers:

Hoe een programma te verwijderen in OSX (Mac)

Klik op Finder, in het geopende scherm selecteer je Applicaties. Sleep de app van de Applicaties folder naar de Prullenbak (die zich in je Dock bevindt), klik dan rechts op het Prullenbak-icoon en selecteer Prullenbak Leegmaken.

Your Computer Has Been Locked To Prevent Damage adware uninstall via Control Panel

In het programma's verwijderen-scherm zoek je naar mogelijk ongewenste applicaties zoals, selecteer deze verwijzingen en klik op "Deïnstalleren" of "Verwijderen".

Na het verwijderen van de mogelijk ongewenste applicatie die advertenties vertoont, scant u best uw computer op enige overblijvende onderdelen of mogelijke malware besmettingen. Gebruik daarvoor aanbevolen software voor het verwijderen van malware.

Verwijder ongewenste extensies uit Internet browsers:

Video die laat zien hoe u mogelijk ongewenste browser-add-ons verwijdert:

Internet Explorer logoVerwijder de kwaadaardige add-ons uit Internet Explorer:

Removing rogue extensions from Internet Explorer step 1

Klik op het "tandwiel"-icoon Internet Explorer options icon (in de rechterbovenhoek van Internet Explorer) selecteer "Beheer Add-ons". Zoek naar recent geïnstalleerde/verdacht browser extensies en schakel deze uit.

Verwijdering topflownews[.]com ads uit Internet Explorer stap 2

Optionele methode:

Als je problemen blijft hebben met het verwijderen van "uw computer werd vergrendeld om schade te voorkomen" virus dan kan je je Internet Explorer instellingen terug op standaard zetten.

Windows XP gebruikers: Klik op Start, klik Uitvoeren, in het geopende scherm typ inetcpl.cpl. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows XP

Windows Vista en Windows 7 gebruikers: Klik op het Windows logo, in de start-zoekbox typ inetcpl.cpl en klik op enter. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 7

Windows 8 gebruikers: Open Internet Explorer en klik op het "tandwiel" icoon. Selecteer Internet Opties. In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab en klik je op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - toegang

In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - Internet opties Geavanceerd tab

Klik op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 8 - klik op de herstellen-knop in Internet opties Geavanceerd-tab

Bevestig dat je de Internet Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen - Klik op de Herstellen-knop.

Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen

Google Chrome logoVerwijder de kwaadaardige extensies uit Google Chrome:

Verwijdering topflownews[.]com  ads uit Google Chrome stap 1

Klik op het Chrome menu-icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer 'Meer hulpprogramma's' en klik op 'Extensies'. Zoek onlangs geïnstalleerde verdachte browser-add-ons en verwijder ze.

Verwijdering topflownews[.]com ads uit Google Chrome stap 2

Optionele methode:

Als je problemen hebt met het verwijderen van "uw computer werd vergrendeld om schade te voorkomen" virus, reset dan de instellingen van je Google Chrome browser. Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome) en selecteer Instellingen. Scroll naar onder. Klik op de link Geavanceerd....

Google Chrome reset instellingen stap 1

Nadat je helemaal naar benden hebt gescrolld klik je op  Resetten (Instellingen terugzetten naar de oorspronkelijke standaardwaarden)-knop.

Google Chrome instellingen resetten stap 2

In het geopende scherm, bevestig dat je de Google Chrome instellingen wilt resetten door op de 'resetten'-knop te klikken. 

Google Chrome instellingen resetten stap 3

Mozilla Firefox logoVerwijder de kwaadaardige plug-ins uit Mozilla Firefox:

Verwijdering topflownews[.]com ads uit Mozilla Firefox stap 1

Klik op het Firefox menu-icoon firefox menu icon (in de rechterbovenhoek van het hoofdscherm) selecteer "Add-ons". Klik op "Extensies" en verwijder alle recent geïnstalleerde en verdachte browser plug-ins.

Verwijdering topflownews[.]com ads uit Mozilla Firefox stap 2

Optionele methode:

Computergebruikers die problemen blijven hebben met het verwijderen van "uw computer werd vergrendeld om schade te voorkomen" virus kunnen de Mozilla Firefox instellingen naar standaard herstellen.

Open Mozilla Firefox, in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster klik je op het Firefox menu firefox menu icon, in het geopende keuzemenu kies je het Open Help Menu-icoon firefox help menu

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - toegang

Klik dan op Probleemoplossing-informatie.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Toegang

In het geopende scherm klik je op de Firefox Herstellen knop.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Klik op de 'Herstellen'-Knop

In het geopende scherm bevestig je dat je de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard wil herstellen door op de Herstellen-knop te klikken.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - bevestig het herstel dor op de 'Herstellen'-knop te klikken

safari browser logoVerwijder kwaadaardige extensies uit Safari:

Verwijder adware uit Safari - 1

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is, klik op het Safari menu en selecteer Voorkeuren….

Verwijder adware uit Safari - 2

In het geopende venster klik je op Extensies, zoek naar recent geïnstalleerde verdachte extensies, selecteer deze en klik op Verwijderen.

Optionele methode:

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is en klik op het Safari-menu. In het keuzemenu selecteer je Geschiedenis en Website Data verwijderen…

Verwijder adware uit Safari - 3

In het geopende scherm seleceer je alle geschiedenis en klik je op de Geschiedenis Verwijderen-knop.

Verwijder adware uit Safari - 4

Microsoft Edge (Chromium) logoKwaadaardige extensies verwijderen uit Microsoft Edge:

Adware uit Microsoft Edge verwijderen stap 1

Klik op het menu-icoon in Edge Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), kiest u "Extensies". Zoek recent geïnstalleerde en verdachte browser add-ons en klik op "Verwijderen" (onder hun naam).

Adware uit Microsoft Edge verwijderen stap 2

Optionele methode:

Als u problemen blijft ondervinden met het verwijderen van de "uw computer werd vergrendeld om schade te voorkomen" virus, herstel dan de instellingen van uw Microsoft Edge browser. Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge) en selecteer Instellingen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 1

In het geopende menu kiest u  Opnieuw instellen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 2

Kies Instellingen naar hun standaardwaarden herstellen. In het geopende scherm bevestigt u dat u de instellingen van Microsoft Edge wilt herstellen door op de knop Opnieuw instellen te klikken.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 3

  • Als dat niet helpt, volg dan deze alternatieve instructies om de Microsoft Edge browser te herstellen.

Samenvatting:

Samenvatting adware programmaDe meeste adware of mogelijk ongewenste applicaties infiltreren internetbrowsers van gebruikers via gratis software downloads. Merk op dat de veiligste bron voor het downloaden van gratis software de website van de ontwikkelaar is. Om de installatie van adware te vermijden wees je best erg oplettend met het downloaden of installeren van gratis software.Bij het installeren van het reeds gedownloaden gratis programma kies je best de aangepast of geavanceerde installatie-opties - deze stap zal zlle mogelijk ongewenste applicaties aan het licht brengen die werden geïnstalleerd samen met het gekozen gratis programma.

Hulp bij de verwijdering:
Als je problemen ervaart bij pogingen om "uw computer werd vergrendeld om schade te voorkomen" virus van je computer te verwijderen, vraag dan om hulp in ons malware verwijderingsforum.

Post een commentaar:
Als je bijkomende informatie hebt over "uw computer werd vergrendeld om schade te voorkomen" virus of z'n verwijdering, gelieve je kennis dan te delen in de onderstaande commentaren.

Bron: https://www.pcrisk.com/removal-guides/11864-your-computer-has-been-locked-to-prevent-damage-scam

▼ Toon discussie

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Over ons

PCrisk is een cyberbeveiligingsportaal dat internetgebruikers informeert over de nieuwste digitale bedreigingen. Onze inhoud wordt verstrekt door beveiligingsexperts en professionele malware onderzoekers. Lees meer over ons.

Verwijderingsinstructies in andere talen
Instructies voor het verwijderen van de software
QR Code
Uw computer werd vergrendeld om schade te voorkomen virus QR code
Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van "Uw computer werd vergrendeld om schade te voorkomen" virus op je mobiele toestel.
Wij raden aan:

Verwijder vandaag nog Windows malware infecties:

▼ VERWIJDER HET NU
Download Combo Cleaner

Platform: Windows

Beoordeling van de redactie voor Combo Cleaner:
Oordeel van de redactieUitmuntend!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.