FacebookTwitterLinkedIn

Hoe verwijdert u Better Converter Pro van uw browser?

Ook bekend als: De search.betterconverterprotab.com doorverwijzing
Schadeniveau: Medium

Instructies voor het verwijderen van de Better Converter Pro browserkaper?

Wat is Better Converter Pro?

Better Converter Pro is een browserkaper die wordt gepromoot als een gratis bestandsconversie-tool. Het zou in staat zijn om tot dertig bestandstypes te converteren en vrijwel elk bestand naar een PDF-document te converteren. Het wijzigt ook de browserinstellingen om search.betterconverterprotab.com (een nep-zoekmachine) te promoten. Better Converter Pro bewaakt het surfgedrag van gebruikers en registreert persoonlijke gegevens. Daarom wordt het geclassificeerd als een potentieel ongewenste toepassing (ongewenst programma). Merk op dat deze browserkaper vaak samen een ander ongewenst programma wordt verspreid, Hide My Searches.

search.betterconverterprotab.com browser hijacker

De meest voorkomende doelwitten van browserkapers zijn Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer en andere populaire browsers. Na succesvolle infiltratie wijzigen de browserkapers de URL van de startpagina, standaardzoekmachine en nieuwe tabbladen en vensters naar de URL van hun valse zoekmachine. Als Better Converter Pro is geïnstalleerd, dan wordt elke zoekopdracht die in de URL-balk wordt getypt en elk nieuw tabblad of venster dat wordt geopend, omgeleid naar search.betterconverterprotab.com. Deze wijzigingen lijken relatief klein lijken en gemakkelijk ongedaan te maken, maar dit is niet het geval. Als gebruikers iets proberen te wijzigen, dan worden de wijzigingen automatisch gereset (als ze überhaupt nog instellingen kunnen wijzigen). De browserkaper moet worden verwijderd om de getroffen browser te kunnen herstellen. De meeste nep-zoekmachines kunnen geen eigen zoekresultaten leveren, dus verwijzen ze door naar (of veroorzaken ze omleidingsketens die eindigen op) Google, Yahoo, Bing of andere legitieme zoekmachines. Search.betterconverterprotab.com doet dit ook en gewoon om naar search.yahoo.com. Browserkapers kunnen vaak persoonlijke gegevens registrzeren. Better Converter Pro controleert de browse-activiteit (bezochte URL's, bekeken pagina's, zoekopdrachten, enz.) en verzamelt daar persoonlijke gegevens uit (IP-adressen, geolocaties en andere details). Deze gevoelige gegevens worden vervolgens gedeeld met derden (vaak cybercriminelen), met de bedoeling er geld mee te verdienen door ze te misbruiken. De aanwezigheid van spionage-software zoals deze op systemen kan dus tot verschillende problemen leiden, zoals financiële verliezen, ernstige schendingen van de privacy en zelfs identiteitsdiefstal. Om de veiligheid van het apparaat en de gebruikers te garanderen, verwijdert u best alle verdachte applicaties, browserextensies en plug-ins onmiddellijk na hun detectie.

Overzicht risico's:
Naam Better Converter Pro.
Type bedreiging Browserkaper, doorverwijzingen, zoekmachinekaper, werkbalk, ongewenste nieuwe tabs
Detectienamen Avast (Win32:Adware-gen [Adw]), BitDefender (Trojan.GenericKD.41959777), ESET-NOD32 (A Variant Of Win32/WinWrapper.V Potentia), Emsisoft (Trojan.GenericKD.41959777 (B)), volledige detectielijst (VirusTotal)
Browserextensie(s) Better Converter Pro, Converter.
Zogenaamde functionaliteit Deze app zou zogenaamd bestanden kunnen converteren
Promotie-URL search.betterconverterprotab.com
IP-adres (search.betterconverterprotab.com) 3.224.86.188
Gewijzigde browserinstellingen Homepage, URL voor nieuwe tabbladen, standaard zoekmachine
Symptomen Gewijzigde browserinstellingen (homepage, standaard zoekmachine, instellingen nieuwe tabbladen). Gebruikers worden gedwongen om de website van de kaper te bezoeken en op internet te zoeken met hun zoekmachines.
Bijkomende informatie Better Converter Pro wordt samen met de browserkaper Hide My Searches verspreid.
Distributiemethodes Misleidende pop-ups met advertenties, gratis software installers (bundling), valse Flash Player installers.
Schade Internet browsertracking (mogelijke privacyschendingen), vertonen van ongewenste advertenties, doorverwijzingen naar dubieuze websites.
Verwijdering

Om De search.betterconverterprotab.com doorverwijzing verwijderen, adviseren onze malwareonderzoekers om uw computer te scannen met Combo Cleaner.
▼ Combo Cleaner Downloaden
Gratis scanner die controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar.

File Converter Now, File Converter Hub en Universal Converter zijn slechts een paar voorbeelden van browserkapers die identiek zijn aan Better Converter Pro. In feite delen de meeste ongewenste programma's bepaalde eigenschappen. Ze lijken misschien legitiem omdat ze "nuttige" functies beloven. In feite werken deze functies zelden zoals geadverteerd en werken ze in de meeste gevallen niet. Het enige doel van alle ongewenste programma's is geld opleveren voor de ontwikkelaars. Gebruikers krijgen geen toegevoegde waarde en worden blootgesteld aan verschillende risico's en problemen. Ongewenste programmas kapen browsers en promoten valse zoekmachines. Ze kunnen ook verkoopgerichte, onbetrouwbare, gecompromitteerde, misleidende en zelfs kwaadaardige websites geforceerd openen. Sommige vertonen opdringerige advertenties uit (pop-ups, banners, coupons, enquêtes, enz.), Die advertenties verstoren de browse-ervaring en brengen risico's met zich mee. Browserkapers registreren ook vaak gevoelige gegevens.

Hoe werd Better Converter Pro geïnstalleerd op mijn computer?

Sommige ongewenste programma's (waaronder Better Converter Pro) hebben "officiële" downloadsites, maar ze worden ook verspreid via de downloaders en installers van andere software. Die misleidende marketingtechniek, waarbij reguliere programma's samen met ongewenste of kwaadaardige inhoud worden verpakt, wordt "bundeling" genoemd. Door het overhaasten van de download- en installatieprocedures (bijv. het negeren van de voorwaarden, het overslaan van stappen, enz.), lopen veel gebruikers het risico dat ze onbedoeld gebundelde software op hun apparaten toestaan. Eenmaal aangeklikt, kunnen opdringerige advertenties scripts uitvoeren die ongewenste programma's te downloaden en installeren, zonder toestemming van de gebruikers.

Hoe voorkomt u de installatie van mogelijk ongewenste applicaties?

Onderzoek alle software die u wilt installeren voordat u deze downloadt of aankoopt. Gebruik alleen officiële en geverifieerde downloadbronnen. Peer-to-peer-netwerken voor bestandsdelen (BitTorrent, eMule, Gnutella, etc.), gratis sites voor bestandshosting, downloaders van derden en soortgelijke kanalen mogen niet worden vertrouwd en moeten worden vermeden. Ga voorzichtig om met download- en installatieprocessen. Lees de voorwaarden, verken alle beschikbare opties, gebruik de "Aangepaste / Geavanceerde" instellingen en meld u af voor aanvullende apps, tools, functies, enz. Opdringerige advertenties lijken vaak legitiem en onschadelijk, maar ze kunnen doorverwijzen naar dubieuze websites (met inhoud zoals gokken, dating voor volwassenen, pornografie en andere). Als u deze advertenties / omleidingen opmerkt, inspecteer dan uw computersysteem en verwijder meteen alle verdachte applicaties, browserextensies en plug-ins. Als uw computer al is geïnfecteerd met Better Converter Pro, dan raden we u aan een scan uit te voeren met Combo Cleaner om deze browserkaper automatisch te verwijderen.

Installatieprogramma voor Better Converter Pro browserkaper:

Official Better Converter Pro browser hijacker installation setup

De Better Converter Pro browserkaper vraagt rechten:

Better Converter Pro asking for permissions

Website die de Better Converter Pro browserkaper promoot:

Website used to promote Better Converter Pro browser hijacker

De search.betterconverterprotab.com doorverwijzing onmiddellijk en automatisch verwijderen: Het handmatig verwijderen van malware kan een lang en gecompliceerd proces zijn, en soms is hier professionele computerkennis voor nodig. Combo Cleaner is een professionele tool voor het automatisch verwijderen van malware, en is aanbevolen voor het verwijderen van De search.betterconverterprotab.com doorverwijzing. Download het door op de knop hieronder te klikken:
Combo Cleaner DOWNLOADEN De gratis scanner controleert of je computer besmet is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

De Better Converter Pro browserkaper verwijderen:

Windows 10 gebruikers:

Toegang tot Programma's en Toepassingen (verwijdering) in Windows 10

Klik rechts in de linkerbenedenhoek, in het Snelle Toegang-menu selecteer Controle Paneel. In het geopende schem kies je Programma's en Toepassingen.

Windows 7 gebruikers:

Toegang

Klik Start ("het Windows Logo" in de linkerbenedenhoek van je desktop), kies Controle Paneel. Zoek naar Programma's en toepassingen.

macOS (OSX) gebruikers:

Hoe een programma te verwijderen in OSX (Mac)

Klik op Finder, in het geopende scherm selecteer je Applicaties. Sleep de app van de Applicaties folder naar de Prullenbak (die zich in je Dock bevindt), klik dan rechts op het Prullenbak-icoon en selecteer Prullenbak Leegmaken.

search.betterconverterprotab.com browser hijacker uninstall via Control Panel

In het 'Programma's verwijderen'-scherm zoekt u naar verdachte/mogelijk ongewenste applicaties (zoals "Better Converter Pro"), selecteer deze verwijzingen en klik op "Deïnstalleren" of "Verwijderen".

Na het verwijderen van de mogelijk ongewenste applicatie (die de doorverwijzing naar de search.betterconverterprotab.com website veroorzaakt), scant u best uw computer op enige overblijvende onderdelen of mogelijke malware besmettingen. Gebruik daarvoor aanbevolen malware verwijderingssoftware.

De Better Converter Pro browserkaper verwijderen uit internet browsers:

Video die toont hoe browserdoorverwijzingen te stoppen:

Internet Explorer logoVerwijder de kwaadaardige add-ons uit Internet Explorer:

Removing search.betterconverterprotab.com related Internet Explorer extensions

Klik op het "tandwiel"-icoon Internet Explorer options icon (in de rechterbovenhoek van Internet Explorer) selecteer "Beheer Add-ons". Zoek naar recent geïnstalleerde en verdacht lijkende browser extensies en schakel deze uit.

Verander uw startpagina:

Removing search.betterconverterprotab.com from Internet Explorer homepage

Klik op het "tandwiel"icoon Internet Explorer options icon (in de rechterbovenhoek van Internet Explorer), selecteer "Internet Opties", verwijder hxxp://search.betterconverterprotab.com in het geopende venster en voer het domein van uw voorkeur in, wat geopend zal worden iedere keer dat u Internet Explorer opent. Of typ about: blank om een nieuwe pagina te openen in Internet Explorer.

Verander uw standaard zoekmachine:

Removing search.betterconverterprotab.com from Internet Explorer default search engine

Klik op het "tandwiel"icoon Internet Explorer options icon (in de rechterbovenhoek van Internet Explorer), selecteer "Add-ons beheren". In het geopende venster, selecteer "Zoek Netwerken", en stel "Google", "Bing", of een andere zoekmachine naar keuze in als standaard en verwijder dan "Better Converter Pro".

Optionele methode:

Als je problemen blijft hebben met het verwijderen van de search.betterconverterprotab.com doorverwijzing dan kan je je Internet Explorer instellingen terug op standaard zetten.

Windows XP gebruikers: Klik op Start, klik Uitvoeren, in het geopende scherm typ inetcpl.cpl. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows XP

Windows Vista en Windows 7 gebruikers: Klik op het Windows logo, in de start-zoekbox typ inetcpl.cpl en klik op enter. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 7

Windows 8 gebruikers: Open Internet Explorer en klik op het "tandwiel" icoon. Selecteer Internet Opties. In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab en klik je op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - toegang

In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - Internet opties Geavanceerd tab

Klik op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 8 - klik op de herstellen-knop in Internet opties Geavanceerd-tab

Bevestig dat je de Internet Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen - Klik op de Herstellen-knop.

Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen

Google Chrome logoVerwijder de kwaadaardige extensies uit Google Chrome:

Removing search.betterconverterprotab.com related Google Chrome extensions

Klik op het Chrome menu-icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer 'Meer hulpprogramma's' en klik op 'Extensies'. Zoek "Better Converter Pro" en andere onlangs geïnstalleerde/verdachte browser-add-ons en verwijder ze.

Verander uw startpagina:

Removing search.betterconverterprotab.com from Google Chrome homepage

Klik op het Chrome menu-icoonGoogle Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer "Instellingen". In het gedeelte "Bij opstarten" schakelt u  "Better Converter Pro" of "Hide My Searches" uit, zoekt u naar de browserkaper URL (hxxp://search.betterconverterprotab.com or hxxps://hidemysearches.com). Klik op de drie vertikale puntjes en selecteer "verwijderen".

Verander uw standaard zoekmachine:

Removing search.betterconverterprotab.com from Google Chrome default search engine

Om uw standaardzoekmachine in Google Chrome wijzigen: klik op het Chrome menu-icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer "Instellingen", klik in het gedeelte "Zoeken" op "Zoekmachines beheren ...", zoek naar"hxxp://search.betterconverterprotab.com" and "hxxp://hidemysearches.com", klik op de drie verticale stippen in de buurt van deze URL en selecteer "Verwijderen uit lijst".

Optionele methode:

Als je problemen hebt met het verwijderen van de search.betterconverterprotab.com doorverwijzing, reset dan de instellingen van je Google Chrome browser. Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome) en selecteer Instellingen. Scroll naar onder. Klik op de link Geavanceerd....

Google Chrome reset instellingen stap 1

Nadat je helemaal naar benden hebt gescrolld klik je op  Resetten (Instellingen terugzetten naar de oorspronkelijke standaardwaarden)-knop.

Google Chrome instellingen resetten stap 2

In het geopende scherm, bevestig dat je de Google Chrome instellingen wilt resetten door op de 'resetten'-knop te klikken. 

Google Chrome instellingen resetten stap 3

Mozilla Firefox logoVerwijder de kwaadaardige plug-ins uit Mozilla Firefox:

Removing search.betterconverterprotab.com related Mozilla Firefox extensions

Klik op het Firefox menu firefox menu icon (in de rechterbovenhoek van het hoofdscherm) selecteer "Add-ons". Klik op "Extensies" en verwijder "Better Converter Pro" ("Converter") en alle recent geïnstalleerde en verdachte browser plug-ins ("Hide My Searches").

Verander uw startpagina:

Removing search.betterconverterprotab.com from Mozilla Firefox homepage

Om de startpagina te veranderen, klik op het Firefox menu firefox menu icon (in de rechterbovenhoek van het hoofdscherm), selecteer "Opties" en in het geopende venster schakelt u "Better Converter Pro" (of  "Converter") uit, verwijdert uhxxp://search.betterconverterprotab.com of hxxp://hidemysearches.com

en voert u het domein van uw voorkeur in, dat zal openen iedere keer dat u Mozilla Firefox opstart.

Verander uw standaard zoekmachine:

Removing search.betterconverterprotab.com from Mozilla Firefox default search engine

In de URL adres-balk, typ about:config en druk op Enter.
Klik op "Ik beloof dat ik voorzichtig zal zijn!".
In de zoekbalk bovenaan, typ: "extensionControlled"
Stel beide resultaten in op "false" door ofwel op elk item te dubbelklikken ofwel door op de knop Mozilla Firefox switch about:config entry button te klikken.

Optionele methode:

Computergebruikers die problemen blijven hebben met het verwijderen van de search.betterconverterprotab.com doorverwijzing kunnen de Mozilla Firefox instellingen naar standaard herstellen.

Open Mozilla Firefox, in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster klik je op het Firefox menu firefox menu icon, in het geopende keuzemenu kies je het Open Help Menu-icoon firefox help menu

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - toegang

Klik dan op Probleemoplossing-informatie.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Toegang

In het geopende scherm klik je op de Firefox Herstellen knop.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Klik op de 'Herstellen'-Knop

In het geopende scherm bevestig je dat je de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard wil herstellen door op de Herstellen-knop te klikken.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - bevestig het herstel dor op de 'Herstellen'-knop te klikken

safari browser logoVerwijder kwaadaardige extensies uit Safari:

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 1

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is en klik op het Safari menu, selecteer dan Voorkeuren…

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 2

In het Voorkeuren-venster selecteer je de Extensies-tab. Zoek alle recent geïnstalleerde en verdachte extensies en verwijder deze.

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 3

In het voorkeuren-venster selecteer je het Algemeen-tabblad en verzeker je je ervan dat je startpagina staat ingesteld op de URL van je voorkeur, als het gewijzigd werd door een browser hijacker kan je dit hier terug aanpassen.

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 4

In het voorkeuren-venster selecteer je het Zoeken-tabblad en verzeker je je ervan dat je favoriete internet-zoekmachine geselecteerd werd.

Optionele methode:

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is en klik op het Safari-menu. In het keuzemenu selecteer je Geschiedenis en Website Data verwijderen…

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 5

In het geopende scherm seleceer je alle geschiedenis en klik je op de Geschiedenis Verwijderen-knop.

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 6

Microsoft Edge (Chromium) logoKwaadaardige extensies verwijderen uit Microsoft Edge:

Browserkapers verwijderen uit Microsoft Edge stap 1

Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), selecteer "Extensies". Zoek naar recent geïnstalleerde en verdachte browser add-ons, en verwijder ze.

De startpagina en nieuwe tabbladen wijzigen:

Browserkapers verwijderen uit Microsoft Edge stap 2

Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), selecteer "Instellingen". In het onderdeel "Bij het opstarten" zoekt u de naam van de browserkaper en klikt u op  "Uitschakelen".

Uw standaard zoekmachine wijzigen:

Browserkapers verwijderen uit Microsoft Edge stap 3

Om uw standaard zoekmachine te wijzigen in Microsoft Edge: klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), selecteer "Privacy en diensten", scroll naar onder en selecteer "Adresbalk". In het onderdeel "Zoekmachines gebruikt in de zoekbalk" zoekt u de naam van de ongewenste zoekmachine. Als u die hebt gevonden klikt u op de "Uitschakelen"-knop daarnaast. U kunt ook klikken op "Zoekmachines beheren", om in het geopende menu de ongewenste zoekmachine terug te vinden. Klik op het puzzel-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram daarnaast en selecteer "Uitschakelen".

Optionele methode:

Als u problemen bljft ondervinden met het verwijderen van de de search.betterconverterprotab.com doorverwijzing, herstel dan uw Microsoft Edge browserinstellingen. Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge) en selecteer Instellingen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 1

In het geopende menu selecteert u Opnieuw instellen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 2

Selecteer Instellingen naar hun standaardwaarden herstellen. In het geopende scherm bevestigt u dat u de Microsoft Edge-instellingen naar hun standaardwaarden wilt herstellen door op de knop Opnieuw instellen te klikken.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 3

  • Als dit niet helpt, volg dan deze alternatieve instructies waarin wordt uitgelegd hoe de Microsoft Edge browser te herstellen.

Samenvatting:

Samenvatting browser hijacker 1Een browser hijacker is een soort adware die de instellingen van de internetbrowsers van gebruikers wijzigt door de startpagina en standaard zoekmachine toe te wijzen aan een ongewenste website. Meestal infiltreert dit soort adware de besturingssystemen van de gebruiker via gratis software downloads. Als je download beheerd wordt door een download cliënt, verzeker je er dan van de installatie van geadverteerde werkbalken of applicaties te weigeren als deze je startpagina of standaard zoekmachine willen wijzigen.

Hulp bij de verwijdering:

Als je problemen ervaart bij het verwijderen van de search.betterconverterprotab.com doorverwijzing uit je internet browsers, vraag dan om hulp in ons malware verwijderingsforum.

Post een commentaar:
Als je bijkomende informatie hebt over de search.betterconverterprotab.com doorverwijzing of z'n verwijdering, gelieve dan je kennis te delen in de onderstaande commentaren.

Bron: https://www.pcrisk.com/removal-guides/16246-better-converter-pro-browser-hijacker

Klik om een reactie te plaatsen

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Verwijderingsinstructies in andere talen
Instructies voor het verwijderen van de software
QR Code
De search.betterconverterprotab.com doorverwijzing QR code
Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van De search.betterconverterprotab.com doorverwijzing op je mobiele toestel.
Door ons aanbevolen:

Maak vandaag nog komaf met De search.betterconverterprotab.com doorverwijzing

▼ VERWIJDER DEZE NU met Combo Cleaner

Platform: Windows

Oordeel van de redactie over Combo Cleaner:
Oordeel van de redactieZeer goed!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of je computer besmet is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar.