Stop doorverwijzingen van en naar pushpush.net

Ook bekend als: pushpush.net pop-up
Type: Adware
Verspreiding: Laag
Schadeniveau: Medium

pushpush[.]net doorverwijzing verwijderingsinstructies

Wat is pushpush[.]net?

Pushpush[.]net is een frauduleuze website, die gelijkaardig is aan glagolinius.com, androidrecaptcha.info, tatilyerlerim.com, secretvideos2020.com en vele andere. Deze toont zijn bezoekers dubieuze inhoud en verwijst hen door naar andere onbetrouwbare, zelfs kwaadaardige webpagina's te genereren. pushpush[.]net wordt meestal onbedoeld bezocht. De bezoekers werden omgeleid door opdringerige advertenties of door mogelijk ongewenste applicaties. Na een succesvolle installatie veroorzaken deze apps omleidingen, vertonen ze opdringerige advertenties en monitoren/verzamelen ze browsergerelateerde informatie.

pushpush[.]net pop-up doorverwijzingen

Pushpush[.]net controleert eerst de IP-adressen (Internet Protocol) van de bezoekers om hun geolocatie te kennen. Zodra deze informatie is verkregen, krijgen de gebruikers op basis van hun geolocatie dubieuze inhoud te zien en/of worden ze doorverwezen naar een andere site.. Bovendien maakt deze website gebruik van browsermeldingen, een optie die wordt verborgen achter de 'clickbait'-knop "KLIK HIER! Om te beginnen met het streamen van uw video"). Bezoekers staan zo onbedoeld toe dat de site hen meldingen stuurt. Als de gebruikers dit toestaan dan begint pushpush[.]net met het uitvoeren van opdringerige advertentiecampagnes. Dergelijke advertenties zijn meer dan alleen hinderlijk, ze verstoren de surfervaring aanzienlijk. Ze beperken de browsersnelheid en verbergen de inhoud van webpagina's. Maar deze advertenties vormen ook een bedreiging voor de veiligheid van apparaten/gebruikers. Wanneer erop wordt geklikt, dan worden ze omgeleid naar verkoopgerichte, onbetrouwbare, misleidende en kwaadaardige websites. Sommigen kunnen scripts uitvoeren om ongewenste apps stiekem te downloaden/installeren. Zoals eerder vermeld, genereren ongewenste applicaties omleidingen naar eveneens gevaarlijke webpagina's en kunnen ze opdringerige advertentiecampagnes uitvoeren. De meeste ongewenste applticaties beschikken ook over mogelijkheden voor dataspionage. Ze monitoren de browser van gebruikers en registreren bijvoorbeeld: IP-adressen, geolocaties, bezochte URL's, bekeken pagina's, ingetypte zoekopdrachten en andere details. Deze gevoelige gegevens kunnen vervolgens worden gedeeld met derden (vaak cybercriminelen) die deze willen misbruiken voor financieel gewin. Samenvattend kunnen we stellen dat ongewenste apps leiden tot browser- en systeeminfiltratie/infecties, financieel verlies, ernstige privacyschendingen en zelfs tot identiteitsdiefstal. Verwijder daarom onmiddellijk na detectie alle verdachte applicaties en browserextensies/plug-ins.

Samenvatting bedreiging:
Naam pushpush.net pop-up
Type bedreiging Push meldingen met advertenties, ongewenste advertenties, pop-up advertenties.
Detectienamen volledige detectielijst (VirusTotal)
IP-adres 3.225.159.248
Symptomen U ziet advertenties die niet afkomstig zijn van de site waarop u surft. Intrusieve pop-ups met advertenties. Tragere internetsnelheid.
Distributie Methodes Misleidende pop-upadvertenties, mogelijk ongewenste applicaties (adware)
Schade Verminderde computerprestaties, browsertracking - privacyschendingen, mogelijke extra malware-infecties.
Verwijdering

Om pushpush.net pop-up verwijderen, adviseren onze malwareonderzoekers om uw computer te scannen met Malwarebytes.
▼ Malwarebytes Downloaden
Gratis scanner die controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Malwarebytes kopen. Beperkte proefperiode van 14 dagen beschikbaar.

Ongewenste apps lijken vaak legitiem en verleiden de gebruikers om ze te downloaden/installeren met aanbiedingen van "nuttige" functies. De functies werken echter zelden zoals beloofd en in de meeste gevallen werken ze helemaal niet. Het enige doel van de ontwikkelaars is het genereren van inkomsten, terwijl dit gewone gebruikers geen enkele meerwaarde inhoudt. Mogelijk ongewenste applicaties forceren het openen van onbetrouwbare/kwaadaardige webpagina's, ze voeren opdringerige advertentiecampagnes uit en bespioneren gevoelige gegevens.

Hoe werd adware geïnstalleerd op mijn computer?

Ongewenste applicaties worden vaak samen met andere software gedownload/geïnstalleerd. De term "bundelen" wordt gebruikt om deze misleidende marketingmethode te beschrijven waarbij reguliere programma's worden voorverpakt samen met ongewenste of kwaadaardige applicaties. Door het overhaasten van de download- en installatieprocessen (bijv. door het negeren van de voorwaarden, het overslaan van stappen en secties, enz.), brengen veel gebruikers hun apparaten in gevaar met mogelijke infiltratie en infecties. Sommige van deze apps hebben "officiële" downloadsites. Wanneer erop wordt geklikt, dan kunnen opdringerige advertenties scripts uitvoeren die zijn ontworpen om ongewenste apps te downloaden/installeren zonder toestemming van de gebruikers.

Hor vermijdt u de installatie van mogelijk ongewenste applicaties?

Onderzoek alle inhoud voordat u deze downloadt of installeert. Gebruik alleen betrouwbare en geverifieerde downloadbronnen. Gebruik geen P2P-deelnetwerken (BitTorrent, eMule, Gnutella, enz.), niet-officiële en gratis websites voor het hosten van bestanden, externe downloaders en soortgelijke kanalen, aangezien deze als onbetrouwbaar worden aangemerkt. Onbetrouwbare downloadbronnen bieden veel vaker misleidende en/of gebundelde software aan. Lees bij het downloaden/installeren de voorwaarden, bestudeer alle mogelijke opties, gebruik de "Aangepaste/Geavanceerde" instellingen en vink aanvullende apps, tools, functies enzovoort uit. Opdringerige advertenties lijken vaak legitiem en onschadelijk, maar ze kunnen omleidingen naar dubieuze pagina's veroorzaken (met inhoud zoals gokken, pornografie, dating voor volwassenen enz.). Als u deze advertenties/omleidingen opmerkt, inspecteer dan het systeem en verwijder alle verdachte applicaties en/of browserextensies/plug-ins. Als uw computer al is geïnfecteerd met frauduleuze applicaties, dan raden we u aan een scan uit te voeren met Malwarebytes om ze automatisch te verwijderen.

De pushpush[.]net-website (GIF):

pushpush[.]net website (GIF)

BELANGRIJK! Deze misleidende site vraagt om webbrowsermeldingen in te schakelen.

Voer daarom, voordat u begint, deze stappen uit:

Google Chrome (PC):

 • Klik op de knop Menu (drie punten) in de rechterbovenhoek van het scherm
 • Selecteer "Instellingen", scroll naar beneden en klik op "Geavanceerd"
 • Scroll omlaag naar het gedeelte "Privacy en beveiliging", selecteer "Inhoudsinstellingen" en vervolgens "Meldingen"
 • Klik op de drie stippen aan de rechterkant van elke verdachte URL en klik op "Blokkeren" of "Verwijderen"(als u op "Verwijderen" klikt en de schadelijke site nogmaals bezoekt, wordt u gevraagd om opnieuw de meldingen in te schakelen)

Schakel pop-up'meldingen uit in Google Chrome webbrowser

Google Chrome (Android):

 • Klik op de menuknop (drie stippen) in de rechterbovenhoek van het scherm en klik op "Instellingen"
 • Scroll naar beneden, klik op "Site-instellingen" en vervolgens op "Meldingen"
 • Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's op en klik ze één voor één aan
 • Selecteer "Meldingen" in het gedeelte "Machtigingen" en klik op "OFF"

Schakel pop-up'meldingen uit in Android Google Chrome webbrowser

Mozilla Firefox:

 • Klik op de knop Menu (drie balken) in de rechterbovenhoek van het scherm
 • Selecteer "Opties" en klik op "Privacy en beveiliging" in de werkbalk aan de linkerkant van het scherm
 • Blader omlaag naar het gedeelte 'Machtigingen' en klik op de knop 'Instellingen' naast 'Meldingen'
 • Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's, klik op het vervolgkeuzemenu en selecteer "Blokkeren"

Schakel pop-up'meldingen uit in Mozilla Firefox webbrowser

Internet Explorer:

 • Klik op de knop Gear in de rechterbovenhoek van het IE-venster
 • Selecteer "Internetopties"
 • Selecteer het tabblad "Privacy" en klik op "Instellingen" onder "Pop-upblokkering"
 • Selecteer hieronder verdachte URL's en verwijder ze één voor één door op de knop "Verwijderen" te klikken

Schakel pop-up'meldingen uit in Internet Explorer webbrowser

Microsoft Edge:

 • Klik op de menuknop (drie punten) in de rechterbovenhoek van het Edge-venster
 • Scroll naar beneden, vind en klik op "Instellingen"
 • Blader weer naar beneden en klik op "Geavanceerde instellingen bekijken"
 • Klik op 'Beheren' onder 'Meldingen'
 • Klik op de schakelaar onder elke verdachte website

Schakel pop-up'meldingen uit in Microsoft Edge webbrowser

Safari (Mac):

 • Klik op de knop "Safari" onder aan het scherm en selecteer "Voorkeuren"
 • Selecteer het tabblad "Websites" en selecteer vervolgens het gedeelte "Meldingen" in het linker deelvenster
 • Controleer op verdachte URL's en pas de optie 'Weigeren' toe voor elke URL

Scahekel pop-up'meldingen uit in Safari webbrowser

pushpush.net pop-up onmiddellijk en automatisch verwijderen: Het handmatig verwijderen van malware kan een lang en gecompliceerd proces zijn, en soms is hier professionele computerkennis voor nodig. Malwarebytes is een professionele tool voor het automatisch verwijderen van malware, en is aanbevolen voor het verwijderen van pushpush.net pop-up. Download het door op de knop hieronder te klikken:
Malwarebytes DOWNLOADEN De gratis scanner controleert of je computer besmet is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Malwarebytes kopen. Beperkte proefperiode van 14 dagen beschikbaar. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

Adware verwijderen:

Windows 7 gebruikers:

Toegang

Klik Start ("het Windows Logo" in de linkerbenedenhoek van je desktop), kies Controle Paneel. Zoek naar Programma's en toepassingen.

Windows XP gebruikers:

Toegang

Klik Start, kies Instellingen en klik op Controle Paneel. Zoek en klik op Programma's toevoegen of verwijderen.

Windows 10, Windows 8 gebruikers:

Toegang tot Programma's en Toepassingen (verwijdering) in Windows 10

Klik rechts in de linkerbenedenhoek, in het Snelle Toegang-menu selecteer Controle Paneel. In het geopende schem kies je Programma's en Toepassingen.

Mac OSX gebruikers:

Hoe een programma te verwijderen in OSX (Mac)

Klik op Finder, in het geopende scherm selecteer je Applicaties. Sleep de app van de Applicaties folder naar de Prullenbak (die zich in je Dock bevindt), klik dan rechts op het Prullenbak-icoon en selecteer Prullenbak Leegmaken.

pushpush[.]net adware uninstall via Control Panel

In het programma's verwijderen-scherm zoek je naar mogelijk ongewenste applicaties, selecteer deze verwijzingen en klik op "Deïnstalleren" of "Verwijderen".

Na het verwijderen van de mogelijk ongewenste applicatie die de doorverwijzingen naar pushpush[.]net veroorzaakt, scant u best uw computer op enige overblijvende onderdelen of mogelijke malware besmettingen. Gebruik daarvoor aanbevolen malware verwijderingssoftware.

Verwijder adware uit internet browsers:

Video die toont hoe mogelijke ongewenste browser add-ons te verwijderen:

Internet Explorer logoVerwijder kwaadaardige add-ons uit Internet Explorer:

Verwijdering pushpush[.]net ads uit Internet Explorer stap 1

Klik op het "tandwiel" icoon Internet Explorer options icon (in de rechterbovenhoek van Internet Explorer) selecteer "Beheer Add-ons". Zoek naar recent geïnstalleerde/verdacht browser extensies en schakel deze uit.

Verwijdering pushpush[.]net ads uit Internet Explorer stap 2

Optionele methode:

Als je problemen blijft hebben met het verwijderen van pushpush.net pop-up dan kan je je Internet Explorer instellingen terug op standaard zetten.

Windows XP gebruikers: Klik op Start, klik Uitvoeren, in het geopende scherm typ inetcpl.cpl. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows XP

Windows Vista en Windows 7 gebruikers: Klik op het Windows logo, in de start-zoekbox typ inetcpl.cpl en klik op enter. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 7

Windows 8 gebruikers: Open Internet Explorer en klik op het "tandwiel" icoon. Selecteer Internet Opties. In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab en klik je op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - toegang

In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - Internet opties Geavanceerd tab

Klik op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 8 - klik op de herstellen-knop in Internet opties Geavanceerd-tab

Bevestig dat je de Internet Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen - Klik op de Herstellen-knop.

Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen

Google Chrome logoVerwijder kwaadaardige extensies uit Google Chrome:

Removing pushpush[.]net ads from Google Chrome step 1

Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer 'Meer hulpprogramma's' en klik op 'Extensies'. Zoek onlangs geïnstalleerde verdachte browser-add-ons en verwijder ze.Verwijdering pushpush[.]net ads uit Google Chrome stap 2

Optionele methode:

Als je problemen hebt met het verwijderen van pushpush.net pop-up, reset dan de instellingen van je Google Chrome browser. Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome) en selecteer Instellingen. Scroll naar onder. Klik op de link Geavanceerd....

Google Chrome reset instellingen stap 1

Nadat je helemaal naar benden hebt gescrolld klik je op  Resetten (Instellingen terugzetten naar de oorspronkelijke standaardwaarden)-knop.

Google Chrome instellingen resetten stap 2

In het geopende scherm, bevestig dat je de Google Chrome instellingen wilt resetten door op de 'resetten'-knop te klikken. 

Google Chrome instellingen resetten stap 3

Mozilla Firefox logoVerwijder kwaadaardige plug-ins uit Mozilla Firefox:

Verwijdering pushpush[.]net ads uit Mozilla Firefox stap 1

Klik op het Firefox menu firefox menu icon (in de rechterbovenhoek van het hoofdscherm) selecteer "Add-ons". Klik op "Extensies" en verwijder alle recent geïnstalleerde en verdachte browser plug-ins.

Verwijdering pushpush[.]net ads uit Mozilla Firefox stap 2

Optionele methode:

Computergebruikers die problemen blijven hebben met het verwijderen van pushpush.net pop-up kunnen de Mozilla Firefox instellingen naar standaard herstellen.

Open Mozilla Firefox, in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster klik je op het Firefox menu firefox menu icon, in het geopende keuzemenu kies je het Open Help Menu-icoon firefox help menu

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - toegang

Klik dan op Probleemoplossing-informatie.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Toegang

In het geopende scherm klik je op de Firefox Herstellen knop.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Klik op de 'Herstellen'-Knop

In het geopende scherm bevestig je dat je de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard wil herstellen door op de Herstellen-knop te klikken.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - bevestig het herstel dor op de 'Herstellen'-knop te klikken

safari browser logoVerwijder kwaadaardige extensies uit Safari:

Verwijder adware uit Safari - 1

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is, klik op het Safari menu en selecteer Voorkeuren….

Verwijder adware uit Safari - 2

In het geopende venster klik je op Extensies, zoek naar recent geïnstalleerde verdachte extensies, selecteer deze en klik op Verwijderen.

Optionele methode:

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is en klik op het Safari-menu. In het keuzemenu selecteer je Geschiedenis en Website Data verwijderen…

Verwijder adware uit Safari - 3

In het geopende scherm seleceer je alle geschiedenis en klik je op de Geschiedenis Verwijderen-knop.

Verwijder adware uit Safari - 4

Microsoft Edge (Chromium) logoKwaadaardige extensies verwijderen uit Microsoft Edge:

Adware uit Microsoft Edge verwijderen stap 1

Klik op het menu-icoon in Edge Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), kiest u "Extensies". Zoek recent geïnstalleerde en verdachte browser add-ons en klik op "Verwijderen" (onder hun naam).

Adware uit Microsoft Edge verwijderen stap 2

Optionele methode:

Als u problemen blijft ondervinden met het verwijderen van de pushpush.net pop-up, herstel dan de instellingen van uw Microsoft Edge browser. Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge) en selecteer Instellingen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 1

In het geopende menu kiest u  Opnieuw instellen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 2

Kies Instellingen naar hun standaardwaarden herstellen. In het geopende scherm bevestigt u dat u de instellingen van Microsoft Edge wilt herstellen door op de knop Opnieuw instellen te klikken.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 3

 • Als dat niet helpt, volg dan deze alternatieve instructies om de Microsoft Edge browser te herstellen.

Samenvatting:

Samenvatting adware programmaDe meeste adware of mogelijk ongewenste applicaties infiltreren internetbrowsers van gebruikers via gratis software downloads. Merk op dat de veiligste bron voor het downloaden van gratis software de website van de ontwikkelaar is. Om de installatie van adware te vermijden wees je best erg oplettend met het downloaden of installeren van gratis software.Bij het installeren van het reeds gedownloaden gratis programma kies je best de aangepast of geavanceerde installatie-opties - deze stap zal zlle mogelijk ongewenste applicaties aan het licht brengen die werden geïnstalleerd samen met het gekozen gratis programma.

Hulp bij de verwijdering:
Als je problemen ervaart bij pogingen om pushpush.net pop-up van je computer te verwijderen, vraag dan om hulp in ons malware verwijderingsforum.

Post een commentaar:
Als je bijkomende informatie hebt over pushpush.net pop-up of z'n verwijdering, gelieve je kennis dan te delen in de onderstaande commentaren.

Bron: https://www.pcrisk.com/removal-guides/16558-pushpush-net-ads

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Verwijderingsinstructies in andere talen
Instructies voor het verwijderen van de software
QR Code
pushpush.net pop-up QR code
Een QR code (Quick Response Code) is een code die door toestellen kan gelezen worden en die URL's en andere informatie bevat. Deze code kan gelezen worden met de camera van een smartphone of tablet. Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van pushpush.net pop-up op je mobiele toestel.
Door ons aanbevolen:

Maak vandaag nog komaf met pushpush.net pop-up

▼ VERWIJDER DEZE NU met Malwarebytes

Platform: Windows

Oordeel van de redactie over Malwarebytes:
Zeer goed!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of je computer besmet is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Malwarebytes kopen. Beperkte proefperiode van 14 dagen beschikbaar.