Hoe verwijdert u My Login Hub?

Ook bekend als: Hp.hmyloginhub.co doorverwijzing
Verspreiding: Laag
Schadeniveau: Medium

My Login Hub browserkaper verwijderingsinstructies

Wat is My Login Hub?

De My Login Hub-applicatie biedt zogenaamd snelle toegang tot verschillende e-mailaccounts - gebruikers kunnen die zogenaamd openen vanaf een nieuw geopend tabblad. My Login Hub is eigenlijk een browserkaper of een mogelijk ongewenste applicatie. Meestal promoten browserkapers de adressen van valse zoekmachines door de browserinstellingen te wijzigen. Bovendien verzamelen de meeste ook browsegegevens. Ze worden geclassificeerd als ongewenste programma's omdat mensen deze vaak onbedoeld downloaden en installeren. Merk op dat My Login Hub samen met een ander ongewenst programma wordt geïnstalleerd, namelijk Hide My Searches.

hp.hmyloginhub.co browserkaper

Meestal veranderen browserkapers instellingen zoals het adres van de standaardzoekmachine, de startpagina en de nieuwe tabblade,. My Login Hub wijst deze adressen toe aan hp.hmyloginhub.co. Daarom wordt dit adres geopend (door browsers die gekaapt zijn door My Login Hub) telkens als gebruikers de browser, wanneer ze een nieuw tabblad openen of als ze zoekopdrachten in de URL-balk invoeren. Merk op dat hp.hmyloginhub.co het adres is van een nep-zoekmachine die geen unieke zoekresultaten genereert - het levert alleen resultaten op die zijn gegenereerd door Yahoo. Zo worden mensen die hp.hmyloginhub.co gebruiken als zoekmachine omgeleid naar search.yahoo.com. Om hp.hmyloginhub.co te verwijderen uit de bovengenoemde instellingen, moet de app My Login Hub worden verwijderd, anders zal deze browserkaper de instellingen telkens opnieuw wijzigen na elke poging tot herstel. Ze moet ook worden verwijderd, omdat apps van dit type meestal worden ontworpen om browsegegevens te verzamelen. In sommige gevallen registreren ze ook persoonlijke en gevoelige gegevens. Meestal verzamelen ze IP-adressen, adressen van bezochte pagina's, ingevoerde zoekopdrachten, geolocaties, enzovoort. Ontwikkelaars verkopen de informatie aan derden (vaak cybercriminelen) die de privégegevens misbruiken om inkomsten te genereren. Het is niet veilig om browserkapers te gebruiken of te installeren op browsers en besturingssystemen. Deze apps veroorzaken problemen met de veiligheid op intenet, privacy, enzovoort, en sommige gebruikers kunnen zelfs het slachtoffer worden van identiteitsdiefstal.

Bedreigingsoverzicht:
Naam My Login Hub
Bedreigingstype Browserkaper, doorverwijzing, zoekmachine-kaper, werkbalk, ongewenste nieuwe tabbladen.
Detectienamen Avast (Win32:AdwareSig [Adw]), DrWeb (Adware.Spigot.155), ESET-NOD32 (A Variant Of Win32/WinWrapper.V Potentially Unwanted), Microsoft (PUA:Win32/WinWrapper), volledige detectielijst (VirusTotal)
Browserextensie(s) My Login Hub
Zogenaamde functionaliteit Deze app moet zogenaamd de toegang tot e-mailaccounts vereenvoudigen.
Promotie-URL hp.hmyloginhub.co
IP-adres (hp.hmyloginhub.co) 52.21.170.29
Gewijzigde browserinstellingen Startpagina, URL voor nieuwe tabbladen, standaard zoekmachine
Symptomen Gewijzigde instellingen in de internetbrowser (startpagina, standaard zoekmachine, nieuwe tabs). Gebruikers worden gedwongen de website van de kapers te bezoeken en hun zoekmachine te gebruiken.
Bijkomende informatie My Login Hub wordt samen met een andere browserkaper genaamd "Hide My Searches" verspreidt.
Distributiemethodes Misleidende pop-up advertenties, gratis software installers (bundling), valse Flash Player installers.
Schade Internet browsertracking (mogelijke privacyschendingen), vertonen van ongewenste advertenties, doorverwijzingen naar dubieuze websites.
Verwijdering

Om Hp.hmyloginhub.co doorverwijzing verwijderen, adviseren onze malwareonderzoekers om uw computer te scannen met Malwarebytes.
▼ Malwarebytes Downloaden
Gratis scanner die controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Malwarebytes kopen. Beperkte proefperiode van 14 dagen beschikbaar.

My Login Hub lijkt sterk op andere apps van dit type zoals bv. Newfinder APP, Auto Purge en Quickgo Search. Meestal worden browserkapers geadverteerd als 'nuttige' en 'legitieme' apps, maar na installatie veranderen ze de browserinstellingen en verzamelen ze voortdurend allerlei gegevens. Deze apps genereren inkomsten voor de ontwikkelaars en vaak werken de beloofde functies niet (ze bieden geen meerwaarde). Om deze redenen moeten My Login Hub, Hide My Searches en andere ongewenste apps onmiddellijk worden verwijderd.

Hoe werd My Login Hub geïnstalleerd op mijn computer?

My Login Hub is als download beschikbaar op een eigen website, maar de meeste mensen downloaden en installeren het via aangeklikte misleidende advertenties of de instellingen van andere software. Om gebruikers te misleiden zodat ze ongewenste apps downloaden en installeren samen met andere software, verspreiden ontwikkelaars dergelijke apps met behulp van de "bundeling" -methode - ze nemen ongewenste apps op in de downloaders en installers en verbergen alle informatie daarover in instellingen zoals "Aangepast", "Geavanceerd" ", enzovoorts. Mensen die deze instellingen niet controleren en wijzigen, staan vaak toe dat ongewenste apps standaard worden gedownload en geïnstalleerd.

Hoe voorkomt u de installatie van mogelijk ongewenste applicaties?

Het is niet veilig om software te downloaden en / of te installeren via externe downloaders, installatieprogramma's, peer-to-peer-netwerken zoals eMule, torrent-clients, vanaf niet-officiële websites of andere vergelijkbare bronnen. Download alleen van officiële webpagina's en via directe downloadlinks. Als een downloader of installer instellingen bevat zoals "Aangepast" en "Geavanceerd", vink deze dan aan. Als de instellingen aanbiedingen bevatten om ongewenste software te downloaden of te installeren, weiger deze dan voordat u het download- en/of installatieproces voltooit. Houd er rekening mee dat advertenties die op dubieuze webpagina's worden weergegeven, vaak doorverwijzen naar onbetrouwbare websites als erop wordt geklikt. In sommige gevallen downloaden en/of installeren ze ongewenste programma's. Verwijder alle ongewenste extensies, add-ons of plug-ins die al in de browser zijn geïnstalleerd. Verwijder dergelijke programma's ook als ze op het besturingssysteem zijn geïnstalleerd. Als uw computer al is geïnfecteerd met My Login Hub, dan raden we u aan een scan uit te voeren met Malwarebytes om deze browserkaper automatisch te verwijderen.

Website die de My Login Hub browserkaper promoot:

Website die de My Login Hub browserkaper promoot

My Login Hub browserkaper installer:

Officiële My Login Hub browserkaper installer

My Login Hub vraagt toestemming om gegevens te lezen en te wijzigen:

my login hub browserkaper vraagt om rechten

Hp.hmyloginhub.co doorverwijzing onmiddellijk en automatisch verwijderen: Het handmatig verwijderen van malware kan een lang en gecompliceerd proces zijn, en soms is hier professionele computerkennis voor nodig. Malwarebytes is een professionele tool voor het automatisch verwijderen van malware, en is aanbevolen voor het verwijderen van Hp.hmyloginhub.co doorverwijzing. Download het door op de knop hieronder te klikken:
Malwarebytes DOWNLOADEN De gratis scanner controleert of je computer besmet is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Malwarebytes kopen. Beperkte proefperiode van 14 dagen beschikbaar. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

De My Login Hub browserkaper verwijderen:

Windows 7 gebruikers:

Toegang

Klik Start ("het Windows Logo" in de linkerbenedenhoek van je desktop), kies Controle Paneel. Zoek naar Programma's en toepassingen.

Windows XP gebruikers:

Toegang

Klik Start, kies Instellingen en klik op Controle Paneel. Zoek en klik op Programma's toevoegen of verwijderen.

Windows 10, Windows 8 gebruikers:

Toegang tot Programma's en Toepassingen (verwijdering) in Windows 10

Klik rechts in de linkerbenedenhoek, in het Snelle Toegang-menu selecteer Controle Paneel. In het geopende schem kies je Programma's en Toepassingen.

Mac OSX gebruikers:

Hoe een programma te verwijderen in OSX (Mac)

Klik op Finder, in het geopende scherm selecteer je Applicaties. Sleep de app van de Applicaties folder naar de Prullenbak (die zich in je Dock bevindt), klik dan rechts op het Prullenbak-icoon en selecteer Prullenbak Leegmaken.

hp.hmyloginhub.co browserkaper verwijderen via het configuratiescherm

In het programma's verwijderen-scherm zoek je naar enige mogelijk ongewenste applicaties (bijvoorbeeld "My Login Hub"), selecteer deze verwijzingen en klik op "Deïnstalleren" of "Verwijderen".

Na het verwijderen van de mogelijk ongewenste applicaties (die de browserdoorverwijzingen naar de dynoappsearch.com website veroorzaakt), scant u best uw computer op enige overblijvende onderdelen of mogelijke malware besmettingen. Gebruik daarvoor aanbevolen malware verwijderingssoftware.

My Login Hub browserkaper verwijderen uit internet browsers:

Video die toont hoe browserdoorverwijzingen te verwijderen:

Internet Explorer logoVerwijder de kwaadaardige add-ons uit Internet Explorer:

Hp.hmyloginhub.co gereleteerde Internet Explorer extensies verwijderen

Klik op het "tandwiel"icoon Internet Explorer options icon (in de rechterbovenhoek van Internet Explorer) selecteer "Beheer Add-ons". Zoek naar recent geïnstalleerde en verdacht lijkende browser extensies en schakel deze uit.

Verander uw startpagina:

Verwijder hp.hmyloginhub.co als startpagina in Internet Explorer

Klik op het "tandwiel"icoon Internet Explorer options icon (in de rechterbovenhoek van Internet Explorer), selecteer "Internet Opties", verwijder hxxp://search.hmyloginhub.co/ in het geopende venster en voer het domein van uw voorkeur in, wat geopend zal worden iedere keer dat u Internet Explorer opent. Of typ about: blank om een nieuwe pagina te openen in Internet Explorer.

Verander uw standaard zoekmachine:

Verwijder hp.hmyloginhub.co als standaard zoekmachine in Internet Explorer

Klik op het "tandwiel"icoon Internet Explorer options icon (in de rechterbovenhoek van Internet Explorer), selecteer "Add-ons beheren". In het geopende venster, selecteer "Zoek Netwerken", en stel "Google", "Bing", of een andere zoekmachine naar keuze in als standaard en verwijder dan "My Login Hub".

Optionele methode:

Als je problemen blijft hebben met het verwijderen van hp.hmyloginhub.co doorverwijzing dan kan je je Internet Explorer instellingen terug op standaard zetten.

Windows XP gebruikers: Klik op Start, klik Uitvoeren, in het geopende scherm typ inetcpl.cpl. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows XP

Windows Vista en Windows 7 gebruikers: Klik op het Windows logo, in de start-zoekbox typ inetcpl.cpl en klik op enter. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 7

Windows 8 gebruikers: Open Internet Explorer en klik op het "tandwiel" icoon. Selecteer Internet Opties. In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab en klik je op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - toegang

In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - Internet opties Geavanceerd tab

Klik op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 8 - klik op de herstellen-knop in Internet opties Geavanceerd-tab

Bevestig dat je de Internet Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen - Klik op de Herstellen-knop.

Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen

Google Chrome logoVerwijder de kwaadaardige extensies uit Google Chrome:

Verwijder hp.hmyloginhub.co gerelateerde Google Chrome extensies

Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer 'Meer hulpprogramma's' en klik op 'Extensies'. Zoek "My Login Hub" en andere onlangs geïnstalleerde/verdachte browser-add-ons (Hide My Searches)en verwijder ze.

Verander uw startpagina:

Verwijder hp.hmyloginhub.co als startpagina in Google Chrome

Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer "Instellingen". Klik in het gedeelte "Bij opstarten" schakel "My Login Hub" of "Hide My Searches" uit en zoek naar de browserkaper URL (hxxp://hp.hmyloginhub.co of hxxps://hidemysearches.com). Klik op de drie vertikale puntjes en selecteer "verwijderen".

Verander uw standaard zoekmachine:

Verwijder hp.hmyloginhub.co als standaard zoekmachine in Google Chrome

Om uw standaardzoekmachine in Google Chrome wijzigen: klik op het Chrome-menupictogram Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer "Instellingen", klik in het gedeelte "Zoeken" op "Zoekmachines beheren ...", zoek naar "hxxp://hp.hmyloginhub.co" en "hxxp://hidemysearches.com", klik op de drie verticale stippen in de buurt van deze URL en selecteer "Verwijderen uit lijst".

Optionele methode:

Als je problemen hebt met het verwijderen van hp.hmyloginhub.co doorverwijzing, reset dan de instellingen van je Google Chrome browser. Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome) en selecteer Instellingen. Scroll naar onder. Klik op de link Geavanceerd....

Google Chrome reset instellingen stap 1

Nadat je helemaal naar benden hebt gescrolld klik je op  Resetten (Instellingen terugzetten naar de oorspronkelijke standaardwaarden)-knop.

Google Chrome instellingen resetten stap 2

In het geopende scherm, bevestig dat je de Google Chrome instellingen wilt resetten door op de 'resetten'-knop te klikken. 

Google Chrome instellingen resetten stap 3

Mozilla Firefox logoVerwijder de kwaadaardige plug-ins uit Mozilla Firefox:

Verwijder aan hp.hmyloginhub.co gerelateerde Mozilla Firefox extensies

Klik op het Firefox menu firefox menu icon (in de rechterbovenhoek van het hoofdscherm) selecteer "Add-ons". Klik op "Extensies" en verwijder "My Login Hub" en alle andere recent geïnstalleerde en verdachte browser plug-ins (zoals "Hide My Searches").

Verander uw startpagina:

Verwijder hp.hmyloginhub.co als startpagina in Mozilla Firefox

Om de startpagina te veranderen, klik op het Firefox menu firefox menu icon (in de rechterbovenhoek van het hoofdscherm), selecteer "Opties" en in het geopende venster schakelt u "My Login Hub" of "Hide My Searches" uit, verwijdert u hxxp://hp.hmyloginhub.co of hxxp://hidemysearches.com en voert u het domein van uw voorkeur in, dat zal openen iedere keer dat u Mozilla Firefox opstart.

Verander uw standaard zoekmachine:

Verwijder hp.hmyloginhub.co als standaard zoekmachine in Mozilla Firefox

In de URL adres-balk, typ about:config en druk op Enter.
Klik op "Ik beloof dat ik voorzichtig zal zijn!".
In de zoekbalk bovenaan, typ: "extensionControlled"
Stel beide resultaten in op "vals" door ofwel op elk item te dubbelklikken ofwel door op de knop Mozilla Firefox switch about:config entry button te klikken.

Optionele methode:

Computergebruikers die problemen blijven hebben met het verwijderen van hp.hmyloginhub.co doorverwijzing kunnen de Mozilla Firefox instellingen naar standaard herstellen.

Open Mozilla Firefox, in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster klik je op het Firefox menu firefox menu icon, in het geopende keuzemenu kies je het Open Help Menu-icoon firefox help menu

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - toegang

Klik dan op Probleemoplossing-informatie.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Toegang

In het geopende scherm klik je op de Firefox Herstellen knop.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Klik op de 'Herstellen'-Knop

In het geopende scherm bevestig je dat je de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard wil herstellen door op de Herstellen-knop te klikken.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - bevestig het herstel dor op de 'Herstellen'-knop te klikken

safari browser logoVerwijder kwaadaardige extensies uit Safari:

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 1

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is en klik op het Safari menu, selecteer dan Voorkeuren…

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 2

In het Voorkeuren-venster selecteer je de Extensies-tab. Zoek alle recent geïnstalleerde en verdachte extensies en verwijder deze.

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 3

In het voorkeuren-venster selecteer je het Algemeen-tabblad en verzeker je je ervan dat je startpagina staat ingesteld op de URL van je voorkeur, als het gewijzigd werd door een browser hijacker kan je dit hier terug aanpassen.

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 4

In het voorkeuren-venster selecteer je het Zoeken-tabblad en verzeker je je ervan dat je favoriete internet-zoekmachine geselecteerd werd.

Optionele methode:

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is en klik op het Safari-menu. In het keuzemenu selecteer je Geschiedenis en Website Data verwijderen…

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 5

In het geopende scherm seleceer je alle geschiedenis en klik je op de Geschiedenis Verwijderen-knop.

Hoe browser hijacker te verwijderen uit Safari - 6

Microsoft Edge (Chromium) logoKwaadaardige extensies verwijderen uit Microsoft Edge:

Browserkapers verwijderen uit Microsoft Edge stap 1

Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), selecteer "Extensies". Zoek naar recent geïnstalleerde en verdachte browser add-ons, en verwijder ze.

De startpagina en nieuwe tabbladen wijzigen:

Browserkapers verwijderen uit Microsoft Edge stap 2

Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), selecteer "Instellingen". In het onderdeel "Bij het opstarten" zoekt u de naam van de browserkaper en klikt u op  "Uitschakelen".

Uw standaard zoekmachine wijzigen:

Browserkapers verwijderen uit Microsoft Edge stap 3

Om uw standaard zoekmachine te wijzigen in Microsoft Edge: klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), selecteer "Privacy en diensten", scroll naar onder en selecteer "Adresbalk". In het onderdeel "Zoekmachines gebruikt in de zoekbalk" zoekt u de naam van de ongewenste zoekmachine. Als u die hebt gevonden klikt u op de "Uitschakelen"-knop daarnaast. U kunt ook klikken op "Zoekmachines beheren", om in het geopende menu de ongewenste zoekmachine terug te vinden. Klik op het puzzel-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram daarnaast en selecteer "Uitschakelen".

Optionele methode:

Als u problemen bljft ondervinden met het verwijderen van de hp.hmyloginhub.co doorverwijzing, herstel dan uw Microsoft Edge browserinstellingen. Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge) en selecteer Instellingen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 1

In het geopende menu selecteert u Opnieuw instellen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 2

Selecteer Instellingen naar hun standaardwaarden herstellen. In het geopende scherm bevestigt u dat u de Microsoft Edge-instellingen naar hun standaardwaarden wilt herstellen door op de knop Opnieuw instellen te klikken.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 3

  • Als dit niet helpt, volg dan deze alternatieve instructies waarin wordt uitgelegd hoe de Microsoft Edge browser te herstellen.

Samenvatting:

Samenvatting browser hijacker 1Een browser hijacker is een soort adware die de instellingen van de internetbrowsers van gebruikers wijzigt door de startpagina en standaard zoekmachine toe te wijzen aan een ongewenste website. Meestal infiltreert dit soort adware de besturingssystemen van de gebruiker via gratis software downloads. Als je download beheerd wordt door een download cliënt, verzeker je er dan van de installatie van geadverteerde werkbalken of applicaties te weigeren als deze je startpagina of standaard zoekmachine willen wijzigen.

Hulp bij de verwijdering:

Als je problemen ervaart bij het verwijderen van hp.hmyloginhub.co doorverwijzing uit je internet browsers, vraag dan om hulp in ons malware verwijderingsforum.

Post een commentaar:
Als je bijkomende informatie hebt over hp.hmyloginhub.co doorverwijzing of z'n verwijdering, gelieve dan je kennis te delen in de onderstaande commentaren.

Bron: https://www.pcrisk.com/removal-guides/16623-my-login-hub-browser-hijacker

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Verwijderingsinstructies in andere talen
Instructies voor het verwijderen van de software
QR Code
Hp.hmyloginhub.co doorverwijzing QR code
Een QR code (Quick Response Code) is een code die door toestellen kan gelezen worden en die URL's en andere informatie bevat. Deze code kan gelezen worden met de camera van een smartphone of tablet. Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van Hp.hmyloginhub.co doorverwijzing op je mobiele toestel.
Door ons aanbevolen:

Maak vandaag nog komaf met Hp.hmyloginhub.co doorverwijzing

▼ VERWIJDER DEZE NU met Malwarebytes

Platform: Windows

Oordeel van de redactie over Malwarebytes:
Zeer goed!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of je computer besmet is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Malwarebytes kopen. Beperkte proefperiode van 14 dagen beschikbaar.