FacebookTwitterLinkedIn

Vermijd oplichting door "Internationale promotie van postdiensten"

Ook bekend als: Mogelijke malware infecties
Schadeniveau: Medium

"International promotion of postal services" pop-up oplichting verwijderingsinstructies

Wat is "International promotion of postal services"?

"International promotion of postal services/Internationale promotie van postdiensten" is een oplichting die verspreid wordt door misleidende/oplichtingssites. Hier worden bezoekers gefeliciteerd dat ze gekozen zijn door de Company Control Service en het internationale aandeel van de postdiensten als één van de honderden jaarlijkse "Happy e-mail"-winnaars. De gebruikers krijgen een melding dat hun e-mailinboxen gekozen werden en dat ze een geldprijs gewonnen hebben. Deze oplichting gebruikt social engineering-tactieken om de gebruikers voor de gek te houden om hun persoonlijke en bankgegevens te onthullen. In plaats van één van de beloofde prijzen te ontvangen, ondervinden de gebruikers financiële verliezen. Doorgaans worden webpagina's die dergelijke vormen van oplichting hosten geopend via omleidingen die veroorzaakt worden door opdringerige advertenties of ongewenste programma's (mogelijk ongewenste apps) die al in het apparaat geïnfiltreerd zijn.

alt

De "Internationale promotie van postdiensten" beweert dat de gebruikers tot twintigduizend euro kunnen winnen door slechts vijf minuten te besteden aan het beantwoorden van verschillende vragen. Verderop staat dat het bedrag tussen de tien en de twintigduizend euro kan liggen. De gebruikers worden aangespoord om op de onderstaande knop te klikken en een paar vragen te beantwoorden, voordat hun het winnende bedrag wordt bepaald. Deze knop leidt tot een snelle meerkeuzevragenlijst met verschillende e-mailgerelateerde vragen. Vervolgens worden de gebruikers naar een chat geleid, naar verluidt met de "Golden Email"-manager. In dit "gesprek" worden de gebruikers bedankt voor het beantwoorden van de vragen. Ze worden gevraagd of ze klaar zijn om de omvang van hun winst te achterhalen en over te dragen naar hun bankrekening/kaart. De chat biedt meer informatie over deze "Internationale promotie van postdiensten". Vermoedelijk zijn de grootste postdiensten samengevoegd en is de promotie begonnen in de Verenigde Staten, Europa, Azië en andere, niet-gespecificeerde landen. Deze "promotie" heeft een budget van twee miljoen euro, dat verdeeld wordt over verschillende provincies en willekeurig geselecteerde gebruikers. Na op een knop te klikken wordt de prijs getoond - de gebruikers krijgen de som te zien en worden aangespoord om op "Ga naar betaling" te klikken. Op deze pagina wordt aangegeven dat voor het overdragen van de prijs een bevestigingstoeslag betaald moet worden om de betalingsgegevens te verifiëren. Deze vergoeding is vijfentwintig euro en na betaling ervan zijn de gebruikers ervan verzekerd dat deze binnen de twaalf uur worden geretourneerd. Er wordt beweerd dat met deze betaling de identiteit van de gebruikers bevestigd en opgeslagen wordt voor toekomstige overdrachten. Bovendien is het niet relevant of de bankrekeningkaart euro ondersteunt of niet, omdat elke valuta automatisch geconverteerd wordt (en dit proces is naar verluidt gratis). Deze procedure is verplicht voor alle deelnemers. Als u wordt misleid om in te stemmen met deze voorwaarden, dan worden de gebruikers omgeleid naar een andere website, van waaruit de transactie uitgevoerd kan worden (de "bevestiging betaling"). Nadat deze vergoeding betaald is, ontvangen de gebruikers de beloofde prijs echter niet. Met andere woorden, ze worden opgelicht en krijgen er niets voor terug. De "Internationale promotie van postdiensten" en andere, soortgelijke "te mooi om waar te zijn" prijsaankondigingen zijn oplichtingen. Vertrouwen op hen en u zal financiële verliezen oplopen en uw persoonlijke privacy in gevaar brengen.

Zoals vermeld in de inleiding, zijn ongewenste programma's één van de belangrijkste verdachten achter de toegang tot misleidende websites. Deze frauduleuze applicaties kunnen verkoopgeoriënteerde, onbetrouwbare, gecompromitteerde, bedrieglijke/zwendel en zelfs kwaadaardige webpagina's openen. Sommige van deze apps kunnen opdringerige advertentiecampagnes uitvoeren, d.w.z. verschillende ongewenste en schadelijke advertenties weergeven. De geleverde advertenties zijn niet alleen verantwoordelijk voor de verminderde browserkwaliteit, maar ze kunnen ook leiden tot omleidingen naar gevaarlijke sites en heimelijk inhoud downloaden/installeren (bijv. ongewenste programma's). Andere ongewenste apps kunnen de browsers kapen (ongeautoriseerde wijzigingen aanbrengen) en valse zoekmachines promoten. Gewoonlijk hebben ongewenste programma's ook mogelijkheden voor het volgen van gegevens. Deze leggen de browsegeschiedenis van de gebruikers (bezochte URL's, getypte zoekopdrachten, etc.) vast en verzamelen hun persoonlijke informatie (IP-adressen, geolocaties en persoonlijke gegevens). Daarom kunnen ongewenste programma's leiden tot browser-/systeeminfiltraties en infecties, financiële verliezen, ernstige privacyschendingen en zelfs identiteitsdiefstal. Om de apparaten en de gebruikers te beschermen, moeten alle dubieuze apps en browserextensies/plug-ins onmiddellijk verwijderd worden.

Bedreigingsoverzicht:
Naam Mogelijke malware infecties
Bedreigingstype Phishing, oplichting, social engineering, fraude
Valse claim Een oplichter claimt dat de gebruikers een prijs hebben gewonnen, omdat hun e-mailinbox willekeurig werd gekozen.
Detectie namen Forcepoint ThreatSeeker (verdacht), Volledige detectielijst (VirusTotal)
Gebruikt IP Adres 198.54.116.113
Symptomen Valse foutmeldingen, valse systeemwaarschuwingen, pop-upfouten, hoax-computerscan.
Verspreidingsmethoden Gecompromitteerde websites, valse online pop-upadvertenties, mogelijk ongewenste apps.
Schade Verlies van gevoelige privéinformatie, geldverlies, identiteitsdiefstal, mogelijke malware-infecties.
Verwijdering

Om mogelijke malware-infecties te verwijderen, scant u uw computer met legitieme antivirussoftware. Onze beveiligingsonderzoekers raden aan Combo Cleaner te gebruiken.
▼ Combo Cleaner voor Windows Downloaden
Gratis scanner die controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.

"Like Of The Year", "You Are Our Winner Today!", "Attention Your Computer Has Been Infected", Adobe Flash Player Fake Update zijn slechts enkele van de ontelbare voorbeelden van andere oplichtingen die op het internet aanwezig zijn. Typische oplichtingsmethoden zijn social engineering en angst-tactiek. De gebruikers kunnen bijvoorbeeld gefeliciteerd worden met het winnen van iets, belachelijke aanbiedingen ontvangen of gewaarschuwd worden voor bedreigingen/problemen in het systeem. De gebruikers moeten er rekening mee houden dat dit laatste onmogelijk is, omdat geen enkele website problemen op apparaten kan detecteren. Het enige doel van misleidende/oplichtings-sites is om inkomsten te verkrijgen voor hun ontwerpers. Dit kan echter op verschillende manieren gebeuren, b.v. door de gebruikers te misleiden tot het uitvoeren van geldtransacties, tot het downloaden/installeren/kopen van onbetrouwbare software of updaters en vele anderen. Het wordt nadrukkelijk afgeraden om dergelijke pagina's te vertrouwen en/of om hun aanbevelingen/instructies op te volgen.

Hoe werden mogelijk ongewenste applicaties geïnstalleerd op mijn computer?

Ongewenste programma's verspreiden zich voornamelijk via de downloaders en installers van andere software. Deze valse marketingtechniek voor het bundelen van reguliere programma's samen met ongewenste of schadelijke inhoud wordt "bundling" genoemd. Overhaaste download-/installatieprocessen (bijv. stappen en secties overslaan, enz.) verhogen het risico op mogelijke systeeminfiltraties en infecties. Sommige ongewenste programma's hebben "officiële" downloadpagina's. Als erop wordt geklikt, dan kunnen de opdringerige advertenties scripts uitvoeren die ontworpen zijn om ongewenste programma's te downloaden/installeren, zonder toestemming van de gebruiker.

Hoe de installatie van mogelijk ongewenste applicaties te vermijden?

De gebruikers moeten altijd de inhoud onderzoeken voordat ze deze downloaden/installeren. Alleen officiële en geverifieerde downloadbronnen worden aanbevolen. Peer-to-peer deelnetwerken (BitTorrent, eMule, Gnutella, enz.), gratis websites voor het hosten van bestanden en andere downloaders van externen worden als zeer onbetrouwbaar beschouwd en daarom afgeraden om te gebruik. De download-/installatieprocessen moeten met voorzichtigheid worden behandeld; daarom is het belangrijk om de termen te lezen, alle beschikbare opties te bestuderen, de instellingen "Aangepast/Geavanceerd" te gebruiken en u af te melden voor aanvullende apps, tools, functies, enz. Opdringerige advertenties zien er meestal gewoon en onschadelijk uit, maar ze verwijzen door naar dubieuze en onbetrouwbare pagina's (bijv. voor gokken, pornografie, dating voor volwassenen en anderen). Als gebruikers dergelijke advertenties/omleidingen zien, dan wordt hen ten zeerste aangeraden om hun apparaat te inspecteren en alle verdachte applicaties en/of browserextensies/plug-ins onmiddellijk te verwijderen. Als uw computer al geïnfecteerd is met ongewenste programma's, dan raden we u aan een scan uit te voeren met Combo Cleaner om deze automatisch te verwijderen.

Eerste tekst in de "International promotion of postal services"-oplichting:

Internationale promotie van postdiensten
Krijg tot 20.000 euro!
slechts 5 minuten besteden aan onze vragen!
SPECIALE DETAILS
Company Control Service, samen met het internationale aandeel van postdiensten, voert een jaarlijks aandeel "Happy e-mail"
Als u op deze pagina bent, dan werd uw e-mailinbox gekozen uit enkele honderden gelukkige mensen die de kans hadden om een geldprijs te winnen.
Het bedrag van uw winst kan variëren van 10 tot 20.000 euro
Voordat u het bedrag van uw winst bepaalt, moet u enkele vragen beantwoorden. Klik op de onderstaande knop om te beginnen.

De "International promotion of postal services"-oplichting (GIF):

alt

Screenshots van de "International promotion of postal services" oplichtings-chat:

alt alt

Tekst in deze chat:

Hallo !
Mijn naam is Sofia, ik ben voorraadbeheerder van "Golden Email". Bedankt voor het beantwoorden van onze vragen. Vertel me dat u nu klaar bent om het bedrag van uw winst te achterhalen en het vervolgens te betalen op uw account of bankkaart?

 

Ik zal u wat vertellen over de actie. Onlangs zijn de grootste postdiensten gefuseerd en begonnen met de introductie van deze promotie in de Verenigde Staten, Europa, Azië en andere landen. Het budget van deze promotie is 2.000.000 euro, deze fondsen worden verdeeld over verschillende landen, totaal verschillende gebruikers, wiens postadres willekeurig opgenomen is in de deelnemerslijsten.
Ik ben oprecht blij voor u en gefeliciteerd met uw deelname aan onze actie!

Screenshot van de pagina die vertoond wordt na de chat:

alt

Tekst op deze pagina:

Internationale promotie van postdiensten
Gefeliciteerd!
Uw uitbetaling is:
€ 12 628
Het bedrag van uw winst was: 12 628 еurо
Ga naar de betaling

Screenshot van de pagina die vertoond wordt nadat de "Go to payment/Ga naar betaling"-knop is ingeduwd:

alt

Tekst op deze pagina:

Internationale promotie van de postdiensten
Uw uitbetaling is:
€ 12 628
Om de winst naar uw account over te maken, moet u een betaling uitvoeren die uw betalingsgegevens bevestigt. Het geldoverboekingssysteem verwijdert een klein bedrag van € 25 uit uw kaart/e-portemonnee. Met deze betaling wordt uw identiteit bevestigd en wordt uw kaart/e-wallet bewaard voor toekomstige overdrachten. Het opgenomen bedrag wordt binnen de 12 uur automatisch teruggestort op uw kaart/e-wallet.
AANDACHT!
Als uw account geen euro ondersteunt, dan wordt het bedrag van uw vergoeding automatisch omgezet in de valuta van uw account.
Conversie in het transactieproces is gratis.
De kosten van de bevestiging betaling zijn - € 25
Deze procedure is verplicht in ons systeem en alle deelnemers slagen erin.
Betaal en bevestigen de betaling en neem het geld op

Screenshot van een website om de valse "confirmation payment/Betalingsbevestiging" te betalen:

alt

Tekst op deze pagina:

Betalingsbestemming:
BEVESTIGING BETALING
Uw informatie

 

Uw naam
Uw email
Betalingswijze
Te betalen: 25,00 EUR
Wij accepteren alleen betalingen met 3D Secure!
Wij verwerken alleen Mastercard.
Ga naar betalen

De tweede stap van de transactie:

alt

Tekst op deze pagina:

Voer betaalkaartinformatie in
Visa, MasterCard
Bedrag
25 EUR
Naam van de houder:
Kaartnummer:
Vervaldatum:
kaart verificatie code
3 cijfers op de achterkant van de kaart
Ondersteuning voor de kopers
Betalen
Betalingen beschermd door PCI DSS 3.2

Onmiddellijke automatische malwareverwijdering: Handmatig de dreiging verwijderen, kan een langdurig en ingewikkeld proces zijn dat geavanceerde computer vaardigheden vereist. Combo Cleaner is een professionele automatische malware verwijderaar die wordt aanbevolen om malware te verwijderen. Download het door op de onderstaande knop te klikken:
▼ DOWNLOAD Combo Cleaner De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

Mogelijk ongewenste applicaties verwijderen:

Windows 10 gebruikers:

Toegang tot Programma's en Toepassingen (verwijdering) in Windows 10

Klik rechts in de linkerbenedenhoek, in het Snelle Toegang-menu selecteer Controle Paneel. In het geopende schem kies je Programma's en Toepassingen.

Windows 7 gebruikers:

Toegang

Klik Start ("het Windows Logo" in de linkerbenedenhoek van je desktop), kies Controle Paneel. Zoek naar Programma's en toepassingen.

macOS (OSX) gebruikers:

Hoe een programma te verwijderen in OSX (Mac)

Klik op Finder, in het geopende scherm selecteer je Applicaties. Sleep de app van de Applicaties folder naar de Prullenbak (die zich in je Dock bevindt), klik dan rechts op het Prullenbak-icoon en selecteer Prullenbak Leegmaken.

PUAs deinstalleren via Configuratiescherm

In het programma's verwijderen-scherm zoek je naar verdachte/mogelijk ongewenste applicaties, selecteer deze verwijzingen en klik op "Deïnstalleren" of "Verwijderen".

Na het verwijderen van de mogelijk ongewenste applicatie, scant u best uw computer op enige overblijvende onderdelen of mogelijke malware besmettingen. Gebruik daarvoor aanbevolen malware verwijderingssoftware.

Verwijder de frauduleuze extensies uit internet browsers:

Video die toont hoe mogelijke ongewenste browser add-ons te verwijderen:

Internet Explorer logoVerwijder de kwaadaardige add-ons uit Internet Explorer:

Verwijdering frauduleuze extensies uit Internet Explorer stap 1

Klik op het "tandwiel" icoon Internet Explorer options icon (in de rechterbovenhoek van Internet Explorer) selecteer "Beheer Add-ons". Zoek naar recent geïnstalleerde/verdacht browser extensies en schakel deze uit.

Verwijdering frauduleuze extensies uit Internet Explorer stap 2

Optionele methode:

Als je problemen blijft hebben met het verwijderen van mogelijke malware infecties dan kan je je Internet Explorer instellingen terug op standaard zetten.

Windows XP gebruikers: Klik op Start, klik Uitvoeren, in het geopende scherm typ inetcpl.cpl. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows XP

Windows Vista en Windows 7 gebruikers: Klik op het Windows logo, in de start-zoekbox typ inetcpl.cpl en klik op enter. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 7

Windows 8 gebruikers: Open Internet Explorer en klik op het "tandwiel" icoon. Selecteer Internet Opties. In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab en klik je op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - toegang

In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - Internet opties Geavanceerd tab

Klik op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 8 - klik op de herstellen-knop in Internet opties Geavanceerd-tab

Bevestig dat je de Internet Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen - Klik op de Herstellen-knop.

Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen

Google Chrome logoVerwijder de kwaadaardige extensies uit Google Chrome:

Verwijdering frauduleuze extensies uit Google Chrome stap 1

Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer 'Meer hulpprogramma's' en klik op 'Extensies'. Zoek onlangs geïnstalleerde verdachte browser-add-ons en verwijder ze.

Verwijdering frauduleuze extensies uit Google Chrome stap 2

Optionele methode:

Als je problemen hebt met het verwijderen van mogelijke malware infecties, reset dan de instellingen van je Google Chrome browser. Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome) en selecteer Instellingen. Scroll naar onder. Klik op de link Geavanceerd....

Google Chrome reset instellingen stap 1

Nadat je helemaal naar benden hebt gescrolld klik je op  Resetten (Instellingen terugzetten naar de oorspronkelijke standaardwaarden)-knop.

Google Chrome instellingen resetten stap 2

In het geopende scherm, bevestig dat je de Google Chrome instellingen wilt resetten door op de 'resetten'-knop te klikken. 

Google Chrome instellingen resetten stap 3

Mozilla Firefox logoVerwijder de kwaadaardige plug-ins uit Mozilla Firefox:

Verwijdering frauduleuze extensies uit Mozilla Firefox stap 1

Klik op het Firefox menu firefox menu icon (in de rechterbovenhoek van het hoofdscherm) selecteer "Add-ons". Klik op "Extensies" en verwijder alle recent geïnstalleerde en verdachte browser plug-ins.

Verwijdering frauduleuze extensies uit Mozilla Firefox stap 2

Optionele methode:

Computergebruikers die problemen blijven hebben met het verwijderen van mogelijke malware infecties kunnen de Mozilla Firefox instellingen naar standaard herstellen.

Open Mozilla Firefox, in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster klik je op het Firefox menu firefox menu icon, in het geopende keuzemenu kies je het Open Help Menu-icoon firefox help menu

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - toegang

Klik dan op Probleemoplossing-informatie.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Toegang

In het geopende scherm klik je op de Firefox Herstellen knop.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Klik op de 'Herstellen'-Knop

In het geopende scherm bevestig je dat je de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard wil herstellen door op de Herstellen-knop te klikken.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - bevestig het herstel dor op de 'Herstellen'-knop te klikken

safari browser logoVerwijder kwaadaardige extensies uit Safari:

Verwijder adware uit Safari - 1

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is, klik op het Safari menu en selecteer Voorkeuren….

Verwijder adware uit Safari - 2

In het geopende venster klik je op Extensies, zoek naar recent geïnstalleerde verdachte extensies, selecteer deze en klik op Verwijderen.

Optionele methode:

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is en klik op het Safari-menu. In het keuzemenu selecteer je Geschiedenis en Website Data verwijderen…

Verwijder adware uit Safari - 3

In het geopende scherm seleceer je alle geschiedenis en klik je op de Geschiedenis Verwijderen-knop.

Verwijder adware uit Safari - 4

Microsoft Edge (Chromium) logoKwaadaardige extensies verwijderen uit Microsoft Edge:

Adware uit Microsoft Edge verwijderen stap 1

Klik op het menu-icoon in Edge Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), kiest u "Extensies". Zoek recent geïnstalleerde en verdachte browser add-ons en klik op "Verwijderen" (onder hun naam).

Adware uit Microsoft Edge verwijderen stap 2

Optionele methode:

Als u problemen blijft ondervinden met het verwijderen van de mogelijke malware infecties, herstel dan de instellingen van uw Microsoft Edge browser. Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge) en selecteer Instellingen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 1

In het geopende menu kiest u  Opnieuw instellen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 2

Kies Instellingen naar hun standaardwaarden herstellen. In het geopende scherm bevestigt u dat u de instellingen van Microsoft Edge wilt herstellen door op de knop Opnieuw instellen te klikken.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 3

  • Als dat niet helpt, volg dan deze alternatieve instructies om de Microsoft Edge browser te herstellen.

Samenvatting:

Samenvatting adware programmaDe meeste adware of mogelijk ongewenste applicaties infiltreren internetbrowsers van gebruikers via gratis software downloads. Merk op dat de veiligste bron voor het downloaden van gratis software de website van de ontwikkelaar is. Om de installatie van adware te vermijden wees je best erg oplettend met het downloaden of installeren van gratis software.Bij het installeren van het reeds gedownloaden gratis programma kies je best de aangepast of geavanceerde installatie-opties - deze stap zal zlle mogelijk ongewenste applicaties aan het licht brengen die werden geïnstalleerd samen met het gekozen gratis programma.

Hulp bij de verwijdering:
Als je problemen ervaart bij pogingen om mogelijke malware infecties van je computer te verwijderen, vraag dan om hulp in ons malware verwijderingsforum.

Post een commentaar:
Als je bijkomende informatie hebt over mogelijke malware infecties of z'n verwijdering, gelieve je kennis dan te delen in de onderstaande commentaren.

Bron: https://www.pcrisk.com/removal-guides/16414-international-promotion-of-postal-services-pop-up-scam

▼ Toon discussie

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Over ons

PCrisk is een cyberbeveiligingsportaal dat internetgebruikers informeert over de nieuwste digitale bedreigingen. Onze inhoud wordt verstrekt door beveiligingsexperts en professionele malware onderzoekers. Lees meer over ons.

Verwijderingsinstructies in andere talen
QR Code
Mogelijke malware infecties QR code
Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van Mogelijke malware infecties op je mobiele toestel.
Wij raden aan:

Verwijder vandaag nog Windows malware infecties:

▼ VERWIJDER HET NU
Download Combo Cleaner

Platform: Windows

Beoordeling van de redactie voor Combo Cleaner:
Oordeel van de redactieUitmuntend!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.