Vermijd het invullen van enquêtes die vertoont worden door happy.luckyparkclub.com

Ook bekend als: Happy.luckyparkclub.com pop-up
Type: Adware
Verspreiding: Laag
Schadeniveau: Medium

Stop doorverwijzingen naar happy.luckyparkclub[.]com

Wat is happy.luckyparkclub[.]com?

Happy.luckyparkclub[.]com is een misleidende website die bezoekers aanbiedt om deel te nemen aan verschillende loterijen om zo prijzen te winnen. Om iets te winnen moet men eerst een enquête invullen. Meestal bezoeken mensen websites zoals happy.luckyparkclub[.]com onopzettelijk. Ze worden ernaar doorverwezen via aangeklikte, onbetrouwbare advertenties of via mogelijk ongewenste apps (ongewenste programma's) die op hun browsers en/of computers geïnstalleerd zijn. Meestal downloaden en installeren mensen dergelijke apps dus onbedoeld. Eens geïnstalleerd tonen de ongewenste apps advertenties, veroorzaken ze doorverwijzingen naar dubieuze pagina's zoals happy.luckyparkclub[.]com en verzamelen ze allerlei informatie. We raden u ten zeerste aan om geen enquêtes in te vullen die gepromoot worden via happy.luckyparkclub[.]com of via een andere soortgelijke website. Ze kunnen gebruikt worden om allerlei gegevens te verzamelen die misbruikt kunnen worden om inkomsten te verkrijgen.

happy.luckyparkclub[.]com oplichting

Happy.luckyparkclub[.]com biedt aan haar bezoekers de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende loterijen. Ze vragen allemaal om een ​​enquête/antwoord op verschillende vragen in te vullen. Nadat de enquête is ingevuld, zouden de mensen kans maken op prijzen zoals een Visa- of Walmart-cadeaubon van 1000 euro, een Netflix-lidmaatschap, een Apple iPhone XS of een Samsung Galaxy S10. Vermeldenswaard is dat de Walmart-, Visa- of Netflix-bedrijven niets te maken hebben met deze loterijen (of enquêtes) van happy.luckyparkclub[.]com. Happy.luckyparkclub[.]com is gewoon een website die gebruikt wordt om verschillende gegevens over zijn bezoekers te verzamelen door ze verschillende vragen te laten beantwoorden. Het is zeer waarschijnlijk dat aan de bezoekers gevraagd wordt om informatie te verstrekken, zoals hun e-mailadres, voornaam, achternaam, telefoonnummer, enz. Ook kunnen enquêtes die geopend worden via happy.luckyparkclub[.]com gebruikt worden om de mensen te misleiden om hen ook gevoelige informatie te verstrekken . In dit artikel geven we drie voorbeelden van loterijen/enquêtes, maar het is bekend dat happy.luckyparkclub[.]com tot meer dan deze drie voorbeelden leidt. Hoe dan ook, geen van deze enquêtes mag vertrouwd worden.

Apps die pagina's zoals happy.luckyparkclub[.]com openen zijn meestal ontworpen om de gebruikers te voorzien van ongewenste inhoud zoals pop-upadvertenties, banners, coupons, enz. Meestal worden de mensen die op deze advertenties klikken omgeleid naar andere onbetrouwbare websites, soms voeren ze scripts uit die ongewenste software downloaden of zelfs installeren. Bovendien worden de geïnstalleerde ongewenste programma's vaak gebruikt om verschillende gegevens op te slaan, bijvoorbeeld IP-adressen van de gebruikers, geolocaties, adressen van bezochte websites, geolocaties, enzovoort. Hun ontwikkelaars delen deze gegevens meestal met externen, die mogelijks cybercriminelen zijn en die deze gegevens misbruiken om inkomsten te verkrijgen. Bovendien zijn sommige ongewenste programma's ontworpen om niet alleen browsergerelateerde informatie te verzamelen, maar om ook persoonlijke, gevoelige details op te slaan.

Bedreigingsoverzicht:
Naam Happy.luckyparkclub.com pop-up
Bedreigingstype Phishing, oplichting, social engineering, fraude
Valse Claim Happy.luckyparkclub[.]com opent loterijen die beweren dat de bezoekers een prijs kunnen winnen.
Gebruikt IP Adres 35.237.37.230
Symptomen Valse foutmeldingen, valse systeemwaarschuwingen, pop-upfouten, hoax-computerscan.
Verspreidingsmethoden Gecompromitteerde websites, valse online pop-upadvertenties, mogelijk ongewenste applicaties.
Schade Verlies van gevoelige privéinformatie, geldverlies, identiteitsdiefstal, mogelijke malware-infecties.
Verwijdering

Om Happy.luckyparkclub.com pop-up verwijderen, adviseren onze malwareonderzoekers om uw computer te scannen met Spyhunter.
▼ Spyhunter Downloaden
Gratis scanner die controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om malware te verwijderen, moet u de volledige versie van Spyhunter aankopen.

Happy.luckyparkclub[.]com is vrijwel identiek aan happy.goodluckspace[.]com. Deze pagina's zijn echter niet de enige misleidende sites die gebruikt worden om de mensen te misleiden om enquêtes in te vullen om zo verschillende informatie te verstrekken. Hoe dan ook, de ontwikkelaars gebruiken de verstrekte details om inkomsten te verkrijgen en de bezoekers winnen nooit prijzen. We raden u dan ook ten zeerste af om informatie op pagina's zoals happy.luckyparkclub[.]com te verstrekken, en we raden u aan om alle ongewenste programma's die op de browser of de computer geïnstalleerd zijn, zo snel mogelijk te verwijderen.

Hoe werden mogelijk ongewenste applicaties geïnstalleerd op mijn computer?

Soms kunnen ongewenste apps gedownload worden van hun websites. Desalniettemin worden de meeste geïnstalleerd via aangeklikte, opdringerige advertenties (die in staat zijn om scripts uit te voeren) en/of wanneer de softwareontwikkelaars ze opnemen in de setups van andere programma's met behulp van een misleidende marketingmethode die "bundeling" wordt genoemd. Ze gebruiken deze methode om mensen te misleiden om ongewenste programma's te downloaden/installeren samen met andere software. Ze bereiken dit door de informatie over de opgenomen ongewenste programma's te verbergen in de "Aangepast", "Geavanceerd" en andere soortgelijke secties van de download- of installatie-instellingen. De ongewenste downloads/installaties vinden echter alleen maar plaats wanneer de mensen al die instellingen ongewijzigd laten.

Hoe de installatie van mogelijk ongewenste applicaties te vermijden?

We raden u aan om software alleen via officiële en betrouwbare websites te downloaden en om hiervoor geen externe downloaders, installatieprogramma's, niet-officiële webpagina's, peer-to-peer-netwerken (zoals torrent-clients, eMule) en andere soortgelijke kanalen te gebruiken. We raden u ook aan om geen enkele download of installatie te voltooien zonder te controleren welke instellingen (zoals "Aangepast", "Geavanceerd") beschikbaar zijn in de set-up van de software. Als een installatie aanbiedingen bevat om extra, ongewenste software te downloaden of te installeren, dan moeten deze afgewezen worden voordat het installatie- of downloadproces voltooid is. Op advertenties die worden weergegeven op pagina's met inhoud zoals dating voor volwassenen, gokken, pornografie en andere dergelijke pagina's, mag er niet worden geklikt. Doorgaans veroorzaken ze omleidingen naar onbetrouwbare websites of veroorzaken ze downloads of installaties van ongewenste programma's. Om te voorkomen dat een browser advertenties weergeeft en/of omleidingen naar dubieuze pagina's veroorzaakt, moet u de ongewenste, verdachte of onbekende extensies, plug-ins en add-ons verwijderen die erop geïnstalleerd zijn. Als dergelijke programma's ook op het besturingssysteem geïnstalleerd zijn, dan moeten deze ook verwijderd worden. Als uw computer al geïnfecteerd is met ongewenste programma's, dan raden we u aan een scan uit te voeren met  Spyhunter om ze automatisch te verwijderen.

Tekst in het eerste happy.luckyparkclub[.]com pop-upvenster:

Gefeliciteerd!
Vandaag (woensdag 30 oktober) heeft u de exclusieve kans om een Visa Gift Card van 1.000 euro te krijgen.
U heeft 3 pogingen om de juiste geschenkdoos te kiezen.
Succes!
OK

Screenshot van de happy.luckyparkclub[.]com website:

happy.luckyparkclub.com tweede loterij

Tekst op deze pagina:

Promotiewedstrijd voor 30 oktober
Foto inchecken
Beste bezoeker,
Proficiat! U bent willekeurig geselecteerd voor een kans om een Visa-cadeaukaart van 1000 euro te ontvangen.
Vind de Visa Gift Card van 1000 euro!
Om te beginnen hoeft u alleen de juiste geschenkverpakking te kiezen.

Pop-up die vertoont wordt na het invullen van de happy.luckyparkclub[.]com enquête:

happy.luckyparkclub.com derde loterij

Tekst in deze pop-up:

Uw Visa-cadeaubon van 1000 euro
is gereserveerd voor de komende 5 minuten!!
***GEFELICITEERD!!***

 

Claim het onmiddellijk of we zullen het aan onze volgende bezoeker moeten aanbieden.
Vul de juiste informatie in om een accurate levering van uw Visa Gift Card van 1.000 euro te garanderen!

Een andere variant van de happy.luckyparkclub[.]com pop-up oplichting:

happy.luckyparkclub.com tweede loterij variant 1 happy.luckyparkclub.com tweede loterij variant 2 happy.luckyparkclub.com tweede loterij variant 3

Derde variant van de happy.luckyparkclub[.]com pop-up oplichting:

happy.luckyparkclub.com derde loterij variant 1 happy.luckyparkclub.com derde loterij variant 2 happy.luckyparkclub.com derde loterij variant 3 happy.luckyparkclub.com derde loterij variant 4

Happy.luckyparkclub.com pop-up onmiddellijk en automatisch verwijderen: Het handmatig verwijderen van malware kan een lang en gecompliceerd proces zijn, en soms is hier professionele computerkennis voor nodig. Spyhunter is een professionele tool voor het automatisch verwijderen van malware, en is aanbevolen voor het verwijderen van Happy.luckyparkclub.com pop-up. Download het door op de knop hieronder te klikken:
Spyhunter DOWNLOADEN De gratis scanner controleert of je computer besmet is. Om malware te verwijderen moet je een volledige versie kopen van Spyhunter. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

Mogelijk ongewenste applicaties verwijderen:

Windows 7 gebruikers:

Toegang

Klik Start ("het Windows Logo" in de linkerbenedenhoek van je desktop), kies Controle Paneel. Zoek naar Programma's en toepassingen.

Windows XP gebruikers:

Toegang

Klik Start, kies Instellingen en klik op Controle Paneel. Zoek en klik op Programma's toevoegen of verwijderen.

Windows 10, Windows 8 gebruikers:

Toegang tot Programma's en Toepassingen (verwijdering) in Windows 10

Klik rechts in de linkerbenedenhoek, in het Snelle Toegang-menu selecteer Controle Paneel. In het geopende schem kies je Programma's en Toepassingen.

Mac OSX gebruikers:

Hoe een programma te verwijderen in OSX (Mac)

Klik op Finder, in het geopende scherm selecteer je Applicaties. Sleep de app van de Applicaties folder naar de Prullenbak (die zich in je Dock bevindt), klik dan rechts op het Prullenbak-icoon en selecteer Prullenbak Leegmaken.

PUAs deinstalleren via Configuratiescherm

In het programma's verwijderen-scherm zoek je naar mogelijk ongewenste applicaties, selecteer deze verwijzingen en klik op "Deïnstalleren" of "Verwijderen".

Na het verwijderen van de mogelijk ongewenste applicaties, scant u best uw computer op enige overblijvende onderdelen of mogelijke malware besmettingen. Gebruik daarvoor aanbevolen malware verwijderingssoftware.

Verwijder de frauduleuze extensies uit internet browsers:

Video die toont hoe mogelijke ongewenste browser add-ons te verwijderen:

Internet Explorer logoVerwijder de kwaadaardige add-ons uit Internet Explorer:

Verwijdering frauduleuze extensies uit Internet Explorer stap 1

Klik op het "tandwiel" icoon Internet Explorer options icon (in de rechterbovenhoek van Internet Explorer) selecteer "Beheer Add-ons". Zoek naar recent geïnstalleerde en verdacht lijkende browser extensies en schakel deze uit.

Verwijdering frauduleuze extensies uit Internet Explorer stap 2

Optionele methode:

Als je problemen blijft hebben met het verwijderen van happy.luckyparkclub.com pop-up dan kan je je Internet Explorer instellingen terug op standaard zetten.

Windows XP gebruikers: Klik op Start, klik Uitvoeren, in het geopende scherm typ inetcpl.cpl. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows XP

Windows Vista en Windows 7 gebruikers: Klik op het Windows logo, in de start-zoekbox typ inetcpl.cpl en klik op enter. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 7

Windows 8 gebruikers: Open Internet Explorer en klik op het "tandwiel" icoon. Selecteer Internet Opties. In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab en klik je op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - toegang

In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - Internet opties Geavanceerd tab

Klik op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 8 - klik op de herstellen-knop in Internet opties Geavanceerd-tab

Bevestig dat je de Internet Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen - Klik op de Herstellen-knop.

Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen

Google Chrome logoVerwijder de kwaadaardige extensies uit Google Chrome:

Verwijdering frauduleuze extensies uit Google Chrome stap 1

Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer 'Meer hulpprogramma's' en klik op 'Extensies'. Zoek onlangs geïnstalleerde verdachte browser-add-ons en verwijder ze.

Verwijdering frauduleuze extensies uit Google Chrome stap 2

Optionele methode:

Als je problemen hebt met het verwijderen van happy.luckyparkclub.com pop-up, reset dan de instellingen van je Google Chrome browser. Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome) en selecteer Instellingen. Scroll naar onder. Klik op de link Geavanceerd....

Google Chrome reset instellingen stap 1

Nadat je helemaal naar benden hebt gescrolld klik je op  Resetten (Instellingen terugzetten naar de oorspronkelijke standaardwaarden)-knop.

Google Chrome instellingen resetten stap 2

In het geopende scherm, bevestig dat je de Google Chrome instellingen wilt resetten door op de 'resetten'-knop te klikken. 

Google Chrome instellingen resetten stap 3

Mozilla Firefox logoVerwijder de kwaadaardige plug-ins uit Mozilla Firefox:

Verwijdering frauduleuze extensies uit Mozilla Firefox stap 1

Klik op het Firefox menu firefox menu icon (in de rechterbovenhoek van het hoofdscherm) selecteer "Add-ons". Klik op "Extensies" en verwijder alle recent geïnstalleerde en verdachte browser plug-ins.

Verwijdering frauduleuze extensies uit Mozilla Firefox stap 2

Optionele methode:

Computergebruikers die problemen blijven hebben met het verwijderen van happy.luckyparkclub.com pop-up kunnen de Mozilla Firefox instellingen naar standaard herstellen.

Open Mozilla Firefox, in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster klik je op het Firefox menu firefox menu icon, in het geopende keuzemenu kies je het Open Help Menu-icoon firefox help menu

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - toegang

Klik dan op Probleemoplossing-informatie.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Toegang

In het geopende scherm klik je op de Firefox Herstellen knop.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Klik op de 'Herstellen'-Knop

In het geopende scherm bevestig je dat je de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard wil herstellen door op de Herstellen-knop te klikken.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - bevestig het herstel dor op de 'Herstellen'-knop te klikken

safari browser logoVerwijder kwaadaardige extensies uit Safari:

Verwijder adware uit Safari - 1

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is, klik op het Safari menu en selecteer Voorkeuren….

Verwijder adware uit Safari - 2

In het geopende venster klik je op Extensies, zoek naar recent geïnstalleerde verdachte extensies, selecteer deze en klik op Verwijderen.

Optionele methode:

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is en klik op het Safari-menu. In het keuzemenu selecteer je Geschiedenis en Website Data verwijderen…

Verwijder adware uit Safari - 3

In het geopende scherm seleceer je alle geschiedenis en klik je op de Geschiedenis Verwijderen-knop.

Verwijder adware uit Safari - 4

Microsoft Edge (Chromium) logoKwaadaardige extensies verwijderen uit Microsoft Edge:

Adware uit Microsoft Edge verwijderen stap 1

Klik op het menu-icoon in Edge Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), kiest u "Extensies". Zoek recent geïnstalleerde en verdachte browser add-ons en klik op "Verwijderen" (onder hun naam).

Adware uit Microsoft Edge verwijderen stap 2

Optionele methode:

Als u problemen blijft ondervinden met het verwijderen van de happy.luckyparkclub.com pop-up, herstel dan de instellingen van uw Microsoft Edge browser. Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge) en selecteer Instellingen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 1

In het geopende menu kiest u  Opnieuw instellen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 2

Kies Instellingen naar hun standaardwaarden herstellen. In het geopende scherm bevestigt u dat u de instellingen van Microsoft Edge wilt herstellen door op de knop Opnieuw instellen te klikken.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 3

  • Als dat niet helpt, volg dan deze alternatieve instructies om de Microsoft Edge browser te herstellen.

Samenvatting:

Samenvatting adware programmaDe meeste adware of mogelijk ongewenste applicaties infiltreren internetbrowsers van gebruikers via gratis software downloads. Merk op dat de veiligste bron voor het downloaden van gratis software de website van de ontwikkelaar is. Om de installatie van adware te vermijden wees je best erg oplettend met het downloaden of installeren van gratis software.Bij het installeren van het reeds gedownloaden gratis programma kies je best de aangepast of geavanceerde installatie-opties - deze stap zal zlle mogelijk ongewenste applicaties aan het licht brengen die werden geïnstalleerd samen met het gekozen gratis programma.

Hulp bij de verwijdering:
Als je problemen ervaart bij pogingen om happy.luckyparkclub.com pop-up van je computer te verwijderen, vraag dan om hulp in ons malware verwijderingsforum.

Post een commentaar:
Als je bijkomende informatie hebt over happy.luckyparkclub.com pop-up of z'n verwijdering, gelieve je kennis dan te delen in de onderstaande commentaren.

Bron: https://www.pcrisk.com/removal-guides/16231-happy-luckyparkclub-com-pop-up-scam

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Verwijderingsinstructies in andere talen
Instructies voor het verwijderen van de software
QR Code
Happy.luckyparkclub.com pop-up QR code
Een QR code (Quick Response Code) is een code die door toestellen kan gelezen worden en die URL's en andere informatie bevat. Deze code kan gelezen worden met de camera van een smartphone of tablet. Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van Happy.luckyparkclub.com pop-up op je mobiele toestel.
Door ons aanbevolen:

Maak vandaag nog komaf met Happy.luckyparkclub.com pop-up

▼ VERWIJDER DEZE NU met Spyhunter

Platform: Windows

Oordeel van de redactie over Spyhunter:
Zeer goed!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of je computer besmet is. Om malware te verwijderen moet je een volledige versie kopen van Spyhunter.