Deloplen.com pop-up advertenties

Ook bekend als: deloplen.com pop-up
Type: Adware
Verspreiding: Laag
Schadeniveau: Medium

Deloplen.com doorverwijzing verwijderingsinstructies

Wat is deloplen.com?

Gelijkaardig aan checkpost.space, pushmenews.com, lodder.club, en vele andere, is deloplen.com een frauduleuze website die ontworpen werd om dubieuze inhoud te tone en doorverwijzingen te veroorzaken. Net als bij de bovengenoemde websites bezoeken de gebruikers deloplen.com vaak onbedoeld. Ze worden omgeleid door opdringerige advertenties (weergegeven op andere frauduleuze sites) en mogelijk ongewenste apps (PUA's), die meestal zonder toestemming in de computers infiltreren. Naast het veroorzaken van doorverwijzingen, vertonen de ongewenste apps ook opdringerige advertenties en verzamelen ze informatie met betrekking tot  het surfgedrag op internet.

deloplen.com pop-up doorverwijzingen

Na infiltratie dwingen potentieel ongewenste apps de gebruikers bij het openen van nieuwe browsertabbladen of -vensters open om ze door te verwijzen naar deloplen.com. Eénmaal bezocht, controleert deze website het internetprotocol(IP)-adres van de gebruiker om de geolocatie te bepalen en om vast te stellen of een bepaalde inhoud moet worden weergegeven of om de gebruiker nog verder door te sturen (deloplen.com doet soms beide). Gebruikers kunnen in elk geval schadelijke inhoud tegenkomen. Dus omleidingen van en naar deloplen.com kunnen leiden tot verschillende systeeminfecties. PUA's leveren ook verschillende opdringerige advertenties zoals banners, pop-ups, kortingsbonnen en dergelijke. Deze kunnen ook omleiden naar kwaadaardige websites en zelfs scripts uitvoeren die ontworpen zijn om andere mogelijk ongewenste/kwaadaardige applicaties te downloaden/installeren. Als u hierop klikt, kan dit ook leiden tot computerinfecties. De opdringerige advertenties worden geleverd met behulp van tools die het plaatsen van grafische inhoud van externen op elke site mogelijk maken. Daarom verbergen ze vaak de onderliggende inhoud, waardoor de browserervaring aanzienlijk verminderd. Potentieel ongewenste applicaties zijn ook berucht om het bijhouden van gegevens. De lijst met de verzamelde gegevenstypen bevat meestal IP-adressen, webzoekopdrachten, bezochte URL's, bekeken pagina's en andere vergelijkbare gegevens. Eénmaal verzameld, wordt deze informatie gedeeld met externen (mogelijk cybercriminelen) die het misbruiken om inkomsten te verkrijgen. Daarom kan de aanwezigheid van apps voor het bijhouden van gegevens privacyproblemen veroorzaken. We raden u dan ook ten zeerste aan om alle potentieel ongewenste apps onmiddellijk te verwijderen.

Bedreigingsoverzicht:
Naam deloplen.com pop-up
Bedreigingstype Push meldingen met advertenties, ongewenste advertenties, pop-up advertentiess
Detectie Namen CRDF (Malicious), CyRadar (Malicious), Forcepoint ThreatSeeker (Malicious), Volledige lijst met detecties (VirusTotal)
Gebruikte IP Adres 188.72.215.60
Symptomen U ziet advertenties die niet afkomstig zijn van de sites die u bekijkt. Opdringerige pop-upadvertenties. Verminderde internet-browsersnelheid.
Verspreidingsmethoden Misleidende pop-upadvertenties, potentieel ongewenste apps (adware)
Schade Lagere prestaties van de computer, browsertracking - privacyschendingen, mogelijke extra malware-infecties.
Verwijdering

Om deloplen.com pop-up verwijderen, adviseren onze malwareonderzoekers om uw computer te scannen met Spyhunter.
▼ Spyhunter Downloaden
Gratis scanner die controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om malware te verwijderen, moet u de volledige versie van Spyhunter aankopen.

Het internet staat vol met potentieel ongewenste applicaties, die allemaal erg op elkaar lijken. Door het aanbieden van veel "nuttige functies" proberen deze apps de indruk van legitimiteit te geven, maar het enige doel van alle PUA's is om inkomsten te verkrijgen voor de ontwikkelaars. Ze leveren meestal geen echte meerwaarde op voor de reguliere gebruikers. Deze programma's veroorzaken alleen maar ongewenste doorverwijzingen, leveren opdringerige advertenties op en verzamelen informatie, waardoor de browserervaring vermindert en er een aanzienlijke bedreiging heerst voor uw privacy en uw surfveiligheid.

Hoe werd adware geïnstalleerd op mijn computer?

Sommige potentieel ongewenste applicaties hebben officiële downloadwebsites, maar de meeste worden verspreid met behulp van een misleidende marketingmethode die 'bundeling' wordt genoemd en via opdringerige advertenties. "Bundelen" is eigenlijk de stiekeme installatie van applicaties van externen samen met reguliere software. De ontwikkelaars verbergen de "gebundelde" apps achter de "Aangepaste/geavanceerde" instellingen (of andere secties) van de download/installatieprocessen. Bovendien klikken veel gebruikers vaak op advertenties en haasten ze zich doorheen de download/installatieprocessen door stappen over te slaan. Dit gedrag leidt tot de onbedoelde installatie van frauduleuze applicaties. Op deze manier stellen de gebruikers hun systemen bloot aan risicovolle infecties en schaden ze hun privacy.

Hoe de installatie van mogelijk ongewenste applicaties te vermijden?

Er zijn twee eenvoudige stappen die u moet nemen om deze situatie te voorkomen. Houd in de eerste plaats in gedachten dat opdringerige advertenties gewoonlijk legitiem lijken. Eénmaal aangeklikt, linken ze echter naar dubieuze websites (voor gokken, adult dating, pornografie, etc.). Als u deze advertenties/doorverwijzingen regelmatig tegenkomt, verwijder dan onmiddellijk alle verdachte applicaties en browser plug-ins. Download uw programma's bovendien alleen van officiële bronnen, met behulp van directe downloadlinks. Externe downloaders/installatieprogramma's bevatten vaak valse apps en daarom mogen deze tools nooit gebruikt worden. Bestudeer elke download/installatiestap zorgvuldig, wijs alle aanvullende applicaties af en weiger aanbiedingen om ze te downloaden/installeren. De belangrijkste redenen voor computerinfecties zijn beperkte kennis en onvoorzichtig gedrag. De sleutel tot veiligheid is voorzichtigheid. Als uw computer al geïnfecteerd is met frauduleuze apps, dan raden we u aan een scan uit te voeren met  Spyhunter om ze automatisch te verwijderen.

De deloplen.com website (GIF):

deloplen.com website (GIF)

BELANGRIJK! Deze misleidende site vraagt om browsermeldingen in te schakelen.

Voer daarom, voordat u begint, deze stappen uit:

Google Chrome (PC):

 • Klik op de knop Menu (drie punten) in de rechterbovenhoek van het scherm
 • Selecteer "Instellingen", scroll naar beneden en klik op "Geavanceerd"
 • Scroll omlaag naar het gedeelte "Privacy en beveiliging", selecteer "Inhoudsinstellingen" en vervolgens "Meldingen"
 • Klik op de drie stippen aan de rechterkant van elke verdachte URL en klik op "Blokkeren" of "Verwijderen"(als u op "Verwijderen" klikt en de schadelijke site nogmaals bezoekt, wordt u gevraagd om opnieuw de meldingen in te schakelen)

Schakel pop-up' meldingen uit in Google Chrome webbrowser

Google Chrome (Android):

 • Klik op de menuknop (drie stippen) in de rechterbovenhoek van het scherm en klik op "Instellingen"
 • Scroll naar beneden, klik op "Site-instellingen" en vervolgens op "Meldingen"
 • Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's op en klik ze één voor één aan
 • Selecteer "Meldingen" in het gedeelte "Machtigingen" en klik op "OFF"

Schakel pop-up' meldingen uit in Android Google Chrome webbrowser

Mozilla Firefox:

 • Klik op de knop Menu (drie balken) in de rechterbovenhoek van het scherm
 • Selecteer "Opties" en klik op "Privacy en beveiliging" in de werkbalk aan de linkerkant van het scherm
 • Blader omlaag naar het gedeelte 'Machtigingen' en klik op de knop 'Instellingen' naast 'Meldingen'
 • Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's, klik op het vervolgkeuzemenu en selecteer "Blokkeren"

Schakel pop-up' meldingen uit in Mozilla Firefox webbrowser

Internet Explorer:

 • Klik op de knop Gear in de rechterbovenhoek van het IE-venster
 • Selecteer "Internetopties"
 • Selecteer het tabblad "Privacy" en klik op "Instellingen" onder "Pop-upblokkering"
 • Selecteer hieronder verdachte URL's en verwijder ze één voor één door op de knop "Verwijderen" te klikken

Schakel pop-up' meldingen uit in Internet Explorer webbrowser

Microsoft Edge:

 • Klik op de menuknop (drie punten) in de rechterbovenhoek van het Edge-venster
 • Scroll naar beneden, vind en klik op "Instellingen"
 • Blader weer naar beneden en klik op "Geavanceerde instellingen bekijken"
 • Klik op 'Beheren' onder 'Meldingen'
 • Klik op de schakelaar onder elke verdachte website

Schakel pop-up' meldingen uit in Microsoft Edge webbrowser

Safari (Mac):

 • Klik op de knop "Safari" onder aan het scherm en selecteer "Voorkeuren"
 • Selecteer het tabblad "Websites" en selecteer vervolgens het gedeelte "Meldingen" in het linker deelvenster
 • Controleer op verdachte URL's en pas de optie 'Weigeren' toe voor elke URL

Schakel pop-up' meldingen uit in Safari webbrowser

deloplen.com pop-up onmiddellijk en automatisch verwijderen: Het handmatig verwijderen van malware kan een lang en gecompliceerd proces zijn, en soms is hier professionele computerkennis voor nodig. Spyhunter is een professionele tool voor het automatisch verwijderen van malware, en is aanbevolen voor het verwijderen van deloplen.com pop-up. Download het door op de knop hieronder te klikken:
Spyhunter DOWNLOADEN De gratis scanner controleert of je computer besmet is. Om malware te verwijderen moet je een volledige versie kopen van Spyhunter. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

Adware verwijderen:

Windows 7 gebruikers:

Toegang

Klik Start ("het Windows Logo" in de linkerbenedenhoek van je desktop), kies Controle Paneel. Zoek naar Programma's en toepassingen.

Windows XP gebruikers:

Toegang

Klik Start, kies Instellingen en klik op Controle Paneel. Zoek en klik op Programma's toevoegen of verwijderen.

Windows 10, Windows 8 gebruikers:

Toegang tot Programma's en Toepassingen (verwijdering) in Windows 10

Klik rechts in de linkerbenedenhoek, in het Snelle Toegang-menu selecteer Controle Paneel. In het geopende schem kies je Programma's en Toepassingen.

Mac OSX gebruikers:

Hoe een programma te verwijderen in OSX (Mac)

Klik op Finder, in het geopende scherm selecteer je Applicaties. Sleep de app van de Applicaties folder naar de Prullenbak (die zich in je Dock bevindt), klik dan rechts op het Prullenbak-icoon en selecteer Prullenbak Leegmaken.

deloplen.com adware deinstalleren via Configuratiescherm

In het programma's verwijderen-scherm zoek je naar enige mogelijk ongewenste applicaties, selecteer deze verwijzingen en klik op "Deïnstalleren" of "Verwijderen".

Na het verwijderen van de mogelijk ongewenste apps, die de browserdoorverwijzingen naar deloplen.com veroorzaakt, scant u best uw computer op enige overblijvende onderdelen of mogelijke malware besmettingen. Gebruik daarvoor aanbevolen malware verwijderingssoftware.

Verwijder adware uit internet browsers:

Video die toont hoe mogelijk ongewenste browser add-ons te verwijderen:

Internet Explorer logoVerwijder de kwaadaardige add-ons uit Internet Explorer:

Verwijdering deloplen.com ads uit Internet Explorer stap 1

Klik op het "tandwiel" icoon Internet Explorer options icon ((in de rechterbovenhoek van Internet Explorer) selecteer "Beheer Add-ons". Zoek naar recent geïnstalleerde en verdacht lijkende browser extensies en schakel deze uit.

Verwijdering deloplen.com ads uit Internet Explorer stap 2

Optionele methode:

Als je problemen blijft hebben met het verwijderen van deloplen.com pop-up dan kan je je Internet Explorer instellingen terug op standaard zetten.

Windows XP gebruikers: Klik op Start, klik Uitvoeren, in het geopende scherm typ inetcpl.cpl. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows XP

Windows Vista en Windows 7 gebruikers: Klik op het Windows logo, in de start-zoekbox typ inetcpl.cpl en klik op enter. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 7

Windows 8 gebruikers: Open Internet Explorer en klik op het "tandwiel" icoon. Selecteer Internet Opties. In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab en klik je op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - toegang

In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - Internet opties Geavanceerd tab

Klik op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 8 - klik op de herstellen-knop in Internet opties Geavanceerd-tab

Bevestig dat je de Internet Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen - Klik op de Herstellen-knop.

Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen

Google Chrome logoVerwijder de kwaadaardige extensies uit Google Chrome:

Verwijdering deloplen.com ads uit Google Chrome stap 1

Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer 'Meer hulpprogramma's' en klik op 'Extensies'. Zoek onlangs geïnstalleerde verdachte browser-add-ons en verwijder ze.

Verwijdering deloplen.com ads uit Google Chrome stap 2

Optionele methode:

Als je problemen hebt met het verwijderen van deloplen.com pop-up, reset dan de instellingen van je Google Chrome browser. Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome) en selecteer Instellingen. Scroll naar onder. Klik op de link Geavanceerd....

Google Chrome reset instellingen stap 1

Nadat je helemaal naar benden hebt gescrolld klik je op  Resetten (Instellingen terugzetten naar de oorspronkelijke standaardwaarden)-knop.

Google Chrome instellingen resetten stap 2

In het geopende scherm, bevestig dat je de Google Chrome instellingen wilt resetten door op de 'resetten'-knop te klikken. 

Google Chrome instellingen resetten stap 3

Mozilla Firefox logoVerwijder de kwaadaardige plug-ins uit Mozilla Firefox:

Verwijdering deloplen.com ads uit Mozilla Firefox stap 1

Klik op het Firefox menu firefox menu icon (in de rechterbovenhoek van het hoofdscherm) selecteer "Add-ons". Klik op "Extensies" en verwijder alle recent geïnstalleerde en verdachte browser plug-ins.

Verwijdering deloplen.com ads uit Mozilla Firefox stap 2

Optionele methode:

Computergebruikers die problemen blijven hebben met het verwijderen van deloplen.com pop-up kunnen de Mozilla Firefox instellingen naar standaard herstellen.

Open Mozilla Firefox, in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster klik je op het Firefox menu firefox menu icon, in het geopende keuzemenu kies je het Open Help Menu-icoon firefox help menu

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - toegang

Klik dan op Probleemoplossing-informatie.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Toegang

In het geopende scherm klik je op de Firefox Herstellen knop.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Klik op de 'Herstellen'-Knop

In het geopende scherm bevestig je dat je de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard wil herstellen door op de Herstellen-knop te klikken.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - bevestig het herstel dor op de 'Herstellen'-knop te klikken

safari browser logoVerwijder kwaadaardige extensies uit Safari:

Verwijder adware uit Safari - 1

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is, klik op het Safari menu en selecteer Voorkeuren….

Verwijder adware uit Safari - 2

In het geopende venster klik je op Extensies, zoek naar recent geïnstalleerde verdachte extensies, selecteer deze en klik op Verwijderen.

Optionele methode:

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is en klik op het Safari-menu. In het keuzemenu selecteer je Geschiedenis en Website Data verwijderen…

Verwijder adware uit Safari - 3

In het geopende scherm seleceer je alle geschiedenis en klik je op de Geschiedenis Verwijderen-knop.

Verwijder adware uit Safari - 4

Microsoft Edge logoVerwijder de kwaadardige add-ons uit Microsoft Edge:

Browser hijackers verwijderen uit Microsoft Edge stap 1

Klik op het icoon met de drie horizontale puntjes edge more icon (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), selecteer "Extensies". Zoek naar recent geïnstalleerde en verdachte extensies, klik erop met de rechtermuisknop en klik op "Verwijderen".

Browser hijackers uit Microsoft Edge verwijderen stap 2

Optionele methode:

Klik op het icoon met de drie horizontale puntjes edge more icon (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), en selecteer Instellingen.

Microsoft Edge herstellen stap 1

In het geopende tabblad klik je op de "Kies wat te wissen"-knop.

Microsoft Edge herstellen stap 2

Klik op Meer tonen en selecteer alles, klik vervolgens op de "Wissen"-knop.

Microsoft Edge herstellen stap 3

 • Als dit niet werkt, gelieve dan deze alternatieve instructies te volgen om de Microsoft Edgd browser te herstellen.

Samenvatting:

Samenvatting adware programmaDe meeste adware of mogelijk ongewenste applicaties infiltreren internetbrowsers van gebruikers via gratis software downloads. Merk op dat de veiligste bron voor het downloaden van gratis software de website van de ontwikkelaar is. Om de installatie van adware te vermijden wees je best erg oplettend met het downloaden of installeren van gratis software.Bij het installeren van het reeds gedownloaden gratis programma kies je best de aangepast of geavanceerde installatie-opties - deze stap zal zlle mogelijk ongewenste applicaties aan het licht brengen die werden geïnstalleerd samen met het gekozen gratis programma.

Hulp bij de verwijdering:
Als je problemen ervaart bij pogingen om deloplen.com pop-up van je computer te verwijderen, vraag dan om hulp in ons malware verwijderingsforum.

Post een commentaar:
Als je bijkomende informatie hebt over deloplen.com pop-up of z'n verwijdering, gelieve je kennis dan te delen in de onderstaande commentaren.

Bron: https://www.pcrisk.com/removal-guides/15043-deloplen-com-pop-up-ads

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Verwijderingsinstructies in andere talen
Instructies voor het verwijderen van de software
QR Code
deloplen.com pop-up QR code
Een QR code (Quick Response Code) is een code die door toestellen kan gelezen worden en die URL's en andere informatie bevat. Deze code kan gelezen worden met de camera van een smartphone of tablet. Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van deloplen.com pop-up op je mobiele toestel.
Door ons aanbevolen:

Maak vandaag nog komaf met deloplen.com pop-up

▼ VERWIJDER DEZE NU met Spyhunter

Platform: Windows

Oordeel van de redactie over Spyhunter:
Zeer goed!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of je computer besmet is. Om malware te verwijderen moet je een volledige versie kopen van Spyhunter.