Click-on-this.today POP-UP doorverwijzing

Ook bekend als: click-on-this.today pop-up
Type: Adware
Verspreiding: Laag
Schadeniveau: Medium

Click-on-this.today doorverwijzing verwijderingsinstructies

Wat is click-on-this.today?

Het internet staat vol malafide websites zoals click-on-this.today, waarvan de meeste erg op elkaar lijken. Enkele andere voorbeelden zijn spirationsstrated.club, clicktated.com, en hesthenhepattont.club. De click-on-this.today website leidt bezoekers door naar andere misleidende of onbetrouwbare websites. De meeste gebruikers bezoeken deze sites niet opzettelijk - ze worden ernaar doorverwezen door mogelijk ongewenste applicaties (PUA's) die op het systeem geïnstalleerd zijn. Over het algemeen worden de ongewenste programma's geïnstalleerd zonder directe toestemming van de gebruiker. Na installatie dwingen ze de gebruikers om onbetrouwbare sites te bezoeken, leveren ze opdringerige advertenties en verzamelen ze surfgerelateerde gegevens.

click-on-this.today pop-up

Vanaf ze geïnstalleerd zijn, dwingen de ongewenste programma's de gebruikers om click-on-this.today te bezoeken telkens wanneer ze nieuwe browsertabs of vensters openen. Afhankelijk van de locatie van de gebruiker geeft deze website de inhoud weer of leidt hij om naar andere onbetrouwbare sites (meestal twee of drie). Als deze ongewenste apps geïnstalleerd zijn, dan moeten de gebruikers schadelijke websites bezoeken die vervolgens computerinfecties kunnen veroorzaken. Bovendien leveren de meeste ongewenste programma's aan de gebruikers opdringerige advertenties op (banners, kortingsbonnen, enquêtes, pop-ups, enzovoort). Deze worden weergegeven met behulp van tools die het plaatsen van grafische inhoud van externe partijen op elke site mogelijk maken en die zo de onderliggende inhoud verbergen. Bovendien leiden ze, wanneer erop wordt geklikt, vaak door naar dubieuze/misleidende (of mogelijk schadelijke) websites of voeren ze scripts uit die ontworpen zijn om de ongewenste apps te downloaden en te installeren. Kortom, deze advertenties zijn vervelend, maar ze kunnen ook ongewenste installaties (of computerinfecties) veroorzaken. Een ander nadeel van het installeren van ongewenste programma's is de dataregistratie - ze slaan gewoonlijk informatie op gerelateerd aan het surfen, zoals IP-adressen (Internet Protocol), geolocaties, zoekopdrachten, URL's van bezochte websites, enzovoort. Bovendien verzamelen de ontwikkelaars van deze ongewenste apps consequent deze gegevens en delen ze deze met externe partijen (mogelijk cybercriminelen). Deze mensen misbruiken de privégegevens om inkomsten te verzamelen. Informatie bijhouden en delen kan leiden tot problemen met betrekking tot de privacy, de browserveiligheid of zelfs tot identiteitsdiefstal. We raden u ten zeerste aan om alle ongewenste apps onmiddellijk te verwijderen.

Bedreigingsoverzicht:
Naamclick-on-this.today pop-up
BedreigingstypeAdware, ongewenste advertenties, pop-up-virussen
SymptomenU ziet advertenties die niet afkomstig zijn van de bezochte website. Opdringerige pop-upadvertenties. Vertraagde browser.
Verspreidings- methodenMisleidende pop-upadvertenties, gratis software-installatieprogramma's (bundeling), valse Flash Player-installatieprogramma's.
SchadeVerminderde prestaties van de computer, browsertracking - privacyschendingen, mogelijke bijkomende malware-infecties.
Verwijdering

Om click-on-this.today pop-up verwijderen, adviseren onze malwareonderzoekers om uw computer te scannen met Spyhunter.
▼ Spyhunter Downloaden
Gratis scanner die controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om malware te verwijderen, moet u de volledige versie van Spyhunter aankopen.

Doorgaans promoten de ontwikkelaars hun ongewenste programma's als tools die 'bruikbare functies' aanbieden, maar dit zijn slechts pogingen om mensen te misleiden zodat die de programma's downloaden of installeren. Na de installatie voeren deze apps acties uit waarmee de ontwikkelaars eenvoudig inkomsten kunnen verkrijgen. Ze bieden geen van de beloofde functies of enige andere meerwaarde. De ongewenste programma's vormen een directe bedreiging voor uw privacy en veiligheid op internet.

Hoe werd de adware geïnstalleerd op mijn computer?

Sommige ongewenste programma's kunnen gedownload worden via hun (zogenaamd) officiële websites, maar de meeste mensen installeren ze zelf op hun computer of webbrowser door te klikken op opdringerige advertenties of door ze samen met andere software te installeren. Om dit te bereiken gebruiken de softwareontwikkelaars een misleidende marketingmethode genaamd "bundeling". Bundelen wordt gebruikt om de mensen te misleiden om de ongewenste programma's samen met andere software te installeren. De informatie over de aanwezigheid van de ongewenste apps in installers en downloaders wordt meestal verborgen in de "Aangepaste" of "Geavanceerde" instellingen en andere soortgelijke opties in de download- en installatieprocessen. Over het algemeen installeren de meeste gebruikers onbedoeld zelf de mogelijk ongewenste apps door download- en installatiestappen over te slaan en instellingen of opties ongewijzigd te laten.

Hoe de installatie van mogelijk ongewenste applicaties te vermijden?

Gebruik geen tools van externe partijen om software te downloaden en te installeren. Deze tools omvatten bijvoorbeeld peer-to-peer-netwerken zoals torrents, eMule, enzovoort. Download en installeer software met behulp van officiële en betrouwbare websites (of andere bronnen). Sla geen download- of installatiestappen over zonder de "Aangepaste", "Geavanceerde" en andere soortgelijke instellingen aan te vinken en alle aanbiedingen om ongewenste apps te installeren uit te vinken. Wees voorzichtig wanneer u op het internet surft. Vermijd het klikken op onbetrouwbare (opdringerige) advertenties, met name bij het bezoeken van dubieuze websites. Deze verwijzen vaak door naar mogelijk kwaadaardige websites met inhoud zoals gokken, dating voor volwassenen, pornografie, enzovoort. Als u wordt doorverwezen naar onbetrouwbare websites of opdringerige advertenties te zien krijgt, dan is het mogelijk dat een mogelijk ongewenste app op uw computer of browser geïnstalleerd is. Controleer in dit geval uw browser-extensies, plug-ins en add-ons op verdachte waarden. Controleer ook de lijst met de geïnstalleerde programma's op uw computer. Als u verdachte, onbekende of ongewenste applicaties aantreft, dan moet u deze onmiddellijk verwijderen. Als uw computer al geïnfecteerd is met frauduleuze apps, dan raden we u aan een scan uit te voeren met Spyhunter om deze automatisch te verwijderen.

BELANGRIJK! Deze misleidende site vraagt om de webbrowsermeldingen in te schakelen.

Voer daarom, voordat u begint, deze stappen uit:

Google Chrome (PC):

 • Klik op de knop Menu (drie punten) in de rechterbovenhoek van het scherm
 • Selecteer "Instellingen", scroll naar beneden en klik op "Geavanceerd"
 • Scroll omlaag naar het gedeelte "Privacy en beveiliging", selecteer "Inhoudsinstellingen" en vervolgens "Meldingen"
 • Klik op de drie stippen aan de rechterkant van elke verdachte URL en klik op "Blokkeren" of "Verwijderen"(als u op "Verwijderen" klikt en de schadelijke site nogmaals bezoekt, wordt u gevraagd om opnieuw de meldingen in te schakelen)

Google Chrome (Android):

 • Klik op de menuknop (drie stippen) in de rechterbovenhoek van het scherm en klik op "Instellingen"
 • Scroll naar beneden, klik op "Site-instellingen" en vervolgens op "Meldingen"
 • Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's op en klik ze één voor één aan
 • Selecteer "Meldingen" in het gedeelte "Machtigingen" en klik op "Blokkeren"

Mozilla Firefox:

 • Klik op de knop Menu (drie balken) in de rechterbovenhoek van het scherm
 • Selecteer "Opties" en klik op "Privacy en beveiliging" in de werkbalk aan de linkerkant van het scherm
 • Blader omlaag naar het gedeelte 'Machtigingen' en klik op de knop 'Instellingen' naast 'Meldingen'
 • Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's, klik op het vervolgkeuzemenu en selecteer "Blokkeren"

Internet Explorer:

 • Klik op de knop Gear in de rechterbovenhoek van het IE-venster
 • Selecteer "Internetopties"
 • Selecteer het tabblad "Privacy" en klik op "Instellingen" onder "Pop-upblokkering"
 • Selecteer hieronder verdachte URL's en verwijder ze één voor één door op de knop "Verwijderen" te klikken

Microsoft Edge:

 • Klik op de menuknop (drie punten) in de rechterbovenhoek van het Edge-venster
 • Scroll naar beneden, vind en klik op "Instellingen"
 • Blader weer naar beneden en klik op "Geavanceerde instellingen bekijken"
 • Klik op 'Beheren' onder 'Meldingen'
 • Klik op de schakelaar onder elke verdachte website

Safari:

 • Klik op de knop "Safari" onder aan het scherm en selecteer "Voorkeuren ..."
 • Selecteer het tabblad "Websites" en selecteer vervolgens het gedeelte "Meldingen" in het linker deelvenster
 • Controleer op verdachte URL's en pas de optie 'Weigeren' toe voor elke URL

click-on-this.today pop-up onmiddellijk en automatisch verwijderen: Het handmatig verwijderen van malware kan een lang en gecompliceerd proces zijn, en soms is hier professionele computerkennis voor nodig. Spyhunter is een professionele tool voor het automatisch verwijderen van malware, en is aanbevolen voor het verwijderen van click-on-this.today pop-up. Download het door op de knop hieronder te klikken:
Spyhunter DOWNLOADEN De gratis scanner controleert of je computer besmet is. Om malware te verwijderen moet je een volledige versie kopen van Spyhunter. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

Adware verwijderen:

Windows 7 gebruikers:

Toegang

Klik Start ("het Windows Logo" in de linkerbenedenhoek van je desktop), kies Controle Paneel. Zoek naar Programma's en toepassingen.

Windows XP gebruikers:

Toegang

Klik Start, kies Instellingen en klik op Controle Paneel. Zoek en klik op Programma's toevoegen of verwijderen.

Windows 10, Windows 8 gebruikers:

Toegang tot Programma's en Toepassingen (verwijdering) in Windows 10

Klik rechts in de linkerbenedenhoek, in het Snelle Toegang-menu selecteer Controle Paneel. In het geopende schem kies je Programma's en Toepassingen.

Mac OSX gebruikers:

Hoe een programma te verwijderen in OSX (Mac)

Klik op Finder, in het geopende scherm selecteer je Applicaties. Sleep de app van de Applicaties folder naar de Prullenbak (die zich in je Dock bevindt), klik dan rechts op het Prullenbak-icoon en selecteer Prullenbak Leegmaken.

click-on-this.today adware deinstalleren via Configuratiescherm

In het programma's verwijderen-scherm, zoek je naar enige mogelijk ongewenste applicaties, selecteer deze verwijzingen en klik op "Deïnstalleren" of "Verwijderen".

Na het verwijderen van de mogelijk ongewenste applicatie die doorverwijzingen veroorzaken naar click-on-this.today, scan je best je computer op enige overblijvende onderdelen of mogelijke malware besmettingen. Gebruik daarvoor aanbevolen malware verwijderingssoftware.

Verwijder adware uit internet browsers:

Video die toont hoe mogelijk ongewenste browser add-ons te verwijderen:

Internet Explorer logoVerwijder kwaadaardige add-ons uit Internet Explorer:

Verwijder de click-on-this.today ads uit Internet Explorer stap 1

Klik op het "tandwiel" icoon Internet Explorer options icon (in de rechterbovenhoek van Internet Explorer) selecteer "Beheer Add-ons". Zoek naar recent geïnstalleerde en verdacht lijkende browser extensies en schakel deze uit.

Verwijder de click-on-this.today ads uit Internet Explorer stap 2

Optionele methode:

Als je problemen blijft hebben met het verwijderen van click-on-this.today pop-up dan kan je je Internet Explorer instellingen terug op standaard zetten.

Windows XP gebruikers: Klik op Start, klik Uitvoeren, in het geopende scherm typ inetcpl.cpl. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows XP

Windows Vista en Windows 7 gebruikers: Klik op het Windows logo, in de start-zoekbox typ inetcpl.cpl en klik op enter. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 7

Windows 8 gebruikers: Open Internet Explorer en klik op het "tandwiel" icoon. Selecteer Internet Opties. In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab en klik je op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - toegang

In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - Internet opties Geavanceerd tab

Klik op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 8 - klik op de herstellen-knop in Internet opties Geavanceerd-tab

Bevestig dat je de Internet Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen - Klik op de Herstellen-knop.

Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen

Google Chrome logoVerwijder kwaadaardige extensies uit Google Chrome:

Verwijder de click-on-this.today ads uit Google Chrome stap 1

Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer 'Meer hulpprogramma's' en klik op 'Extensies'. Zoek alle onlangs geïnstalleerde verdachte browser-add-ons en verwijder ze..

Verwijder de click-on-this.today ads uit Google Chrome stap 2

Optionele methode:

Als je problemen hebt met het verwijderen van click-on-this.today pop-up, reset dan de instellingen van je Google Chrome browser. Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome) en selecteer Instellingen. Scroll naar onder. Klik op de link Geavanceerd....

Google Chrome reset instellingen stap 1

Nadat je helemaal naar benden hebt gescrolld klik je op  Resetten (Instellingen terugzetten naar de oorspronkelijke standaardwaarden)-knop.

Google Chrome instellingen resetten stap 2

In het geopende scherm, bevestig dat je de Google Chrome instellingen wilt resetten door op de 'resetten'-knop te klikken. 

Google Chrome instellingen resetten stap 3

Mozilla Firefox logoVerwijder kwaadaardige plug-ins uit Mozilla Firefox:

Verwijder de click-on-this.today ads uit Mozilla Firefox stap 1

Klik op het Firefox menu firefox menu icon (in de rechterbovenhoek van het hoofdscherm) selecteer "Add-ons". Klik op "Extensies" en verwijder alle recent geïnstalleerde en verdachte browser plug-ins.

Verwijder de click-on-this.today ads uit Mozilla Firefox stap 2

Optionele methode:

Computergebruikers die problemen blijven hebben met het verwijderen van click-on-this.today pop-up kunnen de Mozilla Firefox instellingen naar standaard herstellen.

Open Mozilla Firefox, in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster klik je op het Firefox menu firefox menu icon, in het geopende keuzemenu kies je het Open Help Menu-icoon firefox help menu

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - toegang

Klik dan op Probleemoplossing-informatie.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Toegang

In het geopende scherm klik je op de Firefox Herstellen knop.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Klik op de 'Herstellen'-Knop

In het geopende scherm bevestig je dat je de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard wil herstellen door op de Herstellen-knop te klikken.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - bevestig het herstel dor op de 'Herstellen'-knop te klikken

safari browser logoVerwijder kwaadaardige extensies uit Safari:

Verwijder adware uit Safari - 1

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is, klik op het Safari menu en selecteer Voorkeuren….

Verwijder adware uit Safari - 2

In het geopende venster klik je op Extensies, zoek naar recent geïnstalleerde verdachte extensies, selecteer deze en klik op Verwijderen.

Optionele methode:

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is en klik op het Safari-menu. In het keuzemenu selecteer je Geschiedenis en Website Data verwijderen…

Verwijder adware uit Safari - 3

In het geopende scherm seleceer je alle geschiedenis en klik je op de Geschiedenis Verwijderen-knop.

Verwijder adware uit Safari - 4

Microsoft Edge logoVerwijder de kwaadardige add-ons uit Microsoft Edge:

Browser hijackers verwijderen uit Microsoft Edge stap 1

Klik op het icoon met de drie horizontale puntjes edge more icon (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), selecteer "Extensies". Zoek naar recent geïnstalleerde en verdachte extensies, klik erop met de rechtermuisknop en klik op "Verwijderen".

Browser hijackers uit Microsoft Edge verwijderen stap 2

Optionele methode:

Klik op het icoon met de drie horizontale puntjes edge more icon (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), en selecteer Instellingen.

Microsoft Edge herstellen stap 1

In het geopende tabblad klik je op de "Kies wat te wissen"-knop.

Microsoft Edge herstellen stap 2

Klik op Meer tonen en selecteer alles, klik vervolgens op de "Wissen"-knop.

Microsoft Edge herstellen stap 3

 • Als dit niet werkt, gelieve dan deze alternatieve instructies te volgen om de Microsoft Edgd browser te herstellen.

Samenvatting:

Samenvatting adware programmaDe meeste adware of mogelijk ongewenste applicaties infiltreren internetbrowsers van gebruikers via gratis software downloads. Merk op dat de veiligste bron voor het downloaden van gratis software de website van de ontwikkelaar is. Om de installatie van adware te vermijden wees je best erg oplettend met het downloaden of installeren van gratis software.Bij het installeren van het reeds gedownloaden gratis programma kies je best de aangepast of geavanceerde installatie-opties - deze stap zal zlle mogelijk ongewenste applicaties aan het licht brengen die werden geïnstalleerd samen met het gekozen gratis programma.

Hulp bij de verwijdering:
Als je problemen ervaart bij pogingen om click-on-this.today pop-up van je computer te verwijderen, vraag dan om hulp in ons malware verwijderingsforum.

Post een commentaar:
Als je bijkomende informatie hebt over click-on-this.today pop-up of z'n verwijdering, gelieve je kennis dan te delen in de onderstaande commentaren.

Bron: https://www.pcrisk.com/removal-guides/14257-click-on-this-today-pop-up-redirect

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Verwijderingsinstructies in andere talen
Instructies voor het verwijderen van de software
QR Code
click-on-this.today pop-up QR code
Een QR code (Quick Response Code) is een code die door toestellen kan gelezen worden en die URL's en andere informatie bevat. Deze code kan gelezen worden met de camera van een smartphone of tablet. Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van click-on-this.today pop-up op je mobiele toestel.
Door ons aanbevolen:

Maak vandaag nog komaf met click-on-this.today pop-up

▼ VERWIJDER DEZE NU met Spyhunter

Platform: Windows

Oordeel van de redactie over Spyhunter:
Zeer goed!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of je computer besmet is. Om malware te verwijderen moet je een volledige versie kopen van Spyhunter.