Dailynews.support POP-UP doorverwijzing

Ook bekend als: dailynews.support pop-up
Type: Adware
Verspreiding: Laag
Schadeniveau: Medium

Dailynews.support doorverwijzing verwijderingsinstructies

Wat is dailynews.support?

Zoals vele frauduleuze websites op internet (waaronder seodollars.com, trkur4.com, tityx.com, enzovoort), verwijst dailynews.support de bezoekers door naar andere onbetrouwbare sites. In de meeste gevallen bezoeken de gebruikers dailynews.support ongewild - ze worden ernaar doorverwezen door mogelijk ongewenste applicaties (PUA's) die meestal onopzettelijk geïnstalleerd zijn. Deze veroorzaken doorverwijzingen, verzamelen informatie en tonen opdringerige advertenties.

dailynews.support

Zodra een mogelijk ongewenste app geïnstalleerd is, begint deze willekeurig nieuwe tabbladen/vensters te openen en worden de gebruikers doorgestuurd naar de dailynews.support-webpagina, die vervolgens extra (meestal twee of drie) doorverwijzingen activeert naar andere onbetrouwbare of mogelijk kwaadaardige websites waar de computer kan worden besmet. Een ander nadeel van ongewenste applicaties is dat de advertenties (banners, kortingsbonnen, enquêtes, pop-ups, enzovoort) worden weergegeven met behulp van tools die het plaatsen van grafische inhoud van externe partijen op elke site mogelijk maken en die zo de onderliggende inhoud verbergen, waardoor de surfervaring wordt verstoord. Bovendien leiden veel opdringerige advertenties de gebruikers om naar onbetrouwbare/mogelijk kwaadaardige websites of voeren ze scripts uit die andere mogelijk ongewenste applicaties downloaden en installeren. Bovendien verzamelen veel PUA's gebruikerssysteeminformatie, zoals IP-adressen, geolocaties, bezochte websites, zoekopdrachten, toetsaanslagen en andere gegevens die persoonlijke of gevoelige informatie kunnen bevatten. De verzamelde gegevens worden meestal gedeeld met externen (mogelijk cybercriminelen) en gebruikt om inkomsten te verkrijgen. Informatie bijhouden en delen veroorzaakt problemen met betrekking tot de veiligheid van het browsen en de privacy en kan zelfs identiteitsdiefstal veroorzaken. Dit zijn de belangrijkste redenen waarom u aanraden om mogelijk ongewenste apps onmiddellijk te verwijderen. Het is ook bekend dat deze website ongewenste pushmeldingen van bepaakde subdomeinen levert: click.dailynews.support, theater.dailynews.support, urgency.dailynews.support, silence.dailynews.support, thinker.dailynews.support, glimpse.dailynews.support, soprano.dailynews.support, dentist.dailynews.support, general.dailynews.support, capital.dailynews.support en vele anderen.

Bedreigingsoverzicht:
Naamdailynews.support pop-up
BedreigingstypeAdware, ongewenste advertenties, pop-up-virussen
SymptomenU ziet advertenties die niet afkomstig zijn van de bezochte website. Opdringerige pop-upadvertenties. Vertraagde browser.
Verspreidings- methodenMisleidende pop-upadvertenties, gratis software-installatieprogramma's (bundeling), valse Flash Player-installatieprogramma's.
SchadeVerminderde prestaties van de computer, browsertracking - privacyschendingen, mogelijke bijkomende malware-infecties.
Verwijdering

Om dailynews.support pop-up verwijderen, adviseren onze malwareonderzoekers om uw computer te scannen met Malwarebytes.
▼ Malwarebytes Downloaden
Gratis scanner die controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Malwarebytes kopen. Beperkte proefperiode van 14 dagen beschikbaar.

Veel potentieel ongewenste applicaties leveren (volgens hun ontwikkelaars) "nuttige" tools of bieden zogezegd een "toegevoegde waarde" voor de gebruikers. Echter, in de meeste gevallen zijn de PUA's alleen ontworpen om inkomsten op te leveren voor de ontwikkelaars waardoor ze ongewenste omleidingen te veroorzaken, advertenties genereren en persoonlijke gegevens verzamelen/delen. Het geïnstalleerd hebben van een mogelijk ongewenste applicatie op een computer/webbrowser vormt een directe bedreiging voor uw privacy en uw veiligheid op internet en het kan ook andere problemen veroorzaken.

Hoe werd adware geïnstalleerd op mijn computer?

Potentieel ongewenste applicaties kunnen vaak worden gedownload en geïnstalleerd vanaf officiële websites, maar onderzoek toont aan dat de meeste gebruikers deze downloaden of installeren via opdringerige advertenties of wanneer softwareontwikkelaars de gebruikers verleiden tot het installeren van verschillende potentieel ongewenste apps met behulp van de "bundeling"-methode. Bundelen wordt gebruikt om stiekem ongewenste applicaties te installeren, samen met reguliere software. Meestal worden deze installaties verhuld: potentieel ongewenste applicaties worden verborgen in de "Aangepaste", "Geavanceerde" en andere instellingen of opties van de installatieprocessen. Bovendien slaan veel gebruikers installatiestappen over zonder de instellingen/opties zorgvuldig te controleren. Dit is erg handig voor de ontwikkelaars van ongewenste programma's die hun software willen laten bundelen met andere software, zodat de gebruikers misleid worden en potentieel ongewenste applicaties installeren (of downloaden).

Hoe de installatie van mogelijk ongewenste applicaties te vermijden?

Download software van officiële en betrouwbare websites en vermijd het gebruik van downloaders en installers (of torrents) van externe partijen. Veel externe downloaders verkrijgen inkomsten door mogelijk ongewenste applicaties te promoten. Wees geduldig tijdens het installeren van software en analyseer elke installatiestap door alle beschikbare "Aangepaste", "Geavanceerde" en andere soortgelijke onderdelen van het installatieproces te controleren. We raden u af om te klikken op opdringerige advertenties, vooral als deze van verdachte websites afkomstig zijn: sommige advertentie-ontwikkelaars (mogelijk cybercriminelen) investeren veel tijd en geld in het ontwerpen van advertenties en hierdoor lijken deze vaak legitiem. Ze kunnen, wanneer er éénmaal op geklikt is, doorverwijzen naar sites voor gokken, pornografie , daten voor volwassenen en andere soortgelijke webpagina's. Als een advertentie doorverwijzingen veroorzaakt, moet u de website onmiddellijk sluiten en controleren op ongewenste extensies, plug-ins en add-ons die geïnstalleerd zijn in uw standaardbrowser en deze verwijderen. Controleer ook de geïnstalleerde programma's op uw computer en verwijder ongewenste/onbekende software. Als uw computer al geïnfecteerd is met frauduleuze apps, dan raden we u aan een scan uit te voeren met Malwarebytes om deze automatisch te verwijderen.

BELANGRIJK! Deze misleidende site vraagt om browsermeldingen in te schakelen.

Voer daarom, voordat u begint, deze stappen uit:

Google Chrome (PC):

 • Klik op de knop Menu (drie punten) in de rechterbovenhoek van het scherm
 • Selecteer "Instellingen", scroll naar beneden en klik op "Geavanceerd"
 • Scroll omlaag naar het gedeelte "Privacy en beveiliging", selecteer "Inhoudsinstellingen" en vervolgens "Meldingen"
 • Klik op de drie stippen aan de rechterkant van elke verdachte URL en klik op "Blokkeren" of "Verwijderen"(als u op "Verwijderen" klikt en de schadelijke site nogmaals bezoekt, wordt u gevraagd om opnieuw de meldingen in te schakelen)

Google Chrome (Android):

 • Klik op de menuknop (drie stippen) in de rechterbovenhoek van het scherm en klik op "Instellingen"
 • Scroll naar beneden, klik op "Site-instellingen" en vervolgens op "Meldingen"
 • Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's op en klik ze één voor één aan
 • Selecteer "Meldingen" in het gedeelte "Machtigingen" en klik op "Blokkeren"

Mozilla Firefox:

 • Klik op de knop Menu (drie balken) in de rechterbovenhoek van het scherm
 • Selecteer "Opties" en klik op "Privacy en beveiliging" in de werkbalk aan de linkerkant van het scherm
 • Blader omlaag naar het gedeelte 'Machtigingen' en klik op de knop 'Instellingen' naast 'Meldingen'
 • Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's, klik op het vervolgkeuzemenu en selecteer "Blokkeren"

Internet Explorer:

 • Klik op de knop Gear in de rechterbovenhoek van het IE-venster
 • Selecteer "Internetopties"
 • Selecteer het tabblad "Privacy" en klik op "Instellingen" onder "Pop-upblokkering"
 • Selecteer hieronder verdachte URL's en verwijder ze één voor één door op de knop "Verwijderen" te klikken

Microsoft Edge:

 • Klik op de menuknop (drie punten) in de rechterbovenhoek van het Edge-venster
 • Scroll naar beneden, vind en klik op "Instellingen"
 • Blader weer naar beneden en klik op "Geavanceerde instellingen bekijken"
 • Klik op 'Beheren' onder 'Meldingen'
 • Klik op de schakelaar onder elke verdachte website

Safari:

 • Klik op de knop "Safari" onder aan het scherm en selecteer "Voorkeuren"
 • Selecteer het tabblad "Websites" en selecteer vervolgens het gedeelte "Meldingen" in het linker deelvenster
 • Controleer op verdachte URL's en pas de optie 'Weigeren' toe voor elke URL

dailynews.support pop-up onmiddellijk en automatisch verwijderen: Het handmatig verwijderen van malware kan een lang en gecompliceerd proces zijn, en soms is hier professionele computerkennis voor nodig. Malwarebytes is een professionele tool voor het automatisch verwijderen van malware, en is aanbevolen voor het verwijderen van dailynews.support pop-up. Download het door op de knop hieronder te klikken:
Malwarebytes DOWNLOADEN De gratis scanner controleert of je computer besmet is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Malwarebytes kopen. Beperkte proefperiode van 14 dagen beschikbaar. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

Adware verwijderen:

Windows 7 gebruikers:

Toegang

Klik Start ("het Windows Logo" in de linkerbenedenhoek van je desktop), kies Controle Paneel. Zoek naar Programma's en toepassingen.

Windows XP gebruikers:

Toegang

Klik Start, kies Instellingen en klik op Controle Paneel. Zoek en klik op Programma's toevoegen of verwijderen.

Windows 10, Windows 8 gebruikers:

Toegang tot Programma's en Toepassingen (verwijdering) in Windows 10

Klik rechts in de linkerbenedenhoek, in het Snelle Toegang-menu selecteer Controle Paneel. In het geopende schem kies je Programma's en Toepassingen.

Mac OSX gebruikers:

Hoe een programma te verwijderen in OSX (Mac)

Klik op Finder, in het geopende scherm selecteer je Applicaties. Sleep de app van de Applicaties folder naar de Prullenbak (die zich in je Dock bevindt), klik dan rechts op het Prullenbak-icoon en selecteer Prullenbak Leegmaken.

dailynews.support adware deinstalleren via configuratiescherm

In het programma's verwijderen-scherm zoek je naar recent geïnstalleerde en mogelijk ongewenste applicaties, selecteer deze verwijzingen en klik op "Deïnstalleren" or "Verwijderen".

Na het verwijderen van de mogelijk ongewenste applicaties die browserdoorverwijzingen veroorzaken naar de pohs2oom.com website, scan je best je computer op enige overblijvende onderdelen of mogelijke malware besmettingen. Gebruik daarvoor aanbevolen malware verwijderingssoftware.

Verwijder adware uit internet browsers:

Video die toont hoe mogelijk ongewenste browser add-ons te verwijderen:

Internet Explorer logoVerwijder kwaadaardige add-ons uit Internet Explorer:

Verwijder dailynews.support ads uit Internet Explorer stap 1

Klik op het "tandwiel" icoon Internet Explorer options icon (in de rechterbovenhoek van Internet Explorer) selecteer "Beheer Add-ons". Zoek naar recent geïnstalleerde en verdacht lijkende browser extensies en schakel deze uit.

Verwijder dailynews.support ads uit Internet Explorer stap 2

Optionele methode:

Als je problemen blijft hebben met het verwijderen van dailynews.support pop-up dan kan je je Internet Explorer instellingen terug op standaard zetten.

Windows XP gebruikers: Klik op Start, klik Uitvoeren, in het geopende scherm typ inetcpl.cpl. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows XP

Windows Vista en Windows 7 gebruikers: Klik op het Windows logo, in de start-zoekbox typ inetcpl.cpl en klik op enter. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 7

Windows 8 gebruikers: Open Internet Explorer en klik op het "tandwiel" icoon. Selecteer Internet Opties. In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab en klik je op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - toegang

In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - Internet opties Geavanceerd tab

Klik op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 8 - klik op de herstellen-knop in Internet opties Geavanceerd-tab

Bevestig dat je de Internet Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen - Klik op de Herstellen-knop.

Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen

Google Chrome logoVerwijder kwaadaardige extensies uit Google Chrome:

Verwijder dailynews.support ads uit Google Chrome stap 1

Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer 'Meer hulpprogramma's' en klik op 'Extensies'. Zoek alle onlangs geïnstalleerde verdachte browser-add-ons en verwijder ze.

Verwijder dailynews.support ads uit Google Chrome stap 2

Optionele methode:

Als je problemen hebt met het verwijderen van dailynews.support pop-up, reset dan de instellingen van je Google Chrome browser. Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome) en selecteer Instellingen. Scroll naar onder. Klik op de link Geavanceerd....

Google Chrome reset instellingen stap 1

Nadat je helemaal naar benden hebt gescrolld klik je op  Resetten (Instellingen terugzetten naar de oorspronkelijke standaardwaarden)-knop.

Google Chrome instellingen resetten stap 2

In het geopende scherm, bevestig dat je de Google Chrome instellingen wilt resetten door op de 'resetten'-knop te klikken. 

Google Chrome instellingen resetten stap 3

Mozilla Firefox logoVerwijder kwaadaardige plug-ins uit Mozilla Firefox:

Verwijder dailynews.support ads uit Mozilla Firefox stap 1

Klik op het Firefox menu firefox menu icon (in de rechterbovenhoek van het hoofdscherm) selecteer "Add-ons". Klik op "Extensies" en verwijder alle recent geïnstalleerde en verdachte browser plug-ins.

Verwijder dailynews.support ads uit Mozilla Firefox stap 2

Optionele methode:

Computergebruikers die problemen blijven hebben met het verwijderen van dailynews.support pop-up kunnen de Mozilla Firefox instellingen naar standaard herstellen.

Open Mozilla Firefox, in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster klik je op het Firefox menu firefox menu icon, in het geopende keuzemenu kies je het Open Help Menu-icoon firefox help menu

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - toegang

Klik dan op Probleemoplossing-informatie.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Toegang

In het geopende scherm klik je op de Firefox Herstellen knop.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Klik op de 'Herstellen'-Knop

In het geopende scherm bevestig je dat je de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard wil herstellen door op de Herstellen-knop te klikken.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - bevestig het herstel dor op de 'Herstellen'-knop te klikken

safari browser logoVerwijder kwaadaardige extensies uit Safari:

Verwijder adware uit Safari - 1

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is, klik op het Safari menu en selecteer Voorkeuren….

Verwijder adware uit Safari - 2

In het geopende venster klik je op Extensies, zoek naar recent geïnstalleerde verdachte extensies, selecteer deze en klik op Verwijderen.

Optionele methode:

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is en klik op het Safari-menu. In het keuzemenu selecteer je Geschiedenis en Website Data verwijderen…

Verwijder adware uit Safari - 3

In het geopende scherm seleceer je alle geschiedenis en klik je op de Geschiedenis Verwijderen-knop.

Verwijder adware uit Safari - 4

Microsoft Edge (Chromium) logoKwaadaardige extensies verwijderen uit Microsoft Edge:

Adware uit Microsoft Edge verwijderen stap 1

Klik op het menu-icoon in Edge Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), kiest u "Extensies". Zoek recent geïnstalleerde en verdachte browser add-ons en klik op "Verwijderen" (onder hun naam).

Adware uit Microsoft Edge verwijderen stap 2

Optionele methode:

Als u problemen blijft ondervinden met het verwijderen van de dailynews.support pop-up, herstel dan de instellingen van uw Microsoft Edge browser. Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge) en selecteer Instellingen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 1

In het geopende menu kiest u  Opnieuw instellen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 2

Kies Instellingen naar hun standaardwaarden herstellen. In het geopende scherm bevestigt u dat u de instellingen van Microsoft Edge wilt herstellen door op de knop Opnieuw instellen te klikken.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 3

 • Als dat niet helpt, volg dan deze alternatieve instructies om de Microsoft Edge browser te herstellen.

Samenvatting:

Samenvatting adware programmaDe meeste adware of mogelijk ongewenste applicaties infiltreren internetbrowsers van gebruikers via gratis software downloads. Merk op dat de veiligste bron voor het downloaden van gratis software de website van de ontwikkelaar is. Om de installatie van adware te vermijden wees je best erg oplettend met het downloaden of installeren van gratis software.Bij het installeren van het reeds gedownloaden gratis programma kies je best de aangepast of geavanceerde installatie-opties - deze stap zal zlle mogelijk ongewenste applicaties aan het licht brengen die werden geïnstalleerd samen met het gekozen gratis programma.

Hulp bij de verwijdering:
Als je problemen ervaart bij pogingen om dailynews.support pop-up van je computer te verwijderen, vraag dan om hulp in ons malware verwijderingsforum.

Post een commentaar:
Als je bijkomende informatie hebt over dailynews.support pop-up of z'n verwijdering, gelieve je kennis dan te delen in de onderstaande commentaren.

Bron: https://www.pcrisk.com/removal-guides/13521-dailynews-support-pop-up-redirect

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Verwijderingsinstructies in andere talen
Instructies voor het verwijderen van de software
QR Code
dailynews.support pop-up QR code
Een QR code (Quick Response Code) is een code die door toestellen kan gelezen worden en die URL's en andere informatie bevat. Deze code kan gelezen worden met de camera van een smartphone of tablet. Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van dailynews.support pop-up op je mobiele toestel.
Door ons aanbevolen:

Maak vandaag nog komaf met dailynews.support pop-up

▼ VERWIJDER DEZE NU met Malwarebytes

Platform: Windows

Oordeel van de redactie over Malwarebytes:
Zeer goed!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of je computer besmet is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Malwarebytes kopen. Beperkte proefperiode van 14 dagen beschikbaar.