Check2push.com pop-op doorverwijzing

Ook bekend als: check2push.com pop-up
Type: Adware
Verspreiding: Laag
Schadeniveau: Medium

Check2push.com doorverwijzing verwijderingsinstructies

Wat is check2push.com?

Er staan tientallen frauduleuze sites op internet (ilowcost.ru, click-view-and-buy.com, audienceline.com zijn maar enkele voorbeelden) en ook check2push.com hoort daarbij. Het is een website die werd ontworpen om ongewenste doorverwijzingen naar allerlei onbetrouwbare websites te veroorzaken. De meeste gebruikers bezoeken deze website niet vrijwillig - ze worden ernaar doorverwezen door potentieel ongewenste programma's (PUP's) die onbedoeld en/of onbewust worden geïnstalleerd. Naast ongewenste doorverwijzingen veroorzaken deze mogelijk ongewenste programma's ook intrusieve advertenties en registreren ze allerlei gegevens.

check2push.com pop-up

Wanneer een potentieel ongewenst programma wordt geïnstalleerd, begint het nieuwe browservensters en/of -tabbladen te openen en worden gebruikers doorverwezen naar de frauduleuze website check2push.com. Vervolgens veroorzaakt deze website nog meer (meestal ongeveer 2-3) doorverwijzingen naar allerlei andere onbetrouwbare websites. Het is mogelijk dat een van de bezochte websites schadelijke inhoud bevat, wat betekent dat het bezoeken van dergelijke websites de oorzaak kan zijn van gevaarlijke computerinfecties. Ook registreren ongewenste programma's allerlei gegevens: IP-adressen, zoekopdrachten, bezochte websites, geolocaties, toetsaanslagen enz. Mogelijk worden sommige gegevens die persoonlijke of andere gevoelige informatie bevatten gedeeld met derden (mogelijk cybercriminelen) en gebruikt om winsten te genereren. Dit kan leiden tot privacyschendingen of in sommige gevallen ook identiteitsdiefstal. Bovendien leveren potentieel ongewenste programma's ongewenste en opdringerige advertenties die worden weergegeven met behulp van tools die de plaatsing van grafische inhoud van derden bovenop elke website mogelijk maken en die de onderliggende inhoud van een bezochte website verbergen. Dergelijke advertenties kunnen niet alleen vervelend zijn, wanneer erop geklikt wordt zijn ze nog gevaarlijk ook. Ze linken immers meestal naar onbetrouwbare websites. Sommige advertenties van dit type kunnen scripts uitvoeren die werden ontworpen om potentieel ongewenste programma's te downloaden en te installeren. Er zijn gevallen waarin ongewenste programma's computers vertragen door allerlei niet-legitieme achtergrondtaken uit te voeren. Het wordt niet aanbevolen om potentieel ongewenste programma's te installeren, en eigenlijk kunt u ze best zo snel mogelijk verwijderen.

Bedreigingsoverzicht:
Naamcheck2push.com pop-up
BedreigingstypeAdware, ongewenste advertenties, pop-up-virussen
SymptomenU ziet advertenties die niet afkomstig zijn van de bezochte website. Opdringerige pop-upadvertenties. Vertraagde browser.
Verspreidings- methodenMisleidende pop-upadvertenties, gratis software-installatieprogramma's (bundeling), valse Flash Player-installatieprogramma's.
SchadeVerminderde prestaties van de computer, browsertracking - privacyschendingen, mogelijke bijkomende malware-infecties.
Verwijdering

Om check2push.com pop-up verwijderen, adviseren onze malwareonderzoekers om uw computer te scannen met Spyhunter.
▼ Spyhunter Downloaden
Gratis scanner die controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om malware te verwijderen, moet u de volledige versie van Spyhunter aankopen.

Veel potentieel ongewenste programma's worden alleen ontworpen om inkomsten te genereren door ongewenste doorverwijzingen te veroorzaken, advertenties te leveren en informatie te verzamelen en te delen. Ontwikkelaars promoten deze potentieel ongewenste programma's door allerlei zogezegd handige functies aan te bieden. De meeste leveren echter niet de beloofde functionaliteit en vaak bieden ze geen enkele toegevoegde waarde voor gebruikers.

Hoe werd adware geïnstalleerd op mijn computer?

Er zijn talloze potentieel ongewenste programma's en vaak kunnen die zelfs worden gedownload vanaf hun officiële websites. Desalniettemin is het zeer waarschijnlijk dat ze vooral worden verspreid via intrusieve advertenties of dat ze samen met andere (reguliere) software worden geïnstalleerd via de 'bundelmethode'. Vaak verbergen softwareontwikkelaars potentieel ongewenste programma's onder de "Aangepaste" en "Geavanceerde" opties van de installatieprocessen. Een dergelijke methode wordt in het Engels "bundling" genoemd, en het is een misleidende marketingmethode om ongewenste programma's samen met andere software op een stiekeme manier te installeren. Meestal wordt geen duidelijke informatie gegeven over dergelijke installaties en gebruikers hebben dan ook de neiging om installatiestappen over te slaan waardoor ze dus onbedoeld allerlei mogelijk ongewenste software zullen installeren.

Hoe de installatie van mogelijk ongewenste applicaties te vermijden?

Vermijd het downloaden van software van onbetrouwbare, onbekende, niet-officiële en andere dubieuze websites of het gebruik van torrents. Gebruik alleen officiële en betrouwbare websites en probeer daarbij steeds directe downloadlinks te gebruiken. Vergeet bij het installeren van sommige software niet te controleren wat er zich verbergt onder de "Aangepaste" en "Geavanceerde" opties of instellingen. Vink alle ongewenste aanbiedingen uit (software, tools...) en voltooi pas daarna de installatie. Zoek naar selectievakjes die standaard zijn aangevinkt en vink deze uit als u merkt dat ze aanbiedingen voor extra software bevatten. Klik bij het surfen op internet niet op allerlei advertenties want hoewel de meeste advertenties legitiem zijn, zijn ze dat lang niet allemaal. Valse advertenties linken vaak door naar websites met pornografie, gokken, dating voor volwassenen en andere soortgelijke inhoud - Sluit onmiddellijk uw webbrowser als u verdachte plug-ins, add-ons of extensies opmerkt. Controleer ook de lijst met geïnstalleerde programma's op uw computer en verwijder dubieuze items zo snel mogelijk. Als uw computer al besmet is, dan raden we u aan een scan uit te voeren met Spyhunter om deze automatisch te verwijderen.

BELANGRIJKE OPMERKING! Deze misleidende site vraagt ​​om browsermeldingen in te schakelen.

Voer daarom, voordat u begint, de volgende stappen uit:

Google Chrome (PC):

 • Klik op de knop Menu (drie punten) in de rechterbovenhoek van het scherm
 • Selecteer "Instellingen", scroll naar beneden en klik op "Geavanceerd"
 • Blader omlaag naar het gedeelte 'Privacy en beveiliging', selecteer 'Instellingen voor inhoud' en vervolgens 'Meldingen'
 • Klik op drie stippen aan de rechterkant van elke verdachte URL en klik op "Blokkeren" of "Verwijderen" (als u op "Verwijderen" klikt en de schadelijke site nogmaals bezoekt, wordt u gevraagd de meldingen opnieuw in te schakelen

Google Chrome (Android):

 • Klik op de menuknop (drie stippen) in de rechterbovenhoek van het scherm en klik op "Instellingen"
 • Scroll naar beneden, klik op "Site-instellingen" en vervolgens op "Meldingen"
 • Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's op en klik ze één voor één aan
 • Selecteer "Meldingen" in het gedeelte "Machtigingen" en klik op "Blokkeren"

Mozilla Firefox:

 • Klik op de knop Menu (drie balken) in de rechterbovenhoek van het scherm
 • Selecteer "Opties" en klik op "Privacy en beveiliging" in de werkbalk aan de linkerkant van het scherm
 • Blader omlaag naar het gedeelte 'Machtigingen' en klik op de knop 'Instellingen' naast 'Meldingen'
 • Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's, klik op het vervolgkeuzemenu en selecteer "Blokkeren"

check2push.com pop-up onmiddellijk en automatisch verwijderen: Het handmatig verwijderen van malware kan een lang en gecompliceerd proces zijn, en soms is hier professionele computerkennis voor nodig. Spyhunter is een professionele tool voor het automatisch verwijderen van malware, en is aanbevolen voor het verwijderen van check2push.com pop-up. Download het door op de knop hieronder te klikken:
Spyhunter DOWNLOADEN De gratis scanner controleert of je computer besmet is. Om malware te verwijderen moet je een volledige versie kopen van Spyhunter. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

Adware verwijdering:

Windows 7 gebruikers:

Toegang

Klik Start ("het Windows Logo" in de linkerbenedenhoek van je desktop), kies Controle Paneel. Zoek naar Programma's en toepassingen.

Windows XP gebruikers:

Toegang

Klik Start, kies Instellingen en klik op Controle Paneel. Zoek en klik op Programma's toevoegen of verwijderen.

Windows 10, Windows 8 gebruikers:

Toegang tot Programma's en Toepassingen (verwijdering) in Windows 10

Klik rechts in de linkerbenedenhoek, in het Snelle Toegang-menu selecteer Controle Paneel. In het geopende schem kies je Programma's en Toepassingen.

Mac OSX gebruikers:

Hoe een programma te verwijderen in OSX (Mac)

Klik op Finder, in het geopende scherm selecteer je Applicaties. Sleep de app van de Applicaties folder naar de Prullenbak (die zich in je Dock bevindt), klik dan rechts op het Prullenbak-icoon en selecteer Prullenbak Leegmaken.

check2push.com adware verwijdering via het configuratiescherm

In het programma's verwijderen-scherm zoek je recent geïnstalleerde en mogelijk verdachte applicaties. Selecteer deze verwijzingen en klik op "Deïnstalleren" of "Verwijderen".

Na het verwijderen van dit mogelijk ongewenste programma dat check2push.com doorverwijzingen veroorzaakt scant u best uw computer op enige overgebleven onderdelen of mogelijke besmettingen met malware. Om je computer te scannen gebruik je best aanbevolen malware verwijderingssoftware.

Verwijder adware uit je internet browsers:

Video die toont hoe mogelijk ongewenste browser add-ons te verwijderen:

Internet Explorer logoVerwijder kwaadaardige add-ons uit Internet Explorer:

Verwijder check2push.com uit Internet Explorer stap 1

Klik op het tandwiel-icoon Internet Explorer options icon (in de rechterbovenhoek van Internet Explorer), selecteer "Beheer Add-ons". Zoek naar recent geïnstalleerde verdachte add-ons, selecteer deze en klik op "Verwijderen".

Verwijder check2push.com uit Internet Explorer stap 2

Optionele methode:

Als je problemen blijft hebben met het verwijderen van check2push.com pop-up dan kan je je Internet Explorer instellingen terug op standaard zetten.

Windows XP gebruikers: Klik op Start, klik Uitvoeren, in het geopende scherm typ inetcpl.cpl. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows XP

Windows Vista en Windows 7 gebruikers: Klik op het Windows logo, in de start-zoekbox typ inetcpl.cpl en klik op enter. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 7

Windows 8 gebruikers: Open Internet Explorer en klik op het "tandwiel" icoon. Selecteer Internet Opties. In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab en klik je op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - toegang

In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - Internet opties Geavanceerd tab

Klik op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 8 - klik op de herstellen-knop in Internet opties Geavanceerd-tab

Bevestig dat je de Internet Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen - Klik op de Herstellen-knop.

Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen

Google Chrome logoVerwijder de kwaadaardige extensies uit Google Chrome:

Verwijder check2push.com uit Google Chrome stap 1

Klik op het Chrome menu icoonGoogle Chrome menu icon(rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer "Instellingen" en klik op "Extensies". Zoek naar recent geïnstalleerde verdachte extensies, selecteer deze en klik op een prullenbak-icoon.

Verwijder check2push.com uit Google Chrome stap 2

Optionele methode:

Als je problemen hebt met het verwijderen van check2push.com pop-up, reset dan de instellingen van je Google Chrome browser. Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome) en selecteer Instellingen. Scroll naar onder. Klik op de link Geavanceerd....

Google Chrome reset instellingen stap 1

Nadat je helemaal naar benden hebt gescrolld klik je op  Resetten (Instellingen terugzetten naar de oorspronkelijke standaardwaarden)-knop.

Google Chrome instellingen resetten stap 2

In het geopende scherm, bevestig dat je de Google Chrome instellingen wilt resetten door op de 'resetten'-knop te klikken. 

Google Chrome instellingen resetten stap 3

Mozilla Firefox logoVerwijder kwaadaardige plug-ins uit Mozilla Firefox:

Verwijder check2push.com uit Mozilla Firefox stap 1

Klik op het Firefox menufirefox menu icon(in de rechterbovenhoek van het hoofdscherm), selecteer "Add-ons." Klik op "Extensies" en in het geopende scherm verwijdert u alle recent geïnstalleerde en verdachte browser plug-ins.

Verwijder check2push.com uit Mozilla Firefox stap 2

Optionele methode:

Computergebruikers die problemen blijven hebben met het verwijderen van check2push.com pop-up kunnen de Mozilla Firefox instellingen naar standaard herstellen.

Open Mozilla Firefox, in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster klik je op het Firefox menu firefox menu icon, in het geopende keuzemenu kies je het Open Help Menu-icoon firefox help menu

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - toegang

Klik dan op Probleemoplossing-informatie.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Toegang

In het geopende scherm klik je op de Firefox Herstellen knop.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Klik op de 'Herstellen'-Knop

In het geopende scherm bevestig je dat je de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard wil herstellen door op de Herstellen-knop te klikken.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - bevestig het herstel dor op de 'Herstellen'-knop te klikken

safari browser logoVerwijder kwaadaardige extensies uit Safari:

Verwijder adware uit Safari - 1

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is, klik op het Safari menu en selecteer Voorkeuren….

Verwijder adware uit Safari - 2

In het geopende venster klik je op Extensies, zoek naar recent geïnstalleerde verdachte extensies, selecteer deze en klik op Verwijderen.

Optionele methode:

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is en klik op het Safari-menu. In het keuzemenu selecteer je Geschiedenis en Website Data verwijderen…

Verwijder adware uit Safari - 3

In het geopende scherm seleceer je alle geschiedenis en klik je op de Geschiedenis Verwijderen-knop.

Verwijder adware uit Safari - 4

Microsoft Edge logoVerwijder de kwaadardige add-ons uit Microsoft Edge:

Browser hijackers verwijderen uit Microsoft Edge stap 1

Klik op het icoon met de drie horizontale puntjes edge more icon (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), selecteer "Extensies". Zoek naar recent geïnstalleerde en verdachte extensies, klik erop met de rechtermuisknop en klik op "Verwijderen".

Browser hijackers uit Microsoft Edge verwijderen stap 2

Optionele methode:

Klik op het icoon met de drie horizontale puntjes edge more icon (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), en selecteer Instellingen.

Microsoft Edge herstellen stap 1

In het geopende tabblad klik je op de "Kies wat te wissen"-knop.

Microsoft Edge herstellen stap 2

Klik op Meer tonen en selecteer alles, klik vervolgens op de "Wissen"-knop.

Microsoft Edge herstellen stap 3

 • Als dit niet werkt, gelieve dan deze alternatieve instructies te volgen om de Microsoft Edgd browser te herstellen.

Samenvatting:

Samenvatting adware programmaDe meeste adware of mogelijk ongewenste applicaties infiltreren internetbrowsers van gebruikers via gratis software downloads. Merk op dat de veiligste bron voor het downloaden van gratis software de website van de ontwikkelaar is. Om de installatie van adware te vermijden wees je best erg oplettend met het downloaden of installeren van gratis software.Bij het installeren van het reeds gedownloaden gratis programma kies je best de aangepast of geavanceerde installatie-opties - deze stap zal zlle mogelijk ongewenste applicaties aan het licht brengen die werden geïnstalleerd samen met het gekozen gratis programma.

Hulp bij de verwijdering:
Als je problemen ervaart bij pogingen om check2push.com pop-up van je computer te verwijderen, vraag dan om hulp in ons malware verwijderingsforum.

Post een commentaar:
Als je bijkomende informatie hebt over check2push.com pop-up of z'n verwijdering, gelieve je kennis dan te delen in de onderstaande commentaren.

Bron: https://www.pcrisk.com/removal-guides/13309-check2push-com-pop-up-redirect

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Verwijderingsinstructies in andere talen
Instructies voor het verwijderen van de software
QR Code
check2push.com pop-up QR code
Een QR code (Quick Response Code) is een code die door toestellen kan gelezen worden en die URL's en andere informatie bevat. Deze code kan gelezen worden met de camera van een smartphone of tablet. Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van check2push.com pop-up op je mobiele toestel.
Door ons aanbevolen:

Maak vandaag nog komaf met check2push.com pop-up

▼ VERWIJDER DEZE NU met Spyhunter

Platform: Windows

Oordeel van de redactie over Spyhunter:
Zeer goed!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of je computer besmet is. Om malware te verwijderen moet je een volledige versie kopen van Spyhunter.