Dangerous Try To Get Access To Your Personal Logins oplichting

Ook bekend als: "Dangerous Try To Get Access To Your Personal Logins" virus
Type: Adware
Verspreiding: Laag
Schadeniveau: Medium

Dangerous Try To Get Access To Your Personal Logins verwijderingsinstructies

Wat is Dangerous Try To Get Access To Your Personal Logins?

"There was a dangerous try to get an access to your personal logins" is een misleidende foutmelding vertoond door een kwaadaardige website. Gebruikers bezoeken deze site vaak onbedoeld - ze worden ernaar doorverwezen door mogelijk ongewenste programma's (PUP's). Deze applicaties infiltreren gewoonlijk systemen zonder toestemming. Naast het veroorzaken van doorverwijzingen leveren de ongewenste programma's ook online advertenties en houden ze de gebruikersactiviteit op internet in de gaten.

Dangerous Try To Get Access To Your Personal Logins adware

"Dangerous Try To Get Access To Your Personal Logins" verklaart dat het systeem is geïnfecteerd en dat persoonlijke informatie (aanmeldingen, wachtwoorden, bankgegevens enz.) in gevaar is. Het stelt dat de malware onmiddellijk moet worden verwijderd en gebruikers worden aangemoedigd om contact op te nemen met zogezegd "gecertificeerde technici" via een opgegeven telefoonnummer ("+1 844 243-2014"). Bovendien toont de website een afbeelding van een valse antivirussoftware die zogenaamd de malware verwijdert. Zoals hierboven echter vermeld, is "Dangerous Try To Get Access To Your Personal Logins" nep - een vorm van oplichting. Cybercriminelen proberen slachtoffers angst aan te jagen zodat ze een 'technische ondersteuningsdienst' bellen en betalen voor diensten die niet nodig zijn. Negeer deze foutmelding dus, je kunt ze eenvoudig verwijderen door de webbrowser te sluiten. Wees je ervan bewust dat mogelijk ongewenste programma's een "virtuele laag" gebruiken om pop-ups, coupons, banners en andere soortgelijke advertenties weer te geven. Dit maakt het mogelijk grafische inhoud van derden op elke site te plaatsen. Daarom verbergen de getoonde advertenties vaak de onderliggende inhoud, waardoor het surfen op internet wordt verstoord. Bovendien sturen ze vaak gebruikers door naar kwaadaardige websites - erop klikken is riskant en kan resulteren in verdere computerinfecties. Een ander nadeel is dataspionage. Uit onderzoek blijkt dat potentieel ongewenste programma's vaak IP-adressen, internetproviders, geolocaties, bezochte URL's, bekeken pagina's, zoekopdrachten en muis- en toetsenbordactiviteit registreren. Het is zeer waarschijnlijk dat deze verzamelde informatie persoonsgegevens bevatten die ontwikkelaars delen met samenwerkende derden (mogelijk cybercriminelen). Die proberen inkomsten te genereren door misbruik te maken van privégegevens. Daarom kan de aanwezigheid van apps voor het traceren van gegevens leiden tot ernstige privacyschendingen of zelfs identiteitsdiefstal. Alle potentieel ongewenste programma's moeten onmiddellijk worden verwijderd.

Er zijn tientallen valse foutmeldingen te zien op allerlei websites die lijken op "Dangerous Try To Get Access To Your Personal Logins". Daarbij horen pop-ups zoals Microsoft Warning Alert, Microsoft Has Detected Some Suspicious Activity en Warning Internet Security Breached. Wees je er echter van bewust dat dit allemaal vormen van oplichting zijn. Hun enige doel is gebruikers te laten betalen voor nodeloze technische ondersteuning. Ze lijken op ongewenste programma's in de zin dat die ook gebruikers misleiden, door hen nuttige functies te beloven, waarna ze feitelijke persoonlijke data bespioneren, ongewenste doorverwijzingen veroorzaken en intrusieve advertenties tonen.

Hoe werd adware geïnstalleerd op mijn computer?

Om potentieel ongewenste programma's te verspreiden, maken ontwikkelaars gebruik van een misleidende marketingmethode genaamd "bundling" - dat is de stiekeme installatie van apps van derden samen met reguliere software. Ze verbergen de gebundelde programma's onder de "Aangepaste/Geavanceerde" instellingen van de download- en installatieprocessen. Het overslaan daarvan leidt vaak tot de onbedoelde installatie van valse programma's.

Hoe vermijd je de installatie van mogelijk ongewenste applicaties?

Wees voorzichtig tijdens het downloaden en installeren om infiltratie van het systeem door PUP's te voorkomen. Selecteer de "Aangepaste/Geavanceerde" instellingen, let goed op bij elke stap, en vink alle extra inbegrepen apps uit. Laat bovendien nooit toe dat installers opties wijzigen die niet relevant zijn voor de installatie.

Een andere variant van deze oplichting gebruikt het telefoonnummer 0800 086-9827:

dangerous try to get access to personal information oplichting variant 2

Zo ziet de oplichting eruit (GIF):

dangerous try to get access to personal information oplichting variant gif

Teksten getoond in de "Dangerous Try To Get Access To Your Personal Logins"-foutmelding:

Eerste pop-up:

Er was een gevaarlijke poging om toegang te krijgen tot uw persoonlijke logins & bankgegevens en om uw browseractiviteit te registreren. Gelukkig is uw firewall erin geslaagd om deze verdachte verbinding te blokkeren. Wij raden u aan uw account te bevriezen totdat er maatregelen zijn genomen. De kans is groot dat er persoonlijke gegevens worden gelekt. U moet dus snel reageren! Het Trojaanse Virus kan uw harde schijf en zijn gegevens hebben beschadigd. Daarom controleren en verifiëren wij de veiligheid van uw huidige systeem. Verspil geen tijd en neem contact op met een van onze servicecentra of bel ons. Contactnummer +1(844)243-2014 (GRATIS) Een snelle reactie is nodig. Neem contact op met onze netwerkadministratie om dit probleem op te lossen. Wij verzoeken u uw browser pas te openen als het probleem is opgelost, zodat u geen slachtoffer van gegevensvervalsing wordt. U kunt contact opnemen met onze klantenservice via +1(844) 243-2014. Meer info over virus. Als achterdeur kan een Trojan gemakkelijk contact opnemen met een controller en toegang krijgen tot de computer, die wordt aangevallen. Het is niet gemakkelijk om een Trojan te detecteren.

Second pop-up:

Windows Detected Potential Threat On Your Computer. Windows Security Essentials kon het virus niet blokkeren. Windows detecteerde mogelijke bedreigingen voor je privacy en computer. Foutmelding: 0x8024402c, windows kon de definitiebestanden niet bijwerken. Meer hulp en informatie via de helpdesk: +1(844)243-2014 (Gratis).

Dangerous Try To Get Access To Your Personal Logins virus onmiddellijk en automatisch verwijderen: Het handmatig verwijderen van malware kan een lang en gecompliceerd proces zijn, en soms is hier professionele computerkennis voor nodig. Spyhunter is een professionele tool voor het automatisch verwijderen van malware, en is aanbevolen voor het verwijderen van Dangerous Try To Get Access To Your Personal Logins virus. Download het door op de knop hieronder te klikken:
Spyhunter DOWNLOADEN De gratis scanner controleert of je computer besmet is. Om malware te verwijderen moet je een volledige versie kopen van Spyhunter. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

Adware verwijdering:

Windows 7 gebruikers:

Toegang

Klik Start ("het Windows Logo" in de linkerbenedenhoek van je desktop), kies Controle Paneel. Zoek naar Programma's en toepassingen.

Windows XP gebruikers:

Toegang

Klik Start, kies Instellingen en klik op Controle Paneel. Zoek en klik op Programma's toevoegen of verwijderen.

Windows 10, Windows 8 gebruikers:

Toegang tot Programma's en Toepassingen (verwijdering) in Windows 10

Klik rechts in de linkerbenedenhoek, in het Snelle Toegang-menu selecteer Controle Paneel. In het geopende schem kies je Programma's en Toepassingen.

Mac OSX gebruikers:

Hoe een programma te verwijderen in OSX (Mac)

Klik op Finder, in het geopende scherm selecteer je Applicaties. Sleep de app van de Applicaties folder naar de Prullenbak (die zich in je Dock bevindt), klik dan rechts op het Prullenbak-icoon en selecteer Prullenbak Leegmaken.

Dangerous Try To Get Access To Your Personal Logins adware uninstall via Control Panel

In het programma's verwijderen-scherm zoek je recent geïnstalleerde en mogelijk verdachte applicaties, selecteer deze verwijzingen en klik op "Deïnstalleren" of "Verwijderen".

Na het verwijderen van dit mogelijk ongewenste programma scan je best je computer op enige overgebleven onderdelen of mogelijke besmettingen met malware. Om je computer te scannen gebruik je best aanbevolen malware verwijderingssoftware.

Verwijder de mogelijk ongewenste programma's uit je internet browsers:

Video die toont hoe mogelijk ongewenste browser add-ons te verwijderen:

Internet Explorer logoVerwijder kwaadaardige add-ons uit Internet Explorer:

Verwijder Dangerous Try To Get Access To Your Personal Logins advertenties uit Internet Explorer stap 1

Klik op het tandwiel-icoon Internet Explorer options icon (in de rechterbovenhoek van Internet Explorer), selecteer "Beheer Add-ons". Zoek naar recent geïnstalleerde verdachte add-ons selecteer deze en klik op "Verwijderen".

Verwijder Dangerous Try To Get Access To Your Personal Logins advertenties uit Internet Explorer stap 2

Optionele methode:

Als je problemen blijft hebben met het verwijderen van "dangerous try to get access to your personal logins" virus dan kan je je Internet Explorer instellingen terug op standaard zetten.

Windows XP gebruikers: Klik op Start, klik Uitvoeren, in het geopende scherm typ inetcpl.cpl. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows XP

Windows Vista en Windows 7 gebruikers: Klik op het Windows logo, in de start-zoekbox typ inetcpl.cpl en klik op enter. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 7

Windows 8 gebruikers: Open Internet Explorer en klik op het "tandwiel" icoon. Selecteer Internet Opties. In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab en klik je op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - toegang

In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - Internet opties Geavanceerd tab

Klik op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 8 - klik op de herstellen-knop in Internet opties Geavanceerd-tab

Bevestig dat je de Internet Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen - Klik op de Herstellen-knop.

Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen

Google Chrome logoVerwijder de kwaadaardige extensies uit Google Chrome:

Verwijder de Dangerous Try To Get Access To Your Personal Logins advertenties uit Google Chrome stap 1

Klik op het Chrome menu icoonGoogle Chrome menu icon(rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer "Instellingen" en klik op "Extensies". Zoek naar recent geïnstalleerde verdachte extensies, selecteer deze en klik op een prullenbak-icoon.

Verwijder de kwaadaardige extensies uit Google Chrome: stap 2

Optionele methode:

Als je problemen hebt met het verwijderen van "dangerous try to get access to your personal logins" virus, reset dan de instellingen van je Google Chrome browser. Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome) en selecteer Instellingen. Scroll naar onder. Klik op de link Geavanceerd....

Google Chrome reset instellingen stap 1

Nadat je helemaal naar benden hebt gescrolld klik je op  Resetten (Instellingen terugzetten naar de oorspronkelijke standaardwaarden)-knop.

Google Chrome instellingen resetten stap 2

In het geopende scherm, bevestig dat je de Google Chrome instellingen wilt resetten door op de 'resetten'-knop te klikken. 

Google Chrome instellingen resetten stap 3

Mozilla Firefox logoVerwijder kwaadaardige plug-ins uit Mozilla Firefox:

Verwijder de Dangerous Try To Get Access To Your Personal Logins advertenties uit Mozilla Firefox stap 1

Klik op het Firefox menufirefox menu icon(in de rechterbovenhoek van het hoofdscherm), selecteer "Add-ons." Klik op "Extensies" en in het geopende scherm verwijder alle recent geïnstalleerde verdachte browser plug-ins.

Verwijder de Dangerous Try To Get Access To Your Personal Logins advertenties uit Mozilla Firefox stap 2

Optionele methode:

Computergebruikers die problemen blijven hebben met het verwijderen van "dangerous try to get access to your personal logins" virus kunnen de Mozilla Firefox instellingen naar standaard herstellen.

Open Mozilla Firefox, in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster klik je op het Firefox menu firefox menu icon, in het geopende keuzemenu kies je het Open Help Menu-icoon firefox help menu

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - toegang

Klik dan op Probleemoplossing-informatie.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Toegang

In het geopende scherm klik je op de Firefox Herstellen knop.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Klik op de 'Herstellen'-Knop

In het geopende scherm bevestig je dat je de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard wil herstellen door op de Herstellen-knop te klikken.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - bevestig het herstel dor op de 'Herstellen'-knop te klikken

safari browser logoVerwijder kwaadaardige extensies uit Safari:

Verwijder adware uit Safari - 1

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is, klik op het Safari menu en selecteer Voorkeuren….

Verwijder adware uit Safari - 2

In het geopende venster klik je op Extensies, zoek naar recent geïnstalleerde verdachte extensies, selecteer deze en klik op Verwijderen.

Optionele methode:

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is en klik op het Safari-menu. In het keuzemenu selecteer je Geschiedenis en Website Data verwijderen…

Verwijder adware uit Safari - 3

In het geopende scherm seleceer je alle geschiedenis en klik je op de Geschiedenis Verwijderen-knop.

Verwijder adware uit Safari - 4

Microsoft Edge logoVerwijder de kwaadardige add-ons uit Microsoft Edge:

Browser hijackers verwijderen uit Microsoft Edge stap 1

Klik op het icoon met de drie horizontale puntjes edge more icon (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), selecteer "Extensies". Zoek naar recent geïnstalleerde en verdachte extensies, klik erop met de rechtermuisknop en klik op "Verwijderen".

Browser hijackers uit Microsoft Edge verwijderen stap 2

Optionele methode:

Klik op het icoon met de drie horizontale puntjes edge more icon (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), en selecteer Instellingen.

Microsoft Edge herstellen stap 1

In het geopende tabblad klik je op de "Kies wat te wissen"-knop.

Microsoft Edge herstellen stap 2

Klik op Meer tonen en selecteer alles, klik vervolgens op de "Wissen"-knop.

Microsoft Edge herstellen stap 3

  • Als dit niet werkt, gelieve dan deze alternatieve instructies te volgen om de Microsoft Edgd browser te herstellen.

Samenvatting:

Samenvatting adware programmaDe meeste adware of mogelijk ongewenste applicaties infiltreren internetbrowsers van gebruikers via gratis software downloads. Merk op dat de veiligste bron voor het downloaden van gratis software de website van de ontwikkelaar is. Om de installatie van adware te vermijden wees je best erg oplettend met het downloaden of installeren van gratis software.Bij het installeren van het reeds gedownloaden gratis programma kies je best de aangepast of geavanceerde installatie-opties - deze stap zal zlle mogelijk ongewenste applicaties aan het licht brengen die werden geïnstalleerd samen met het gekozen gratis programma.

Hulp bij de verwijdering:
Als je problemen ervaart bij pogingen om "dangerous try to get access to your personal logins" virus van je computer te verwijderen, vraag dan om hulp in ons malware verwijderingsforum.

Post een commentaar:
Als je bijkomende informatie hebt over "dangerous try to get access to your personal logins" virus of z'n verwijdering, gelieve je kennis dan te delen in de onderstaande commentaren.

Bron: https://www.pcrisk.com/removal-guides/10989-dangerous-try-to-get-access-to-your-personal-logins-scam