FacebookTwitterLinkedIn

3D BUBBLE SOUND Adware

Ook bekend als: Advertenties door 3D BUBBLE SOUND
Type: Adware
Schadeniveau: Medium

3D BUBBLE SOUND verwijderingsinstructies

Wat is 3D BUBBLE SOUND?

Een mogelijk ongewenst programma (PUP) 3D BUBBLE SOUND belooft de via computer afgespeelde geluidskwaliteit te verbeteren - "Mis de eerste high-end HiFi emulator op PC niet! Betere weergave, verbeterde helderheid, je muziekcollectie wordt volledig opgefrist. Terwijl je in je luie zetel zit met je hoofdtelefoon op kan je je oude stereosysteem op pensioen sturen. Met 3D BUBBLE SOUND verandert de manier waarop je muziek luistert!". Deze functionaliteit kan eigenlijk zelfs nuttig lijken op het eerste zicht maar gebruikers zouden moeten weten dat 3D BUBBLE SOUND beschouwd wordt als een adware-achtige applicatie. 3D BUBBLE SOUND infiltreert gewoonlijk systemen zonder de gebruikers om toestemming te vragen. Na succesvolle infiltratie vertoont deze adware irritante online advertenties en bespioneert deze de surfactiviteit op internet.

3D BUBBLE SOUND adware

De ontwikkelaars van 3D BUBBLE SOUND (Asia Soft Interactive Advertising Ltd.) ontwierpen deze applicatie zodanig dat ze een virtuele laag kan gebruiken om advertenties te vertonen. De virtuele laag laat de plaatsing van elke grafische inhoud bovenop door de gebruikers bezochte websites toe. Hierdoor stamt geen enkele van deze advertenties af van de bezochte sites. Intrusieve online advertenties verbergen de inhoud van de websites en verhinderen een goede surfervaring op internet. De meesten verwijzen door naar onschadelijke sites (bvb. online winkels). Sommige kunnen echter doorverwijzen naar kwaadaardige websites die besmettelijke inhoud bevatten. Daardoor bestaat de kans dat het klikken op een advertentie gegenereerd door 3D BUBBLE SOUND een risicovolle adware- of malwarebesmetting zal veroorzaken. Deze applicatie monitort de surfactiviteit op internet eveneens. Eens verzameld wordt de data gedeeld met samenwerkende derden. Hierdoor kan ze misbruikt worden om inkomsten te genereren. Hierdoor kan sommige van deze informatie persoonlijk identiceerbaar zijn. De aanwezigheid van 3D BUBBLE SOUNDop je syteem kan dus leiden tot ernstige schendigen van de privacy. We bevelen ten zeerste aan dat je dit programma zo snel mogelijk zou verwijderen.

Hoewel 3D BUBBLE SOUND compleet identiek is aan SpaceSoundPro, WordWizard, TopShape.me hebben nog honderden andere adware-type applicaties gelijkaardige kenmerken. Adware-achtige applicaties hebben ook erg gelijklopende kenmerken. Adware-achtige appicaties worden ontwikkeld om zogezegd nuttige functies te bieden die gebruikers moeten verleiden tot installatie. Hun doel is het genereren van inkomsten voor de ontwikkelaars. Hierdoor leveren ze in plaats van de beloofde functies advertenties (via het 'Pay Per Click (PPC)' advertentiemodel) en het verzamelen van persoonlijke data (die later verkocht wordt aan derden).

Hoe werd 3D BUBBLE SOUND geïnstalleerd op mijn computer?

Gebruikers kunnen 3D BUBBLE SOUND downloaden vanaf z'n officiële website. Echter, waarschijnlijk installeren ze deze applicatie zonder hun toestemming. Deze adware wordt vaak verspreid als een bundel samen met andere software. Veel gebruikers weten niet dat frauduleuze applicaties zoals 3D BUBBLE SOUND vaak verborgen worden onder de 'Aangepaste' of 'Geavanceerde' instellingen. Om deze reden slaan gebruikers deze sectie vaak roekeloos over en zo installeren ze mogelijk ongewenste programma's die hun systemen blootstellen aan een risico op besmetting. 

Hoe vermijd je de installatie van mogelijk ongewenste applicaties?

Elke gebruiker moet beseffen dat de sleutel tot computerveiligheid oplettendheid is. Ze zouden oplettend moeten kijken naar elke stap van de download- en installatieprocedures. Elke applicatie van derden moet uitgevinkt worden. De meeste van deze apps zijn verborgen en dus is het erg belangrijk om ofwel op de 'Aangepaste' ofwel op de 'Geavanceerde' instellingensectie te klikken, anders zullen mogelijk ongewenste programma's verborgen blijven en zullen gebruikers deze niet kunnen annuleren. 

Onmiddellijke automatische malwareverwijdering: Handmatig de dreiging verwijderen, kan een langdurig en ingewikkeld proces zijn dat geavanceerde computer vaardigheden vereist. Combo Cleaner is een professionele automatische malware verwijderaar die wordt aanbevolen om malware te verwijderen. Download het door op de onderstaande knop te klikken:
▼ DOWNLOAD Combo Cleaner De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

3D BUBBLE SOUND adware verwijdering:

Windows 10 gebruikers:

Toegang tot Programma's en Toepassingen (verwijdering) in Windows 10

Klik rechts in de linkerbenedenhoek, in het Snelle Toegang-menu selecteer Controle Paneel. In het geopende schem kies je Programma's en Toepassingen.

Windows 7 gebruikers:

Toegang

Klik Start ("het Windows Logo" in de linkerbenedenhoek van je desktop), kies Controle Paneel. Zoek naar Programma's en toepassingen.

macOS (OSX) gebruikers:

Hoe een programma te verwijderen in OSX (Mac)

Klik op Finder, in het geopende scherm selecteer je Applicaties. Sleep de app van de Applicaties folder naar de Prullenbak (die zich in je Dock bevindt), klik dan rechts op het Prullenbak-icoon en selecteer Prullenbak Leegmaken.

3D BUBBLE SOUND adware verwijdering via het Controle Paneel

In het programma's verwijderen-scherm zoek je naar "3D BUBBLE SOUND"" selecteer deze verwijzing en klik op "Deïnstalleren" of "Verwijderen".

Na het verwijderen van dit mogelijk ongewenste programma (dat 3D BUBBLE SOUND advertenties vertoont) scan je best je computer op enige overgebleven onderdelen of mogelijke besmettingen met malware. Om je computer te scannen gebruik je best aanbevolen malware verwijderingssoftware.

Verwijder de 3D BUBBLE SOUND adware uit je internet browsers:

Op het moment van onderzoek installeerde 3D BUBBLE SOUND geen browser plug-ins in Internet Explorer, Google Chrome of Mozilla Firefox het werd echter wel gebundeld met andere browser hijackers. Daarom word je aangeraden alle mogelijk ongewenste browser add-ons uit je internet browsers te verwijderen.

Video die toont hoe mogelijk ongewenste browser add-ons te verwijderen:

Internet Explorer logoVerwijder kwaadaardige add-ons uit Internet Explorer:

Verwijder de 3D BUBBLE SOUND advertenties uit Internet Explorer stap 1

Klik op het "tandwiel" icoonInternet Explorer options icon(in de rechterbovenhoek van Internet Explorer) selecteer "Beheer Add-ons". Zoek naar recent geïnstalleerde en verdacht lijkende browser extensies en klik op "Verwijderen".

Verwijder de 3D BUBBLE SOUND advertenties uit Internet Explorer stap 2

Optionele methode:

Als je problemen blijft hebben met het verwijderen van advertenties door 3d bubble sound dan kan je je Internet Explorer instellingen terug op standaard zetten.

Windows XP gebruikers: Klik op Start, klik Uitvoeren, in het geopende scherm typ inetcpl.cpl. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows XP

Windows Vista en Windows 7 gebruikers: Klik op het Windows logo, in de start-zoekbox typ inetcpl.cpl en klik op enter. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 7

Windows 8 gebruikers: Open Internet Explorer en klik op het "tandwiel" icoon. Selecteer Internet Opties. In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab en klik je op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - toegang

In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - Internet opties Geavanceerd tab

Klik op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 8 - klik op de herstellen-knop in Internet opties Geavanceerd-tab

Bevestig dat je de Internet Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen - Klik op de Herstellen-knop.

Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen

Google Chrome logoVerwijder de kwaadaardige extensies uit Google Chrome:

Verwijder de 3D BUBBLE SOUND advertenties uit Google Chrome stap 1

Klik op het Chrome menu icoonGoogle Chrome options icon(rechterbovenhoek van Google Chrome) selecteer "Instellingen" en klik op "Extensies". Zoek naar recent geïnstalleerde mogelijk verdachte add-ons, selecteer deze en klik op een prullenbak-icoon.

Verwijder de 3D BUBBLE SOUND advertenties uit Google Chrome stap 2

Optionele methode:

Als je problemen hebt met het verwijderen van advertenties door 3d bubble sound, reset dan de instellingen van je Google Chrome browser. Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome) en selecteer Instellingen. Scroll naar onder. Klik op de link Geavanceerd....

Google Chrome reset instellingen stap 1

Nadat je helemaal naar benden hebt gescrolld klik je op  Resetten (Instellingen terugzetten naar de oorspronkelijke standaardwaarden)-knop.

Google Chrome instellingen resetten stap 2

In het geopende scherm, bevestig dat je de Google Chrome instellingen wilt resetten door op de 'resetten'-knop te klikken. 

Google Chrome instellingen resetten stap 3

Mozilla Firefox logoVerwijder de kwaadaardige plugins uit Mozilla Firefox:

Verwijder de 3D BUBBLE SOUND advertenties uit Mozilla Firefox stap 1

Klik op het Firefox menufirefox menu icon(in de rechterbovenhoek van het hoofdscherm) selecteer "Add-ons". Klik op "Extensies" en verwijder recent geïnstalleerde en verdacht lijkende browser plug-ins.

Verwijder de 3D BUBBLE SOUND advertenties uit Mozilla Firefox stap 2

Optionele methode:

Computergebruikers die problemen blijven hebben met het verwijderen van advertenties door 3d bubble sound kunnen de Mozilla Firefox instellingen naar standaard herstellen.

Open Mozilla Firefox, in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster klik je op het Firefox menu firefox menu icon, in het geopende keuzemenu kies je het Open Help Menu-icoon firefox help menu

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - toegang

Klik dan op Probleemoplossing-informatie.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Toegang

In het geopende scherm klik je op de Firefox Herstellen knop.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Klik op de 'Herstellen'-Knop

In het geopende scherm bevestig je dat je de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard wil herstellen door op de Herstellen-knop te klikken.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - bevestig het herstel dor op de 'Herstellen'-knop te klikken

safari browser logoVerwijder kwaadaardige extensies uit Safari:

Verwijder adware uit Safari - 1

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is, klik op het Safari menu en selecteer Voorkeuren….

Verwijder adware uit Safari - 2

In het geopende venster klik je op Extensies, zoek naar recent geïnstalleerde verdachte extensies, selecteer deze en klik op Verwijderen.

Optionele methode:

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is en klik op het Safari-menu. In het keuzemenu selecteer je Geschiedenis en Website Data verwijderen…

Verwijder adware uit Safari - 3

In het geopende scherm seleceer je alle geschiedenis en klik je op de Geschiedenis Verwijderen-knop.

Verwijder adware uit Safari - 4

Microsoft Edge (Chromium) logoKwaadaardige extensies verwijderen uit Microsoft Edge:

Adware uit Microsoft Edge verwijderen stap 1

Klik op het menu-icoon in Edge Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), kiest u "Extensies". Zoek recent geïnstalleerde en verdachte browser add-ons en klik op "Verwijderen" (onder hun naam).

Adware uit Microsoft Edge verwijderen stap 2

Optionele methode:

Als u problemen blijft ondervinden met het verwijderen van de advertenties door 3d bubble sound, herstel dan de instellingen van uw Microsoft Edge browser. Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge) en selecteer Instellingen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 1

In het geopende menu kiest u  Opnieuw instellen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 2

Kies Instellingen naar hun standaardwaarden herstellen. In het geopende scherm bevestigt u dat u de instellingen van Microsoft Edge wilt herstellen door op de knop Opnieuw instellen te klikken.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 3

  • Als dat niet helpt, volg dan deze alternatieve instructies om de Microsoft Edge browser te herstellen.

Samenvatting:

Samenvatting adware programmaDe meeste adware of mogelijk ongewenste applicaties infiltreren internetbrowsers van gebruikers via gratis software downloads. Merk op dat de veiligste bron voor het downloaden van gratis software de website van de ontwikkelaar is. Om de installatie van adware te vermijden wees je best erg oplettend met het downloaden of installeren van gratis software.Bij het installeren van het reeds gedownloaden gratis programma kies je best de aangepast of geavanceerde installatie-opties - deze stap zal zlle mogelijk ongewenste applicaties aan het licht brengen die werden geïnstalleerd samen met het gekozen gratis programma.

Hulp bij de verwijdering:
Als je problemen ervaart bij pogingen om advertenties door 3d bubble sound van je computer te verwijderen, vraag dan om hulp in ons malware verwijderingsforum.

Post een commentaar:
Als je bijkomende informatie hebt over advertenties door 3d bubble sound of z'n verwijdering, gelieve je kennis dan te delen in de onderstaande commentaren.

Bron: https://www.pcrisk.com/removal-guides/9370-3d-bubble-sound-adware

▼ Toon discussie

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Over ons

PCrisk is een cyberbeveiligingsportaal dat internetgebruikers informeert over de nieuwste digitale bedreigingen. Onze inhoud wordt verstrekt door beveiligingsexperts en professionele malware onderzoekers. Lees meer over ons.

Verwijderingsinstructies in andere talen
Instructies voor het verwijderen van de software
QR Code
Advertenties door 3D BUBBLE SOUND QR code
Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van Advertenties door 3D BUBBLE SOUND op je mobiele toestel.
Wij raden aan:

Verwijder vandaag nog Windows malware infecties:

▼ VERWIJDER HET NU
Download Combo Cleaner

Platform: Windows

Beoordeling van de redactie voor Combo Cleaner:
Oordeel van de redactieUitmuntend!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.