FacebookTwitterLinkedIn

Ads by BestPricesApp

Ook bekend als: BestPricesApp adware
Type: Adware
Schadeniveau: Medium

BestPricesApp verwijderingsinstructies

Wat is BestPricesApp?

BestPricesApp presenteert zichzelf als een legitieme browser add-on die functies biedt zoals het tonen van kortingsbonnen, prijsvergelijkingen enz. en die gebruikers tijd en geld laat besparen door het tonen van speciale voordeelaanbiedingen/kortingen beschikbaar op online shopping websites. Zelfs als deze extensie gepast en handig kan lijken, toch wordt ze geklasseerd als zijnde adware. BestPricesApp wordt verspreid via een misleidende software marketing methode genaamd 'bundling', een undercover installatie van applicaties samen met andere software. Deze frauduleuze plug-in infiltreert Internet Explorer, Google Chrome en Mozilla Firefox browsers en begint vervolgens intrusieve online advertenties te genereren (meestal aangeduid als 'Ads by BestPricesApp').

Verder bespioneert BestPricesApp ook de surfactiviteit van gebruikers op internet en verzamelt het data (van bezochte websites en de activiteit op deze pagina's) die persoonlijk identificeerbaar kan zijn. Wees je ervan bewust dat de geregistreerde informatie gebruikt en gedeeld wordt met externe partijen. Daarom kan dit gedrag vervolgens ook leiden tot ernstige schendingen van de privacy. BestPricesApp biedt geen toegevoegde waarde voor de gebruiker - het verhindert de goede werking van de browser, genereert intrusieve online advertenties en verzamelt in plaats daarvan persoonlijke data. Het is ten zeerste aanbevolen BestPricesApp te elimineren uit je internetbrowsers.

BestPricesApp adware

Onderzoeksresultaten tonen aan dat de BestPricesApp gelijkaardig is aan andere adware die claimt gelijkaardige functies te leveren. Bijvoorbeeld: LookingForTravels, UniDeals, Cheapster, CouponSignal, PennyBee en vele andere. Alle vermelde extensies (en zo ook de BestPricesApp zelf) worden ontwikkeld om inkomsten te genereren door het vertonen van advertenties en het delen van de verzamelde data. Het is geweten dat BestPricesApp verspreid wordt via download cliënten op freeware download websites zoals: softonic.com, soft32.com, download.com, enz. Download managers zijn een fantastische manier om geld te verdienen aan webverkeer en de gratis diensten die deze sites aanbieden omdat ze de gebruiker de installatie aanbieden van bijkomende programma's samen met de gekozen gratis software. Zelfs als van deze applicaties wordt gezegd dat ze compleet legitiem zijn leiden overhaaste downloads en installaties van freeware meestal toch tot besmettingen met adware of malware. Om de installatie van BestPricesApp te vermijden zouden gebruikers altijd moeten opletten met het downloaden van gratis software en nooit de installatie mogen accepteren van bijkomende software. Verder zouden gedownloade applicaties altijd moeten geïnstalleerd worden met de 'Geavanceerde' of 'Aangepaste' installatie-settings, anders zal je gebundelde applicaties niet kunnen afwijzen. Volg de verwijderingsinstructies hieroner om je te helpen BestPricesApp uit je internet browsers te verwijderen.

Misleidende gratis software installers gebruikt voor de verspreiding van de BestPricesApp adware:

BestPricesApp adware installer BestPricesApp installer instellingen Installer voor BestPricesApp BestPricesApp adware distributie installer BestPricesApp via gratis software installers BestPricesApp distributie

Onmiddellijke automatische malwareverwijdering: Handmatig de dreiging verwijderen, kan een langdurig en ingewikkeld proces zijn dat geavanceerde computer vaardigheden vereist. Combo Cleaner is een professionele automatische malware verwijderaar die wordt aanbevolen om malware te verwijderen. Download het door op de onderstaande knop te klikken:
▼ DOWNLOAD Combo Cleaner De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

BestPricesApp adware verwijdering:

Windows 10 gebruikers:

Toegang tot Programma's en Toepassingen (verwijdering) in Windows 10

Klik rechts in de linkerbenedenhoek, in het Snelle Toegang-menu selecteer Controle Paneel. In het geopende schem kies je Programma's en Toepassingen.

Windows 7 gebruikers:

Toegang

Klik Start ("het Windows Logo" in de linkerbenedenhoek van je desktop), kies Controle Paneel. Zoek naar Programma's en toepassingen.

macOS (OSX) gebruikers:

Hoe een programma te verwijderen in OSX (Mac)

Klik op Finder, in het geopende scherm selecteer je Applicaties. Sleep de app van de Applicaties folder naar de Prullenbak (die zich in je Dock bevindt), klik dan rechts op het Prullenbak-icoon en selecteer Prullenbak Leegmaken.

BestPricesApp adware verwijdering via het Controle Paneel

In het programma's verwijderen-scherm zoek je naar "BestPricesApp", "Dr.Web Anti-Virus Link Checker", "youtubeadblocker" en "RelayTurbo", selecteer deze verwijzingen en klik op 'Deïnstalleren' of "Verwijderen".

Na het verwijderen van deze mogelijk ongewenste programma's die NetoCoupon advertenties veroorzaken scan je best je computer op enige overgebleven onderdelen of mogelijke besmettingen met malware. Om je computer te scannen gebruik je best aanbevolen malware verwijderingssoftware.

Verwijder de BestPricesApp adware uit je internet browsers:

Video die toont hoe mogelijk ongewenste browser add-ons te verwijderen:

Internet Explorer logoVerwijder kwaadaardige add-ons uit Internet Explorer:

Verwijder de BestPricesApp advertenties uit Internet Explorer stap 1

Klik op het "tandwiel" icoonInternet Explorer options icon(in de rechterbovenhoek van Internet Explorer), selecteer "Beheer Add-ons." Zoek naar "BestPricesApp" en "youtubeadblocker", selecteer deze verwijzingen en klik op "Verwijderen".

Verwijder de BestPricesApp advertenties uit Internet Explorer stap 2

Optionele methode:

Als je problemen blijft hebben met het verwijderen van bestpricesapp adware dan kan je je Internet Explorer instellingen terug op standaard zetten.

Windows XP gebruikers: Klik op Start, klik Uitvoeren, in het geopende scherm typ inetcpl.cpl. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows XP

Windows Vista en Windows 7 gebruikers: Klik op het Windows logo, in de start-zoekbox typ inetcpl.cpl en klik op enter. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 7

Windows 8 gebruikers: Open Internet Explorer en klik op het "tandwiel" icoon. Selecteer Internet Opties. In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab en klik je op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - toegang

In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - Internet opties Geavanceerd tab

Klik op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 8 - klik op de herstellen-knop in Internet opties Geavanceerd-tab

Bevestig dat je de Internet Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen - Klik op de Herstellen-knop.

Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen

Google Chrome logoVerwijder kwaadaardige extensies uit Google Chrome:

Verwijder de BestPricesApp  advertenties uit Google Chrome stap 1

Klik op het Chrome menu icoonGoogle Chrome options icon(rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer "Instellingen" en klik op "Extensies". Zoek naar "BBestPriiccesApp" en "Dr.Web Anti-Virus Link Checker", selecteer deze verwijzingen en klik op een prullenbak-icoon.

Verwijder de BestPricesApp advertenties uit Google Chrome stap 2

Optionele methode:

Als je problemen hebt met het verwijderen van bestpricesapp adware, reset dan de instellingen van je Google Chrome browser. Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome) en selecteer Instellingen. Scroll naar onder. Klik op de link Geavanceerd....

Google Chrome reset instellingen stap 1

Nadat je helemaal naar benden hebt gescrolld klik je op  Resetten (Instellingen terugzetten naar de oorspronkelijke standaardwaarden)-knop.

Google Chrome instellingen resetten stap 2

In het geopende scherm, bevestig dat je de Google Chrome instellingen wilt resetten door op de 'resetten'-knop te klikken. 

Google Chrome instellingen resetten stap 3

Mozilla Firefox logoVerwijder kwaadaardige plugins uit Mozilla Firefox:

Verwijder de BestPricesApp advertenties uit Mozilla Firefox stap 1

Klik op het Firefox menufirefox menu icon(in de rechterbovenhoek van het hoofdscherm), selecteer "Add-ons." Klik op "Extensies" en in het geopende scherm verwijder je "BBestPriicesApp" en "youtubeadblocker".

Verwijder de BestPricesApp advertenties uit Mozilla Firefox stap 2

Optionele methode:

Computergebruikers die problemen blijven hebben met het verwijderen van bestpricesapp adware kunnen de Mozilla Firefox instellingen naar standaard herstellen.

Open Mozilla Firefox, in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster klik je op het Firefox menu firefox menu icon, in het geopende keuzemenu kies je het Open Help Menu-icoon firefox help menu

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - toegang

Klik dan op Probleemoplossing-informatie.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Toegang

In het geopende scherm klik je op de Firefox Herstellen knop.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Klik op de 'Herstellen'-Knop

In het geopende scherm bevestig je dat je de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard wil herstellen door op de Herstellen-knop te klikken.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - bevestig het herstel dor op de 'Herstellen'-knop te klikken

safari browser logoVerwijder kwaadaardige extensies uit Safari:

Verwijder adware uit Safari - 1

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is, klik op het Safari menu en selecteer Voorkeuren….

Verwijder adware uit Safari - 2

In het geopende venster klik je op Extensies, zoek naar recent geïnstalleerde verdachte extensies, selecteer deze en klik op Verwijderen.

Optionele methode:

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is en klik op het Safari-menu. In het keuzemenu selecteer je Geschiedenis en Website Data verwijderen…

Verwijder adware uit Safari - 3

In het geopende scherm seleceer je alle geschiedenis en klik je op de Geschiedenis Verwijderen-knop.

Verwijder adware uit Safari - 4

Microsoft Edge (Chromium) logoKwaadaardige extensies verwijderen uit Microsoft Edge:

Adware uit Microsoft Edge verwijderen stap 1

Klik op het menu-icoon in Edge Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), kiest u "Extensies". Zoek recent geïnstalleerde en verdachte browser add-ons en klik op "Verwijderen" (onder hun naam).

Adware uit Microsoft Edge verwijderen stap 2

Optionele methode:

Als u problemen blijft ondervinden met het verwijderen van de bestpricesapp adware, herstel dan de instellingen van uw Microsoft Edge browser. Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge) en selecteer Instellingen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 1

In het geopende menu kiest u  Opnieuw instellen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 2

Kies Instellingen naar hun standaardwaarden herstellen. In het geopende scherm bevestigt u dat u de instellingen van Microsoft Edge wilt herstellen door op de knop Opnieuw instellen te klikken.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 3

  • Als dat niet helpt, volg dan deze alternatieve instructies om de Microsoft Edge browser te herstellen.

Samenvatting:

Samenvatting adware programmaDe meeste adware of mogelijk ongewenste applicaties infiltreren internetbrowsers van gebruikers via gratis software downloads. Merk op dat de veiligste bron voor het downloaden van gratis software de website van de ontwikkelaar is. Om de installatie van adware te vermijden wees je best erg oplettend met het downloaden of installeren van gratis software.Bij het installeren van het reeds gedownloaden gratis programma kies je best de aangepast of geavanceerde installatie-opties - deze stap zal zlle mogelijk ongewenste applicaties aan het licht brengen die werden geïnstalleerd samen met het gekozen gratis programma.

Hulp bij de verwijdering:
Als je problemen ervaart bij pogingen om bestpricesapp adware van je computer te verwijderen, vraag dan om hulp in ons malware verwijderingsforum.

Post een commentaar:
Als je bijkomende informatie hebt over bestpricesapp adware of z'n verwijdering, gelieve je kennis dan te delen in de onderstaande commentaren.

Bron: https://www.pcrisk.com/removal-guides/8735-ads-by-bestpricesapp

▼ Toon discussie

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Over ons

PCrisk

PCrisk is een cyberbeveiligingsportaal dat internetgebruikers informeert over de nieuwste digitale bedreigingen. Onze inhoud wordt verstrekt door beveiligingsexperts en professionele malware onderzoekers. Lees meer over ons.

Verwijderingsinstructies in andere talen
Instructies voor het verwijderen van de software
QR Code
BestPricesApp adware QR code
Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van BestPricesApp adware op je mobiele toestel.
Wij raden aan:

Verwijder vandaag nog Windows malware infecties:

▼ VERWIJDER HET NU
Download Combo Cleaner

Platform: Windows

Beoordeling van de redactie voor Combo Cleaner:
Oordeel van de redactieUitmuntend!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.